Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
a jeszcze bardziej mnie wkurza ze nie dostane portfela z setką z tymbarka choć wysłałam kody i kopię paragonu, pewnie nie uznali,wysłałam maila z zapytaniem-bez odpowiedzi, teraz pewnie za późno oryginał wysyłać, wysłałam kopię bo sie spodziewałam ze wygram w życu smakołyku co był na tym samym paragonie, a wygrałam w tesco i realu a w carrefourze nie, choć hasła były znacznie lepsze, teraz widzę rezerwa sie odezwała a u mnie nici, ani portfela ani nagrody ze smakołyka,
a ja sie krępuję brać kilka paragonów i mam!
i w ogóle....kiepściutko jakoś
Gość: dorota19791
mam 14 paragonow:(
Gość: wsciekly
no co Ty
konkursowiczka i wstydzi się brać kilka paragonów
więc jutro, czy tam pojutrze robisz 2 paragony, za kilka dni 3 i tak po kolei
zobaczysz, że to nie takie straszne
ale niektórzy muszą nabyć praktyki
olunka
Postów 8524
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
no ja chciałam wygrać moim 1 (słownie: jednym) paragonikiem
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
ale znam kilku gości, którzy mają chody u kasjerek i w ochronie (paragony często zostają w wózkach) i po kilkaset świstków z kasy zdołali uzbierać
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież nie będziesz brała kilkudziesięciu paragonów i nie będziesz słyszała, jak ludzie z kolejki pomstują na Ciebie
konkursowiczka ze mnie słaba, raczej poinformowany mugol
czasem coś tym systemem wygrywam,
ja tam nawet przy kilku paragonach przepraszam ludzi ustawiających się za mną, że będzie dużo zachodu i lepiej jak zmienią kasę
z reguły skutkuje
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana jak zadzwonił do mnie Pan z żywca z reala to aż krzyknęłam na niego że jaja sobie robi ze mnie
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
ale piszesz, że masz czasami na 1 paragonie produkty na różne konkursy, co stanowi wielki błąd
można łączyć tylko wtedy, gdy w przypadku wygranej regulamin dopuszcza wysyłkę kopii lub skanu
np. 1 produkt - oryginał
1 lub więcej - kopie
reszta - zakupy pozakonkursowe
tymczasem w tesco 2 esy-2 wygrane, w real 1-1, a carrefour-0,
strata niewielka, bardziej mi portfela niz tej stówy żal, ale kody miałam ok więc mogli uznać jednak
do praktikera zalu nie mam, ostatnio kombiwar wpadł za 1 sms, teraz też tylko jeden bo przecież nie będę specjalnie kasy puszczać,trochę rozsądku muszę zachować,
to i tak niedroga nauczka, koniec z kupowaniem na jeden paragon kilku rzeczy na różne konki!
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raz wzięłam 19 paragonów pod rząd w sklepie, ale ludzie nie śmieli głośno pomstować; miałam dużo drobnych i szybko płaciłam. Później jeszcze starsza pani zostawiła portfel na ławce i przypomniałam jej o nim jak wychodziła, bo jeszcze czekałam na pieczątki na paragonach. Sprzedawczyniom, które mnie obsługiwały chcę dać upominek, bo wygrałam 3 bony (chodzi o Polomarket), a co do ilości paragonów, chcę podkreślić, że robiłam zakupy dla 4 osób.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: pola731
ja mam bardzo często różne produkty konkursowe na jednym paragonie - bo np korzystam z dodatkowych punktów za zrobienie zakupów na jakąś kwotę - po prostu biorę potwierdzoną kopię paragonu i nigdy problemu nie miałam - zawsze płacę kartą , więc osobie z agencji mówię , że oryginał potrzebuję dla banku aż do momentu rozliczenia wyciągu .
tylko wkurza mnie że nie umiem często sie w gustach szanownych komisji rozeznać, to co mnie wydaje sie ok im sie nie podoba, a czasem taki chłam nagrodzą-szok! dobrze że nie publikują bo bym sie nie przyznała do swojej twórczości,
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też wielkie zero z Praktikera - ale tylko potwierdziło to regułę, że loterie nie są moją domeną. Z 2 paragonami żaden ze mnie hurtownik
Gość: amif
bobilcia
Postów 552
Data rejestracji 09.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5760
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo..a czekam na kilka nagród