Wkurza mnie...

joan

#4329143 Napisano: 02.05.2011 07:38:02
Poprawka: przedwczoraj, jeden dzień mi uciekł emotka
0 0

mia

#4329368 Napisano: 02.05.2011 08:40:21
radosna napisał(a):

Wkurza mnie brak pieniędzy. Ale pewnie nigdy nie byliście w takiej sytuacji, więc nie zrozumiecie!

Radosna, ja Cię zaraz pocieszę...
Mam debet na koncie, pensja za maj jeszcze nie przyszła, rachunki za kwiecień nie zapłacone, a US zwrot od podatku prześle gdzieś za miesiąc, bo maja spore opóźnienia emotka Dodam, że w maju z pewnych względów czeka mnie masa dodatkowych wydatków emotka
I co Ty na to? Lepiej? emotka
0 0

anialistopad

#4330346 Napisano: 02.05.2011 01:20:41
a mnie wkurza zbyszko w tamtym tygodniu tyle smsów i nic. w tym to samo wysłane smsy a szklanek brak a chciałam tylko 1 komplet kupię sobie w sklepie nie gram wiecej strata kasy żeby nawet szklanek nie trafic to juz przesada
0 0

madzia34

#4330362 Napisano: 02.05.2011 01:26:29
wkurzyłam sie bo wklepałam kody z princi polo ale kupione konkursowe jeszcze w kwietniu a tu w reg.pisze ze zakup od 2 maja-cholera jak wygram to sie załamie emotka
0 0

Gość: l0ginka

#4330368 Napisano: 02.05.2011 01:28:05
A mnie wkurza,że zmarnowałam z 4 godziny na dochodzeniu dlaczego internet mi nie działał...
Czego to ja nie próbowałam..w końcu się udało, chociaż nie wiem jakim cudem, bo utworzyłam jakieś połączenie z bramą internetową, a normalnie to było (i jest) połaczenie lokalne (nie działające niestety)

0 0

merynosek

#4330371 Napisano: 02.05.2011 01:28:49
mia napisał(a):

radosna napisał(a):

Wkurza mnie brak pieniędzy. Ale pewnie nigdy nie byliście w takiej sytuacji, więc nie zrozumiecie!

Mam debet na koncie, pensja za maj jeszcze nie przyszła, rachunki za kwiecień nie zapłacone, a US zwrot od podatku prześle gdzieś za miesiąc, bo maja spore opóźnienia emotka Dodam, że w maju z pewnych względów czeka mnie masa dodatkowych wydatków emotka

No to mamy podobnie...
0 0

Gość: mandaryna4

#4330373 Napisano: 02.05.2011 01:30:08
że nikt mi niechce pomóc w zbyszku zagrać ehm
0 0

merynosek

#4330384 Napisano: 02.05.2011 01:33:31
Wkurzył mnie eMaluszek! Na zdjęcie miesiąca wybrali dziecko w słuchawkach ZNOWU!
0 0

Gość: wsciekly

#4330392 Napisano: 02.05.2011 01:35:57
SMS zwrotny Sprawdź zasady zgłoszeń konkursowych. Szczegóły na www... zamiast pytania konkursowego z ABC emotka emotka emotka emotka

tylko skoro od wczoraj nie sposób dokonać prawidłowego zgłoszenia, jak dokonają wyboru laureatów za problematyczne dni emotka emotka emotka

jutro też święto, więc obawiam się, że sytuacja się nie zmieni i 3 dni w plecy emotka
0 0

Gość: monisia23

#4330395 Napisano: 02.05.2011 01:36:47
merynosek napisał(a):

Wkurzył mnie eMaluszek! Na zdjęcie miesiąca wybrali dziecko w słuchawkach ZNOWU!

hahah DOKLADNIE emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4330400 Napisano: 02.05.2011 01:38:32
merynosek napisał(a):

mia napisał(a):

radosna napisał(a):

No to mamy podobnie...

no coś Ty, zapewniam, że wiele osób ma taką sytuację. Wczoraj podliczyłam ilość złożonych CV w promieniu 30 km - było ich 870... wszystkie odpowiedzi a było ich ok 10, okazały się firmami, które tylko ludzi naciągają.
Pocieszam się faktem, że od czasu do czasu jakieś kosmetyki np wpadną i o to nie muszę się martwić.
0 0

leona

#4330402 Napisano: 02.05.2011 01:39:16
merynosek napisał(a):

To chyba mało zdrowe a tyle się teraz słyszy i czyta, że o słuch dbać trzeba. Dają zły przykład jednym słowem i promują szkodliwe zachowania. Jest na co się wkurzać.
0 0

cudaczek121

#4330448 Napisano: 02.05.2011 01:50:00
tato999 napisał(a):

vein92 napisał(a):

że żeby obecnie wygrać to co chce musiałabym oszukiwać jak inni. Bo według mnie wysyłanie zgłoszeń na wszystkich członków z rodziny jest oszustwem, zachłannością. A ja marze o 1 bonie do empiku z pawełek.pl ale codziennie widzę mnóstwo tych samych nazwisk albo późniejsze oferty sprzedaży z których mało kto i tak korzysta... LUDZIE! Opanujcie się i dajcie też innym normalnie pograć i wygrać... emotka

ja wygrałam tylko 1 bon z Pawełka na siebie-udało mi się za 8 razem

to graj i wygrywaj

ja zagrałam raz i wygrałam a jeśli ktoś gra na całą rodzinę to najwidoczniej tego potrzebuje bo może to jest jego źródło utrzymania albo jedyna możliwość zaspkojenia swoich zachcianek emotka

każdy orze jak morze emotka

emotka Ale wkurzyła mnie moja najmłodsza siostra,bo najchętniej,to by mi ten bon zabrała dla siebie cały,a jak jej zaproponowałam,żeby sama posłała zgłoszenie,to mi odpowiedziała,że wyśle,ale jak jej napiszę jakiś tekst emotka A ona jest w klasie europejsko-dziennikarskiej,to chyba umie pisać emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4330457 Napisano: 02.05.2011 01:52:44
cudaczek121 napisał(a):

tato999 napisał(a):

vein92 napisał(a):

że żeby obecnie wygrać to co chce musiałabym oszukiwać jak inni. Bo według mnie wysyłanie zgłoszeń na wszystkich członków z rodziny jest oszustwem, zachłannością. A ja marze o 1 bonie do empiku z pawełek.pl ale codziennie widzę mnóstwo tych samych nazwisk albo późniejsze oferty sprzedaży z których mało kto i tak korzysta... LUDZIE! Opanujcie się i dajcie też innym normalnie pograć i wygrać... emotka

ja wygrałam tylko 1 bon z Pawełka na siebie-udało mi się za 8 razem

to graj i wygrywaj

ja zagrałam raz i wygrałam a jeśli ktoś gra na całą rodzinę to najwidoczniej tego potrzebuje bo może to jest jego źródło utrzymania albo jedyna możliwość zaspkojenia swoich zachcianek emotka

każdy orze jak morze emotka

emotka Ale wkurzyła mnie moja najmłodsza siostra,bo najchętniej,to by mi ten bon zabrała dla siebie cały,a jak jej zaproponowałam,żeby sama posłała zgłoszenie,to mi odpowiedziała,że wyśle,ale jak jej napiszę jakiś tekst emotka A ona jest w klasie europejsko-dziennikarskiej,to chyba umie pisać emotka

ja grałam w Pawełka SAMA od początku i też chyba dopiero po tygodniu, się udało:)
0 0

efelinkaaa

#4330464 Napisano: 02.05.2011 01:54:12
iwonciaaa napisał(a):

merynosek napisał(a):

mia napisał(a):

radosna napisał(a):

No to mamy podobnie...

no coś Ty, zapewniam, że wiele osób ma taką sytuację. Wczoraj podliczyłam ilość złożonych CV w promieniu 30 km - było ich 870... wszystkie odpowiedzi a było ich ok 10, okazały się firmami, które tylko ludzi naciągają.
Pocieszam się faktem, że od czasu do czasu jakieś kosmetyki np wpadną i o to nie muszę się martwić.

jedna pensja męża, mieszkanie wynajmowane 700zł + opłaty (szukamy czegoś do kupienia, czyli niedługo będzie kredyt), od wrzesnia dojdzie prywatne przedszkole ok 500zł (chyba, że się rozwiodę to może przyjmą malucha do państwowego), paliwo na dojazdy do pracy, w tym miesiącu ubezpieczenie samochodu i jeszcze ślub szwagierki... achhh iść i się pochlastać. Musze koniecznie poszukać jakiejś pracy albo pomyśleć nad własnym biznesem.. Gdyby nie pomoc rodziców, to byśmy nie dali rady..
aaaale: wierzę, że znajdę jakąś fajną pracę (choćby w mięsnym emotka )i damy radę.. w końcu jesteśmy we troje, musimy sobie poradzić.

Kto się licytuje jeszcze? emotka
0 0

Gość: pola731

#4330490 Napisano: 02.05.2011 01:59:20
radosna napisał(a):

pola731 napisał(a):

radosna napisał(a):

jasne - tu sami bogacze siedzą i absolutnie nikt Cię nie zrozumie - wkurza mnie takie myślenie

Moje stwierdzenie było przekorne emotka
Wiem w jakiej sytuacji jest większość forumowiczów.
Zajęłabym się jakąś działalnością gospodarczą, ale zupełnie nie mam pomysłu.

moje też - inaczej bym się w wątku o kasie nie wpisała emotka
0 0

anialistopad

#4330547 Napisano: 02.05.2011 02:11:47
wiecie co nie kapuje tego konkursu zbyszka , niby losowanie ale jak 1 osoba może trafić kilka kompletów szklanek ja wysyłałam tyle smsów i nawet 1 nie trafiłam , przecież nie wyślę 1000 smesów bo znając życie i tak pewnie nie trafiłabym nadal tych szklanek
0 0

Gość: wsciekly

#4330554 Napisano: 02.05.2011 02:13:55
http://www.orange...60072/4014228549.pdf

jak kogoś wkurza spam SMS-owy, tu może sprawdzić do kogo należy dany numer a firma musi podać komu go udostępnia

pełna lista tego badziewia ma 131 stron emotka
0 0

ziolko

#4330557 Napisano: 02.05.2011 02:14:24
kaki76 napisał(a):

wiecie co nie kapuje tego konkursu zbyszka , niby losowanie ale jak 1 osoba może trafić kilka kompletów szklanek ja wysyłałam tyle smsów i nawet 1 nie trafiłam , przecież nie wyślę 1000 smesów bo znając życie i tak pewnie nie trafiłabym nadal tych szklanek

1000 smsów x 1,23 zł = 1230 zł plus jeszcze koszt napojów

więc na szklanki nieopłacalne emotka

chyba, że wpadnie coś bardziej wartościowego emotka

0 0

ziolko

#4330561 Napisano: 02.05.2011 02:15:38
wsciekly napisał(a):

http://www.orange...60072/4014228549.pdf

jak kogoś wkurza spam SMS-owy, tu może sprawdzić do kogo należy dany numer a firma musi podać komu go udostępnia

pełna lista tego badziewia ma 131 stron emotka

oooo....dzięki Ci ogromne, na pewno przyda się ta lektura emotka

już zapisuję na kompie, aby później nie szukać
0 0