Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
Gość: czarnygreg
już widziałam post ze ktoś został oszukany
kurcze, jak mnie wkurza to że człowiek zaufa a tu po drugiej stronie....siedzi!
Gość: ewaewa
wkurzają mnie te posty w Moje Wygrane, dopiero się pasty skończyły to teraz KFC i próbki Dove rozdają
własnie rozmawiałam na pw i wiem ,że tych osób jest kilka
Gość: lalunia
Ja dlatego wymieniam się z ludzmi, którzy są dłużej na forum i na razie nie mogę narzekać
Gość: gwiazdeczka60
dołączam się specjalnie do miasta pojechałam po doładowanie bo umówiłam się ze poczeka i nie ma ;(
nienawidze takich ludziii
Gość: lalunia
przecież ona ma 1 post na forum i zaufałyście jej?
szczerze to nawet nie spojrzałam - skojarzyłam z nickiem osóbki , która jest długo na forum -byłam bardzo bliska , dziękuję za ostrzeżenie
Gość: annaszura
Jest w bazie?
Gość: mariolakal
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
piszą, że jakaś malinowa
malinowa21 - mnie się dzięki dziewczynom i kiepskiemu netowi udało i nie zdążyłam wysłać doładowania , ale 2 dziewczyny wysłały
malinowa21 umówiła się zdaje się z kilkoma osobami
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba ta gwiazda:
https://www.e-kon...nfo/users-76361.html
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
----
z innej beczki
kto zna się na namierzaniu ludzi po IP??
nie wiem czy to stałe czy nie
Gość: errorr
-Popatrz jaka paskudna pogoda,ciągle leje,nie miała bym serca psa wypuścić na dwór.
A po chwili mówi do mnie:
- Idź do sklepu po bułki
Się wkurzyłem bo pies schował lewego gumaka a w czasie drogi okazało się że prawego chyba przedziurawił
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
wystaw na allegro
gumiaki rzecz jasna