Wkurza mnie...

mama2006

#4444040 Napisano: 13.06.2011 07:24:27
scofield napisał(a):

Wkurzają mnie ludzi którzy udają Twoich przyjaciół, a za plecami by ci noz wbili ...

o, takich jest całkiem sporo
0 0

Gość: grusia25

#4444063 Napisano: 13.06.2011 07:29:41
wrrrryyy napisał(a):

leona napisał(a):

ewaewa napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ewaewa napisał(a):

Jedna osoba została zabrana do szpitala po tym, jak toyota, którą kierowała pijana kobieta uderzyła w renaulta, a ten w citroena. Do zdarzenia doszło w czwartek po południu (1.06) Około godz. 16.30 policjanci zostali wezwani do zdarzenia drogowego na ul. Sienkiewicza w Mielcu. Kobieta wiozła dwoje swoich dzieci (3 i 4 lata). Miała ponad 2 promile alkoholu w organizmie. (źródło: korso.pl)

wkurzają mnie takie głupie baby!!! emotka

A gdyby za kierownicą siedział pijany facet, to by było OK emotka Picie i prowadzenie samochodu jest nie dopuszczalne, niezależnie od płci.

oczywiście, że niezależnie od płci, ale ja coraz częściej słyszę o pijanych kobietach zajmujących się dziećmi!

Baby nie mają patentu na głupotę - podobno dziś mówili w tv o gosciu co trzyletniego synka zostawił na parkingu a sam poszedł się bawić do nocnego klubu (a przy tym nie stronił od alkoholu). Tymczasem maluch zaczął odbywać wycieczkę po parkingu...na szczęście jakaś przytomna kobieta zainteresowała sprawą wałęsającego się dziecka policję.
emotka

W TVN24 przed chwilą omawiali dwa przypadki, wyżej wymienionego Pana z klubu nocnego oraz Pani, która poszła do centrum handlowego na zakupy, ponoć na chwile, i zostawiła 8-miesięczne bobo w aucie. Jakaś kobieta w ostateczności wybiła szybę w aucie i wyciągnęła rozpłakanego bobasa. Mamusia oczywiście zjawiła się po chwili, po kilku nawoływaniach przez megafony i przyjeździe pogotowia.

Wiec całkowicie popieram delfinke, powinni wprowadzić egzaminy na rodziców emotka

Nóż sie w kieszeni otwiera
emotka emotka Niektórzy nie potrafią docenić tego co mają emotka Ale tak to jest jak komuś dziecko przychodzi lekką ręką emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4444071 Napisano: 13.06.2011 07:31:14
też słyszałam o tym, że jakaś kobitka poszła na zakupy, a dziecko w samochodzie zostawiła. Tłumaczyła się, że tylko na momencik, a okazało się, że kawał czasu była w tym sklepie.
0 0

#4444075 Napisano: 13.06.2011 07:34:12
to są ludzie, którzy nie dorośli do macierzyństwa, ojcostwa (rodzicami zostali przez przypadek, więc nie są gotowi do poświęcenia na rzecz dziecka) i nie zdają sobie sprawy z tego, że jak się ma dziecko pod opieką to należy się wyrzec kilku przyjemności i zmienić nieco styl życia.
0 0

Gość: grusia25

#4444085 Napisano: 13.06.2011 07:36:58
ewaewa napisał(a):

to są ludzie, którzy nie dorośli do macierzyństwa, ojcostwa (rodzicami zostali przez przypadek, więc nie są gotowi do poświęcenia na rzecz dziecka) i nie zdają sobie sprawy z tego, że jak się ma dziecko pod opieką to należy się wyrzec kilku przyjemności i zmienić nieco styl życia.

dokładnie! masz racje emotka
0 0

Gość: karo108

#4444093 Napisano: 13.06.2011 07:40:02
ja w zeszłym roku czatowałam pod samochodem jakiejś kobity emotka ktora w lipcu emotka zostawiła pod sklepem w samochodzie dziecko i poszła robić zakupy - na szczęście nie było jej chwile, ale dla mnie to przeżycie okropne.. podjechała pod sklep, dała dziecku zabawke i poszła.. jakby nie mogła wyciagnąc malucha z nosidełkiem i zabrać emotka
0 0

delfinka101

#4444110 Napisano: 13.06.2011 07:44:23
karo108 napisał(a):

ja w zeszłym roku czatowałam pod samochodem jakiejś kobity emotka ktora w lipcu emotka zostawiła pod sklepem w samochodzie dziecko i poszła robić zakupy - na szczęście nie było jej chwile, ale dla mnie to przeżycie okropne.. podjechała pod sklep, dała dziecku zabawke i poszła.. jakby nie mogła wyciagnąc malucha z nosidełkiem i zabrać emotka

To samo jak wchodziłam do sklepu a karoca mojego ksiecia była ogromna,wiec robiłam tylko tam zakupy gdzie swobodnie mogłam jexdzić..na ryneczku.Nigdy nie zostawiłam dziecka przed sklepem (ale ja ejstem przewrażliwona) Zawsze się bałam,ze albo ktoś ukradnie albo wjedzie auto albo ktoś cos mu w tym czasie zrobi.
0 0

Gość: hittmanka

#4444986 Napisano: 14.06.2011 07:11:48
ech... poczty na tlenie od rana nie mogę sprawdzić a teraz stronka z nivea mi klapła... i co tu robić? trza będzie chyba zrobić coś w domu emotka
0 0

Gość: lovcia88

#4444996 Napisano: 14.06.2011 07:14:07
hittmanka napisał(a):

ech... poczty na tlenie od rana nie mogę sprawdzić a teraz stronka z nivea mi klapła... i co tu robić? trza będzie chyba zrobić coś w domu emotka

mnie też tlen denerwuje, co chwilę mają jakiś problem...
0 0

Gość: postscript

#4445626 Napisano: 14.06.2011 10:05:15
a mnie wkurza, ze od paru dni codziennie musze przekazywac takie informacje:
http://td-24.pl/w...k-na-krajowej-osemce

sam mialem na tej drodze wypadek pol roku temu i teraz jestem wyczulony na wszystko, co sie tam dzieje. ale ostatni tydzien to seria smiertelnych wypadkow... emotka
0 0

79magda

#4445638 Napisano: 14.06.2011 10:10:39
grusia25 napisał(a):

Niektórzy nie potrafią docenić tego co mają emotka Ale tak to jest jak komuś dziecko przychodzi lekką ręką emotka

To stąd się wzięło powiedzenie, że ktoś jest palcem robiony? A ja myślałam do dziś, że to jednak ten bocian... emotka

0 0

Gość: konkursy15

#4445648 Napisano: 14.06.2011 10:12:17
loreal emotka
0 0

sonata

#4445649 Napisano: 14.06.2011 10:12:34
postscript napisał(a):

sam mialem na tej drodze wypadek pol roku temu i teraz jestem wyczulony na wszystko, co sie tam dzieje. ale ostatni tydzien to seria smiertelnych wypadkow... emotka

Doskonale rozumiem. Bardzo często jeżdżę właśnie ósemką z Wrocławia w okolice Łodzi. 200 km to koszmar dalej droga jest dwupasmowa i wtedy mogę odetchnąć z ulgą.
0 0

Gość: postscript

#4445712 Napisano: 14.06.2011 10:27:10
sonata napisał(a):

postscript napisał(a):

Doskonale rozumiem. Bardzo często jeżdżę właśnie ósemką z Wrocławia w okolice Łodzi. 200 km to koszmar dalej droga jest dwupasmowa i wtedy mogę odetchnąć z ulgą.

ja w ogole nie wiem, co nie tak jest z ta droga. sam wylecialem z jezdni jadac 60 km/h, na suchej jezdni i lekkim luku! do wojewodztwa wiele takich zgloszen trafialo, bo podobno jest to wina jakiegos zlego wyprofilowania. nie znam sie na tym. w zyciu nie zdarzyl mi sie tak glupi wypadek.
no a teraz te smiertelne, jeden za drugim
0 0

klaudia011

#4445735 Napisano: 14.06.2011 10:32:45
WKURZA MNIE - TYM RAZEM CI SIÊ NIE UDAŁO, ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU JUTRO. wrrrr emotka i co dzień to samo
0 0

sonata

#4445747 Napisano: 14.06.2011 10:36:34
postscript napisał(a):

sonata napisał(a):

postscript napisał(a):

ja w ogole nie wiem, co nie tak jest z ta droga. sam wylecialem z jezdni jadac 60 km/h, na suchej jezdni i lekkim luku! do wojewodztwa wiele takich zgloszen trafialo, bo podobno jest to wina jakiegos zlego wyprofilowania. nie znam sie na tym. w zyciu nie zdarzyl mi sie tak glupi wypadek.
no a teraz te smiertelne, jeden za drugim

Na tej drodze jest wyjątkowo dużo wypadków śmiertelnych . Popularnie nazywana jest gierkówką . Jak wiele obiektów budowanych w tamtych czasach jest pełna niedociągnięć i kierowcy to niestety odczuwają.
0 0

Gość: konkursy15

#4445752 Napisano: 14.06.2011 10:37:42
klaudia011 napisał(a):

WKURZA MNIE - TYM RAZEM CI SIÊ NIE UDAŁO, ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU JUTRO. wrrrr emotka i co dzień to samo

dokładnie emotka emotka
0 0

Gość: mightyb

#4445755 Napisano: 14.06.2011 10:38:38
konkursy15 napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

dokładnie emotka emotka

tez dołączam do grona Tym razem ........... emotka
0 0

Gość: vilemo

#4446442 Napisano: 14.06.2011 01:55:32
denerwuje mnie Panasonic Lumix na Fb... czekam cały dzień na wyniki, a ciągle ich nie ma. Poza tym to tylko marzenia, bo na pewno nie wygram - mam za słaby aparat, żeby robić takie wypasione zdjęcia jak ludzie zgłaszają... skoro mają taki sprzęt to po co im drugi aparat?
0 0

#4446541 Napisano: 14.06.2011 02:24:30
no właśnie to taka paranoja jest, albo niekiedy wygraną jest książka, którą najpierw trzeba zrecenzować, żeby wygrać emotka albo zrobienie zdjęcia z czymś, co również jest do wygrania (np. zrób zdjęcie jak smażysz obiad na naszej patelni, a wygrasz naszą patelnię emotka )

wiele osób bierze udział w konkach fotograficznych po to, żeby wygrać dobry aparat. Ale wygrywają najczęściej zdjęcia właśnie dobrymi aparatami zrobione emotka
0 0