Wkurza mnie...

mia

#4427143 Napisano: 08.06.2011 10:26:39
azaflora napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wygram nawet taniego stolika z Ikei, bo nie mam znajomych aktywnych o północy. no i to, że klikałam, lubiłam, zezwalałam w różnych konkach na Fb tylu osobom, a mnie zaliczyło zaproszenia tylko 4 osób, bo inne klikały wcześniej emotka
Czyli jak zawsze byłam na spodzie piramidy.

Znajomych o północy znajdziesz tu, w topie szukaj! To nie muszą być znajomymi z FB! emotka

W temacie:
Wkurza mnie to, że mam kolejny fatalny tydzień, jak chodzi o passę konkursową emotka emotka emotka
Nic z TopDrive, leżaka brak i same bzdety wygrywam! emotka
Nawet z ankiety mnie przed chwilą wywalili, bo już w tym wieku maja komplet respondentów emotka To po co tyle starych pryków nazbierali, jak im to nie pasuje? emotka
0 0

Gość: lucja

#4427149 Napisano: 08.06.2011 10:27:24
Wkurza mnie, że nawet torby z Wawela nie mam szczęścia wygrać emotka
0 0

Gość: friq

#4427170 Napisano: 08.06.2011 10:33:14
Wkurza mnie babka od histori.. Miałem tydzień temu zdawać na 4 to nie bo dzień dziecka i nie pyta nikogo, wczoraj jakiś apel dzisiaj jej niema. Został mi tylko wtorek przyszły jak jej nie będzie to zostaje 3 albo da z dobrego serca 4 emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4427171 Napisano: 08.06.2011 10:34:03
wkurza mnie sesja ! a konkretnie egzamin z filozofii emotka prawie tysiąc stron materiałów, nie rozumiem ani zdania emotka
0 0

Gość: dzikanimfa

#4427187 Napisano: 08.06.2011 10:36:47
iwonciaaa napisał(a):

wkurza mnie sesja ! a konkretnie egzamin z filozofii emotka prawie tysiąc stron materiałów, nie rozumiem ani zdania emotka

ja filozofie zdałam na trójeczkę emotka

mnie wkurza literatura ...
0 0

Gość: lucja

#4427189 Napisano: 08.06.2011 10:37:00
friq napisał(a):

Wkurza mnie babka od histori.. Miałem tydzień temu zdawać na 4 to nie bo dzień dziecka i nie pyta nikogo, wczoraj jakiś apel dzisiaj jej niema. Został mi tylko wtorek przyszły jak jej nie będzie to zostaje 3 albo da z dobrego serca 4 emotka emotka

trzeba było uczyc się cały rok emotka

ach te wspomnienia szkolnych lat emotka
0 0

aurorcia

#4427192 Napisano: 08.06.2011 10:37:56
dzikanimfa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

to się cieszcie,że Prawa Cywilnego nie macie emotka
0 0

Gość: postscript

#4427244 Napisano: 08.06.2011 10:52:42
aurorcia napisał(a):

dzikanimfa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

to się cieszcie,że Prawa Cywilnego nie macie emotka

mialem jedno i drugie na studiach. do egzaminu z filozofii specjalnie wzialem wolne, a potem i tak Nietzschego wylosowalem, wiec mozna bylo rzezbic do woli.
a z prawa u nas albo sie mialo 3, albo egzamin poprawkowy. pozdrawiam serdecznie mojego dawnego wykladowce, a dzis juz rektora uniwerka
0 0

Gość: hittmanka

#4427264 Napisano: 08.06.2011 10:57:04
co za dzień... zbliża sie lato więc cieszyłam się z wygrania 2 koszulek dla mnie emotka Cieszylam się do dzisiaj... z levis'a miałam dostać eMkę i ustaliłam, żeby nie była biała na co się zgodzili po czym wysłali białą XL... doopa myślę ale nic... jeszcze mam z innego konka zaprojektować sobie jaką chcę koszulkę więc cały tydzień myślałam a jak już wymyśliłam to mi dzisiaj napisali że mogę zrobić jaką chcę pod warunkiem że będzie to biała XL emotka

No i to mnie wkurza... gram i fanty dostaje ktoś inny emotka
0 0

Gość: katrin22

#4427267 Napisano: 08.06.2011 10:58:04
Wkurza mnie krytyka ze strony nie zamawiających koszulki z napisem Nie biegam nikt Was o zdanie nie pyta , znaleźli się wstydnisie emotka co uprawiają sport przed komputerem emotka
0 0

#4427273 Napisano: 08.06.2011 10:59:56
friq napisał(a):

Trzeba było podejść i poprosić o to by spytała na 4 emotka
0 0

Gość: friq

#4427292 Napisano: 08.06.2011 11:03:09
@katrin22 to nie takie łatwe emotka Chodzę, za tym od 3 tygodni, czyli od tego czasu co powiedzieli oceny proponowane, raz ma zły humor i Cie nie zapyta bo nie.. Foch i tyle, a innym razem nie ma czasu.. Latam za nią cały czas myślę, że we wtorek ją uchwycę.
0 0

#4427296 Napisano: 08.06.2011 11:04:12
emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie krytyka ze strony nie zamawiających koszulki z napisem Nie biegam nikt Was o zdanie nie pyta , znaleźli się wstydnisie emotka co uprawiają sport przed komputerem emotka

ja zamówiłam byłam przekonana że chodzi o bieg życia (wyścig szczurów) ale chyba wkrótce się okaże że to kampania środków na biegunkę emotka emotka emotka
ale co tam w domu można w niej chodzić emotka

Różnie ten napis można interpretować emotka
0 0

delfinka101

#4427312 Napisano: 08.06.2011 11:06:33
emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ja zamówiłam byłam przekonana że chodzi o bieg życia (wyścig szczurów) ale chyba wkrótce się okaże że to kampania środków na biegunkę emotka emotka emotka

Ja uwielbiam te koszulki swietnie służą do spania dla gości:)
0 0

#4427319 Napisano: 08.06.2011 11:07:25
friq napisał(a):

@katrin22 to nie takie łatwe emotka Chodzę, za tym od 3 tygodni, czyli od tego czasu co powiedzieli oceny proponowane, raz ma zły humor i Cie nie zapyta bo nie.. Foch i tyle, a innym razem nie ma czasu.. Latam za nią cały czas myślę, że we wtorek ją uchwycę.

Życzę powodzenia! i pamiętam te czasu, kiedy na koniec roku była panika, bo jakaś trójczyna groziła i też chciałam poprawić na 4 i też słyszałam: trzeba się było uczyć cały rok, teraz nie mam czasu, teraz się obudziłaś? i inne teksty. Powiem Ci tyle, że oceny z liceum można sobie w ...wsadzić, bo nikt na Twoje świadectwo z liceum na studiach i tak nie spojrzy, a na studiach liczy się ocena z dyplomu emotka
0 0

Gość: hittmanka

#4427325 Napisano: 08.06.2011 11:07:57
katrin22 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

do spania będzie ok emotka jak były zółte koszulki z bykami z PZU strasznie oczojebne ( może starsi forumowicze pamiętają) to też się wszyscy u mnie w domu z nich śmiali a za jakiś czas same byczki w domu były emotka
0 0

#4427339 Napisano: 08.06.2011 11:10:11
emanuela24 i delfinka101 te koszulki to jasne, że po domu i do spania się nadają, ale ludzie zaraz tacy dumni, że nie zamawiają, bo blebleble... emotka
0 0

mia

#4427344 Napisano: 08.06.2011 11:10:57
emanuela24 napisał(a):

ale ja uwielbiam latem spać w takich koszulkach emotka

ja też, i nie tylko latem emotka
0 0

#4427349 Napisano: 08.06.2011 11:12:16
Gorzej jakby widniał na nich napis: NIE BIEGAM BO SRACZKI NIE MAM emotka emotka emotka
0 0

isiulka

#4427352 Napisano: 08.06.2011 11:12:32
emanuela24 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

do spania będzie ok emotka jak były zółte koszulki z bykami z PZU strasznie oczojebne ( może starsi forumowicze pamiętają) to też się wszyscy u mnie w domu z nich śmiali a za jakiś czas same byczki w domu były emotka

miałam takie emotka

haaaa ja mam nadal te koszulki oswoić emocje emotka :D Z bykami i Tygrysami hehe wtedy trzeba bylo o nie walczyc jak lew, a był bardziej przypalowe niz te z bieganiem emotka
0 0