Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: goralecka
no co może taki podziemny jak w centach handlowych
Gość: aneti
gdybym wiedziała jak przypaść do gustu organizatorom, żeby mi dali samochód to uwierzcie że miałabym w nosie wasze fochy
niektórym przydałby się na noc lek na NIE Biegam
Gość: emilka1705
Gość: ewaewa
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypraszam sobie... Nigdy się nie śmiałam i nie trafiał mnie szlak że pani Monika coś wygrała, bo po pierwsze nie brałam nigdy udziału w konkursie w którym brała udział pani Monika, a po drugie to zazdroszczę (bo fajnie jest coś wygrywać) ale pani Monika ma swoje pomysły na to jak wygrać i to jest sprawa pomiędzy nią a organizatorami konkursu i nic ni do tego!
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Opowiadaj jej przez cały dzień kawały o teściowych:
http://kawaly.tja.pl/?url=otesciowej
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: katrin22
Moja mnie rzadko odwiedza, oj bardzo rzadko, to dlatego, że mamy zawsze odmienne zdanie, ale nigdy spięcia nie miałyśmy jako takiego
Gość: rita888
mrufka
Postów 385
Data rejestracji 03.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie ty wkurzasz. kiedy zamierzasz wywiązać się ze swojego konkursu na forum ? https://www.e-kon...695-cat-1-pg-22.html
rozwiązanie było 3 kwietnia a ty nadal nie wysłałeś nagród
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś, kto takie coś napisał, to osoba z problemami. Takich ludzi można (i należy!) się bać.
Wiadome, co jeszcze przyjdzie jej do głowy?
A jak to osoba chora psychicznie? Tego nie wiemy. Nie wiemy, czego się spodziewać po niej.
Odnośnie wygrywania, napiszę to, co już napisałam. Wiele osób stąd od lat dodaje kwiatuszki, laurki, zdjęcia do wysyłanych prac. Nie wygrywa. Czyli nie takie to proste.
Monia gra od jakiś 10? 12 lat? Po tylu latach można już się zorientować, która agencja lubi styl od serca, która rymowanki, która docenia wkład pracy
Na co zwróciłam uwagę dawno - wygrywa w różnych agencjach. Nie ciągle w jednej firmie. Powiela t, co się sprawdziło wcześniej. Ma takie prawo.
My zaś, zamiast narzekać, bierzmy przykład. Traktując granie jako zabawę
Na marginesie. Widziałam kilka prac jakie poszły na konkurs magnefaru. Ludzie spędzają tydzień, dwa tygodnie, by stworzyć coś niepowtarzalnego. Niektóre prace genialne.
Wycieczka jedna
I co? Tylko Monia świecidełka przygotowuje na konkursy?
Czekając na...
assal
Postów 3015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie pierwszy list, jaki dotarł do jakiejś tam agencji.
Tamte, które widziałam, nie były na Monikę.
Na osoby stąd.
Absurdy w stylu, że pani X trzy raz w trzy miesiące coś wygrała i potem wystawiła wszystkie rzeczy na allegro. Skan z allegro dołączony oczywiście.
Pani X więcej tam nie wygrała, bo firmie nie spodobało się, że sprzedaje wygrane rzeczy.
O ilu anonimach nie wiemy?
Gość: katrin22
assal
Postów 3015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potem będzie zdziwiony jeden z drugim, że oni co innego mieli na myśli, a źle słowa ujęli w zdania
Gość: goralecka
no przecież nie włażę. Nie ja opublikowałam zdjęcia swojego domu, łazienki, swoich dzieci, swoje z romantycznych wakacji z mężem i siebie w wannie. Po coś przy tych fotkach często jest miejsce zostaw swój komentarz. Ja swoje zdanie wyraziłam tutaj i przy okazji tematu o szukaniu w google - po prostu.
A to w jaki sposób ta rodzinka wygrywa już mnie nie rusza. Gdyby mi się chciało to z pewnością też bym tak robiła. Ale nie mam na to czasu zwyczajnie
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A, to jest coś interesującego... Super!
W temacie wkurza mnie ból głowy i to, że jutro święto całą gębą, a ja idę do pracy
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: rita888
Gość: skorpionka82
wydaje mi się, ze ten NIP do celów podatkowych służy.
ale pisze też w regulaminie coś w stylu należy podać NIP oraz PESEL lub inny nr, za pomocą którego można zweryfikować dane.
No to PESEL by wystarczył, ale jak się wpisuje dane, to wymagane jest zaznaczenie każdego pola