Wkurza mnie...

Avatea

#4513146 Napisano: 06.07.2011 07:57:29
ziolko napisał(a):

avatea - takie coś, przy czymś większym emotka albo chociaż połowa tego emotka

Nie ma znaczenia kosmetyki, samochód czy apaszka... Własność jest własnością a podarowanie czegokolwiek innej kobiecie (nie ważne pokrewieństwo) to dla mnie... eh...
oj wojna by była a początek opisałam:D
0 0

delfinka101

#4513151 Napisano: 06.07.2011 08:00:15
wsciekly napisał(a):

ziolko napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie,ze młody złamał rękę w łokciu i wkurza mnie mój maż,który smiał się,ze jestem nadopiekuncz bo z byle g...lece do lekarza.To byle g. okazało się złamaniem i zakończyło gipsem na 4 tygodnie

co z turnusem??

czyżby nad morzem się Młody tak załatwił emotka emotka

już jestem spokojniejsza.Zadzwoniłam do ośrodka Arka i...oni wszystko zrozumieli i mozemy przyjechac za kolejne 2 tygodnie a tym samym 1 turnus odpuscimy,zwrocą nam cały koszt.W innych ośrodkach zaliczka by juz nam przepadła
0 0

Gość: anavaX

#4513156 Napisano: 06.07.2011 08:00:47
elhad tak czytam i myślę... ciszę się jednak, że mój to jedynak emotka czasem jedynie za bardzo teściowej się słucha ale mam na to już swoje sposoby...
0 0

masza

#4513167 Napisano: 06.07.2011 08:02:54
katrin22 napisał(a):

elhad napisał(a):

Mąż mnie wkurzył, i to jak!!!!!. Kilkanaście dni temu otrzymałam zestaw kosmetyków Twój kod młodości Loreal. Dzisiaj patrzę na półeczkę ....i oczom nie wierzę .....zniknęły 3 kremy, serum, toniki i kilka innych. On sobie je wziął i zawiózł swojej siostrzyczce, której nie trawię.....!!!!! emotka
Jak na razie zdążyłam nawrzeszczeć, ale jego to zupełnie nie wzrusza. I co mam chłopa zabić?

U mnie by to nie przeszło!

no u mnie też by to nie przeszło emotka
0 0

cudaczek121

#4513199 Napisano: 06.07.2011 08:15:32
masza napisał(a):

katrin22 napisał(a):

elhad napisał(a):

Mąż mnie wkurzył, i to jak!!!!!. Kilkanaście dni temu otrzymałam zestaw kosmetyków Twój kod młodości Loreal. Dzisiaj patrzę na półeczkę ....i oczom nie wierzę .....zniknęły 3 kremy, serum, toniki i kilka innych. On sobie je wziął i zawiózł swojej siostrzyczce, której nie trawię.....!!!!! emotka
Jak na razie zdążyłam nawrzeszczeć, ale jego to zupełnie nie wzrusza. I co mam chłopa zabić?

Ale jakim prawem wziął bez Twojej wiedzy coś,co należało do Ciebie i dał go swojej siostrze emotka Pewnie myślał,że skoro masz to za darmo,to może wziąć emotka No to teraz jaki taki mądry niech idzie do sklepu i Ci te kosmetyki odkupi emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#4513205 Napisano: 06.07.2011 08:16:31
masza napisał(a):

katrin22 napisał(a):

elhad napisał(a):

u mnie też nie emotka jak mam czegoś więcej, albo nie potrzebuję to zawsze chętnię sie podzielę... Ale jakby tak bez pozwolenia, to by następnym razem g**** dostał emotka
0 0

melissa

#4513302 Napisano: 06.07.2011 08:42:38
anava napisał(a):

elhad tak czytam i myślę... ciszę się jednak, że mój to jedynak emotka czasem jedynie za bardzo teściowej się słucha ale mam na to już swoje sposoby...

To samo pomyślałam - mój też jedynak i jak widać ma to swoje dobre strony emotka
0 0

mia

#4513331 Napisano: 06.07.2011 08:49:26
melissa napisał(a):

anava napisał(a):

To samo pomyślałam - mój też jedynak i jak widać ma to swoje dobre strony emotka

Mój nie jedynak i ma siostrę, ale najwyżej by mi się zapytał i to bardzo delikatnie, czy bym czasem nie miała czegoś zbędnego, co by jej odstąpić emotka
Nie, żeby był takim aniołkiem i nieraz niezłe piekło w chałupie odchodzi, bo ja też skrzydełek nie mam, ale to po prostu oczywiste - nie bierze się czyjejś rzeczy bez pytania, tym bardziej na stracenie emotka
0 0

Gość: pola731

#4513359 Napisano: 06.07.2011 08:59:46
cudaczek121 napisał(a):

masza napisał(a):

katrin22 napisał(a):

elhad napisał(a):

Ale jakim prawem wziął bez Twojej wiedzy coś,co należało do Ciebie i dał go swojej siostrze emotka Pewnie myślał,że skoro masz to za darmo,to może wziąć emotka No to teraz jaki taki mądry niech idzie do sklepu i Ci te kosmetyki odkupi emotka

powiedz z miną mocno zbolałą ,że w tym konkursie Twoim obowiązkiem jest zdać relację z używania produktów - udokumentowaną fotkami i MUSISZ , PO PROSTU MUSISZ teraz iść do sklepu i odkupić cały zestaw - bo Cię organizator rachunkiem obciąży
0 0

elhad

#4513391 Napisano: 06.07.2011 09:07:12
pola731 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

masza napisał(a):

katrin22 napisał(a):

elhad napisał(a):

powiedz z miną mocno zbolałą ,że w tym konkursie Twoim obowiązkiem jest zdać relację z używania produktów - udokumentowaną fotkami i MUSISZ , PO PROSTU MUSISZ teraz iść do sklepu i odkupić cały zestaw - bo Cię organizator rachunkiem obciąży

Wszystkie pomysły biorę pod rozwagę emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4514138 Napisano: 07.07.2011 09:04:17
Nie mogę sprawdzić wiadomości na FB emotka NAwet na emaila mi nie przychodzą powiadomienia, że otrzymałem wiadomość emotka Cały czas jakiś błąd mi wyskakuje. Miał ktoś tak?
0 0

jokan

#4514399 Napisano: 07.07.2011 10:19:52
wkurza mnie to, że cos jakiś czas przypominają mi się ujęcia/ zdjęcia, których nigdy nie zobaczę, bo mi ukradli aparat

sprawę zgłosiłam na policję, ale nie wierzę, że się znajdzie, a pewnie juz zdjęcia z aparatu wykasowane

nie mogę tego przeboleć emotka

wkurza mnie to cholernie emotka emotka emotka
0 0

beniaminowa

#4514412 Napisano: 07.07.2011 10:22:09
krzyszu napisał(a):

Nie mogę sprawdzić wiadomości na FB emotka NAwet na emaila mi nie przychodzą powiadomienia, że otrzymałem wiadomość emotka Cały czas jakiś błąd mi wyskakuje. Miał ktoś tak?

mam to samo emotka ale napisali mi że już pracują nad tym błędem emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#4514426 Napisano: 07.07.2011 10:24:29
wkurza mnie dzis wszystko, nawet na 5000 kosmetyków z eveline meila brak, po prostu masakra emotka
0 0

frodo

#4514442 Napisano: 07.07.2011 10:28:18
aneczkar10 napisał(a):

wkurza mnie dzis wszystko, nawet na 5000 kosmetyków z eveline meila brak, po prostu masakra emotka

Podobno e-maile mają słać do 8 lipca, więc może jeszcze przyjdzie emotka
0 0

tusiek

#4514446 Napisano: 07.07.2011 10:29:15
elhad napisał(a):

pola731 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

masza napisał(a):

katrin22 napisał(a):

elhad napisał(a):

Wszystkie pomysły biorę pod rozwagę emotka

a to cham.U mnie mąż nie rusza wogóle nieswoich rzeczy.Zresztą jakim prawem a zeby już komuś dac to tym bardziej przegięcie.Zmasakruj mu jego ulubioną rzecz .Raz na zawsze się nauczy. emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#4514461 Napisano: 07.07.2011 10:31:36
frodo napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

Podobno e-maile mają słać do 8 lipca, więc może jeszcze przyjdzie emotka

pisałam na fb, podobno wszystkie meile rozesłali
0 0

Gość: dorota19791

#4514476 Napisano: 07.07.2011 10:35:32
a mnie wkurza ze nie moge doladowac tel na karte play juz od wczoraj emotka
0 0

adamaszek

#4514508 Napisano: 07.07.2011 10:42:47
Dalej od wczoraj nie mogę wbić numerów w LOTERIADe, w poniedziałek nie miałem problemu, a tu cały czas muszę wpisywać wszystkie dane od noa , mimo że już zalogowany jestem o co chodzi????
0 0

Gość: pola731

#4514668 Napisano: 07.07.2011 11:24:09
Lipton mnie wkurza ...
0 0