Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: skorpionka82
zgadzam się z Tobą w całości
Gość: marielu
niby tak ale... wyżej piszesz że krew cie zalewa z powodu takiej pierdoły jak przemieszanie MDW z dziś dotarła...
Mnie krew zalewa jak dzieci widze głodne, jak psy gryzą maluchy, jak jest wojna i giną cywile z nie ich sprawe... Nie wiem , nie znam sie ja ekonkowy głupek jestem.
Gość: kotek11
moze niektorzy uwazaja, ze otrzymana nagroda to wygrana, wszak mogla gdzies po drodze zaginac
lizzie
Postów 1169
Data rejestracji 18.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Mój chyba zupełnie zniewieściały, bo nie dość, że sam wyciera kabinę do sucha po kąpieli, to jeszcze na mnie krzyczy, jak niedokładnie wytrę
delfinka101
Postów 5759
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co z turnusem??
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
bedzie odszkodowanie:0
to oczywiscie zart,zal łodego
Gość: katrin22
chciałabym mieć takiego zniewieściałego męża, mój wanny po sobie nie umyje, jedynie spłucze co nic nie daje, bo osad zostaje to rozwiesi ręcznik tak,że na drugi dzień muszę prać, bo już nieprzyjemnie pachnie
damsel
Postów 232
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też to dostałam, a 10 minut później ten sam użytkownik wysłał mi kolejną wiadomość z prośbą o kliknięcie tym razem podawał się za mężczyznę
chyba znów źle się wyraziłam i zostałam źle zrozumiana
Owszem wkurza mnie to mieszanie, a od tego jest ten wątek, by to wyrazić prawda?
Ten, kto mnie zna wie, że nie rzucam wszystkiego dla konkursu i że jest to dla mnie rodzaj rozrywki i nic ponad to...
chyba czas stąd spadać...........
Gość: marielu
nie rób scen, nie próbuję cie palić na stosie , mam prawo wypowiedzi takie samo jak Ty. Skoro konkursy to nie cały twój świat, to tym bardziej nie powinnaś strzelać focha na jakiś durny post głupiej Mary , która nie powinna nic dla ciebie znaczyć.
nie strzelam focha i faktycznie... już to olałam... Szkoda zdrowia i energii na takie przepychanki słowne...
ale z tego wątku faktycznie spadam... Nie mam więcej powodów do narzekań
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj mojego mężą bratanica spadła w przedszkolu z drabinek i też złamała ręke w łokciu i to tak nieszczęśliwe że chyba nawet teraz przechodzi operację
do tego wkurzają mnie chwasty na ogrodzie i to piekielnie, jeden wyjazd na urlop a mase warzyw pójdzie się pi.....
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: friq
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po karniaku im, co będą się cenzuraralami chwalić
A na poważnie, gdyby nie te Lenory, torby z Wawel, jakieś koszulki i inne pierdoły, wątek MDW powoli by się zwinął, bo mało kto chwali się czymś cenniejszym i niepowtarzalnym.
Większość ma dużo instynktu samozachowawczego i woli nie ryzykować, że zostanie zlinczowana.
Gość: wsciekly
na razie tylko e-Lenor, droga koleżanko
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
święta prawda - nawet za głupią pralkę dostaje się po głowie
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Wkurza mnie to, ze dla wściekłego pralka jest głupia, a ja marzę żeby ją wygrać...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...