Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14214
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak wpadnie rachunek za telefon bo na nic innego nie liczę
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: barcza
Gość: chochliczka
Gość: iwonciaaa
zgodzę się ze wszystkim:
motywacja do konkursów - 0
praca-0
notatki również na ważne egzaminy-0
fryz
Postów 2282
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2015:krem BB,
Gość: rafi323raf
raczej nikt śląc 1000 smsów na szklanki nie liczy
anialistopad
Postów 14214
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
Gość: grzegorz543
Gość: rafi323raf
haha aż szkoda, że ja gram tylko w konkursach ze słodyczami
Gość: loczeq
hurtownik płaci średnio 1/3 ceny esa czyli jakies 40 gr a nie 1,23 ;] + napoje
Gość: wsciekly
gadka - szatka i robienie ludziom wody z mózgu
gdy skorzystam z Podwójnego Doładowania + załapię się na różne bonusy (np. 10 % w Klubie Heyah) mam też eska za mniej niż pół ceny
a wcale nie jestem hurtownikiem
może hurtownik ma tylko taniej te nieszczęsne napoje, sprzeda herbatę bez folii i czekolady na wagę
Gość: pola731
i ja niestety jestem w tej samej sytuacji
Gość: awi
też mnie to wkurza i ciągłe powtarzanie, że jest winien śmierci niewinnych ludzi...
A w Iraku, Iranie, Afganistanie nie ginęli niewinni?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko nie bierzesz pod uwagę, że w takich konkach jak zbyszko mase ludzi ma darmowe kody tzn pracują w barach, pubach itp
plus startery kupione w dużej ilości za 1/3 ceny i tym sposobem niektórym opłaca się wysłać takie 1000 smsów
w temacie wkurza mnie zimnica w domu, ogrzewanie dawno wyłączone, a w domu taka temperatura, że nawet pod kołdra telepie
Gość: loczeq
moze i sie myle - ale srodki bonusowe (z podwojnych) doladowan nie mozna przeznaczyc na smsy prenium
najwyraźniej nie znasz regulaminów
w Orange nie można (dają tylko do sieci);
w Heyah i Tak Tak można wydać na co Ci się podoba - pogaduchy z ciotką z Ameryki lub eski Premium
Twoja kaska - Twoje widzimisię
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: barcza
Oj chyba sie mylisz w Tak tak mozna na co chcesz na premium też
wieżę Babel budujemy sobie
każdym w swoim dialekcie , byle głośniej, dłużej, bardziej wkurzająco
top WKURZA MNIE to przecie