Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: polec
ojej
Gość: wsciekly
jeśli masz mleka półlitrowe za 1,79 zeta to żaden problem, bo mieścisz się w konkursowych 5 opakowaniach
gorzej jeśli brałaś litrówki lub śmietankę
spróbuj w BOK-u poprosić o faktury z 2 paragonów
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dorota19791
kupowalam mleka za 2,69
zawiodlam kogos i z tym najgorzej sie czuje...
Gość: ewaewa
a do tego codziennie mam problemy z pocztą na o2.pl. Nie mogę się zalogować
Gość: kaomka
i niedziela do.... ech
Gość: barcza
Zawsze mozesz zwrócic towar laski ci nikt nie robi masz takie prawo do ilus tam dni ja tez raz zle kupila wrocilam sie do sklepu oddalam oczywiscie musialam poprosic kierowniczke) i kupilam jeszcze raz dobrze te same produkty
Gość: cytrynkowa
wiem coś o tym:)
dziwne że nie przyjeli,
Gość: ewaewa
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10413
Punkty karne 0
Konkursy dodane
blondynka i łamaga do entej potęgi
a tak uroczo prezentujesz się w awatarku
ziolko
Postów 10413
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe... uroda mi została
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pieprz...a OSPA pokrzyzowała mi plany miałam od jutra rozpocząć szkolenie wszystko przepadło!! jestem ZAŁAMANA zycie wiecznie mi daje po tyłku
Gość: kochaniutka
a to nie półpasiec przypadkiem ?
Gość: pola731
nie ma takiego prawa - tylko w sprzedaży internetowej można zwrócić bez podania przyczyny w ciągu 10 dni - niektóre markety i sklepy SAME ,z własnej woli dopuszczają zwrot - ale właśnie ROBI¡ ŁASKÊ - bo to ich dobra wola a nie obowiązek
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie, byłam w nocy na pogotowiu bo wysypało mnie calutką i lekarz jak tylko zobaczył stwierdził ospę, plamy mam wszędzie - dosłownie ;(
to jest po prostu straszne
tak to bym jakos to przecierpiała ale - tak mi bardzo zalezało mi na tym szkoleniu i tyle czekałam + wpadło by pare groszy a potrzebuje akurat teraz pilnie
pozdrawiam Kochaniutka
jeśli w dzieciństwie przechodziłaś ospę, to półpasiec
jeśli nie, to na
sam złapałem ospisko od bratanka w wieku 22 lat - młody przeszedł choróbsko bezproblemowo, a mnie gorączka dobijała
i 3 tygodnie praktycznie w plecy