Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: goralecka
tak
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
połączą z marketingiem z głównej Almy w Krakowie
tel. 12 627 63 20
lub podadzą właściwy numer
kiedys konkursami i promocjami zajmowała się niejaka Izabela Czosnyka
Gość: goralecka
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Almie niektórym się tylko wydaje, że są sprytni. I tak m.in. ktoś zakosił przepis pisany na zamówienie dla jednej z firm
Wykorzystywany reklamowo (!!!) na dodatek.
Inny jest autorstwa pewnej dziennikarki
Cwaniaków mi nie szkoda, więc tutaj chciałabym, by ich nagrodzili. A oni niech tylko przyjmą nagrody...
Alma to sklep. Przekazując im prawa do zdjęć i tekstów (z reg.: Organizator nabywa prawa autorskie do zwycięskich Prac bez dodatkowego wynagrodzenia, m.in. w działalności reklamowej), trzeba się liczyć, że te zdjęcia i teksty pojawią się u nich choćby w gazetce reklamowej.
Alma się zabezpieczy prawnie - nie wiedziałem, że nie można kraść sądowo nie przejdzie już.
Prawo chroni autorów.
Tyle że 6 dni w Toskanii z Itaką kosztuje około tysiąca złotych (sprawdzałam kilka dni temu). W Almie wartość nagrody to 9 tys. - samolot chyba bardzo drogi
Odszkodowanie?
Alma, w przypadku afery, prawdopodobnie wystąpi o zwrot kosztów nagrody, autor o odszkodowanie (tu wyjątkowo wysokie, bo nagrody drogie).
Jeśli zaś chodzi o zdjęcia z restauracji, też można mieć problemy.
To zależy jakie to zdjęcie i jakiej restauracji
Czekając na...
jokan
Postów 8821
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
Gość: klisza
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz ciagle chodze do dentysty na leczenia (+ czasem powtorne) wydałam już od stycznia ponad 2tys
Gość: lula81
trzymajcie kciuki oby nie
Gość: tato999
musisz się nauczyć walczyć o swoje bo w dzisiejszych czasach ludzie Cie zjedzą bez żadnego sentymentu
Gość: postscript
wtedy jest cisza nocna, wiec wystarczy zglosic na policje/straz miejska.
ja mialem sasiadke, ktora lubila ostro pograc disco polo (na szczescie nie w nocy). ale wyleczylem ja z tego skutecznie. za kazdym razem, jak wlaczala to glosno, ja odpalalem u siebie plyte z jakims ekstremalntm death metalem i wychodzilem z domu. po czwartym razie sie domyslila, ze jest tu jakas zaleznosc. no i mam spokoj
Gość: bluesky
PS gdzie tam sa reg. do konkursów?
bo żadnych regulaminów w tej chwili tam nie ma
Gość: bluesky
wczesniej tyle było... i wynikow też a teraz nic nie ma
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lu go wygrałam na rmf ale ciasteczek jeszcze nie schrupałam bo nie dostałam
i to mnie wkurza
chce moje ciacha
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jedynie udało mi się trafić raz maskarę, ale to raczej bez ich łaski, a tam gdzie trzeba coś napisać, mają mnie totalnie gdzieś!
I ogólnie wkurza mnie zły początek nowego tygodnia, nie tylko pod kątem konkursów
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gratuluje wygranej, ale mi nie o rmf chodzi tylko o konkurs na stronce lu go. To że nie wygrałam to ok, ale te wyniki mnie wkurzają
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A mnie jeszcze wkurza Visa - nagród multum, laureaci są, a jakoś na forum cicho, aż dziwne...
stronke modernizują, ale informatyk nie zna się na rzeczy