Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#4549019 Napisano: 21.07.2011 11:42:35
wkurza mnie ze z praktikera nici,
a jeszcze bardziej mnie wkurza ze nie dostane portfela z setką z tymbarka choć wysłałam kody i kopię paragonu, pewnie nie uznali,wysłałam maila z zapytaniem-bez odpowiedzi, teraz pewnie za późno oryginał wysyłać, wysłałam kopię bo sie spodziewałam ze wygram w życu smakołyku co był na tym samym paragonie, a wygrałam w tesco i realu a w carrefourze nie, choć hasła były znacznie lepsze, teraz widzę rezerwa sie odezwała a u mnie nici, ani portfela ani nagrody ze smakołyka,
a ja sie krępuję brać kilka paragonów i mam!
i w ogóle....kiepściutko jakoś emotka
0 0

Gość: dorota19791

#4549031 Napisano: 21.07.2011 11:45:48
wsciekly napisał(a):

olunka napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

wkurza mnie praktiker emotka
poprzednia edycja i ta wieklkie pudlo

wiem co czujesz, mam tak samo:(

bo to przykład konka dla hurtowników emotka

posiadacz jednego, dwóch paragonów wygrywa przez przeoczenie emotka

mam 14 paragonow:(
0 0

Gość: wsciekly

#4549038 Napisano: 21.07.2011 11:47:23
czarnygreg napisał(a):

wkurza mnie ze z praktikera nici,
a jeszcze bardziej mnie wkurza ze nie dostane portfela z setką z tymbarka choć wysłałam kody i kopię paragonu, pewnie nie uznali,wysłałam maila z zapytaniem-bez odpowiedzi, teraz pewnie za późno oryginał wysyłać, wysłałam kopię bo sie spodziewałam ze wygram w życu smakołyku co był na tym samym paragonie, a wygrałam w tesco i realu a w carrefourze nie, choć hasła były znacznie lepsze, teraz widzę rezerwa sie odezwała a u mnie nici, ani portfela ani nagrody ze smakołyka,
a ja sie krępuję brać kilka paragonów i mam!
i w ogóle....kiepściutko jakoś emotka

no co Ty emotka emotka emotka

konkursowiczka i wstydzi się brać kilka paragonów emotka emotka emotka

więc jutro, czy tam pojutrze robisz 2 paragony, za kilka dni 3 i tak po kolei emotka

zobaczysz, że to nie takie straszne emotka

ale niektórzy muszą nabyć praktyki emotka
0 0

olunka

#4549045 Napisano: 21.07.2011 11:49:03
wsciekly napisał(a):

olunka napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

no ja chciałam wygrać moim 1 (słownie: jednym) paragonikiem emotka
0 0

#4549048 Napisano: 21.07.2011 11:50:07
dorota19791 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

olunka napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

ale znam kilku gości, którzy mają chody u kasjerek i w ochronie (paragony często zostają w wózkach) i po kilkaset świstków z kasy zdołali uzbierać emotka
0 0

ziolko

#4549050 Napisano: 21.07.2011 11:50:22
czarnygreg - po prostu podchodzisz do kasy i mówisz te i te produkty proszę na oddzielny paragon i tyle.. możesz nawet zrobić przerwę w produktach, żeby kasjerka widziała.. żaden problem i wstyd

przecież nie będziesz brała kilkudziesięciu paragonów i nie będziesz słyszała, jak ludzie z kolejki pomstują na Ciebie
0 0

#4549054 Napisano: 21.07.2011 11:51:42
Wściekły, ja nie robię 2 a potem więcej paragonów jak piszesz, z reguły 1 paragon-1 sms, czasem więcej smsów ale to 2-3 maksymalnie, mam 3 telefony do dyspozycji, najczęściej gram na 2,
konkursowiczka ze mnie słaba, raczej poinformowany mugol emotka
czasem coś tym systemem wygrywam,
0 0

#4549060 Napisano: 21.07.2011 11:52:58
ziolko napisał(a):

czarnygreg - po prostu podchodzisz do kasy i mówisz te i te produkty proszę na oddzielny paragon i tyle.. możesz nawet zrobić przerwę w produktach, żeby kasjerka widziała.. żaden problem i wstyd

przecież nie będziesz brała kilkudziesięciu paragonów i nie będziesz słyszała, jak ludzie z kolejki pomstują na Ciebie

ja tam nawet przy kilku paragonach przepraszam ludzi ustawiających się za mną, że będzie dużo zachodu i lepiej jak zmienią kasę emotka

z reguły skutkuje emotka
0 0

monia24

#4549062 Napisano: 21.07.2011 11:54:11
olunka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

olunka napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

no ja chciałam wygrać moim 1 (słownie: jednym) paragonikiem emotka

kochana jak zadzwonił do mnie Pan z żywca z reala to aż krzyknęłam na niego że jaja sobie robi ze mnie emotka bo wcale dużo nie poslalam
0 0

#4549073 Napisano: 21.07.2011 11:56:02
czarnygreg napisał(a):

Wściekły, ja nie robię 2 a potem więcej paragonów jak piszesz, z reguły 1 paragon-1 sms, czasem więcej smsów ale to 2-3 maksymalnie, mam 3 telefony do dyspozycji, najczęściej gram na 2,

ale piszesz, że masz czasami na 1 paragonie produkty na różne konkursy, co stanowi wielki błąd

można łączyć tylko wtedy, gdy w przypadku wygranej regulamin dopuszcza wysyłkę kopii lub skanu

np. 1 produkt - oryginał
1 lub więcej - kopie
reszta - zakupy pozakonkursowe
0 0

#4549078 Napisano: 21.07.2011 11:59:03
czasem sie źle swoje siły oceni po prostu, serio w tym carrefourze byłam pewna że cos wpadnie wysłałam 4 fajne hasła, na paragonie miałam tymbark tak z rozpędu chyba, na codzień nie kupuję bo to dla mnie słodka woda, na ten carrefour tak liczyłam ze nie chciałam wysłać oryg paragonu na tymbark, schiza jakaś? chyba ta duka tak mnie oślepiła emotka
tymczasem w tesco 2 esy-2 wygrane, w real 1-1, a carrefour-0,
strata niewielka, bardziej mi portfela niz tej stówy żal, ale kody miałam ok więc mogli uznać jednak emotka trudno,
do praktikera zalu nie mam, ostatnio kombiwar wpadł za 1 sms, teraz też tylko jeden bo przecież nie będę specjalnie kasy puszczać,trochę rozsądku muszę zachować,
to i tak niedroga nauczka, koniec z kupowaniem na jeden paragon kilku rzeczy na różne konki!
0 0

zarania

#4549082 Napisano: 21.07.2011 11:59:44
ziolko napisał(a):

Raz wzięłam 19 paragonów pod rząd w sklepie, ale ludzie nie śmieli głośno pomstować; miałam dużo drobnych i szybko płaciłam. Później jeszcze starsza pani zostawiła portfel na ławce i przypomniałam jej o nim jak wychodziła, bo jeszcze czekałam na pieczątki na paragonach. Sprzedawczyniom, które mnie obsługiwały chcę dać upominek, bo wygrałam 3 bony (chodzi o Polomarket), a co do ilości paragonów, chcę podkreślić, że robiłam zakupy dla 4 osób.
emotka
0 0

Gość: pola731

#4549084 Napisano: 21.07.2011 12:00:10
wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

ale piszesz, że masz czasami na 1 paragonie produkty na różne konkursy, co stanowi wielki błąd

można łączyć tylko wtedy, gdy w przypadku wygranej regulamin dopuszcza wysyłkę kopii lub skanu

np. 1 produkt - oryginał
1 lub więcej - kopie

ja mam bardzo często różne produkty konkursowe na jednym paragonie - bo np korzystam z dodatkowych punktów za zrobienie zakupów na jakąś kwotę - po prostu biorę potwierdzoną kopię paragonu i nigdy problemu nie miałam - zawsze płacę kartą , więc osobie z agencji mówię , że oryginał potrzebuję dla banku aż do momentu rozliczenia wyciągu .
0 0

#4549088 Napisano: 21.07.2011 12:00:55
wsciekly napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

np. 1 produkt - oryginał
1 lub więcej - kopie
masz rację, z reguły sprawdzam czy kopię można, ten tymbark sobie zlekceważyłam,

0 0

#4549103 Napisano: 21.07.2011 12:05:11
trudno, za gapiostwo trzeba zapłacić, ogólnie nie narzekam na swoje wyniki, czasem posucha, czasem coś wpadnie...
tylko wkurza mnie że nie umiem często sie w gustach szanownych komisji rozeznać, to co mnie wydaje sie ok im sie nie podoba, a czasem taki chłam nagrodzą-szok! dobrze że nie publikują bo bym sie nie przyznała do swojej twórczości,
0 0

melissa

#4549104 Napisano: 21.07.2011 12:05:26
wsciekly napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

olunka napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

ale znam kilku gości, którzy mają chody u kasjerek i w ochronie (paragony często zostają w wózkach) i po kilkaset świstków z kasy zdołali uzbierać emotka

U mnie też wielkie zero z Praktikera - ale tylko potwierdziło to regułę, że loterie nie są moją domeną. Z 2 paragonami żaden ze mnie hurtownik
emotka
0 0

Gość: amif

#4549219 Napisano: 21.07.2011 12:39:00
wkurza mnie delecta, dali listę nagrodzonych, ale i tak nie wiadomo co kto wygrał.... emotka
0 0

bobilcia

#4549279 Napisano: 21.07.2011 12:59:06
Wkurza mnie, że już od kilku dni listonosz omija mnie szerokim łukiem
0 0

delfinka101

#4549296 Napisano: 21.07.2011 01:04:29
bobilcia napisał(a):

Wkurza mnie, że już od kilku dni listonosz omija mnie szerokim łukiem

U mnie to samo..a czekam na kilka nagród emotka
0 0

Gość: gwiazdeczka60

#4549303 Napisano: 21.07.2011 01:07:18
moja głupia siostra która wszystko ode mnie zgapia zafarbowałam sobie włosy szmponetką a ona co na drugi dzień leci do sklepu po szmponetke. A dzisiaj to już masakra ostatnio kupiłam sobie 2 pary butów takie fajne czarne i białe a ona dzisiaj do domu włazi z z takimi identycznymi butami czarne i białe ja ją chyba zabije emotka emotka
0 0