Wkurza mnie...

Gość: copacabana

#4449792 Napisano: 15.06.2011 12:39:21
piekielna napisał(a):

Wkurza mnie, że wszyscy pierniczą - odchudzanie to prosta sprawa, wystarczy tylko ograniczyć jedzenie, zacząć ćwiczyć, a nie jest to wcale takie proste.

Czas mi ucieka...

Życie mi leci koło nosa...

A mi w tym temacie ciągle ciężko. emotka emotka

O kochana, skad ja to znam!
Lacze sie w bolu i trzymam kciuki za nas obie!
0 0

Gość: polec

#4449887 Napisano: 15.06.2011 01:03:26
Wkurza mnie, że kupiłam sobie starter i odziedziczyłam po Kimś jego system bankowy.

non stop smsy z inteligo o stanie konta, o zaległościach, o przelewach!!!

KOSZMAR !!!!!!!!!!!!! emotka
0 0

isiulka

#4449902 Napisano: 15.06.2011 01:07:00
polec napisał(a):

Wkurza mnie, że kupiłam sobie starter i odziedziczyłam po Kimś jego system bankowy.

emotka
0 0

agamaty

#4449909 Napisano: 15.06.2011 01:08:17
isiulka napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

ja dostałam telefon służbowy z czyimś inteligo, jak uda ci się dojść jak z tego zrezygnowac to poproszę info emotka

0 0

Gość: polec

#4449921 Napisano: 15.06.2011 01:10:51
agamaty napisał(a):

isiulka napisał(a):

polec napisał(a):

emotka

ja dostałam telefon służbowy z czyimś inteligo, jak uda ci się dojść jak z tego zrezygnowac to poproszę info emotka

to chyba musi zrobić właściciel konta i zmienić sobie numer, na który przychodzą wiadomości.

Ale mówię Wam koszmar, codziennie mam chyba z 5 wiadomości o wszystkich operacjach na koncie. Telefon mam na konkursy, a nie na smsy od banku !!!.
0 0

Gość: postscript

#4450121 Napisano: 15.06.2011 02:02:52
no ale do tego banku chyba mozecie zglosic, ze dostajecie niechciane smsy?
0 0

Gość: grusia25

#4450134 Napisano: 15.06.2011 02:06:14
a mnie wkurzają ludzie załadowali mi całe PW ,jak słac na namiot , a jak proszę o pomoc w Lorealu albo w Timotei to nie ma chętnego, ehhh ale ludzie są bezczelni emotka emotka emotka

(oczywiście nie wsyztskich się to tyczy którzy wysłali mi PW emotka emotka emotka
0 0

Gość: tato999

#4450144 Napisano: 15.06.2011 02:09:19
copacabana napisał(a):

piekielna napisał(a):

Wkurza mnie, że wszyscy pierniczą - odchudzanie to prosta sprawa, wystarczy tylko ograniczyć jedzenie, zacząć ćwiczyć, a nie jest to wcale takie proste.

Czas mi ucieka...

a żebyście wiedziały jak ciężko jest przytyć. . .
0 0

Gość: grusia25

#4450183 Napisano: 15.06.2011 02:20:08
tato999 napisał(a):

copacabana napisał(a):

piekielna napisał(a):

Czas mi ucieka...

Dziewczyny ja jestem na diecie oczywiście ostatnio bardzo modnej ''Dukana'' jestem od 28 kwietnia i schudłam jak narazie 13 kg Alleeee troszkę tę diete oszukuje ,bo rózne komentarze sie pojawiają jedni krzycza drudzy chwalą ale ja przede wszystkim zmieniłam styl żywienia ,nie chodze głodna i nauczyłam sie pić wode - i rezulaty mam i jak mam ochote na coś super to tez to zjem tylko nie na noc i nie nażeram sie, ale działa emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4450549 Napisano: 15.06.2011 04:03:18
Wkurzyła mnie przed chwilą miła Pani z PLAY dzwoniąc ze zastrzeżonego i blokowała mi telefon przez ponad 10 minut twierdząc, że ja MUSZÊ przenieść się z ery do play-a bo tam mają korzystne warunki... Gdy Jej kilka razy powiedziałam, że ja nic nie muszę to stwierdziła, że jestem naiwna i dziwna... emotka
0 0

Gość: mightyb

#4450577 Napisano: 15.06.2011 04:07:46
mariolakal napisał(a):

Wkurzyła mnie przed chwilą miła Pani z PLAY dzwoniąc ze zastrzeżonego i blokowała mi telefon przez ponad 10 minut twierdząc, że ja MUSZÊ przenieść się z ery do play-a bo tam mają korzystne warunki... Gdy Jej kilka razy powiedziałam, że ja nic nie muszę to stwierdziła, że jestem naiwna i dziwna... emotka

Miałam dziś to samo , zdziwiona na maxa ze nie chcę podpisać umowy ale nosz kurza twarz na odległość przez telefon nigdy nie podpisywałam i nie zwierałam żadnej umowy i nie zamierzam , muszę widzieć czarno na białym co podpisuje ależ Ona była nachalna a jakie mi warunki proponowała emotka
0 0

tusiek

#4450603 Napisano: 15.06.2011 04:14:31
mightyb napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Miałam dziś to samo , zdziwiona na maxa ze nie chcę podpisać umowy ale nosz kurza twarz na odległość przez telefon nigdy nie podpisywałam i nie zwierałam żadnej umowy i nie zamierzam , muszę widzieć czarno na białym co podpisuje ależ Ona była nachalna a jakie mi warunki proponowała emotka

miałam to samo parę dni temu.Po kilku moich stanowczych NIE ciągle gadała swoje.Tak mnie wkurzyła,że nie wytrzymałam i grzecznie stwierdziłam że nie mam czasu z nią rozmawiac bo właśnie reklamy w tv lecą a liczę czas jak długo.W telefonie usłyszałam tylko eeeeeeeeeeeee...i rozłączyła się.He he he
0 0

tusiek

#4450609 Napisano: 15.06.2011 04:16:00
tereniagno napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

WKURZA MNIE - TYM RAZEM CI SIÊ NIE UDAŁO, ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU JUTRO. wrrrr emotka i co dzień to samo

emotka U mnie to samo,jesteśmy razem
emotka

ach jak ja was doskonale rozumiem
0 0

aurorcia

#4450611 Napisano: 15.06.2011 04:16:15
tusiek napisał(a):

mightyb napisał(a):

mariolakal napisał(a):

miałam to samo parę dni temu.Po kilku moich stanowczych NIE ciągle gadała swoje.Tak mnie wkurzyła,że nie wytrzymałam i grzecznie stwierdziłam że nie mam czasu z nią rozmawiac bo właśnie reklamy w tv lecą a liczę czas jak długo.W telefonie usłyszałam tylko eeeeeeeeeeeee...i rozłączyła się.He he he

a ja już się z nimi nie bawię,tylko na początku rozmowy mówię NIe,dziękuję!! i rozłączam się
emotka emotka
0 0

Gość: rita888

#4450620 Napisano: 15.06.2011 04:17:33
Ja tak samo, tyle czasu się marnuje na to ciągłe wysłuchiwanie super ofert.
0 0

Gość: skorpionka82

#4450628 Napisano: 15.06.2011 04:19:17
tusiek napisał(a):

tereniagno napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

WKURZA MNIE - TYM RAZEM CI SIÊ NIE UDAŁO, ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU JUTRO. wrrrr emotka i co dzień to samo

emotka

mnie też to wkurza emotka
0 0

Gość: skorpionka82

#4450636 Napisano: 15.06.2011 04:21:03
rita888 napisał(a):

Ja tak samo, tyle czasu się marnuje na to ciągłe wysłuchiwanie super ofert.

ja nie wysłuchuję, tylko mówię (zanim poinformują mnie o nagrywaniu rozmów), ze nie jestem zainteresowana i rozłączam się
0 0

Gość: katrin22

#4450673 Napisano: 15.06.2011 04:28:57
ale się wkurzyłam, zablokowałam sobie konto bankowe, wrrrrrr, źle podałam pin, bo oczywiście zapomniałam sobie nowe hasło zapisać emotka
zadzwoniłam do oddziału, niby odblokowali, ale trzeba znów to hasło, a ja znów 3 razy błędnie wpisałam,AAAAAAAA emotka i muszę do banku iść specjalnie, przez moją głupotę emotka
0 0

yetko

#4450685 Napisano: 15.06.2011 04:30:19
tato999 napisał(a):

copacabana napisał(a):

piekielna napisał(a):

Czas mi ucieka...

mi niestety zbyt łatwo to przychodzi emotka
0 0

efelinkaaa

#4450712 Napisano: 15.06.2011 04:36:04
skorpionka82 napisał(a):

tusiek napisał(a):

tereniagno napisał(a):

klaudia011 napisał(a):

emotka

mnie też to wkurza emotka

i mnie tez.... emotka
0 0