Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cudaczek121
Postów 6815
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
I chcesz tam jeszcze iść trzeci raz jak wygrasz?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: l0ginka
Owszem, da się to cofnąć, ale dopiero jak rozpatrzą reklamację.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie to zakichane loreal i ich konkurs
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: ewaewa
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mnie wszystkie ich konkursy, bo wśród tysiąca pianek do testowania oczywiście nie załapałam się na żadną... jako i na lakier Elnette
Gość: klisza
i dalej ten LuGo, może ktos z Was wie jak tam wygrać. Kiedys ktoś pisał że zna sposób.
Gość: ksantypa
moim zdaniem to mydlenie oczu ze bylo 1000 pianek do wygrania-tak malutko osob sie chwalilo ze wygralo
powinna byc lista zwyciezcow i nie byloby niedomowien
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
moim zdaniem ten konkurs to jedna wielka ściema! 1000 nagród? To każdy pownien mieć conajmniej po kilka sztuk, a tutaj jedna osoba dziennie jak się pochwali to jest sukces.
Gość: pola731
Gość: xagadee
zależy, który konkurs
jeśli z domkami to ta agencja pilnuje ilości paragonów i esków bardzo skrupulatnie
Gość: xagadee
a jednak cofam
z regulaminu:
2. W przypadku, gdy laureat Nagrody (identyfikowany za pomocą jednego numeru
telefonu komórkowego) prześle w czasie trwania Konkursu więcej niż jedną
Wiadomość SMS, z zastrzeżeniem że przesłane Wiadomości SMS zawierać będą
różne treści, poproszony zostanie przez Organizatora o przedstawienie wszystkich
Paragonów uprawniających do przesłania każdej z przesłanych Wiadomości SMS.
czyli nie powinno być problemu
Gość: pola731
no na domek , miałam nie grać w to, ale moja 3 latka tak pieje do tych chałupek , miałaby na działce - więc nakupiłam drogich soków iiiiiii zobaczymy
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: misiulka
mnie tez to wkurza- lista wygranych powinna byc i tyle -
no i ikea mnie wkurzyła
i jeszcze dziecko mam chore
delfinka101
Postów 5759
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yetko
Postów 109
Data rejestracji 06.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a teraz wkurzyła mnie nivea - kliknęłam na kosmetyk pojawiło się pytanie ale jak na nie po 2 sek odpowiedziałam to kosmetyków już nie było
Gość: iwonciaaa
Wypatrzyłam świetną ofertę. Zafascynowana totalnie !
Na koncie brakowało mi 10 zł
Odświeżam stronę, oferta znika... aż do póznej nocy kiedy zasnęlam.