Wkurza mnie...

Gość: stasiak50

#2194306 Napisano: 26.02.2009 08:45:27
sawenka napisał(a):

wkurza mnie to, że mój facet mnie ciągle okłamuje emotka
a teraz ANKIETA:

Czy mam kopnąć w cenzura mojego chłopa i go zostawić:
A. zdecydowanie tak
B. zdecydowanie nie
C. nie kop w cenzura tylko zastosuj tortury

sawenka kochaj chłopa swojego jak siebie samą , bo możesz mieć gorszego emotka
0 0

Gość: sawenka

#2194317 Napisano: 26.02.2009 08:47:09
marielu napisał(a):

znaczy ze ma mu urwac jajka ? przeca to strasznie bolesne , i krew bedzie lecieć.... ech... jestem za wbiciem widelca w kolano emotka

a skąd wiesz, że jak jajka się urwie to bardzo boli? emotka czyżby jakieś własne doświadczenia emotka
0 0

Gość: ulisses

#2194364 Napisano: 26.02.2009 09:00:56
W tych klomnicach to chyba sami gonera mieszkaja: http://www.google...lr=&aq=f&oq=
gonera - dewocjonalia
gonera - czesci do ciagnikow
gonera - zaklad krawiecki
gonera - lakiernictwo
maasakra...
0 0

Gość: aneti

#2194389 Napisano: 26.02.2009 09:06:58
ulisses napisał(a):

W tych klomnicach to chyba sami gonera mieszkaja: http://www.google...lr=&aq=f&oq=
gonera - dewocjonalia
gonera - lakiernictwo
maasakra...

obstawili nie tylko wszystkie konkursy ale też wszystkie branże
emotka emotka emotka
To już jest skrajność, zajeli 17 stron na googlach emotka
0 0

Gość: l0ginka

#2194393 Napisano: 26.02.2009 09:07:29
sawenka napisał(a):

wkurza mnie to, że mój facet mnie ciągle okłamuje emotka
a teraz ANKIETA:

Czy mam kopnąć w cenzura mojego chłopa i go zostawić:
A. zdecydowanie tak
B. zdecydowanie nie
C. nie kop w cenzura tylko zastosuj tortury

Jesli nie jest jeszcze Twoim mezem to odpowiedz A
0 0

Gość: hittmanka

#2194412 Napisano: 26.02.2009 09:11:28
ulisses napisał(a):

gonera - dewocjonalia
gonera - lakiernictwo
maasakra...

hehe... rodzina ze strony mojego męża pochodzi z małej wioski. Nie znam ich ale prawie cała ta wieś opanowana jest przez osoby o tym samym nazwisku...
kiedyś grałam on-line na kurniku i tak z głupa-franc zaczęłam pogaduszki z gościem z którym grałam... walił mi komplementy, flirtował i tak z rozmowy wyszło że ma rodzinę na śląsku, ja zapytałam skąd on jest, on mi na to że z takiej wiochy i podał nazwę właśnie tej wiochy... myślałam że umrę... emotka Specjalnie zapytałam czy zna kogoś o tym nazwisku (też moim) i... tyle go widziałam emotka wystraszył się Casanowa jeden emotka
0 0

Gość: l0ginka

#2194432 Napisano: 26.02.2009 09:17:07
Wkurza mnie ,ze jest 70' i wynik     Manchester C. 0:0 FC Copenhagen , a ja postawilam na Man ..a juz mi 7 meczy weszlo na +
0 0

Gość: aleks21

#2194513 Napisano: 26.02.2009 09:35:26
A mnie wkurza mój mąż, który nie popiera mojego bzika konkursowego i nie chce kupić Huggiesów, tylko leci na pampersach emotka Ale jak wygrałam dzisiaj myszkę to jakoś bardziej miły się zrobił. Naiwny... mysli że dostanie emotka
0 0

Gość: swibek

#2194854 Napisano: 27.02.2009 08:37:59
emotka grrrr... no szkoda, że nie wysyłają maili z info o wygranej wejściówce do kina już po emisji pokazu!! emotka Nie każdy siedzi z nosem w kompie 24 godziny na dobę, jak ktoś pracuje w kamieniołomie to nie ma możliwości śledzenia wyników na bieżąco.. emotka sprawdzałam pocztę przed 13.00 i wyszłam do pracy na drugą zmianę, wracam wieczorem i co widzę? Maila z informacją o wygranej (koncert Christiny Aguilery) w Multikinie.. patrzę, jakaś dziwna data w mailu: Bilety należy odebrać na 30 minut przed seansem (28.01.2009, godz. 20.00) podając imię i nazwisko zwycięzcy. .. no to myślę, że może pomylili styczeń z lutym.. ale coś mnie tknęło i sprawdzam na stronie multikina.. i co?? pokaz był własnie wczoraj o 20.00! kiedy ja dowiedziałam się o tym po 21.00.. no nic.. napisałam odrazu do nich maila z podziękowaniem za wspaniały pokaz, którego nie obejrzałam i następnym razem niech informują wcześniej jak 5-6 godzin przed pokazem, żeby można było się zorganizować.. dziś wchodzę na stronkę z wynikami (wczoraj podany był link na forum też przed 14.00), żeby się upewnić czy mi się nie śniło i co tam jest??
Serwis w trakcie modernizacji.
Zapraszamy wkrótce.
Infomusic.pl
tel: 058 520 27 91
infomusic@infomusic.pl

.. no poprostu porażka.. emotka emotka

uff ulżyło mi się!! emotka dawno nic mnie tak nie wkurzyło!! a po to grałam bo bardzo chciałam iść!! emotka
0 0

mahuska

#2194856 Napisano: 27.02.2009 08:38:48
aleks21 napisał(a):

A mnie wkurza mój mąż, który nie popiera mojego bzika konkursowego i nie chce kupić Huggiesów, tylko leci na pampersach emotka Ale jak wygrałam dzisiaj myszkę to jakoś bardziej miły się zrobił. Naiwny... mysli że dostanie emotka

A ja kupuje Huggies bo wydaja mi sie lepsze od pampersów emotka
I wkurza mnie to ze mnie jakoś dzisiaj nic nie wkurza. Może dlatego ze zmienili mi listkowego
0 0

katmich

#2194862 Napisano: 27.02.2009 08:42:52
a mnie wkurza poczta polska.. poszłam dzisiaj odebrać mooją pierwszą wygraną bo listonosz mi zostawił awizo w skrzynce .. a na poczcie mi mowia ze listonosz sie pomylił i że muszę iść na drugą pocztę a na drugiej poczcie powiedzieli że nie mają przesyłki i żebym wróciła na tą pierwszą.. zmokłam jak kura biegając po tych urzędach pocztowych i po pracy znów muszę iść do tej pierwszej poczty.. kuurczeeeeee ale się zakreciłam i jestem emotka emotka emotka

wrrrrrrrrrrrrr troche mi lepiej że to z siebie wyrzuciłam emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2194869 Napisano: 27.02.2009 08:44:49
a mnie wkurza że nie mogę ustrzelić huggiesów, już prawie od dwóch tygodni ślę codziennie smsy, a dziś nie będę mogła, bo mam egzamin a sobotę i niedzielę uczelnia emotka emotka emotka
0 0

Gość: mjane

#2194878 Napisano: 27.02.2009 08:53:45
wkurza mnie przedłużanie konkursów ze względu na duże zainteresowanie... jakby było małe zainteresowanie to rozumiem, że chcą przedłużyć, ale jak już jest mnóstwo ludzi grających to po cholerę przedłużają? Żeby konkurencja była jeszcze większa? emotka
A potem ci spóźnialscy zgarniają nagrody sprzed nosa tym co się w terminie zmieścili emotka
0 0

#2194882 Napisano: 27.02.2009 08:54:59
mjane napisał(a):

wkurza mnie przedłużanie konkursów ze względu na duże zainteresowanie... jakby było małe zainteresowanie to rozumiem, że chcą przedłużyć, ale jak już jest mnóstwo ludzi grających to po cholerę przedłużają? Żeby konkurencja była jeszcze większa? emotka
A potem ci spóźnialscy zgarniają nagrody sprzed nosa tym co się w terminie zmieścili emotka

dane osobowe walą im się drzwiami i oknami - żal im je zamykać emotka
0 0

Gość: czarna2318

#2194909 Napisano: 27.02.2009 09:14:32
mahuska napisał(a):

aleks21 napisał(a):

A ja kupuje Huggies bo wydaja mi sie lepsze od pampersów emotka
I wkurza mnie to ze mnie jakoś dzisiaj nic nie wkurza. Może dlatego ze zmienili mi listkowego

Mój mąż też nie popiera mojego bzika i nie chce kupić tych pieluch emotka
0 0

Gość: grancias

#2194920 Napisano: 27.02.2009 09:18:12
Wkurzyl mnie konkurs Knorra ... Każdy Posiłek to okazja ... Hasło, które zajeło 2 miejsce jest niemalże identyczne jak moje ;/ Roznica jest taka , ze ja nic nie wygralem, a ta osoba tak. Nic oczywiscie do niej nie mam, ale jak hasla sa takie same to powinno sie nie nagradzac nikogo, a jesli juz tak to dwie osoby ;/
0 0

#2194956 Napisano: 27.02.2009 09:33:44
Wkurza mnie główna księgowa w mojej firmie! Pod każdym kopie dołki, kabluje, udaje słodziutką a jest wredna jak emotka Czepia się banalnych szczegółów. A jej teksty w stylu: czy ja też dziś mam tak fatalną fryzurę jak ty; wiesz nikt Cię nie lubi; na pewno Cię zwolnią doprowadzają mnie (choć nie do mnie to mówi) do furii!!! Mam prostacką ochotę aby jej dokopać emotka
0 0

Gość: tato999

#2194976 Napisano: 27.02.2009 09:42:59
grancias napisał(a):

Wkurzyl mnie konkurs Knorra ... Każdy Posiłek to okazja ... Hasło, które zajeło 2 miejsce jest niemalże identyczne jak moje ;/ Roznica jest taka , ze ja nic nie wygralem, a ta osoba tak. Nic oczywiscie do niej nie mam, ale jak hasla sa takie same to powinno sie nie nagradzac nikogo, a jesli juz tak to dwie osoby ;/

w ogóle wątpię w to aby czytali wszystkie hasła bo ja uważam skromnie że moje były troche lepsze niż te wygrane emotka no ale subiektywna ocena jury emotka
0 0

Gość: bibianna

#2194986 Napisano: 27.02.2009 09:48:23
mnie tez wkurza knorr , moje było podobne do 5 i wogole mnie wkurza ze ostatnio nie mogę nic wygrać
0 0

beataa81

#2194989 Napisano: 27.02.2009 09:49:17
tato999 napisał(a):

grancias napisał(a):

w ogóle wątpię w to aby czytali wszystkie hasła bo ja uważam skromnie że moje były troche lepsze niż te wygrane emotka no ale subiektywna ocena jury emotka

Jestem tego samego zdania...podejrzane to takie bo znam kreatywność ludzi z tego forum i domyślam się,że było dużo lepszych haseł...a ja...no cóż...trzeba mi było nie spędzać godziny nad wymyślaniem oryginalnego rymowanego hasła i wysłać zdanie-Każdy posiłek to okazja by coś zjeść...to pewnie bym coś wygrała...ech nie pierwszy to taki konkurs...
0 0