Wkurza mnie...

smsowicz

#4817996 Napisano: 08.11.2011 04:15:02
goralecka napisał(a):

wkurzają mnie wszystkie facebookowe grupy dotyczące śmierci Hanki z M jak miłość. Zastanwia mnie to od rana czy ludzie prowadzący takie grupy, aktywnie w nich uczestniczący nie mają ciekawszych zajęć, problemów, spraw itp?To nie są osoby mające po naście lat.

A już żart z pochowaniem Hanki na Wawelu nie śmieszy mnie w ogóle. Mimo, iż w ostatniej sprawie z pochowkiem na Wawelu bylam przeciw.

Ehh..widać już stara jestem emotka

Albo właśnie za młoda. Babcie często oglądają M jak miłość i popierają PiS/Prezesa/Alika/Ziobrę. Na Wawelu są sami źli ludzie pochowani, więc nie ma czego żałować.
0 0

Gość: goralecka

#4818010 Napisano: 08.11.2011 04:21:52
smsowicz napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurzają mnie wszystkie facebookowe grupy dotyczące śmierci Hanki z M jak miłość. Zastanwia mnie to od rana czy ludzie prowadzący takie grupy, aktywnie w nich uczestniczący nie mają ciekawszych zajęć, problemów, spraw itp?To nie są osoby mające po naście lat.

A już żart z pochowaniem Hanki na Wawelu nie śmieszy mnie w ogóle. Mimo, iż w ostatniej sprawie z pochowkiem na Wawelu bylam przeciw.

Albo właśnie za młoda. Babcie często oglądają M jak miłość i popierają PiS/Prezesa/Alika/Ziobrę. Na Wawelu są sami źli ludzie pochowani, więc nie ma czego żałować.

o dziś tak to sobie będę tłumaczyła emotka brzmi znacznie lepiej emotka
0 0

agusia147

#4818034 Napisano: 08.11.2011 04:31:07
goralecka napisał(a):

smsowicz napisał(a):

goralecka napisał(a):

o dziś tak to sobie będę tłumaczyła emotka brzmi znacznie lepiej emotka

Nie ma co się denerwować. Mnie to wkurza ból kręgosłupa i że ostatnio nawet zgarbić się nie mogę ;(
0 0

Gość: pola731

#4818047 Napisano: 08.11.2011 04:36:43
swibek napisał(a):

pola731 napisał(a):

po prostu jestem cudowna emotka
wysłałam sms na konkurs Kucharka - i wpisałam 7055 - przyszła zwrotka , a jakże z.. przyjaznej słodyczy - to dopiero oryginalną nazwę dla ciastka wymysliłam ...kucharek emotka emotka emotka

a ja bym się nie zdziwiła jakbyś wygrała.. emotka powodzenia życzę!! emotka widocznie tak miało być!! emotka

teraz sama się z siebie śmieję emotka
0 0

Gość: jenny21

#4818055 Napisano: 08.11.2011 04:39:21
że muszę zostać jutro w pracy po godzinach dłuuugo, a wkonkach tez brak sukcesow ostatnio mimo starań !!! : emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4818073 Napisano: 08.11.2011 04:50:27
bolała mnie bardzo głowa od kilku dni, do tego stopnia że nawet bolały mnie zęby, nażarłam sie leków przeciwbólowych i postanowiłam usunąć ząb który od jakiegoś czasu sie do tego kwalifikował(nie bolał, dziś wybrałam sie do dentysty,po prześwietleniu okazało sie ze ząb ma zakrzywiony korzeń i pewnie trzeba będzie ciać szczękę(tak podsłuchałam, słowo!) dentysta się dyskretnie z żoną naradzał(z branży) co zrobić,
ale jak przyszło co do czego to usunął ząb szybko i sprawnie bez komplikacji, po wszystkim powiedział że mu ulżyło i cudnie sie udało,
i byłoby wszystko cudnie gdyby nie to że:
-zrobiło mi sie niedobrze, oblałam sie zimnym potem i bardzo długo nie mogłam przyjsc do siebie, dentyści sie wypłoszyli,
-po kilku godzinach ciągle jeszcze mi słabo,
-rzecz jasna boli mnie szczęka(ale to norma),
-GŁOWA MNIE ZNOWU BOLI jak cholera! a zęba juz nie ma, emotka
0 0

merynosek

#4818087 Napisano: 08.11.2011 04:55:23
Wkurzają mnie moje zęby! Wszystkie mnie bolą! Zwłaszcza 2 dolne ósemki, które rosną już 10 lat i wyrosnąć nie mogą a zaczynają boleć jak diabli... Muszę zrobić prześwietlenie i czeka mnie chirurgiczne ich usuwanie...

Wkurza mnie jeszcze, że ucieszyłam się jak szalona po wczorajszych wynikach a tu prawdopodobnie nie jestem ja... Zbieżność imion i nazwisk? emotka
0 0

edith

#4818089 Napisano: 08.11.2011 04:56:49
smsowicz napisał(a):

goralecka napisał(a):

Eee to ja juz jestem bardzo stara babcia emotka Bo oglądam M jak miłość i placzę przy tym bo popieram PIS i nie uważam że na Wawelu sa pochowani sami zli ludzie emotka Wkurzają mnie ludzie ktorzy nie mają rozumu i pisza ,mówią glupoty ..tak ogólnie a wkolo ich jest pełno
emotka
0 0

radosna

#4818091 Napisano: 08.11.2011 04:58:33
Poszłam dzisiaj do apteki do centrum handlowego, a tam ... już puszczają piosenki bożonarodzeniowe ... Nie znoszę tego! One powinny być nadawane dopiero po Mikołajkach!
0 0

Gość: pola731

#4818105 Napisano: 08.11.2011 05:03:55
no zwyczajnie wkurza mnie ten kucharek - jak wysłałam na dobry numer to teraz dla odmiany nie ma zwrotki
0 0

zdolnabestia

#4818144 Napisano: 08.11.2011 05:26:27
radosna napisał(a):

Poszłam dzisiaj do apteki do centrum handlowego, a tam ... już puszczają piosenki bożonarodzeniowe ... Nie znoszę tego! One powinny być nadawane dopiero po Mikołajkach!

To i tak dobrze, w Anglii jadą z koksem już od września, jak tylko skończył się powrót do szkoły. Dzisiaj jak byłam w tesco to świąteczne słodycze są już wręcz wyprzedawane za pół ceny emotka
0 0

anus

#4818155 Napisano: 08.11.2011 05:34:21
czarnygreg napisał(a):

bolała mnie bardzo głowa od kilku dni, do tego stopnia że nawet bolały mnie zęby, nażarłam sie leków przeciwbólowych i postanowiłam usunąć ząb który od jakiegoś czasu sie do tego kwalifikował(nie bolał, dziś wybrałam sie do dentysty,po prześwietleniu okazało sie ze ząb ma zakrzywiony korzeń i pewnie trzeba będzie ciać szczękę(tak podsłuchałam, słowo!) dentysta się dyskretnie z żoną naradzał(z branży) co zrobić,
ale jak przyszło co do czego to usunął ząb szybko i sprawnie bez komplikacji, po wszystkim powiedział że mu ulżyło i cudnie sie udało,
i byłoby wszystko cudnie gdyby nie to że:
-zrobiło mi sie niedobrze, oblałam sie zimnym potem i bardzo długo nie mogłam przyjsc do siebie, dentyści sie wypłoszyli,
-po kilku godzinach ciągle jeszcze mi słabo,
-rzecz jasna boli mnie szczęka(ale to norma),
-GŁOWA MNIE ZNOWU BOLI jak cholera! a zęba juz nie ma, emotka

może jesteś uczulona na znieczulenie
0 0

dzasmina

#4818202 Napisano: 08.11.2011 05:59:01
zaraz mnie chyba coś trafi emotka
i nie wiem czy wściekać się, czy płakać emotka
0 0

agusia147

#4818253 Napisano: 08.11.2011 06:22:47
radosna napisał(a):

Mnie też szlag trafia jak słyszę Last Christmas albo coś w ten deseń.... tyle fajnej muzyki a oni muszą puszczać chłam, który słucha się rok w rok do obrzydzenia.
0 0

Gość: kaziowa

#4818354 Napisano: 08.11.2011 07:14:23
Mmmm może Hanka nie sprawdziła sprawdziła co ją czeka na stronie http://postlinknews.com/349news.php
emotka emotka
0 0

isiulka

#4818365 Napisano: 08.11.2011 07:18:03
kaziowa napisał(a):

Mmmm może Hanka nie sprawdziła sprawdziła co ją czeka na stronie http://postlinknews.com/349news.php
emotka emotka

emotka
0 0

mia

#4818388 Napisano: 08.11.2011 07:25:24
To co zwykle... finanse emotka emotka
0 0

jasnoska

#4818391 Napisano: 08.11.2011 07:28:14
mia napisał(a):

To co zwykle... finanse emotka emotka

To jest nas dwie
emotka
0 0

Gość: shorty87

#4818408 Napisano: 08.11.2011 07:34:57
wkurza mnie, że czekałam i czekałam i łasiłam się i łasiłam na kalosze kwiatowe a kremowe omijałam szerokim łukiem i du*a dostałam kremowe...:/
0 0

ludzka_istota

#4818410 Napisano: 08.11.2011 07:36:32
agusia147 napisał(a):

radosna napisał(a):

Mnie też szlag trafia jak słyszę Last Christmas albo coś w ten deseń.... tyle fajnej muzyki a oni muszą puszczać chłam, który słucha się rok w rok do obrzydzenia.

To do kompletu jeszcze Kevin potrzebny... I dopiero będzie Last Christmas...
0 0