Wkurza mnie...

radosna

#4416699 Napisano: 04.06.2011 07:20:17
Polak potrafi! Aż się płakać chce!
http://finanse.wp...72411,wiadomosc.html
0 0

Gość: mariolakal

#4416715 Napisano: 04.06.2011 07:28:20
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie jedna osoba z forum.Jak dzisiaj nie załatwi tej sprawy to napiszę kto to jest i dlaczego mnie tak wkurza.Nie cierpie jak ktos mnie proboje okłamywac

Czyżby to była Pani s........ ? emotka
0 0

joan

#4418137 Napisano: 04.06.2011 08:38:13
Sprzątam sobie w tempie żółwia, jak gdyby nigdy nic, a tu jakieś hałasy na klatce schodowej emotka Coś się rusza i haczy o moje drzwi, a o tej porze córeczki sąsiadów z dołu raczej nie zamiatają korytarza emotka Jak konkursy kocham, tam ktoś/coś jest! Fak, przecież nie otworzę drzwi, żeby to sprawdzić emotka Dygam się na maxa, jeszcze tylko brakuje, żeby zamek w drzwiach zaczął się otwierać... Gupi łikęd w pojedynkę emotka
0 0

Gość: dorota19791

#4418171 Napisano: 04.06.2011 08:56:58
wkurza mnie REAL...
glupia blondynka (czyli ja)
pojechala na zakupy .... mialam kupic ludziom z forum produkty na konkurs real i juz bedac w sklepie bylam pewna ze to maja byc produkty za 10 zl
i tak kupilam nie powiem ile na to wydalam ;/
pojechalam tam spowrotem i nic nie moglam z tym zrobic tz. oddac i jeszcze raz kupic
wiec zostalam z zapasem mleka na ...... 2 lata??????????
bo wykupilam cala reszte produktow konkursowych emotka
0 0

bridget

#4418179 Napisano: 04.06.2011 09:00:43
dorota19791 napisał(a):

wkurza mnie REAL...
pojechala na zakupy .... mialam kupic ludziom z forum produkty na konkurs real i juz bedac w sklepie bylam pewna ze to maja byc produkty za 10 zl
pojechalam tam spowrotem i nic nie moglam z tym zrobic tz. oddac i jeszcze raz kupic

mi w tesco jak sie pomysliłam i kupiłam 2 produkty dove na odrebne paragony ( mialo byc na 1) mogłam zwrocic i jeszcze raz zakupic..... ale to wszytsko zalezy od BOK
0 0

Gość: plocia

#4418211 Napisano: 04.06.2011 09:22:31
keiti78zg napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

wkurza mnie REAL...

mi w tesco jak sie pomysliłam i kupiłam 2 produkty dove na odrebne paragony ( mialo byc na 1) mogłam zwrocic i jeszcze raz zakupic..... ale to wszytsko zalezy od BOK

boże Dorota co Ty z tym będziesz robić emotka
chyba że jak goście przyjdą kawe im zrobisz a pod stołem mleko wstrząśniesz i dolejesz emotka
0 0

#4418217 Napisano: 04.06.2011 09:25:42
plocia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

wkurza mnie REAL...

boże Dorota co Ty z tym będziesz robić emotka
chyba że jak goście przyjdą kawe im zrobisz a pod stołem mleko wstrząśniesz i dolejesz emotka

no wlasnie w tesco nigdy nie robia problemu a tu ... emotka
0 0

sylwika76

#4418235 Napisano: 04.06.2011 09:37:35
wkurza mnie loreal - do tej pory nic mi się nie udało tam wygrać i dalej to samo emotka
0 0

#4418276 Napisano: 04.06.2011 10:11:42
sylwika76 napisał(a):

wkurza mnie loreal - do tej pory nic mi się nie udało tam wygrać i dalej to samo emotka

mi z maskara udalo sie jak juz chcialam odposcic...
0 0

Gość: jantarek

#4418296 Napisano: 04.06.2011 10:37:46
przepraszam,że tak bezpardonowo odgrzeje kotleta emotka zacytuje perelki:
po co wam taka duza wanna? my mamy tylko prysznic, przeciez to wystarczy
nie potrzebujesz osobnego pokoju na gabinet. mozesz pracowac w salonie, a te dwa pokoje beda dla dzieci (JAKICH ZNOWU DZIECI???)
a moze przeniescie wc do lazienki, a tu zrobicie sobie garderobe?
i najlepsze:
dacie mi jeden komplet kluczy?
Jako stara żona poddam pod rozwagę opcję gaszenia radzenia emotka A) zależy co my w tej wannie będziemy robić (w domyśle wiadomo-a niech spróbuje uściślać...), B)jak chcą wpadać w niedzielę, to przywitajcie ich w szlafroczkach- najpierw 10 min. skłonów i przysiadów, potem zzjany oddech i dobitne nie spodziewaliśmy się GOŚCI...powodzenia:)
w temacie wkurzało, ale mnie rozbroiły wasze wpisy. A ja jutro chyba wpadnę do teściów.
0 0

agamaty

#4418305 Napisano: 04.06.2011 10:51:00
joan napisał(a):

Sprzątam sobie w tempie żółwia, jak gdyby nigdy nic, a tu jakieś hałasy na klatce schodowej emotka Coś się rusza i haczy o moje drzwi, a o tej porze córeczki sąsiadów z dołu raczej nie zamiatają korytarza emotka Jak konkursy kocham, tam ktoś/coś jest! Fak, przecież nie otworzę drzwi, żeby to sprawdzić emotka Dygam się na maxa, jeszcze tylko brakuje, żeby zamek w drzwiach zaczął się otwierać... Gupi łikęd w pojedynkę emotka

i co to było?
0 0

Gość: errorr

#4418315 Napisano: 04.06.2011 11:00:30
agamaty napisał(a):

joan napisał(a):

i co to było?

baranek emotka
mi taki jeden o mało nie przewrócił dziś grilla emotka

Wkurzają mnie żaby.Tak się drą że nie idzie spać emotka .A okna nie zamknę emotka
0 0

joan

#4418529 Napisano: 05.06.2011 08:28:29
agamaty - nie wiem, ki czort. W horrorach ludzi zżera ciekawość i lezą obadać autora odgłosów, co kończy sie tym, że zostają zeżarci do ostatniej kosteczki. Nie sprawdzałam, więc żyję emotka Może to był nietoperz; latają w pobliżu, zjadają wredne komary i obserwowane z daleka, są doprawdy urocze emotka

errorr - boś baraninę chciał grillować emotka
Moja noc również była ciężka, skończyła się po 3 godzinach snu piekącym bólem w dłoni emotka Ugryzł mnie komar z rodzaju tych, co mają uczulający jad. Mimo sporego nakładu czasu, nie udało mi się go wytropić emotka Ale dźwięki nocy, odkryte o 03:57 były fascynujące = nie wiedziałam, że ptaki śpiewają również o tej porze emotka Coś pięknego emotka
0 0

anialistopad

#4418554 Napisano: 05.06.2011 08:36:58
a co powiecie na to , że mam sąsiada , który ma w zwyczaju tak około 3 rano sobie coś jeść i wtedy włącza głośno radio Maryja i ja to wszystko słyszę to jest wkurzające
0 0

Gość: kochaniutka

#4418567 Napisano: 05.06.2011 08:47:18
Wkurza mnie, że dopiero po 4 wizytach różnych weterynarzy, udało się odkryć co dolega mojemu psiakowi emotka okazało się, że ma za długie powieki i czeka go zabieg bo inaczej oślepnie emotka
0 0

Gość: tato999

#4418576 Napisano: 05.06.2011 08:51:21
kochaniutka napisał(a):

Wkurza mnie, że dopiero po 4 wizytach różnych weterynarzy, udało się odkryć co dolega mojemu psiakowi emotka okazało się, że ma za długie powieki i czeka go zabieg bo inaczej oślepnie emotka

będzie dobrze :*

ważne, że można coś z tym zrobić żeby było dobrze :*

główka do góry
0 0

Gość: kochaniutka

#4418593 Napisano: 05.06.2011 08:58:28
tato999 napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

główka do góry

ahhh po prostu aż serce pęka, biedaczysko się męczy a my nie potrafimy mu pomóc. Oby ten zabieg coś dał.

Dzięki za słowa otuchy
emotka
0 0

Gość: katrin22

#4418601 Napisano: 05.06.2011 09:03:39
kochaniutka napisał(a):

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, ciesz się, że znalazła się przyczyna, a z zabiegiem, będzie Ok emotka
0 0

bridget

#4418608 Napisano: 05.06.2011 09:07:21
kochaniutka napisał(a):

oj pierwszy raz sie zetknełam z taka sytuacja ale trzymam kciukaski za pomyslny zabieg
0 0

Gość: tato999

#4418622 Napisano: 05.06.2011 09:15:12
kochaniutka napisał(a):

tato999 napisał(a):

kochaniutka napisał(a):

główka do góry

ahhh po prostu aż serce pęka, biedaczysko się męczy a my nie potrafimy mu pomóc. Oby ten zabieg coś dał.

Dzięki za słowa otuchy
emotka

ja ryczałam jak bóbr jak moja malutka sunia miała tylko wygoloną sierść żeby jej się ranka nie paprała i to niby nic takiego

więc Ciebie rozumiem jak najbardziej
0 0