Wkurza mnie...

Gość: goralecka

#4419965 Napisano: 05.06.2011 08:13:13
wsciekly napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurza mnie ludzkie cwaniactwo i bezczelnosc bo gdy ktos dodaje do konkursu kulinarnego zdjecia potraw z restauracji i profesjonalnych warsztatow w szkole gotowania to inaczej tego nazwac nie mozna.

o almę chodzi emotka

tak
0 0

psika

#4420000 Napisano: 05.06.2011 08:24:23
goralecka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurza mnie ludzkie cwaniactwo i bezczelnosc bo gdy ktos dodaje do konkursu kulinarnego zdjecia potraw z restauracji i profesjonalnych warsztatow w szkole gotowania to inaczej tego nazwac nie mozna.

o almę chodzi emotka

tak

trzeba zdobyć numer do organizatora

0 0

Gość: wsciekly

#4420056 Napisano: 05.06.2011 08:46:17
psika napisał(a):

goralecka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

goralecka napisał(a):

o almę chodzi emotka

tak

trzeba zdobyć numer do organizatora

połączą z marketingiem z głównej Almy w Krakowie

tel. 12 627 63 20

lub podadzą właściwy numer

kiedys konkursami i promocjami zajmowała się niejaka Izabela Czosnyka
0 0

Gość: goralecka

#4420086 Napisano: 05.06.2011 08:57:08
dzięki wsciekly emotka
0 0

assal

#4420144 Napisano: 05.06.2011 09:19:11
Też mnie wkurza zwalanie co niektórych (bo ludzie, którym raz czy dwa się udało, bezczelni są coraz bardziej).
W Almie niektórym się tylko wydaje, że są sprytni. I tak m.in. ktoś zakosił przepis pisany na zamówienie dla jednej z firm emotka
Wykorzystywany reklamowo (!!!) na dodatek.
Inny jest autorstwa pewnej dziennikarki emotka
Cwaniaków mi nie szkoda, więc tutaj chciałabym, by ich nagrodzili. A oni niech tylko przyjmą nagrody...
Alma to sklep. Przekazując im prawa do zdjęć i tekstów (z reg.: Organizator nabywa prawa autorskie do zwycięskich Prac bez dodatkowego wynagrodzenia, m.in. w działalności reklamowej), trzeba się liczyć, że te zdjęcia i teksty pojawią się u nich choćby w gazetce reklamowej.
Alma się zabezpieczy prawnie - nie wiedziałem, że nie można kraść sądowo nie przejdzie już.
Prawo chroni autorów.
Tyle że 6 dni w Toskanii z Itaką kosztuje około tysiąca złotych (sprawdzałam kilka dni temu). W Almie wartość nagrody to 9 tys. - samolot chyba bardzo drogi emotka
Odszkodowanie?
Alma, w przypadku afery, prawdopodobnie wystąpi o zwrot kosztów nagrody, autor o odszkodowanie (tu wyjątkowo wysokie, bo nagrody drogie).
Jeśli zaś chodzi o zdjęcia z restauracji, też można mieć problemy.
To zależy jakie to zdjęcie i jakiej restauracji
emotka
0 0

jokan

#4420184 Napisano: 05.06.2011 09:40:27
wkurza mnie to, że przesiałam gdzieś paragon do konkursu emotka
0 0

Gość: klisza

#4420258 Napisano: 05.06.2011 10:13:48
wkurza mnie ból zęba - dzień 3, wizyta na pogotowiu - diagnoza :zapalenie okostnej. Tabletki nie pomagaja, zaraz zwariuje wrrr
0 0

mio

#4420409 Napisano: 06.06.2011 06:30:45
ojej emotka wspolczuję ja mam słabe zeby wiec wiec co to ich ból
teraz ciagle chodze do dentysty na leczenia (+ czasem powtorne) wydałam już od stycznia ponad 2tys
emotka a z kasa mi sie nie przelewa
0 0

Gość: lula81

#4420460 Napisano: 06.06.2011 06:57:33
wkurza mnie ,że pewnie znów zabiorą mi nagrodę emotka bo nikt się za mną nie wstawi a ja sama nie potrafię bronić swojego. I moje uczciwe zbieranie głosów pójdzie psiu w d**ę emotka bo przegram z fajkowymi kontami pewnych miłych Pań

emotka

trzymajcie kciuki oby nie emotka
0 0

Gość: tato999

#4420464 Napisano: 06.06.2011 06:59:37
lula81 napisał(a):

wkurza mnie ,że pewnie znów zabiorą mi nagrodę emotka bo nikt się za mną nie wstawi a ja sama nie potrafię bronić swojego. I moje uczciwe zbieranie głosów pójdzie psiu w d**ę emotka bo przegram z fajkowymi kontami pewnych miłych Pań

emotka

trzymajcie kciuki oby nie emotka

musisz się nauczyć walczyć o swoje bo w dzisiejszych czasach ludzie Cie zjedzą bez żadnego sentymentu
0 0

Gość: postscript

#4420700 Napisano: 06.06.2011 08:42:35
kaki76 napisał(a):

a co powiecie na to , że mam sąsiada , który ma w zwyczaju tak około 3 rano sobie coś jeść i wtedy włącza głośno radio Maryja i ja to wszystko słyszę to jest wkurzające

wtedy jest cisza nocna, wiec wystarczy zglosic na policje/straz miejska.
ja mialem sasiadke, ktora lubila ostro pograc disco polo (na szczescie nie w nocy). ale wyleczylem ja z tego skutecznie. za kazdym razem, jak wlaczala to glosno, ja odpalalem u siebie plyte z jakims ekstremalntm death metalem i wychodzilem z domu. po czwartym razie sie domyslila, ze jest tu jakas zaleznosc. no i mam spokoj emotka
0 0

Gość: bluesky

#4420741 Napisano: 06.06.2011 08:58:37
Wkurza mnie i to bardzo nowa strona graf.torun.pl nie mogę się w niej odnaleźć.
PS gdzie tam sa reg. do konkursów? emotka
0 0

#4420765 Napisano: 06.06.2011 09:04:51
bluesky napisał(a):

bo żadnych regulaminów w tej chwili tam nie ma emotka
0 0

Gość: bluesky

#4420771 Napisano: 06.06.2011 09:07:16
wsciekly napisał(a):

bluesky napisał(a):

wczesniej tyle było... i wynikow też a teraz nic nie ma emotka emotka emotka emotka
0 0

#4420781 Napisano: 06.06.2011 09:10:15
oprócz potwornego bólu wkrza mnie dalej ten konkurs lu go. To chyba jakiś [przekręt, wysyłałam codziennie kody i nic, a w wygranych częstyo ludzie z 2 miejscowosci ( az w takie przypadki cięzko mi uwierzyć) !
0 0

tusiek

#4420786 Napisano: 06.06.2011 09:11:50
klisza napisał(a):

oprócz potwornego bólu wkrza mnie dalej ten konkurs lu go. To chyba jakiś [przekręt, wysyłałam codziennie kody i nic, a w wygranych częstyo ludzie z 2 miejscowosci ( az w takie przypadki cięzko mi uwierzyć) !

lu go wygrałam na rmf ale ciasteczek jeszcze nie schrupałam bo nie dostałam
i to mnie wkurza
chce moje ciacha
0 0

mia

#4420790 Napisano: 06.06.2011 09:13:41
Wkurza mnie maksymalnie l'Oreal (i Garnier zresztą też), nigdy nie mogę u nich nic wygrać - kolejny konkurs z pianką w plecy, bo maila brak emotka
Jedynie udało mi się trafić raz maskarę, ale to raczej bez ich łaski, a tam gdzie trzeba coś napisać, mają mnie totalnie gdzieś! emotka emotka emotka
I ogólnie wkurza mnie zły początek nowego tygodnia, nie tylko pod kątem konkursów emotka
0 0

#4420791 Napisano: 06.06.2011 09:13:56
tusiek napisał(a):

klisza napisał(a):

i to mnie wkurza
chce moje ciacha

Gratuluje wygranej, ale mi nie o rmf chodzi tylko o konkurs na stronce lu go. To że nie wygrałam to ok, ale te wyniki mnie wkurzają
0 0

mia

#4420794 Napisano: 06.06.2011 09:16:14
klisza napisał(a):

tusiek napisał(a):

klisza napisał(a):

i to mnie wkurza
chce moje ciacha

Gratuluje wygranej, ale mi nie o rmf chodzi tylko o konkurs na stronce lu go. To że nie wygrałam to ok, ale te wyniki mnie wkurzają

A mnie jeszcze wkurza Visa - nagród multum, laureaci są, a jakoś na forum cicho, aż dziwne... emotka
0 0

#4420800 Napisano: 06.06.2011 09:17:41
bluesky napisał(a):

wsciekly napisał(a):

bluesky napisał(a):

wczesniej tyle było... i wynikow też a teraz nic nie ma emotka emotka emotka emotka

stronke modernizują, ale informatyk nie zna się na rzeczy emotka
0 0