Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tereniagno
Postów 5276
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och,widzę,że jedziemy na jednym wózku.Dziś to już tak się wkurzyłam,bo zmarnowałam dychę kodów i nie wygrałam ani jeden raz,10x pudło
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1371
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
potwierdzam, do mnie i do chlopaka dzisiaj doszly listem zwyklym
Gość: agava
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może do mnie w poniedziałek dojdą. Ale i tak Stefano przeginał z wynikami i z wysyłką.
Gość: snupy3
Gość: gocha26
nic na nią nie działa grrrrrrrrrrrrr
ciasssteczko
Postów 1371
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
i mnie
co dziwne pojawila sie dopiero dzisiaj, wczesniej mi takie krzaki nie wyskakiwaly
agicho
Postów 2916
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ja mam Ad Munchera i żadna reklama się nie prześliźnie.
agicho
Postów 2916
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ad Munched - oczywiście
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ktoś kanci strasznie a potem pisze że kliknął w +
Gość: rafi323raf
w kliknijcie większosć ( może nawet wszyscy) klika na +. - to na stronie inni (albo też od nas) wchodzą, i dają minusy. Nie tylko nasze forum bierze tu udzial.
Gość: blood
Gość: cb656Old
Jeśli już mówimy o faktach, istotną różnicą jest paragraf §4 Regulaminu Korzystając z tego działu forum zgadzasz się na dodanie co najmniej 5 odpowiedzi lub konkursów miesięcznie.
Faktem jest również, że za takie samo działanie każdy inny, zwykły użytkownik forum jest karany.
Faktem jest również, że zanim konkurs pojawi się w bazie, jest wpisywany na listę oczekujących na dodanie by na wypadek nieobecności adminów każdy chętny mógł wcześniej zapoznać się ze szczegółami. (to przydałoby się dla wszystkich, nieprawdaż?)
Faktem jest i to, że dostąpiłem zaszczytu niespodzianie dla samego siebie (w wyniku wspomnianej ankiety), a uzyskawszy pewne przywileje dyskutowałem o uczciwości takiego podziału na równych i równiejszych... (dziwnym trafem zaraz po tym dostałem karniaka za.... posty nie na temat w jakimś innym topie
Poza tym nie ma żadnych różnic
a w temacie?
Wkurza mnie fałsz i zakłamanie.
Gość: melisa
fajnie się korzystało z cudzej pracy a teraz się strzela focha?
ktoś ci na odcisk za mocno nadepnął, zabierasz zabawki idziesz do domu, wiesz co idź i nie wracaj. Jak najszybciej.
Gość: czarna2318
Zgadzam się,bo tak samo było jak był walentynkowy konkurs i na pewno nikt z forum nie klika ci minusów.W konkursach na + i - nie warto brać udziału,bo tylko nerwy psują
Gość: tunezja
Gość: rdzando
Gość: tedance
Dokładnie też tak uważam.
sydariameki
Postów 1886
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Batony też się do tego wliczają?
w temacie wkurza mnie, że mam weny-ani do konkursów ani do pisania pracy