Wkurza mnie...

Gość: skorpionka82

#4512494 Napisano: 06.07.2011 05:37:37
mightyb napisał(a):

Mnie krew zalewa jak czytam co niektórych , co Wy ludzie Konkursy to cały Wasz świat?? , Oj chyba życie WAS nie doświadczyło w inny sposób , trzeba cenić to co się ma , ludzie pokory trochę i zastanówcie się co w życiu jest ważne , konkursy to nie wszystko co się w życiu MA .

emotka
zgadzam się z Tobą w całości emotka
0 0

Gość: marielu

#4512502 Napisano: 06.07.2011 05:40:31
skorpionka82 napisał(a):

mightyb napisał(a):

Mnie krew zalewa jak czytam co niektórych , co Wy ludzie Konkursy to cały Wasz świat?? , Oj chyba życie WAS nie doświadczyło w inny sposób , trzeba cenić to co się ma , ludzie pokory trochę i zastanówcie się co w życiu jest ważne , konkursy to nie wszystko co się w życiu MA .

emotka
zgadzam się z Tobą w całości emotka

niby tak ale... wyżej piszesz że krew cie zalewa z powodu takiej pierdoły jak przemieszanie MDW z dziś dotarła...

Mnie krew zalewa jak dzieci widze głodne, jak psy gryzą maluchy, jak jest wojna i giną cywile z nie ich sprawe... Nie wiem , nie znam sie ja ekonkowy głupek jestem.
0 0

Gość: kotek11

#4512511 Napisano: 06.07.2011 05:42:16
skorpionka82 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

marielu napisał(a):

wkurza mnie że jak skopana po pracy w fabryce wchodzę na forum by poczytać co cudnego wygraliście i jaką wam to radość daje to w połowie topów co widze? dyskusje o moniau ... emotka

W złe topy wchodzisz, poczytaj MDW i Dziś dotarła nagroda z.. Tam teraz można poczytać już TYLKO o cudownych nagrodach, bez zbędnych dyskusji emotka

jeszcze gdyby ludzie nie mylili tych dwóch wątków byłoby super... krew mnie zalewa, gdy widzę post o otrzymanej paczce w MDW emotka

moze niektorzy uwazaja, ze otrzymana nagroda to wygrana, wszak mogla gdzies po drodze zaginac emotka
0 0

lizzie

#4512513 Napisano: 06.07.2011 05:42:53
krzyszu napisał(a):

dawidekk napisał(a):

doalki napisał(a):

Mój mąż właśnie poszedł do pracy, wcześniej wziął prysznic i recznik, którym sie wytarł walnął na przygotowane do prasowania, świeżo wyprane ciuchy- ile razy mam mu tłumaczyć, że mokry ręcznik sie wiesza

Może jeszcze trzeba czyścić prysznic po sobie? emotka Toż to nie leży w męskiej naturze emotka

To ja chyba jakiś dziwny jestem bo wkurzyłby mnie brudny brodzik i rzucane byle gdzie mokre ręczniki emotka

Mój chyba zupełnie zniewieściały, bo nie dość, że sam wyciera kabinę do sucha po kąpieli, to jeszcze na mnie krzyczy, jak niedokładnie wytrę emotka
0 0

delfinka101

#4512518 Napisano: 06.07.2011 05:43:44
Wkurza mnie,ze młody złamał rękę w łokciu i wkurza mnie mój maż,który smiał się,ze jestem nadopiekuncz bo z byle g...lece do lekarza.To byle g. okazało się złamaniem i zakończyło gipsem na 4 tygodnie
0 0

ziolko

#4512529 Napisano: 06.07.2011 05:47:01
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie,ze młody złamał rękę w łokciu i wkurza mnie mój maż,który smiał się,ze jestem nadopiekuncz bo z byle g...lece do lekarza.To byle g. okazało się złamaniem i zakończyło gipsem na 4 tygodnie

co z turnusem??
0 0

madzia34

#4512541 Napisano: 06.07.2011 05:49:44
delfinka101 napisał(a):

bedzie odszkodowanie:0
to oczywiscie zart,zal łodego
0 0

Gość: katrin22

#4512551 Napisano: 06.07.2011 05:50:57
lizzie napisał(a):

krzyszu napisał(a):

dawidekk napisał(a):

doalki napisał(a):

Mój mąż właśnie poszedł do pracy, wcześniej wziął prysznic i recznik, którym sie wytarł walnął na przygotowane do prasowania, świeżo wyprane ciuchy- ile razy mam mu tłumaczyć, że mokry ręcznik sie wiesza

Może jeszcze trzeba czyścić prysznic po sobie? emotka Toż to nie leży w męskiej naturze emotka

To ja chyba jakiś dziwny jestem bo wkurzyłby mnie brudny brodzik i rzucane byle gdzie mokre ręczniki emotka

Mój chyba zupełnie zniewieściały, bo nie dość, że sam wyciera kabinę do sucha po kąpieli, to jeszcze na mnie krzyczy, jak niedokładnie wytrę emotka

chciałabym mieć takiego zniewieściałego męża, mój wanny po sobie nie umyje, jedynie spłucze co nic nie daje, bo osad zostaje to rozwiesi ręcznik tak,że na drugi dzień muszę prać, bo już nieprzyjemnie pachnie emotka
0 0

damsel

#4512554 Napisano: 06.07.2011 05:51:14
joan napisał(a):

Od rana klikowo-bezosobowe spamy na PW emotka A ten to w ogóle majstersztyk:

Witaj! emotka
Jak jesteś dobrym człowiekiem, to kliknij:

(tutaj był link stock)

Dziękuje!

Zbieram na szklanice dla męża, chcę mu zrobić niespodziankę.

Nie kliknę, widocznie nie jestem dobrym człowiekiem - nigdy nie twierdziłam, że jestem emotka

Też to dostałam, a 10 minut później ten sam użytkownik wysłał mi kolejną wiadomość z prośbą o kliknięcie tym razem podawał się za mężczyznę emotka
0 0

#4512570 Napisano: 06.07.2011 05:53:42
marielu napisał(a):

niby tak ale... wyżej piszesz że krew cie zalewa z powodu takiej pierdoły jak przemieszanie MDW z dziś dotarła...

chyba znów źle się wyraziłam i zostałam źle zrozumiana emotka Tak łatwo kogoś oceniać po jednym poście? emotka
Owszem wkurza mnie to mieszanie, a od tego jest ten wątek, by to wyrazić prawda? emotka

Ten, kto mnie zna wie, że nie rzucam wszystkiego dla konkursu i że jest to dla mnie rodzaj rozrywki i nic ponad to... emotka

chyba czas stąd spadać........... emotka
0 0

Gość: marielu

#4512578 Napisano: 06.07.2011 05:58:15
skorpionka82 napisał(a):

nie rób scen, nie próbuję cie palić na stosie , mam prawo wypowiedzi takie samo jak Ty. Skoro konkursy to nie cały twój świat, to tym bardziej nie powinnaś strzelać focha na jakiś durny post głupiej Mary , która nie powinna nic dla ciebie znaczyć.
0 0

#4512587 Napisano: 06.07.2011 06:00:59
marielu napisał(a):

skorpionka82 napisał(a):

nie rób scen, nie próbuję cie palić na stosie , mam prawo wypowiedzi takie samo jak Ty. Skoro konkursy to nie cały twój świat, to tym bardziej nie powinnaś strzelać focha na jakiś durny post głupiej Mary , która nie powinna nic dla ciebie znaczyć.

nie strzelam focha i faktycznie... już to olałam... Szkoda zdrowia i energii na takie przepychanki słowne... emotka

ale z tego wątku faktycznie spadam... Nie mam więcej powodów do narzekań emotka
0 0

kalisto1986

#4512605 Napisano: 06.07.2011 06:03:39
delfinka101 napisał(a):

emotka
dzisiaj mojego mężą bratanica spadła w przedszkolu z drabinek i też złamała ręke w łokciu i to tak nieszczęśliwe że chyba nawet teraz przechodzi operację emotka niespełna 4 letnie dziecko, a najgorsze w tym wszystkim jest to,że będzie na pooperacyjnym i rodzice nie mogą z nią siedzieć, a mała jest straszną spódniczką i może źle to przejść

do tego wkurzają mnie chwasty na ogrodzie i to piekielnie, jeden wyjazd na urlop a mase warzyw pójdzie się pi..... emotka
0 0

ziolko

#4512614 Napisano: 06.07.2011 06:05:14
wkurza mnie lenor w mdw emotka emotka
0 0

Gość: friq

#4512629 Napisano: 06.07.2011 06:08:54
Wkurza mnie Stitch Era Universal, głupi program. Co chwile jakiś błąd, to mu coś odwali emotka
0 0

wrrrryyy

#4512646 Napisano: 06.07.2011 06:13:17
ziolko napisał(a):

Po karniaku im, co będą się cenzuraralami chwalić emotka

A na poważnie, gdyby nie te Lenory, torby z Wawel, jakieś koszulki i inne pierdoły, wątek MDW powoli by się zwinął, bo mało kto chwali się czymś cenniejszym i niepowtarzalnym.
Większość ma dużo instynktu samozachowawczego i woli nie ryzykować, że zostanie zlinczowana.
0 0

Gość: wsciekly

#4512650 Napisano: 06.07.2011 06:13:59
ziolko napisał(a):

na razie tylko e-Lenor, droga koleżanko emotka emotka emotka
0 0

henryczka62

#4512656 Napisano: 06.07.2011 06:15:23
wkurza mnie że kolejny dzień zapomniałam zagrać o lenor emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4512657 Napisano: 06.07.2011 06:15:36
wrrrryyy napisał(a):

ziolko napisał(a):

Po karniaku im, co będą się cenzuraralami chwalić emotka

A na poważnie, gdyby nie te Lenory, torby z Wawel, jakieś koszulki i inne pierdoły, wątek MDW powoli by się zwinął, bo mało kto chwali się czymś cenniejszym i niepowtarzalnym.
Większość ma dużo instynktu samozachowawczego i woli nie ryzykować, że zostanie zlinczowana.

święta prawda - nawet za głupią pralkę dostaje się po głowie emotka
0 0

mia

#4512675 Napisano: 06.07.2011 06:17:49
wsciekly napisał(a):

święta prawda - nawet za głupią pralkę dostaje się po głowie emotka

Wkurza mnie to, ze dla wściekłego pralka jest głupia, a ja marzę żeby ją wygrać... emotka
0 0