Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jasnoniebieska
Postów 733
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też czekałam na Kości
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Si! I na Spadkobierców jeszcze
No dokładnie, F1 jest bleee, żuzel siiiiiii
Wkurza mnie - 2 posty wyzej
Gość: mariolakal
Gość: ewaewa
wkurzają mnie takie głupie baby!!!
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, wiem.. Tylko jednak elektrownia węglowa to - moim zdaniem - gorszy sąsiad niż nowy blok. Komin 185 metrów, skłądy węgla, pewnie odpadów (pyły?), pełno torów, pociągów, ruch i przede wszystkim hałas na naszej spokojnej uliczce... Żyć nie umierać ;/
ps. Tu gdzie mieszkamy chyba nie mieliby gdzie wcisnąć kolejnego bloku..
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdyby za kierownicą siedział pijany facet, to by było OK
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby to drobiazg taka zawieszka, ale chodzi o zasady
clearka
Postów 261
Data rejestracji 04.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawieszki z zajączkiem Lindt wysyłali listami zwykłymi, standardowo rzucanymi do skrzynek, więc pewnie zaginęły gdzieś - w transporcie pocztowym!
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do jednej osoby przez pomyłkę poszły słodycze ale się nie przyznała
Czekając na...
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak,wiem
chmurka
Postów 366
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słodycze były smaczne
chmurka
Postów 366
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ewaewa
oczywiście, że niezależnie od płci, ale ja coraz częściej słyszę o pijanych kobietach zajmujących się dziećmi!
delfinka101
Postów 5759
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wiadomosci...e_i_poszedl_sie.html
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Baby nie mają patentu na głupotę - podobno dziś mówili w tv o gosciu co trzyletniego synka zostawił na parkingu a sam poszedł się bawić do nocnego klubu (a przy tym nie stronił od alkoholu). Tymczasem maluch zaczął odbywać wycieczkę po parkingu...na szczęście jakaś przytomna kobieta zainteresowała sprawą wałęsającego się dziecka policję.
Gość: nineczka17
Też to słyszałam
jedna i druga historia na prawdę wkurza jak dorośli ludzie mogą być tak nieodpowiedzialni
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W TVN24 przed chwilą omawiali dwa przypadki, wyżej wymienionego Pana z klubu nocnego oraz Pani, która poszła do centrum handlowego na zakupy, ponoć na chwile, i zostawiła 8-miesięczne bobo w aucie. Jakaś kobieta w ostateczności wybiła szybę w aucie i wyciągnęła rozpłakanego bobasa. Mamusia oczywiście zjawiła się po chwili, po kilku nawoływaniach przez megafony i przyjeździe pogotowia.
Wiec całkowicie popieram delfinke, powinni wprowadzić egzaminy na rodziców
Gość: scofield