Wkurza mnie...

Gość: kochaniutka

#4425238 Napisano: 07.06.2011 06:10:44
Wkurzają mnie co poniektórzy ludzie na tym forum emotka

Pochwalisz się nagrodą z konkursu któego nie ma w bazie, to zaraz wszyscy się rzucają z pazurami na Ciebie.

Dodasz konkurs do bazy, to z kolei dostajesz pw z wyzwiskami, że komuś przysporzyłaś konkurencji.

Chyba faktycznie nie ma sensu nic dodawać tutaj na forum i najlepiej nie chwalić się wygranymi, to wtedy ma się święty spokój, bo i tak nikt nie powie słowa dziękuję, więc po co? Żeby mnie obrażano później? To ja dziękuję za taką współpracę.

emotka emotka emotka
0 0

Gość: postscript

#4425265 Napisano: 07.06.2011 06:17:30
kochaniutka napisał(a):

Pochwalisz się nagrodą z konkursu któego nie ma w bazie, to zaraz wszyscy się rzucają z pazurami na Ciebie.

Dodasz konkurs do bazy, to z kolei dostajesz pw z wyzwiskami, że komuś przysporzyłaś konkurencji.

Chyba faktycznie nie ma sensu nic dodawać tutaj na forum i najlepiej nie chwalić się wygranymi, to wtedy ma się święty spokój, bo i tak nikt nie powie słowa dziękuję, więc po co? Żeby mnie obrażano później? To ja dziękuję za taką współpracę.

emotka emotka emotka

ignoruj takie osoby.
0 0

fryteczka

#4425287 Napisano: 07.06.2011 06:25:55
..,ze sekunde przed koncem aukcji na allegro ktos mnie przebil emotka emotka
0 0

onlyrybka

#4425300 Napisano: 07.06.2011 06:32:51
fryteczka napisał(a):

..,ze sekunde przed koncem aukcji na allegro ktos mnie przebil emotka emotka

polecam snipa emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4425302 Napisano: 07.06.2011 06:33:23
kochaniutka napisał(a):

emotka emotka emotka

dlatego lepiej nie chwalić się nagrodami z konkursów niedodanych do bazy, choć czasem nie warto i tymi z bazy, o ile się coś wygra w wyniku ogromnej konkurencji emotka
0 0

Gość: lucja

#4425329 Napisano: 07.06.2011 06:44:36
Wkurza mnie i empik i ten kod z Pawełka emotka

zakupiłam klocki lego za 92,99 zł i wykorzystując kod za 100 zł, mam dopłacic 2 grosze!

Nie wiem jaki oni to liczą emotka

Może ktoś mi to wyjaśnić? Mam jeszcze jeden kod do wykorzystania a nie chcę dopłacać do interesu emotka Chćby nawet 2 grosze emotka
0 0

beniaminowa

#4425330 Napisano: 07.06.2011 06:45:13
pw z prośbami o głosy... żal mi tych ludzi i czasem im zagłosuję i przez to mam jeszcze gorzej emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4425332 Napisano: 07.06.2011 06:46:11
lucja napisał(a):

zakupiłam klocki lego za 92,99 zł i wykorzystując kod za 100 zł, mam dopłacic 2 grosze!

Może ktoś mi to wyjaśnić? Mam jeszcze jeden kod do wykorzystania a nie chcę dopłacać do interesu emotka Chćby nawet 2 grosze emotka

ale bardziej mnie wkurzyła babka u której odbierałam ktora z sarkastycznym uśmiechem powiedziała ,,Takim co za takie zakupy placą 2gr to dobrze''
miałam to samo, totalnie nie jarzę tej metody emotka emotka
0 0

melissa

#4425335 Napisano: 07.06.2011 06:47:26
lucja napisał(a):

Koszt przesyłki?

Można wybrać opcję odbioru w empiku,wtedy nie dopłacasz.
0 0

Gość: postscript

#4425340 Napisano: 07.06.2011 06:48:51
iwonciaaa napisał(a):

lucja napisał(a):

ale bardziej mnie wkurzyła babka u której odbierałam ktora z sarkastycznym uśmiechem powiedziała ,,Takim co za takie zakupy placą 2gr to dobrze''
miałam to samo, totalnie nie jarzę tej metody emotka emotka

moze w tej stowce jakas kwota jest podatkiem? nie bylo drobnego druczku?
0 0

#4425341 Napisano: 07.06.2011 06:49:08
melissa napisał(a):

lucja napisał(a):

Koszt przesyłki?

Zanzaczyłam odbiór w sklepie.
0 0

fryteczka

#4425346 Napisano: 07.06.2011 06:49:47
ja tez zamawialam rzeczy za bony z empiku - odbior osobisty i za kazda musialam zaplacic symboliczne 2 grosze.. nabijaja normalnie na kase i na paragonie jest koszt - 2 gr emotka
pamietam jak praktykant sie dziwil i mowi do babki ( czy to mozliwe,ze 2 gr.to kosztuje ? ) jego mina -bezcenna
0 0

#4425350 Napisano: 07.06.2011 06:51:13
fryteczka napisał(a):

ja tez zamawialam rzeczy za bony z empiku - odbior osobisty i za kazda musialam zaplacic symboliczne 2 grosze.. nabijaja normalnie na kase i na paragonie jest koszt - 2 gr emotka
pamietam jak praktykant sie dziwil i mowi do babki ( czy to mozliwe,ze 2 gr.to kosztuje ? ) jego mina -bezcenna

emotka
0 0

fryteczka

#4425356 Napisano: 07.06.2011 06:52:43
wiem,ze nie powinno sie placic ale wsumie te 2 grosze , czy tam 10gr ( za 5 rzeczy ) to mozna juz zaplacic emotka nei ma co sie denerwowac
0 0

#4425363 Napisano: 07.06.2011 06:55:53
fryteczka napisał(a):

wiem,ze nie powinno sie placic ale wsumie te 2 grosze , czy tam 10gr ( za 5 rzeczy ) to mozna juz zaplacic emotka nei ma co sie denerwowac

Tak mnie zastanawia czy jak zamówię za 99,9 czy za 50 zł, to zawsze się dopłaca te 2 grosze emotka

Już się nie denerwuję emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4425365 Napisano: 07.06.2011 06:56:41
fryteczka napisał(a):

A wyobraźcie sobie minę jak odbierałem zamówienia w empiku i miałem 50 bonów rabatowcyh emotka każde zamówienie składane było osobno. Do każdej rzeczy dopłata od 2-10groszy. Paragon długi na minimum 3 metry a miny wszystkich sprzedawców dokoła... To było coś.
0 0

Gość: musztarda

#4425376 Napisano: 07.06.2011 06:59:07
krzyszu napisał(a):

fryteczka napisał(a):

A wyobraźcie sobie minę jak odbierałem zamówienia w empiku i miałem 50 bonów rabatowcyh emotka każde zamówienie składane było osobno. Do każdej rzeczy dopłata od 2-10groszy. Paragon długi na minimum 3 metry a miny wszystkich sprzedawców dokoła... To było coś.

masz sie czym chwalic ze nabiles wszystko na swoje lewe konta na fejsie
0 0

Gość: sarsaparilla

#4425381 Napisano: 07.06.2011 06:59:56
Mnie wkurzyła baba, która stała przede mną w Empiku, kiedy odbierałam Pawełka.

Razem z córką, na oko 35 kupowały książki. Najpierw córcia zapytała przystojnego pana kasjera czy ktoś jej to może zanieść do samochodu (w domyśle pan kasjer), potem mamunia zachwycała się zegarkiem sprzedawcy a chłopak zalotnie sie uśmiechając, pochwalił gust mamusi i coś tam jeszcze sobie słodko pierdzieli. A ja stałam i miałam ochotę zamordować towarzystwo, kiedy zdecydowałam się w końcu coś im powiedzieć, panie sobie poszły. Wrrr.
0 0

Gość: musztarda

#4425382 Napisano: 07.06.2011 07:00:06
lucja napisał(a):

melissa napisał(a):

lucja napisał(a):

Koszt przesyłki?

Zanzaczyłam odbiór w sklepie.

o Boze
rzeczywiscie tragedia ze musialas doplacic do interesu, nie rob wsi
0 0

delfinka101

#4425385 Napisano: 07.06.2011 07:01:15
kochaniutka napisał(a):

emotka emotka emotka

Oj pamiętam jak na tym forum dla wybranców na mnie jechaliz e podałam konkurs Warki.Hi hi hi...Tylko nie wiedzieli ze jedna osoba od nich zaraz minapisała a oni nawet zastanawiali się kto ma mi dopiec za to ze podałam i zaraz ktos napisał tekstem oczywiscie konkurs dalas jak juz było po 22 ,bo chyba o tej godzinie trzeba było wysyłać smsa:) emotka emotka emotka A ja mam ich poniżej pleców:)
0 0