Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo właśnie za młoda. Babcie często oglądają M jak miłość i popierają PiS/Prezesa/Alika/Ziobrę. Na Wawelu są sami źli ludzie pochowani, więc nie ma czego żałować.
Gość: goralecka
o dziś tak to sobie będę tłumaczyła
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma co się denerwować. Mnie to wkurza ból kręgosłupa i że ostatnio nawet zgarbić się nie mogę ;(
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: pola731
teraz sama się z siebie śmieję
Gość: jenny21
Gość: czarnygreg
ale jak przyszło co do czego to usunął ząb szybko i sprawnie bez komplikacji, po wszystkim powiedział że mu ulżyło i cudnie sie udało,
i byłoby wszystko cudnie gdyby nie to że:
-zrobiło mi sie niedobrze, oblałam sie zimnym potem i bardzo długo nie mogłam przyjsc do siebie, dentyści sie wypłoszyli,
-po kilku godzinach ciągle jeszcze mi słabo,
-rzecz jasna boli mnie szczęka(ale to norma),
-GŁOWA MNIE ZNOWU BOLI jak cholera! a zęba juz nie ma,
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie jeszcze, że ucieszyłam się jak szalona po wczorajszych wynikach a tu prawdopodobnie nie jestem ja... Zbieżność imion i nazwisk?
edith
Postów 2561
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eee to ja juz jestem bardzo stara babcia
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: pola731
zdolnabestia
Postów 5307
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
To i tak dobrze, w Anglii jadą z koksem już od września, jak tylko skończył się powrót do szkoły. Dzisiaj jak byłam w tesco to świąteczne słodycze są już wręcz wyprzedawane za pół ceny
anus
Postów 2042
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
może jesteś uczulona na znieczulenie
Everything that kills me makes me feel alive...
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nie wiem czy wściekać się, czy płakać
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też szlag trafia jak słyszę Last Christmas albo coś w ten deseń.... tyle fajnej muzyki a oni muszą puszczać chłam, który słucha się rok w rok do obrzydzenia.
Gość: kaziowa
isiulka
Postów 3498
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
jasnoska
Postów 1014
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To jest nas dwie
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: shorty87
ludzka_istota
Postów 4195
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
To do kompletu jeszcze Kevin potrzebny... I dopiero będzie Last Christmas...
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you