Wkurza mnie...

Gość: maro

#4367278 Napisano: 15.05.2011 08:34:01
malinowaona napisał(a):

maro napisał(a):

malinowaona napisał(a):

wkurza mnie moja kotka...łazi za mna jak cien!normalnie mnie stresuje.Ja do wc ona tez,ja do pokoju ona też ,ja sie kąpie ONA TEZ.Normalnie maskara nawet drzwi do wc nie moge zamknąc bo i tak sobie otworzy skacząc na klamke.Mało tego wychodze z domu a ona tak miałczy jak by ktoś ja ze skóry obdzierał!Sasiedzi wciąż pytaja co z nią a mnie aż bierze emotka bo interesują sie kimś a nie swoim psem co cały dzień szczeka jak ich nie ma emotka emotka emotka

rujkę ma
emotka

niee ,ona tak od początku ma od kiedy ją wziełam ale dzis to normalnie mnie wkurza...juz nie mam pomysłu na to aby nie otwierała drzwi od łazienki albo wyjmę klamke albo zamontuje gałkową

teraz mogło jej się nasilić
emotka
0 0

fryz

#4367315 Napisano: 15.05.2011 08:41:45
maro napisał(a):

malinowaona napisał(a):

maro napisał(a):

malinowaona napisał(a):

wkurza mnie moja kotka...łazi za mna jak cien!normalnie mnie stresuje.Ja do wc ona tez,ja do pokoju ona też ,ja sie kąpie ONA TEZ.Normalnie maskara nawet drzwi do wc nie moge zamknąc bo i tak sobie otworzy skacząc na klamke.Mało tego wychodze z domu a ona tak miałczy jak by ktoś ja ze skóry obdzierał!Sasiedzi wciąż pytaja co z nią a mnie aż bierze emotka bo interesują sie kimś a nie swoim psem co cały dzień szczeka jak ich nie ma emotka emotka emotka

rujkę ma
emotka

niee ,ona tak od początku ma od kiedy ją wziełam ale dzis to normalnie mnie wkurza...juz nie mam pomysłu na to aby nie otwierała drzwi od łazienki albo wyjmę klamke albo zamontuje gałkową

emotka

Kotki chyba tak mają emotka Moja jest jak rzep...nawet jak siedzę przy kompie to siedzi mi na kolanach i ma głowę na brzegu od laptopa i choćbym ją 100 razy zrzuciła to nie ma mocnych wróci jak bumerang. Chodzi za mną jak cień, śpi na mojej głowie, nawet lubi jak ją na rękach nosze emotka
0 0

Gość: malinowaona

#4367364 Napisano: 15.05.2011 08:51:50
fryz napisał(a):

maro napisał(a):

malinowaona napisał(a):

maro napisał(a):

malinowaona napisał(a):

rujkę ma
emotka

emotka

Kotki chyba tak mają emotka Moja jest jak rzep...nawet jak siedzę przy kompie to siedzi mi na kolanach i ma głowę na brzegu od laptopa i choćbym ją 100 razy zrzuciła to nie ma mocnych wróci jak bumerang. Chodzi za mną jak cień, śpi na mojej głowie, nawet lubi jak ją na rękach nosze emotka

drazniące to jest ehhe moja akurat śpi z synkiem ale czujna taka.Synek ma manie schodzenia z łózka i kładzie sie na podłodze obok łóżka a moja kotka przychodzi do nas w nocy i miałczy az któś sie obudzi zeby dziecko przenieść.heh tak jak niania tyle ze zywa ehhe
0 0

Gość: dagmara

#4367375 Napisano: 15.05.2011 08:53:43
Ja też znam ten problem. Moja kotka po prostu mnie uwielbia. Też mnie to czasem wkurza,, bo jest zdecydowanie męczące. Przed chwilą wywaliłam ja z pokoju bo nieustannie się we mnie wpatruje i mam wrazenie,że czka na każdy mój ruch, a już zdecydowanie ten w kierunku lodówki (dźwiek otwieranej lodowki usłyszy nawet na piętrze domu)
0 0

Gość: dagmara

#4367379 Napisano: 15.05.2011 08:55:06
O Boże , oczywiście nie czka tylko czeka
0 0

fryz

#4367387 Napisano: 15.05.2011 08:57:00
dagmara napisał(a):

Ja też znam ten problem. Moja kotka po prostu mnie uwielbia. Też mnie to czasem wkurza,, bo jest zdecydowanie męczące. Przed chwilą wywaliłam ja z pokoju bo nieustannie się we mnie wpatruje i mam wrazenie,że czka na każdy mój ruch, a już zdecydowanie ten w kierunku lodówki (dźwiek otwieranej lodowki usłyszy nawet na piętrze domu)

Moja z pokoju do miski dobiega w ułamek sekundy emotka Aaa i jeszcze mnie liże po twarzy albo szturcha łapką rano jak długo nie wstaję żebym ją nakarmiła emotka
0 0

mia

#4367395 Napisano: 15.05.2011 08:58:28
fryz napisał(a):

dagmara napisał(a):

Moja z pokoju do miski dobiega w ułamek sekundy emotka Aaa i jeszcze mnie liże po twarzy albo szturcha łapką rano jak długo nie wstaję żebym ją nakarmiła emotka

A ja wam zazdroszczę...
Wkurza mnie to, że nie mogę mieć w domu kota! emotka emotka emotka
0 0

#4367453 Napisano: 15.05.2011 09:09:15
mia napisał(a):

fryz napisał(a):

dagmara napisał(a):

A ja wam zazdroszczę...

Moja na lodówkę też tak reaguje kiedyś moj syn otwierajac lodówke chciał wyciągnąć serek i wskoczyła mu kotka (syn ma 2,5)nie wiedział czy robi dobrze czy zle i próbował zamknąc lodówke i o dziwo mu sie udało.Po około 30 minutach mąż otworzył lodówke a tam zmarzniety kot teraz ma nauczke i nie zbliza sie do lodówki
emotka
0 0

#4367465 Napisano: 15.05.2011 09:12:11
a też tak wasza kotka piszczy jak wychodzicie z domu?
0 0

zaczytana-pola

#4367602 Napisano: 15.05.2011 10:24:09
Wkurza mnie, ze e-konki przeskakują mi na jakieś niemieckojęzyczne stronki emotka emotka
0 0

dolly

#4367614 Napisano: 15.05.2011 10:44:59
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie, ze e-konki przeskakują mi na jakieś niemieckojęzyczne stronki emotka emotka

witam w klubie- dobrze, ze juz logowanie do fb znikneło
0 0

Gość: evja

#4367650 Napisano: 16.05.2011 05:30:54
Wkurzają mnie kupujący na Allegro. Kupują 9 książek (dużych i grubych). Wysyłka najcięższej z nich kosztowała 12 zł. Cała paczka będzie kosztowała 25 zl... a ludzie nie mam pojęcia dlaczego wpłacają mi np. 8 zł ;/.
I tak na dwóch osobach jestem już 30 zł w plecy.
Wkurza mnie to!!
0 0

Gość: nocti

#4367654 Napisano: 16.05.2011 05:36:13
malinowaona napisał(a):

mia napisał(a):

fryz napisał(a):

dagmara napisał(a):

A ja wam zazdroszczę...

Moja na lodówkę też tak reaguje kiedyś moj syn otwierajac lodówke chciał wyciągnąć serek i wskoczyła mu kotka (syn ma 2,5)nie wiedział czy robi dobrze czy zle i próbował zamknąc lodówke i o dziwo mu sie udało.Po około 30 minutach mąż otworzył lodówke a tam zmarzniety kot teraz ma nauczke i nie zbliza sie do lodówki
emotka

Mój kochany kocur smutno patrzy co ranek gdy wychodzę z domu. Żal mi go czasem bo siedzi tyle godzin sam.

A mnie wkurza to, że mi sprzedaż na allegro nie idzie jak planowałam...
0 0

Gość: lucja

#4367686 Napisano: 16.05.2011 06:15:36
evja napisał(a):

Wkurzają mnie kupujący na Allegro. Kupują 9 książek (dużych i grubych). Wysyłka najcięższej z nich kosztowała 12 zł. Cała paczka będzie kosztowała 25 zl... a ludzie nie mam pojęcia dlaczego wpłacają mi np. 8 zł ;/.
I tak na dwóch osobach jestem już 30 zł w plecy.
Wkurza mnie to!!

Sprecyzuj opłaty w opisie aukcji. Napisz jak odpowiednio zwiększają się opłaty w zależności od ilości kupionych książek.
Jeśli zdecydują się kupic książkę, to muszą zapłacić tyle, ile napisano w opisie aukcji. Opis aukcji jest jak umowa. Co w niej jest to obowiązuje.

A poza tym powinnaś prosić o dopłatę a nie wysyłąć na swój koszt emotka
0 0

Gość: lucja

#4367688 Napisano: 16.05.2011 06:17:20
A mnie wkurza że nie lubie kotów a już 3 dzień o nich tu czytam emotka

np jak załatwiają swoje potrzeby
emotka
0 0

blanca

#4367693 Napisano: 16.05.2011 06:21:10
nocti napisał(a):

Mój kochany kocur smutno patrzy co ranek gdy wychodzę z domu. Żal mi go czasem bo siedzi tyle godzin sam.

Weź drugiego kota, będzie miał towarzystwo.
0 0

Gość: nocti

#4367801 Napisano: 16.05.2011 07:11:22
elzbieta7 napisał(a):

nocti napisał(a):

Weź drugiego kota, będzie miał towarzystwo.

Taki jest plan, ale dopiero na nowym większym mieszkaniu więc się bidula musi przemęczyć do przyszłego roku...
0 0

Gość: rashu

#4368458 Napisano: 16.05.2011 10:28:48
a ja polecam kupić jedzenie dla kota w Rossmanie Perfect Fit, dołączony jest do jedzenia laser którym można świecić, dla kota zabawa jest przednia emotka jak nie bawił się prawie żadnymi zabawkami i zabawa z nim jakąś zabawką szybko mu się nudziła tak jak zaświeci się laser to biega za ta kropką jak oszalały naprawdę polecam emotka
0 0

Gość: aneczka155

#4368753 Napisano: 16.05.2011 11:56:14
...że oblałam egzamin na prawo jazdy!I to na placu...a jeszcze wczoraj wszystko wychodziło mi b.dobrze. Ale trudno miejmy nadzieje, że jutro pójdzie lepiej.
0 0

Gość: aka

#4368774 Napisano: 16.05.2011 12:00:43
brak kasy emotka
0 0