Wkurza mnie...

Gość: melisa

#2199334 Napisano: 01.03.2009 11:27:21
tedance napisał(a):

no jafne we prafo fsystkim psysógóje
i jefce mje fkóza ze wincej mje fkóza nif niefkóza
emotka

Moje drogie dziecko nawet tak pisać też trzeba umieć. Padło chyba na mnie aby ci uświadomić, że robisz z siebie coraz większą... hmmm idiotkę? Nazywam rzecz, a raczej ciebie po imieniu. O ile styl marielu można uznać za zabawny w jej przypadku, o tyle w twoim jest to raczej poniżające. Dziecko ogarnij się trochę. W moim województwie ferie właśnie się skończyły, czy w twoim również? Pomyśl o tym, że jutro zaczyna się szkoła i twój czas na głupoty może się drastycznie zmniejszyć.
Jeśli nie jesteś uczennicą żadnej szkoły, to tym gorzej dla nas. Będziesz nas raczyć swoją osobą do 5 zdobytych karniaczków, z których jeden masz jak w banku emotka
0 0

Gość: tunezja

#2199338 Napisano: 01.03.2009 11:30:59
tedance napisał(a):

emotka

Wkurza mnie taka pisanina, czy to fińsku? emotka
0 0

Gość: parapet1

#2199342 Napisano: 01.03.2009 11:35:14
melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

emotka

Moje drogie dziecko nawet tak pisać też trzeba umieć. Padło chyba na mnie aby ci uświadomić, że robisz z siebie coraz większą... hmmm idiotkę? Nazywam rzecz, a raczej ciebie po imieniu. O ile styl marielu można uznać za zabawny w jej przypadku, o tyle w twoim jest to raczej poniżające. Dziecko ogarnij się trochę. W moim województwie ferie właśnie się skończyły, czy w twoim również? Pomyśl o tym, że jutro zaczyna się szkoła i twój czas na głupoty może się drastycznie zmniejszyć.
Jeśli nie jesteś uczennicą żadnej szkoły, to tym gorzej dla nas. Będziesz nas raczyć swoją osobą do 5 zdobytych karniaczków, z których jeden masz jak w banku emotka

tedance jest emotka
0 0

Gość: tedance

#2199343 Napisano: 01.03.2009 11:41:37
melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

emotka

Mas fspaniałe pocucie chómoru cłowiecku
Do skółki to ty sie sykuj,jus jus do uzecka bo rano ceba wstawac dziefcynko
emotka
a ja jus mam dawno dawno skołe za sobom, ło mauo tego,jam jus studyja zacela i to nie fcoraj emotka
0 0

#2199345 Napisano: 01.03.2009 11:55:17
tunezja napisał(a):

tedance napisał(a):

emotka

Wkurza mnie taka pisanina, czy to fińsku? emotka

Nie, to tónezyjsku emotka

Bapcia melisa,dzie jefteś? Sukas stucnej scenki ze papaye zamkneuaś?
emotka
0 0

Gość: melisa

#2199347 Napisano: 02.03.2009 12:01:04
Szukam czegoś, czego ty nigdy nie znalazłaś: wyników konkursów. Teraz idę spać. Dobrej nocy emotka
0 0

#2199349 Napisano: 02.03.2009 12:04:56
melisa napisał(a):

Szukam czegoś, czego ty nigdy nie znalazłaś: wyników konkursów. Teraz idę spać. Dobrej nocy emotka

O jak miło, dobrej nocki i najkolorowaniuchniejszych senków :*

Ja nie znalazłam? Dla siebie znajduję każdy interesujący mnie wynik
emotka
0 0

jola29k

#2199423 Napisano: 02.03.2009 07:44:43
melisa napisał(a):

visserarthur napisał(a):

prezol napisał(a):

mnie wkurza kenik i spółka.... <<<< brawa dla nich sa wielkimi informatykami

a co to za kenik emotka emotka emotka emotka

czarna2318 napisał(a):

jola29k napisał(a):

ale sie dzis wkurzyłam i mało zawału nie dostałam , 8 rano ktos sie dobija do drzwi , zagladam przez okno a tam stoi radiowóz i dwóch gliniarzy , juz sobie mysle moj ojciec cos zrobił albo co gorsze zabił sie po pijaku , otwieram pytam sie o co chodzi , a oni sie pytaja czy tu mieszka moja szwagierka , bo taki maja adres zapisany , jak złapie ta france to jej powiem do słuchy bedzie mi wstyd robic przy sasiadach i mnie denerwowac , niech ja zamkna emotka emotka emotka emotka emotka

A co przeskrobała emotka

W obydwu przypadkach umieram z ciekawości. emotka

tego to ja nie wiem bo sie nie przyzna , ale najlepsze jest to ze szukali ja u najwiekszej platkary jaka znam ta jej juz tyłek obrobi
emotka emotka , nie bedzie moja szwagierka grac takiej wielkiej pani emotka
0 0

ziolko

#2199484 Napisano: 02.03.2009 08:22:43
tedance napisał(a):

emotka

też mnie irrytuje taki sposób pisania.. szczególnie jak ktoś pisze tak na siłę emotka emotka
0 0

Gość: lawera

#2199497 Napisano: 02.03.2009 08:35:42
tedance napisał(a):

melisa napisał(a):

tedance napisał(a):

emotka

Mas fspaniałe pocucie chómoru cłowiecku
Do skółki to ty sie sykuj,jus jus do uzecka bo rano ceba wstawac dziefcynko
emotka
a ja jus mam dawno dawno skołe za sobom, ło mauo tego,jam jus studyja zacela i to nie fcoraj emotka

Jenyy, ale jesteś ekstra oryginalny, jejku, takie robisz wrażenie na wszystkich, super gościu jesteś, łał a jaki mądry i pomysłowy, o rany ale cudownie, że tak mądrze udzielasz się na forum. Szkoda, że siedzisz jak strup na d... sam w domu i te pierdoły wymyslasz!
0 0

smsowicz

#2199585 Napisano: 02.03.2009 09:25:55
Wkurzył mnie dziś sędzia, bo straszył mnie prokuraturą, bo świadek który kłamie, że nic nie wie, zeznał że się go nęka. Poza tym mam nagranie rozmowy telefonicznej, z której wynika, że świadek składa fałszywe zeznania. I to ja muszę przejść się do prokuratora, bo sędzia nie chciał przyjąć dowodu.

A tak w ogóle, to była czwarta rozprawa (jest już termin na piątą) o niezachowanie należytej ostrożności, stworzenie zagrożenia dla bezpieczeństwa i że przewróciłem się sam (na rowerze). A prawda jest taka, że wpadłem na otworzone drzwi samochodu zaparkowanego przy ulicy. Po wizycie na pogotowiu, zgłosiłem wypadek na Policję i z pokrzywdzonego zrobili mnie obwinionego. Uczestnicy zdarzenia się nie kwapili do tego, choć jest taki obowiązek.

Nie dość, że jestem nieusłużnie oskarżony, to zarzut jak w kryminale.
0 0

mahuska

#2199617 Napisano: 02.03.2009 09:59:58
boszeeeee wrócił mój stary listonosz emotka emotka emotka emotka

i wkurza mnie tedance

0 0

Gość: gocha26

#2199629 Napisano: 02.03.2009 10:06:40
smsowicz napisał(a):

Wkurzył mnie dziś sędzia, bo straszył mnie prokuraturą, bo świadek który kłamie, że nic nie wie, zeznał że się go nęka. Poza tym mam nagranie rozmowy telefonicznej, z której wynika, że świadek składa fałszywe zeznania. I to ja muszę przejść się do prokuratora, bo sędzia nie chciał przyjąć dowodu.

A tak w ogóle, to była czwarta rozprawa (jest już termin na piątą) o niezachowanie należytej ostrożności, stworzenie zagrożenia dla bezpieczeństwa i że przewróciłem się sam (na rowerze). A prawda jest taka, że wpadłem na otworzone drzwi samochodu zaparkowanego przy ulicy. Po wizycie na pogotowiu, zgłosiłem wypadek na Policję i z pokrzywdzonego zrobili mnie obwinionego. Uczestnicy zdarzenia się nie kwapili do tego, choć jest taki obowiązek.

oj nie raz chciałam gazu dodać i w takie otwarte drzwi samochodowe wjechać emotka bo ludzie bez pojęcia są i otwierają nie licząc sie z nikim
nie daj się!!
powodzenia emotka
0 0

smsowicz

#2199655 Napisano: 02.03.2009 10:21:47
gocha26 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

oj nie raz chciałam gazu dodać i w takie otwarte drzwi samochodowe wjechać emotka bo ludzie bez pojęcia są i otwierają nie licząc sie z nikim
nie daj się!!
powodzenia emotka

Cierpi ten, kto wjedzie w otworzone drzwi. Żona kolegi właśnie otworzyła drzwi i urwało lusterko i jeszcze coś. A na krawędzi drzwi praktycznie żadnego śladu. Dostała mandat 50zł.
Mnie grozi znacznie więcej 200+80 kosztów (które rosną) to już było na rozprawie bez prawa obrony (tryb przyspieszony - formalność napisania sprawa nie budzi wątpliwości. Jak widać budzi i to ogromne). Nie policzyłem jej. Z tą to już było 5, a ma być 6 rozpraw i nie wiadomo czy to koniec.
0 0

Gość: dziub4

#2199673 Napisano: 02.03.2009 10:31:05
parapet1 napisał(a):

dla mnie jest trochę śmieszne : ) normalnie jakby frytkownica była jakimś darem niebios, a informacja o konkursie gdzie można zdobyć to trofeum - towarem na miarę ostatniej paróweczki hrabiego Barry Kenta

(też dostałem trochę PW z pytaniami)

ja dostalam 4 plus na GG emotka emotka
0 0

Gość: matejank

#2199674 Napisano: 02.03.2009 10:31:10
Wkurza mnie to, że nie mogę nic wygrać w promocji Millera emotka
0 0

ziolko

#2199676 Napisano: 02.03.2009 10:33:00
matejank napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie mogę nic wygrać w promocji Millera emotka

a ile smsów wysłałes?