Wkurza mnie...

jasnoniebieska

#4440996 Napisano: 12.06.2011 10:32:04
kalisto1986 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

wsciekly napisał(a):

polsat mnie wkurza emotka

biało-czerwonych w formule 1 brak, ale oni na upartego cały wieczór wyścigi puszczają emotka

żadnego kryminału, żadnego trupa emotka emotka emotka

w końcu po skończonej serii Gotowych chciałem w niedziele obejrzeć Kości a tu jakieś F1! wrrr emotka

koszmar emotka

i to na Zielone Świątki emotka

hehe a myślałam że tylko ja nie lubię formuły emotka emotka emotka
wyobraźcie sobie że mój małżonek to ogląda i to od lat emotka zawsze kwalifikacje no i wyścigi emotka a mnie aż mdli od tego pisku

emi pociesze Cię u mnie zawzięcia ogląda to i mąż i synek emotka masakra jakaś, zresztą nie tylko f1 ale każdy chyba sport emotka , dzisiaj mąż wyszedł, więc domiś dopadł się i burczał jak chciałam przełączyć, że on musi ogladać bo tatuś nie będzie wiedział kto wygrał emotka

Ja też czekałam na Kości emotka emotka
0 0

dawidekk

#4441037 Napisano: 12.06.2011 10:44:21
Wkurza mnie, że Maryla zagrała niecałą godzinę zamiast 1,5, ale mogę to zrozumieć w zamian za to, że zagrała Małgośkę Niech żyje bal i Wsiądź do pociągu byle jakiego... emotka
0 0

dawidekk

#4441067 Napisano: 12.06.2011 10:50:42
ilonaaa93 napisał(a):

Ja też czekałam na Kości emotka emotka

Si! I na Spadkobierców jeszcze emotka ale to, oglądam chyba tylko ja emotka

emanuela24 napisał(a):

faceci są dziwni

No dokładnie, F1 jest bleee, żuzel siiiiiii emotka emotka ale i tak ostatnio na tvn turbo nudy emotka emotka

Wkurza mnie - 2 posty wyzej emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4441448 Napisano: 13.06.2011 12:57:31
Wkurza mnie to, że dzisiaj byłam na pikniku rodzinnym i nikt mnie nie posłuchał... Kupili same tyskie i żubry bez konkursu bo... zapomnieli... Napoje były też bez promocji... A ja tak się szykowałam na kodziki... emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4441475 Napisano: 13.06.2011 01:21:42
Jedna osoba została zabrana do szpitala po tym, jak toyota, którą kierowała pijana kobieta uderzyła w renaulta, a ten w citroena. Do zdarzenia doszło w czwartek po południu (1.06) Około godz. 16.30 policjanci zostali wezwani do zdarzenia drogowego na ul. Sienkiewicza w Mielcu. Kobieta wiozła dwoje swoich dzieci (3 i 4 lata). Miała ponad 2 promile alkoholu w organizmie. (źródło: korso.pl)

wkurzają mnie takie głupie baby!!! emotka
0 0

efelinkaaa

#4441751 Napisano: 13.06.2011 07:01:06
onlyrybka napisał(a):

chmurka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

świetnie.. do ogrodzenia elektrowni z mojej działki będzie całe 200m (dwieście)! Tylko iść się pochlastać po prostu! Nie wspominam o jakimś garażu dla pociągów, zwrotnicach i innych torach w ilości mnogiej, które będą bliżej..
Tak bardzo chcieliśmy mieć tam dom, a teraz.. brak słów po prostu emotka emotka emotka emotka

Teraz wszędzie już tak jest emotka miedzy moim blokiem a następnym chcą wcisnąć jeszcze jeden ;/ czyli jak wyjrzę przez okno to będę zaglądać Kowalskiemu do kuchni a tak się cieszyłam ,że mam piękne ogromne drzewa przed domem i tyle zieleni ;( żeby było mało to łąki i większe tereny zielone które też blisko miałam zlikwidują bo buduje się tam obwodówka ;( Niedługo betonem nas całkowicie zaleją
emotka

Z naszych ogródków pod domem miasto chce zrobić parking emotka zostaje szybkie wykupienie na własność, tylko musi wykupić 100% ludzi, bo działka jest jako całość, ale mamy wydzielone części (dzierżawa póki co)

Tak, wiem.. Tylko jednak elektrownia węglowa to - moim zdaniem - gorszy sąsiad niż nowy blok. Komin 185 metrów, skłądy węgla, pewnie odpadów (pyły?), pełno torów, pociągów, ruch i przede wszystkim hałas na naszej spokojnej uliczce... Żyć nie umierać ;/

ps. Tu gdzie mieszkamy chyba nie mieliby gdzie wcisnąć kolejnego bloku.. emotka
0 0

wrrrryyy

#4441752 Napisano: 13.06.2011 07:01:21
ewaewa napisał(a):

Jedna osoba została zabrana do szpitala po tym, jak toyota, którą kierowała pijana kobieta uderzyła w renaulta, a ten w citroena. Do zdarzenia doszło w czwartek po południu (1.06) Około godz. 16.30 policjanci zostali wezwani do zdarzenia drogowego na ul. Sienkiewicza w Mielcu. Kobieta wiozła dwoje swoich dzieci (3 i 4 lata). Miała ponad 2 promile alkoholu w organizmie. (źródło: korso.pl)

A gdyby za kierownicą siedział pijany facet, to by było OK emotka Picie i prowadzenie samochodu jest nie dopuszczalne, niezależnie od płci.
0 0

koper

#4442442 Napisano: 13.06.2011 09:49:32
a mnie wkurza LINDT, do tej pory nie dostałam zawieszki z zajączkiem z wiosennego konkursu, a oni twierdzą, że już dwie do mnie wysłali... Tylko jakoś ciężko mi uwierzyć, że az dwie przesyłki do nich zaginęły...
Niby to drobiazg taka zawieszka, ale chodzi o zasady emotka
0 0

clearka

#4442457 Napisano: 13.06.2011 09:53:15
koper napisał(a):

a mnie wkurza LINDT, do tej pory nie dostałam zawieszki z zajączkiem z wiosennego konkursu, a oni twierdzą, że już dwie do mnie wysłali... Tylko jakoś ciężko mi uwierzyć, że az dwie przesyłki do nich zaginęły...
Niby to drobiazg taka zawieszka, ale chodzi o zasady emotka

zawieszki z zajączkiem Lindt wysyłali listami zwykłymi, standardowo rzucanymi do skrzynek, więc pewnie zaginęły gdzieś - w transporcie pocztowym!
0 0

assal

#4442458 Napisano: 13.06.2011 09:53:41
Lindt pomieszał nazwiska z adresami. Do mnie przyszło na kogoś tam, do siostry na kogoś innego, do koleżanki jeszcze na kogoś innego emotka
Do jednej osoby przez pomyłkę poszły słodycze ale się nie przyznała emotka
0 0

chmurka

#4442500 Napisano: 13.06.2011 10:05:34
efelinkaaa napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

chmurka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

świetnie.. do ogrodzenia elektrowni z mojej działki będzie całe 200m (dwieście)! Tylko iść się pochlastać po prostu! Nie wspominam o jakimś garażu dla pociągów, zwrotnicach i innych torach w ilości mnogiej, które będą bliżej..
Tak bardzo chcieliśmy mieć tam dom, a teraz.. brak słów po prostu emotka emotka emotka emotka

Teraz wszędzie już tak jest emotka miedzy moim blokiem a następnym chcą wcisnąć jeszcze jeden ;/ czyli jak wyjrzę przez okno to będę zaglądać Kowalskiemu do kuchni a tak się cieszyłam ,że mam piękne ogromne drzewa przed domem i tyle zieleni ;( żeby było mało to łąki i większe tereny zielone które też blisko miałam zlikwidują bo buduje się tam obwodówka ;( Niedługo betonem nas całkowicie zaleją
emotka

Z naszych ogródków pod domem miasto chce zrobić parking emotka zostaje szybkie wykupienie na własność, tylko musi wykupić 100% ludzi, bo działka jest jako całość, ale mamy wydzielone części (dzierżawa póki co)

Tak, wiem.. Tylko jednak elektrownia węglowa to - moim zdaniem - gorszy sąsiad niż nowy blok. Komin 185 metrów, skłądy węgla, pewnie odpadów (pyły?), pełno torów, pociągów, ruch i przede wszystkim hałas na naszej spokojnej uliczce... Żyć nie umierać ;/

ps. Tu gdzie mieszkamy chyba nie mieliby gdzie wcisnąć kolejnego bloku.. emotka

Tak,wiem emotka wszędzie robi się już ciężko o dobre miejsce do mieszkania.
0 0

chmurka

#4442503 Napisano: 13.06.2011 10:06:35
assal napisał(a):

Lindt pomieszał nazwiska z adresami. Do mnie przyszło na kogoś tam, do siostry na kogoś innego, do koleżanki jeszcze na kogoś innego emotka
Do jednej osoby przez pomyłkę poszły słodycze ale się nie przyznała emotka

A te zawieszki to chyba ze złota były
emotka i zwykłymi je wysyłali?
0 0

assal

#4442551 Napisano: 13.06.2011 10:18:02
Nie, takie zawieszki co za darmo dawali w empiku jak się kupiło zajączki dwa emotka
Słodycze były smaczne emotka
0 0

chmurka

#4442563 Napisano: 13.06.2011 10:20:52
assal napisał(a):

Nie, takie zawieszki co za darmo dawali w empiku jak się kupiło zajączki dwa emotka
Słodycze były smaczne emotka

aa
emotka
0 0

Gość: ewaewa

#4442774 Napisano: 13.06.2011 11:29:18
wrrrryyy napisał(a):

ewaewa napisał(a):

A gdyby za kierownicą siedział pijany facet, to by było OK emotka Picie i prowadzenie samochodu jest nie dopuszczalne, niezależnie od płci.

oczywiście, że niezależnie od płci, ale ja coraz częściej słyszę o pijanych kobietach zajmujących się dziećmi!
0 0

delfinka101

#4443019 Napisano: 13.06.2011 01:07:36
Aby jexdzic autem trzeba przejsc szkolenie i zdać egzaminy.Moze to samo obowiązywałoby zanim ktoś zostanie rodzicem?
http://wiadomosci...e_i_poszedl_sie.html
0 0

leona

#4443027 Napisano: 13.06.2011 01:13:19
ewaewa napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ewaewa napisał(a):

oczywiście, że niezależnie od płci, ale ja coraz częściej słyszę o pijanych kobietach zajmujących się dziećmi!

Baby nie mają patentu na głupotę - podobno dziś mówili w tv o gosciu co trzyletniego synka zostawił na parkingu a sam poszedł się bawić do nocnego klubu (a przy tym nie stronił od alkoholu). Tymczasem maluch zaczął odbywać wycieczkę po parkingu...na szczęście jakaś przytomna kobieta zainteresowała sprawą wałęsającego się dziecka policję.
emotka
0 0

Gość: nineczka17

#4443056 Napisano: 13.06.2011 01:22:58
leona napisał(a):

ewaewa napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ewaewa napisał(a):

Baby nie mają patentu na głupotę - podobno dziś mówili w tv o gosciu co trzyletniego synka zostawił na parkingu a sam poszedł się bawić do nocnego klubu (a przy tym nie stronił od alkoholu). Tymczasem maluch zaczął odbywać wycieczkę po parkingu...na szczęście jakaś przytomna kobieta zainteresowała sprawą wałęsającego się dziecka policję.
emotka

Też to słyszałam

jedna i druga historia na prawdę wkurza jak dorośli ludzie mogą być tak nieodpowiedzialni emotka
0 0

wrrrryyy

#4443080 Napisano: 13.06.2011 01:28:17
leona napisał(a):

ewaewa napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

ewaewa napisał(a):

emotka

W TVN24 przed chwilą omawiali dwa przypadki, wyżej wymienionego Pana z klubu nocnego oraz Pani, która poszła do centrum handlowego na zakupy, ponoć na chwile, i zostawiła 8-miesięczne bobo w aucie. Jakaś kobieta w ostateczności wybiła szybę w aucie i wyciągnęła rozpłakanego bobasa. Mamusia oczywiście zjawiła się po chwili, po kilku nawoływaniach przez megafony i przyjeździe pogotowia.

Wiec całkowicie popieram delfinke, powinni wprowadzić egzaminy na rodziców emotka
0 0

Gość: scofield

#4444034 Napisano: 13.06.2011 07:21:38
Wkurzają mnie ludzi którzy udają Twoich przyjaciół, a za plecami by ci noz wbili ...
0 0