Wkurza mnie...

Gość: krzyszu

#4512688 Napisano: 06.07.2011 06:19:39
Spam na PW z prośbą o głosy na stocka emotka juz dzisiaj 3 wiadomości od trzech różnych osób. emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4512693 Napisano: 06.07.2011 06:20:26
ziolko napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie,ze młody złamał rękę w łokciu i wkurza mnie mój maż,który smiał się,ze jestem nadopiekuncz bo z byle g...lece do lekarza.To byle g. okazało się złamaniem i zakończyło gipsem na 4 tygodnie

co z turnusem??

czyżby nad morzem się Młody tak załatwił emotka emotka
0 0

#4512697 Napisano: 06.07.2011 06:21:16
mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

święta prawda - nawet za głupią pralkę dostaje się po głowie emotka

Wkurza mnie to, ze dla wściekłego pralka jest głupia, a ja marzę żeby ją wygrać... emotka

no to 3-mam kciuki emotka emotka
0 0

Gość: ewa1982

#4512732 Napisano: 06.07.2011 06:28:43
wkurza mnie godzina 20:00 bo jako jedyna w ciągu dnia jakby mi znikała emotka
0 0

pioge7

#4512737 Napisano: 06.07.2011 06:29:07
wkurza mnie że u mnie nikt w domu nie pije (ja w ogóle) WARKI i nie kupie żeby wylać emotka wszyscy mówią że nie dobra emotka i jak zawsze kupowali inne piwa tak teraz jak konkursy w 4 piwach w domu nic emotka
a ja tylko jeden kod warki chciałem na szklanki emotka
0 0

Gość: katrin22

#4512744 Napisano: 06.07.2011 06:31:04
wkurza mnie, że znów konkurs Lenora przegapiłam..
0 0

#4512746 Napisano: 06.07.2011 06:31:40
ziolko napisał(a):

wkurza mnie lenor w mdw emotka emotka

mnie też to wkurza niesamowicie, bo każdy tylko mam i ja bleeeeee
0 0

Gość: monisia23

#4512747 Napisano: 06.07.2011 06:31:45
wrrrryyy napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie lenor w mdw emotka emotka

Po karniaku im, co będą się cenzuraralami chwalić emotka

A na poważnie, gdyby nie te Lenory, torby z Wawel, jakieś koszulki i inne pierdoły, wątek MDW powoli by się zwinął, bo mało kto chwali się czymś cenniejszym i niepowtarzalnym.
Większość ma dużo instynktu samozachowawczego i woli nie ryzykować, że zostanie zlinczowana.

To fakt... Ale ja np. piszę i pisać będę i w nosie mam, że jakies wredne małpy czepiły się mnie, że niby za często wygrywam na pewnym portalu, bo jak twierdzą wcale nie mam fajnych zdjęć emotka Będę pisać i już! Szkoda tylko, że ostatnio jakos wygranych jakby brak, a dużych to już w ogóle emotka Zresztą o czym ja mówię, jak 'dużych' nagród odkąd gram, wygrałam trzy emotka
0 0

lizzie

#4512761 Napisano: 06.07.2011 06:34:29
pioge7 napisał(a):

wkurza mnie że u mnie nikt w domu nie pije (ja w ogóle) WARKI i nie kupie żeby wylać emotka wszyscy mówią że nie dobra emotka i jak zawsze kupowali inne piwa tak teraz jak konkursy w 4 piwach w domu nic emotka

Ja specjalnie pojechałam 30 km na zakupy do Reala. Długo się zastanawiałam, czy kupić 2 litry piwa do konkursu, bo mój małż piwa nie znosi, a ja też nie cierpię... Ale kupiłam. Mąż, jak zobaczył, aż się skrzywił emotka W domu chcę wysyłać zgłoszenie, patrzę na paragon, a ja kupiłam Lecha zamiast Żywca emotka emotka emotka Poprzeklinałam trochę na siebie, i poszłam do męża, że jutro też musimy jechać po 2 litry Żywca. Zobaczyć jego minę - bezcenne emotka
0 0

#4512767 Napisano: 06.07.2011 06:36:11
pioge7 napisał(a):

to przerzuć się na lecha - też paskudztwo emotka
0 0

elhad

#4512898 Napisano: 06.07.2011 06:59:31
Mąż mnie wkurzył, i to jak!!!!!. Kilkanaście dni temu otrzymałam zestaw kosmetyków Twój kod młodości Loreal. Dzisiaj patrzę na półeczkę ....i oczom nie wierzę .....zniknęły 3 kremy, serum, toniki i kilka innych. On sobie je wziął i zawiózł swojej siostrzyczce, której nie trawię.....!!!!! emotka
Jak na razie zdążyłam nawrzeszczeć, ale jego to zupełnie nie wzrusza. I co mam chłopa zabić?
0 0

Gość: kotek11

#4512907 Napisano: 06.07.2011 07:01:55
wkurza mnie moja mloda.... 21 dochodzi a ta w łozeczku lezy i gaworzy.. co ona na zagarku sie nie zna emotka spac juz powinna
0 0

#4512929 Napisano: 06.07.2011 07:07:07
elhad napisał(a):

Mąż mnie wkurzył, i to jak!!!!!. Kilkanaście dni temu otrzymałam zestaw kosmetyków Twój kod młodości Loreal. Dzisiaj patrzę na półeczkę ....i oczom nie wierzę .....zniknęły 3 kremy, serum, toniki i kilka innych. On sobie je wziął i zawiózł swojej siostrzyczce, której nie trawię.....!!!!! emotka
Jak na razie zdążyłam nawrzeszczeć, ale jego to zupełnie nie wzrusza. I co mam chłopa zabić?

U mnie by to nie przeszło!
0 0

joan

#4512931 Napisano: 06.07.2011 07:07:15
elhad napisał(a):

Wobec zaistniałego stanu faktycznego... chyba powinien Ci teraz podarować pieniążki na nowe kosmetyki emotka
0 0

ziolko

#4512936 Napisano: 06.07.2011 07:08:20
elhad napisał(a):

emotka

ja pierdziuu...
niezły mężulek

skoro siostra jest taka wazna, to mógł jej kupić, a nie zabierać Tobie

chyba, że uważa, że skoro wygrane, to za darmo emotka bo znam osoby, co tak uważają

najlepszym rozwiązaniem byłoby, gdyby teraz odkupił Ci takie same kosmetyki, bo pewno ta siostra już ich użyła.. najgorzej, jak wystawi na allegro emotka
0 0

ziolko

#4512944 Napisano: 06.07.2011 07:12:13
ile ten zestaw był wart??
0 0

#4512949 Napisano: 06.07.2011 07:12:44
ziolko napisał(a):

elhad napisał(a):

emotka

ja pierdziuu...
niezły mężulek

skoro siostra jest taka wazna, to mógł jej kupić, a nie zabierać Tobie

chyba, że uważa, że skoro wygrane, to za darmo emotka bo znam osoby, co tak uważają

najlepszym rozwiązaniem byłoby, gdyby teraz odkupił Ci takie same kosmetyki, bo pewno ta siostra już ich użyła.. najgorzej, jak wystawi na allegro emotka

Ja bym tego mężowi nie podarowała!!! Bo widać, że nie sanuje Twoich rzeczy, skoro uważa, że może je brać i dawać siostrze bez Twojej wiedzy i bez Twojego pozwolenia. U mnie byłaby MEGA awantura po czym musiały mi odkupić innej opcji nie ma. Mam nadzieję, że mojemu mężowi by to do głowy nie przyszło, by dzielić sie moimi rzeczami.
0 0

Gość: marmoladka

#4512955 Napisano: 06.07.2011 07:14:27
joan napisał(a):

elhad napisał(a):

Wobec zaistniałego stanu faktycznego... chyba powinien Ci teraz podarować pieniążki na nowe kosmetyki emotka

niech ci zwróci pieniądze za nie zgodnie z wartością ile kosztują, na następny raz na pewno nie tyknie się twoich kosmtyków bez twojego pzwolenia
0 0

ziolko

#4512973 Napisano: 06.07.2011 07:17:21
marmoladka napisał(a):

joan napisał(a):

elhad napisał(a):

niech ci zwróci pieniądze za nie zgodnie z wartością ile kosztują, na następny raz na pewno nie tyknie się twoich kosmtyków bez twojego pzwolenia

coś mi się wydaje, że teraz strasznie żal mu będzie tych pieniędzy i tego, że dał siostrze taki drogi prezent emotka

ale może będzie miał nauczkę, że ma się pytać, czy może coś wziąć z wygranych i komuś dać

ojj... jakby mój tak zrobił to masakra.. jak się nie kłócimy to byłaby awantura ogromna emotka emotka
0 0

elhad

#4512976 Napisano: 06.07.2011 07:18:10

Macie racje! Nie odpuszczę mu- przecież mógł się chociaż zapytać! Poczekam z 2 dni na odkupienie przez niego kremików. A jak się nie poczuje do odpowiedzialności, to mnie jeszcze popamięta. Znam pin jego karty- oj odczuje to chłop, odczuje...

0 0