Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: krzyszu
Gość: wsciekly
czyżby nad morzem się Młody tak załatwił
no to 3-mam kciuki
Gość: ewa1982
pioge7
Postów 8456
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a ja tylko jeden kod warki chciałem na szklanki
Gość: katrin22
mnie też to wkurza niesamowicie, bo każdy tylko mam i ja bleeeeee
Gość: monisia23
To fakt... Ale ja np. piszę i pisać będę i w nosie mam, że jakies wredne małpy czepiły się mnie, że niby za często wygrywam na pewnym portalu, bo jak twierdzą wcale nie mam fajnych zdjęć
lizzie
Postów 1169
Data rejestracji 18.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ja specjalnie pojechałam 30 km na zakupy do Reala. Długo się zastanawiałam, czy kupić 2 litry piwa do konkursu, bo mój małż piwa nie znosi, a ja też nie cierpię... Ale kupiłam. Mąż, jak zobaczył, aż się skrzywił
to przerzuć się na lecha - też paskudztwo
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak na razie zdążyłam nawrzeszczeć, ale jego to zupełnie nie wzrusza. I co mam chłopa zabić?
Gość: kotek11
U mnie by to nie przeszło!
joan
Postów 18745
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wobec zaistniałego stanu faktycznego... chyba powinien Ci teraz podarować pieniążki na nowe kosmetyki
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja pierdziuu...
niezły mężulek
skoro siostra jest taka wazna, to mógł jej kupić, a nie zabierać Tobie
chyba, że uważa, że skoro wygrane, to za darmo
najlepszym rozwiązaniem byłoby, gdyby teraz odkupił Ci takie same kosmetyki, bo pewno ta siostra już ich użyła.. najgorzej, jak wystawi na allegro
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym tego mężowi nie podarowała!!! Bo widać, że nie sanuje Twoich rzeczy, skoro uważa, że może je brać i dawać siostrze bez Twojej wiedzy i bez Twojego pozwolenia. U mnie byłaby MEGA awantura po czym musiały mi odkupić innej opcji nie ma. Mam nadzieję, że mojemu mężowi by to do głowy nie przyszło, by dzielić sie moimi rzeczami.
Gość: marmoladka
niech ci zwróci pieniądze za nie zgodnie z wartością ile kosztują, na następny raz na pewno nie tyknie się twoich kosmtyków bez twojego pzwolenia
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś mi się wydaje, że teraz strasznie żal mu będzie tych pieniędzy i tego, że dał siostrze taki drogi prezent
ale może będzie miał nauczkę, że ma się pytać, czy może coś wziąć z wygranych i komuś dać
ojj... jakby mój tak zrobił to masakra.. jak się nie kłócimy to byłaby awantura ogromna
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie racje! Nie odpuszczę mu- przecież mógł się chociaż zapytać! Poczekam z 2 dni na odkupienie przez niego kremików. A jak się nie poczuje do odpowiedzialności, to mnie jeszcze popamięta. Znam pin jego karty- oj odczuje to chłop, odczuje...