Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kochaniutka
Pochwalisz się nagrodą z konkursu któego nie ma w bazie, to zaraz wszyscy się rzucają z pazurami na Ciebie.
Dodasz konkurs do bazy, to z kolei dostajesz pw z wyzwiskami, że komuś przysporzyłaś konkurencji.
Chyba faktycznie nie ma sensu nic dodawać tutaj na forum i najlepiej nie chwalić się wygranymi, to wtedy ma się święty spokój, bo i tak nikt nie powie słowa dziękuję, więc po co? Żeby mnie obrażano później? To ja dziękuję za taką współpracę.
Gość: postscript
ignoruj takie osoby.
fryteczka
Postów 4291
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
onlyrybka
Postów 1385
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam snipa
Gość: rafi323raf
dlatego lepiej nie chwalić się nagrodami z konkursów niedodanych do bazy, choć czasem nie warto i tymi z bazy, o ile się coś wygra w wyniku ogromnej konkurencji
Gość: lucja
zakupiłam klocki lego za 92,99 zł i wykorzystując kod za 100 zł, mam dopłacic 2 grosze!
Nie wiem jaki oni to liczą
Może ktoś mi to wyjaśnić? Mam jeszcze jeden kod do wykorzystania a nie chcę dopłacać do interesu
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iwonciaaa
ale bardziej mnie wkurzyła babka u której odbierałam ktora z sarkastycznym uśmiechem powiedziała ,,Takim co za takie zakupy placą 2gr to dobrze''
miałam to samo, totalnie nie jarzę tej metody
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koszt przesyłki?
Można wybrać opcję odbioru w empiku,wtedy nie dopłacasz.
Gość: postscript
moze w tej stowce jakas kwota jest podatkiem? nie bylo drobnego druczku?
Zanzaczyłam odbiór w sklepie.
fryteczka
Postów 4291
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pamietam jak praktykant sie dziwil i mowi do babki ( czy to mozliwe,ze 2 gr.to kosztuje ? ) jego mina -bezcenna
fryteczka
Postów 4291
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Tak mnie zastanawia czy jak zamówię za 99,9 czy za 50 zł, to zawsze się dopłaca te 2 grosze
Już się nie denerwuję
Gość: krzyszu
A wyobraźcie sobie minę jak odbierałem zamówienia w empiku i miałem 50 bonów rabatowcyh
Gość: musztarda
masz sie czym chwalic ze nabiles wszystko na swoje lewe konta na fejsie
Gość: sarsaparilla
Razem z córką, na oko 35 kupowały książki. Najpierw córcia zapytała przystojnego pana kasjera czy ktoś jej to może zanieść do samochodu (w domyśle pan kasjer), potem mamunia zachwycała się zegarkiem sprzedawcy a chłopak zalotnie sie uśmiechając, pochwalił gust mamusi i coś tam jeszcze sobie słodko pierdzieli. A ja stałam i miałam ochotę zamordować towarzystwo, kiedy zdecydowałam się w końcu coś im powiedzieć, panie sobie poszły. Wrrr.
Gość: musztarda
o Boze
rzeczywiscie tragedia ze musialas doplacic do interesu, nie rob wsi
delfinka101
Postów 5759
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj pamiętam jak na tym forum dla wybranców na mnie jechaliz e podałam konkurs Warki.Hi hi hi...Tylko nie wiedzieli ze jedna osoba od nich zaraz minapisała a oni nawet zastanawiali się kto ma mi dopiec za to ze podałam i zaraz ktos napisał tekstem oczywiscie konkurs dalas jak juz było po 22 ,bo chyba o tej godzinie trzeba było wysyłać smsa:)