Wkurza mnie...

chmurka

#4821962 Napisano: 10.11.2011 03:31:13
katrin22 napisał(a):

kambria napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie inwazja MYSZY! Mieszkam koło parku, i zawsze coś się przypałęta emotka
Już 2 wytępiliśmy, zadowoleni z mężem, a dziś znów coś gryzie w suficie (mamy drewniane sufity), oby tylko halogenów nie poprzegryzała. Niesamowicie mnie to skrobanie wkur...rza. emotka

a moze kota sobie sprawcie, przyjemne z pożytecznym bo koty są skuteczne i milutkie emotka

O nie! tylko nie kota, mam 2 psy emotka i małe dziecko, kot roznosi zarazki emotka musi trutka zadziałać emotka

biedne myszki
emotka nie lepiej kupić żywołapkę http://www.sklepe...duct&prod_id=246

każde stworzonko chce żyć
0 0

Gość: slonko365

#4822436 Napisano: 10.11.2011 07:18:51
Wkurzyła mnie właśnie wiadomość o zderzaku Łągiewki emotka Przez wiele lat wszyscy traktowali faceta - jak dla mnie wynalazcę naprawdę genialnej rzeczy - jak wariata, no bo przecież to co wynalazł, nie powinno działać. I co z tego, że czarno na białym widać, że działa.
Tak sobie myślałam, że niechęć do jego wynalazku wynika z jakiegoś silnego lobby koncernów samochodowych, które przecież nie są zainteresowane tym, żeby samochody z wypadków wychodziły bez szwanku. A co tam ludzkie życie i zdrowie...
A teraz taki sam wynalazek opatentował Uniwersytet w Cambrige - no to juz teraz oficjalnie jest genialny wynalazek, a Łągiewka bohater narodowy. Tylko że polski Urząd Patentowy też Łągiewkę zlał, i odmówił opatentowania wynalazku emotka
No i ciekawe, kto teraz będzie zgarniał kaskę za wynalazek, mogący mieć naprawdę bardzo szerokie i powszechne zastosowanie emotka emotka emotka
0 0

Gość: krzyszu

#4822600 Napisano: 10.11.2011 08:23:03
Wkurza mnie, że odkąd poszedłem do pracy to rpzechodze kryzys finansowy emotka Chyba się zwolnie i zacznę grać znowu w konkursach emotka
0 0

Gość: katrin22

#4822934 Napisano: 10.11.2011 10:43:23
chmurka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kambria napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie inwazja MYSZY! Mieszkam koło parku, i zawsze coś się przypałęta emotka
Już 2 wytępiliśmy, zadowoleni z mężem, a dziś znów coś gryzie w suficie (mamy drewniane sufity), oby tylko halogenów nie poprzegryzała. Niesamowicie mnie to skrobanie wkur...rza. emotka

a moze kota sobie sprawcie, przyjemne z pożytecznym bo koty są skuteczne i milutkie emotka

O nie! tylko nie kota, mam 2 psy emotka i małe dziecko, kot roznosi zarazki emotka musi trutka zadziałać emotka

biedne myszki
emotka nie lepiej kupić żywołapkę http://www.sklepe...duct&prod_id=246

każde stworzonko chce żyć

No nie wiem czy to takie miłe zwierzątko, wpadło mi do kuchni, narobiło gdzie się da, miałam 3 dni sprzątania. Niestety nie mam litości dla gryzoni, szkodników jednych.
0 0

Gość: chochliczka

#4823486 Napisano: 11.11.2011 11:03:41
Wkurza mnie duck ,za cholere nie umiem go trafic emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#4823510 Napisano: 11.11.2011 11:13:32
moje dziecię... coś go opętało dzisiaj, drze sie, nie chce sprzątac, trzaska drzwiami, rozwalił szafkę w kuchni... wyje, ryczy i jest okropny!
Mam ochotę wyjść z domu na kilka dni..........
emotka
0 0

elhad

#4823523 Napisano: 11.11.2011 11:18:39
efelinkaaa napisał(a):

moje dziecię... coś go opętało dzisiaj, drze sie, nie chce sprzątac, trzaska drzwiami, rozwalił szafkę w kuchni... wyje, ryczy i jest okropny!
Mam ochotę wyjść z domu na kilka dni..........
emotka

To pakuj się i przyjeżdżaj - u mnie wręcz odwrotnie, dziecię zamknęło się w pokoju i schodzi tylko wtedy jak jest głodne; chłop śpi i nawet pies chrapie emotka
0 0

mia

#4823870 Napisano: 11.11.2011 01:43:34
Mieliśmy jechać do rodzinki do Torunia na dwa dni - pal licho rodzinkę, ale po Toruniu bym sobie pochodziła... A córka się rozłożyła wczoraj wieczór tak, że właśnie mąż przed chwilą z nią pojechał do pomocy doraźnej emotka

Mało, że wyjazd diabli wzięli, to jeszcze czort wie na jakiego konowała tam trafią, a nawet prywatnie nie ma gdzie iść, bo wszyscy znajomi lekarze wyjechali na długi weekend emotka
0 0

Gość: goralecka

#4823930 Napisano: 11.11.2011 02:19:03
wkurza to mało powiedziane...jestem zbulwersowana tym co się dziś dzieje na ulicach Warszawy. Nie można nawet wyjść na spacer, zabrać dzieciaków by im opowiedzieć o dzisiejszym święcie, pokazać co i jak. Bo się jakimś leniom, kibolom i innym takim zachciało zrobić zadymę emotka zniszczyli przystanki, kosze na śmieci, zieleń miejską..nosz kur...Już nie wspomnę o widokach z okien jakie mają mieszkańcy. Obrazki jak z Londynu emotka strach wychylić nosa gdziekolwiek emotka
0 0

radosna

#4823954 Napisano: 11.11.2011 02:33:08
goralecka napisał(a):

wkurza to mało powiedziane...jestem zbulwersowana tym co się dziś dzieje na ulicach Warszawy. Nie można nawet wyjść na spacer, zabrać dzieciaków by im opowiedzieć o dzisiejszym święcie, pokazać co i jak. Bo się jakimś leniom, kibolom i innym takim zachciało zrobić zadymę emotka zniszczyli przystanki, kosze na śmieci, zieleń miejską..nosz kur...Już nie wspomnę o widokach z okien jakie mają mieszkańcy. Obrazki jak z Londynu emotka strach wychylić nosa gdziekolwiek emotka

http://warszawa.g...licje__NA_ZYWO_.html
0 0

Gość: rafi323raf

#4823966 Napisano: 11.11.2011 02:39:48
Co prawda to info mnie nie wkurza tylko cieszy:
Marsz Niepodległości zdelegalizowany - stołeczny ratusz
emotka
0 0

Gość: goralecka

#4823998 Napisano: 11.11.2011 02:52:49
rafi323raf napisał(a):

Co prawda to info mnie nie wkurza tylko cieszy:
Marsz Niepodległości zdelegalizowany - stołeczny ratusz
emotka

Biuro Bezpieczeństwa Miasta - Marsz wciąż legalny emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#4823999 Napisano: 11.11.2011 02:53:33
emotka
0 0

Gość: competicja

#4824159 Napisano: 11.11.2011 04:25:21
Nie sądziłam, że tutaj pojawi się mój pierwszy post, ale hm... wkurzyłam się, bo:

piszę swojego pierwszego posta w innym wątku, klikam dodaj i wyskakuje mi przed oczyma formułka: dostęp tylko dla zarejestrowanych użytkowników czy jakoś tak emotka
wcześniej byłam zarejestrowana/zalogowana, bo inaczej nie dostałabym się na tamten wątek. Widocznie mnie wylogowało automatycznie po kilku minutach, kiedy to w tym czasie pisałam długaśnego posta.

Wyższy etap złości nastąpił później, kiedy zdecydowałam, że napiszę to samo jeszcze raz... no więc piszę, klikam dodaj i znów to samo. Zapomniałam skopiować to co napisałam emotka a powinnam była wiedząc, że i tym razem może mnie wylogować ... pozostaje mi teraz olać sprawę, albo napisać post jeszcze raz!
0 0

radosna

#4824173 Napisano: 11.11.2011 04:35:45
competicja napisał(a):

Nie sądziłam, że tutaj pojawi się mój pierwszy post, ale hm... wkurzyłam się, bo:

piszę swojego pierwszego posta w innym wątku, klikam dodaj i wyskakuje mi przed oczyma formułka: dostęp tylko dla zarejestrowanych użytkowników czy jakoś tak emotka
wcześniej byłam zarejestrowana/zalogowana, bo inaczej nie dostałabym się na tamten wątek. Widocznie mnie wylogowało automatycznie po kilku minutach, kiedy to w tym czasie pisałam długaśnego posta.

Wyższy etap złości nastąpił później, kiedy zdecydowałam, że napiszę to samo jeszcze raz... no więc piszę, klikam dodaj i znów to samo. Zapomniałam skopiować to co napisałam emotka a powinnam była wiedząc, że i tym razem może mnie wylogować ... pozostaje mi teraz olać sprawę, albo napisać post jeszcze raz!

Kompetycjo droga! Witaj w naszych progach!
I zacznij dużo wygrywać, a nie utyskiwać emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4824176 Napisano: 11.11.2011 04:40:52
competicja napisał(a):

albo pisz krótko i na temat emotka
0 0

Gość: yaro2004

#4824195 Napisano: 11.11.2011 04:51:28
Wkurza mnie ludzka znieczulica
http://wiadomosci...e_cudem_przezyl.html emotka

i te komentarze ...
0 0

#4824210 Napisano: 11.11.2011 04:59:56
radosna - dziękuję. Z tego wszystkiego nie przywitałam się emotka

wsciekly - w tamtym temacie nie dało się krótko, choć na temat owszem emotka

yaro2004 - przerażające zdjęcia emotka , a dziecko nie do poznania.
0 0

#4824212 Napisano: 11.11.2011 05:02:44
Teraz dopiero przeczytałam komentarze pod artykułem, nie wiem teraz co bardziej przeraża - zdjęcia czy te opinie.
0 0

morela

#4824960 Napisano: 11.11.2011 11:09:18
nie wiem na kogo a może bardziej na co się wkurzać, otóż jak już upolowałam po codziennych próbach vouchery na pkp, zaplanowałam wyjazd w wielkiej euforii że pobędziemy w ukochanych górach o innej porze roku niż lato, a małżowi udało się z wielkim trudem załatwić kilka dni urlopu, to okazało się że małżonka czeka operacja kolana, od kilku lat ma z nim problemy a na wczorajszej nocce przejechał się na drabinie i załatwił je na cacy emotka cholerne nocne wyprzedaże w molochach handlowych emotka
do tego mała pokasłuje, a jutro na targi przedszkolaka mamy iść, oby nic się nie rozwinęło
0 0