Wkurza mnie...

Gość: utropek

#4332535 Napisano: 03.05.2011 10:42:08
efelinkaaa napisał(a):

skarb888 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie pogoda za oknem emotka Piękną zimę mamy tej wiosny emotka Umnie normalnie śnieg za oknem pada emotka

U mnie też - dzieci chcą iść na sanki emotka emotka emotka

u mnie nie... jeszcze nie emotka

śnieg ????
emotka masakra, mnie boli łokieć po wczorajszym grilu i mam zły humor od momentu jak się obudziłam! Bo leje i szaro! ponuro!
0 0

Gość: karo108

#4332771 Napisano: 03.05.2011 12:07:36
utropek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

skarb888 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie pogoda za oknem emotka Piękną zimę mamy tej wiosny emotka Umnie normalnie śnieg za oknem pada emotka

śnieg ????
emotka masakra, mnie boli łokieć po wczorajszym grilu i mam zły humor od momentu jak się obudziłam! Bo leje i szaro! ponuro!

emotka emotka u mnie za oknem też śnieg PRUSZY to mało powiedziane, majówka pierwsza klasa emotka
0 0

Gość: grzegorz543

#4332809 Napisano: 03.05.2011 12:22:08
karo108 napisał(a):

utropek napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

skarb888 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

śnieg ????

emotka emotka u mnie za oknem też śnieg PRUSZY to mało powiedziane, majówka pierwsza klasa emotka

a wogule u was pada deszcz czy pada snieg emotka :)
0 0

leoniu

#4332827 Napisano: 03.05.2011 12:30:08
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze przed chwila dopiero wstalam emotka i ciagle mam chec na sen / Wsciekly- czekolada nie pomaga emotka
Ale dzis Legiunia zgarnie Puchar Polski i bedzie git emotka emotka emotka emotka

Kto zgarnie to zgarnie emotka
Piłka jest okrągła, bramki są dwie emotka
A Lech jeden emotka

Wkurza mnie trener Lecha i już nie wiem, co lepsze, czy chcieć pucharu, czy liczyć, że jak nie będzie tego pucharu to pan trener też zniknie.
0 0

jarko44

#4332864 Napisano: 03.05.2011 12:48:08
leoniu napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze przed chwila dopiero wstalam emotka i ciagle mam chec na sen / Wsciekly- czekolada nie pomaga emotka
Ale dzis Legiunia zgarnie Puchar Polski i bedzie git emotka emotka emotka emotka

A Lech jeden emotka

Wkurza mnie trener Lecha i już nie wiem, co lepsze, czy chcieć pucharu, czy liczyć, że jak nie będzie tego pucharu to pan trener też zniknie.

Także wkurza mnie Bakero- trener na bakier z taktyka i logika emotka
Ale on jest juz na wylocie, a następcą ma być...Skorża emotka

Generalnie się tak bardzo nie wkurzam, bo u mnie nie ma ani śniegu, ani deszczu emotka A wieczorem Barca klepnie Real 3:0 emotka
0 0

leoniu

#4332874 Napisano: 03.05.2011 12:50:19
jarko44 napisał(a):

leoniu napisał(a):

chochliczka napisał(a):

A Lech jeden emotka

Generalnie się tak bardzo nie wkurzam, bo u mnie nie ma ani śniegu, ani deszczu emotka A wieczorem Barca klepnie Real 3:0 emotka

Skorża też mnie wkurza! Był Smuda, było dobrze, ale oczywiście musiało być lepiej.
Co do Barcy emotka ba, absolutnie się zgadzam!
0 0

Gość: tato999

#4332918 Napisano: 03.05.2011 01:07:10
leoniu napisał(a):

jarko44 napisał(a):

leoniu napisał(a):

chochliczka napisał(a):

A Lech jeden emotka

Skorża też mnie wkurza! Był Smuda, było dobrze, ale oczywiście musiało być lepiej.
Co do Barcy emotka ba, absolutnie się zgadzam!

i real zejdzie sobie z boiska bez bramek emotka emotka emotka emotka
0 0

skarb888

#4332987 Napisano: 03.05.2011 01:37:10
kadjas123 napisał(a):

wkurzam sie,że zapomniałam odesłac dane na porcelane z posti emotka i właśnie przepadła emotka

Ta klozetowa porcelana z napisami Posti na spodkach to niewielka strata,gorzej jeśli wiązało się z nią wygranie wycieczki...
0 0

dawidekk

#4332995 Napisano: 03.05.2011 01:42:18
Wkurza mnie.. to chyba jasne co mnie wkurza, nie? Głośniej marudzić ode mnie się nie da emotka Dalej wkurza mnie to samo emotka Trzymajcie kciuki emotka emotka
0 0

Gość: tsiknias

#4333007 Napisano: 03.05.2011 01:49:26
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie.. to chyba jasne co mnie wkurza, nie? Głośniej marudzić ode mnie się nie da emotka Dalej wkurza mnie to samo emotka Trzymajcie kciuki emotka emotka

Nie bój się, większość przez to przeszła, trochę nerwów zjesz jak każdy a potem będziesz się śmiał. Trzymam kciuki mocno, będzie dobrze.
0 0

Gość: haz0r

#4333011 Napisano: 03.05.2011 01:51:44
Wkurzają mnie wyskakujące ciągle błędy na forum typu:

Błąd 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Serwer zakończył połączenie bez wysyłania jakichkolwiek danych.
0 0

Gość: wsciekly

#4333017 Napisano: 03.05.2011 01:53:44
dawidekk napisał(a):

chopie, zrób sobie drinka z wyborowej - konkursowej, strzel żywca lub leżajsk i wyluzuj emotka

tera za późno na łzy maturzysty a co ma być to będzie emotka

luzik najważniejszy emotka
0 0

kozuszka38

#4333022 Napisano: 03.05.2011 01:55:39
wkurza mnie ,że zamiast dzisiaj grilować , pogoda funduje majowe ekscesy w postaci śniegu....brrrr
0 0

mia

#4333034 Napisano: 03.05.2011 02:00:16
tsiknias napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Nie bój się, większość przez to przeszła, trochę nerwów zjesz jak każdy a potem będziesz się śmiał. Trzymam kciuki mocno, będzie dobrze.

Dokładnie, a nerwy niestety są w to wpisane, jak przed każdym egzaminem...
Pociesz się, ile ich będziesz zdawał na studiach emotka A prawo jazdy? Chyba, że już masz emotka
Zobaczysz, że będzie lepiej niż się spodziewasz! emotka
0 0

kalisto1986

#4333048 Napisano: 03.05.2011 02:07:14
dawidekk napisał(a):

Dawid marudo jedna już ci pisałam , matura to pestka emotka
nie masz co się stresować bo tylko to może ci zaszkodzić nic więcej.
Będzie dobrze, pójdziesz zdasz i po krzyku.Gorsze egzaminy czekają Cię na studiach emotka
Trzymam kciuki i czekam na potwierdzenie że zdałeś emotka emotka
0 0

Gość: chochliczka

#4333068 Napisano: 03.05.2011 02:15:26
Wkurza mnie,ze boli mnie brzuch niemilosiernie ech ;( to chyba z nerwow przez te wszystkie problemy ;(
0 0

Gość: ewe85lina

#4333084 Napisano: 03.05.2011 02:21:01
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie,ze boli mnie brzuch niemilosiernie ech ;( to chyba z nerwow przez te wszystkie problemy ;(

Mnie tak samo i brzuch i głowa, nie potrafię jeść i jeszcze do tego na te piękne zielone listki śnieg pada Porażka emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4333102 Napisano: 03.05.2011 02:29:37
chochliczka napisał(a):

to pewnie z nadmiaru tej emotka konkursowej czekolady emotka

dietę polecam - musztarda kielecka z indykpolem emotka emotka emotka
0 0

Gość: chochliczka

#4333109 Napisano: 03.05.2011 02:30:55
wsciekly napisał(a):

chochliczka napisał(a):

to pewnie z nadmiaru tej emotka konkursowej czekolady emotka

dietę polecam - musztarda kielecka z indykpolem emotka emotka emotka

nie indykpol nigdy emotka kojarzy mi sie ze smieciami,czyli parowkami emotka emotka emotka
0 0

mama2006

#4333122 Napisano: 03.05.2011 02:35:54
leoniu napisał(a):

chochliczka napisał(a):

A Lech jeden emotka

wkurza mnie, że kibice Legii już zaczęli robić zadymy w Bydgoszczy.
0 0