Wkurza mnie...

efelinkaaa

#4370691 Napisano: 17.05.2011 06:08:34
taaga20 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie mąż... miał mnie zabrać w weekend na zakupy, a.. pół weekendu przespał emotka emotka

trza było cichaczem mu portfel zawinąć i samej sobie pojechać emotka

chciałam żeby mi pupę zawiózł, bo daleko mam do tego sklepu gdzie chciałam emotka

jakbyś portfel zawinęła to by i na taksówkę starczyło emotka

haha, raczej nie, bo już dawno po wypłacie emotka Cięzki miesiąc w tym miesiącu emotka

aaaa jeżeli chodzi o ząb.. wkurzyła mnie moja dentystka, dopiero zauwazyłam, że ona grzebie mi w twarzy bez rękawiczek emotka Musze zmienić lekarza, bo na pewno tam nie wrócę..
Jeszcze na ostatniej wizycie kichała, kaszlała zasłaniając usta ręką a potem pac mi do buzi.. ohyda emotka
0 0

Gość: nocti

#4370779 Napisano: 17.05.2011 07:02:58
efelinkaaa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie mąż... miał mnie zabrać w weekend na zakupy, a.. pół weekendu przespał emotka emotka

trza było cichaczem mu portfel zawinąć i samej sobie pojechać emotka

chciałam żeby mi pupę zawiózł, bo daleko mam do tego sklepu gdzie chciałam emotka

jakbyś portfel zawinęła to by i na taksówkę starczyło emotka

haha, raczej nie, bo już dawno po wypłacie emotka Cięzki miesiąc w tym miesiącu emotka

aaaa jeżeli chodzi o ząb.. wkurzyła mnie moja dentystka, dopiero zauwazyłam, że ona grzebie mi w twarzy bez rękawiczek emotka Musze zmienić lekarza, bo na pewno tam nie wrócę..
Jeszcze na ostatniej wizycie kichała, kaszlała zasłaniając usta ręką a potem pac mi do buzi.. ohyda emotka

Tragediaaaa... Koniecznie zmień dentystkę. Jak tak można... emotka

A mnie wkurza dzisiejsza szara pogoda i to, że zaspałam do pracy. Teraz będę musiała dłużej siedzieć emotka
0 0

karolkas

#4371773 Napisano: 17.05.2011 11:53:04
wkurzyłam się bo zbierałam te durnowate lajki na mój wpis na facebooku i nie wygrałam bo organizator nie widzi mojego wpisu, połowa ludzi widzi a połowa nie, co się dzieje na tym facebooku?
0 0

Gość: evja

#4371781 Napisano: 17.05.2011 11:55:40
karolkas napisał(a):

wkurzyłam się bo zbierałam te durnowate lajki na mój wpis na facebooku i nie wygrałam bo organizator nie widzi mojego wpisu, połowa ludzi widzi a połowa nie, co się dzieje na tym facebooku?

Bo ten Facebook wariuje, raz dodaje komentarze i posty raz nie, raz połowa albo nikt ich nie widzi. Ja osobiście nie widzę również Twojego wpisu, ale dziwi mnie, że dla organizatora PrintScrolle nie są wystarczającą podstawą do przyznania nagrody emotka
0 0

Gość: morbias

#4371788 Napisano: 17.05.2011 11:59:03
evja napisał(a):

karolkas napisał(a):

Bo ten Facebook wariuje, raz dodaje komentarze i posty raz nie, raz połowa albo nikt ich nie widzi. Ja osobiście nie widzę również Twojego wpisu, ale dziwi mnie, że dla organizatora PrintScrolle nie są wystarczającą podstawą do przyznania nagrody emotka

tak FB ostatnio szwankuje emotka jak Ty widzisz to zrób screena i przeslij organizatorowi emotka
0 0

karolkas

#4371797 Napisano: 17.05.2011 12:02:03
morbias napisał(a):

evja napisał(a):

karolkas napisał(a):

tak FB ostatnio szwankuje emotka jak Ty widzisz to zrób screena i przeslij organizatorowi emotka

screeny są , strona planero, a wpis powinien być na stronie italian fashion, ale organizator nie widzi i już
0 0

Gość: karo108

#4371825 Napisano: 17.05.2011 12:11:55
wkurza mnie polo market! kupilam produkty na konkurs, a na paragonie ma marki! to juz nie pierwszy raz emotka
0 0

#4371826 Napisano: 17.05.2011 12:12:21
karolkas napisał(a):

morbias napisał(a):

evja napisał(a):

karolkas napisał(a):

screeny są , strona planero, a wpis powinien być na stronie italian fashion, ale organizator nie widzi i już

Moim zdaniem to jest wina przeglądarki. W operze nie widzę a w Firefoxie już tak
0 0

wanderlust

#4373037 Napisano: 17.05.2011 07:00:43
Wkurzyłem się, że kupiłem Prince Polo chwyciłem 4 szt. gdzie pierwszy był promocyjny a 3 kolejne niepromocyjne, zauważyłem to dopiero w domu emotka
0 0

joan

#4374209 Napisano: 18.05.2011 10:05:14
Mój facet ma dziś urodziny; poszedł do Carrefoura z AKTYWN¡ kartą Visa RMFu i musiał zostawić jedzenie dla gości przy kasie emotka
0 0

Gość: andziakadula

#4374224 Napisano: 18.05.2011 10:11:09
fryz napisał(a):

kinga1 napisał(a):

mia napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

aka napisał(a):

brak kasy emotka

nie jesteś sama
emotka emotka emotka

Oj, na pewno nie sama! emotka emotka emotka

ja też ty jestem....

Nie tylko brak kasy ale i rosnący debet na koncie emotka

u mnie to samo rośnie i rośnie!
0 0

olunka

#4374233 Napisano: 18.05.2011 10:12:10
rachunek za prąd:(
0 0

79magda

#4374239 Napisano: 18.05.2011 10:14:13
joan napisał(a):

Mój facet ma dziś urodziny; poszedł do Carrefoura z AKTYWN¡ kartą Visa RMFu i musiał zostawić jedzenie dla gości przy kasie emotka

Może nie powiedział w kasie RMF FM najlepsza muzyka...
emotka

sorry, nie mogłam się powstrzymać emotka nie wygrałam ani sztuki w tym konku, ale na forum czytałam, że podobno wszędzie można nimi płacić emotka
0 0

Gość: kubatbg

#4374270 Napisano: 18.05.2011 10:25:28
że połowa społeczeństwa nabrała sie na 2 POwyborcze obietnice...a dostaliśmy komunę ...

http://www.youtub...ture=player_embedded
0 0

isiulka

#4374280 Napisano: 18.05.2011 10:29:07
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

emotka

sorry, nie mogłam się powstrzymać emotka nie wygrałam ani sztuki w tym konku, ale na forum czytałam, że podobno wszędzie można nimi płacić emotka

ale aktywowałaś ją wcześniej?
0 0

isiulka

#4374282 Napisano: 18.05.2011 10:30:43
isiulka napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

emotka

ale aktywowałaś ją wcześniej?

ahhh dla niektorych nawet pisanie DRUKOWANYMI nie pomaga emotka

wracajac, ciekawe czemu mu odrzucilo...
0 0

#4374293 Napisano: 18.05.2011 10:32:58
Wkurzają mnie czasówki, bo tak się denerwuje, że wszystko mi się miesza xD
0 0

joan

#4374319 Napisano: 18.05.2011 10:43:23
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

emotka

Karta była podpisana, wygrana na niego, jej status w necie to aktywna emotka Czekam, aż laureaci napiszą, gdzie zapłacili tą kartą emotka

Madziu - obawiam się, że pani kasjerka usłyszała raczej coś wysoce niecenzuralnego, wysyczanego ze sporą dozą złości, którą może przejawiać jedynie zagubiony pośród ogromu produktów solenizant, co się musi wrócić do domu po większą ilość gotówki...
0 0

79magda

#4374358 Napisano: 18.05.2011 10:55:17
Nie dziwię się, że tak usłyszała... sorry za naiwność mojego pytania - naprawdę nie mam pojęcia o tym konku, ale czy one nie są do Tesco te karty? emotka
0 0

joan

#4374391 Napisano: 18.05.2011 11:05:31
79magda napisał(a):

Nie dziwię się, że tak usłyszała... sorry za naiwność mojego pytania - naprawdę nie mam pojęcia o tym konku, ale czy one nie są do Tesco te karty? emotka

Trudno powiedzieć, nigdy wcześniej takiej karty nie wygrałam. Jak dla mnie, są to zwykle karty płatnicze Visa. Chciałam wydać tę kasę przy pierwszej lepszej okazji, bo nie mam u siebie Tesco, a samochodu nie posiadam. Chcąc zrobić zakupy w Tesco, musiałabym kogoś poprosić o pomoc przy transporcie, a nie chcę nikomu zawracać gitary emotka
0 0