Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: chochliczka
Gość: tedance
Nie martw się,w ciąży się tak ma
Gość: aleks21
mam to samo. Łajzy jedne...
Nadal wkurza mnie katar. Nie wkurza, wqr..a...!!
Gość: mariolakal
Gość: czarna2318
Czyżby ideał
Gość: czarna2318
Gość: melange
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój to wyniósł niestety z domu...
Gość: melisa
Na następne święta weź mnie, nie jestem panią magister i jak mi dużo jedzenia na stole postawisz to będę cię wychwalać pod niebiosa.
Tak na poważnie, to nie za bardzo rozumiem o co kaman z tym braniem na święta bo jest niepełnosprawna. Skoro Pani magister to musi być chociaż trochę aktywna, a skoro aktywna to koniecznie musi spędzać święta z Tobą? Jakbym ja miała jakieś wąty co do osoby, u której spędzam święta to po prostu bym do niej nie jeździła. Niepełnosprawność nie obliguje do tego by kogoś na święta brać. Poza tym masz kiepskie podejście do siostry, wygarnij jej prosto z mostu i tyle. U mnie nikt się nie przejmuje jakąś tam niepełnosprawnością, zapieprzam w domu jak każdy, kłócę się z rodzinką jak każdy...
aaaa co mnie wkurza? maksymalny poziom wq...u przeszłam przed świętami, teraz to już tylko wkurza mnie kobita, która miała przyjść na rozmowę o pracę (do opieki nad moją babcią), a w ogóle nie przyszła. Tłumaczyłam, że u babci nie trzeba się narobić, ale trzeba przychodzić regularnie, bo babcia obiad musi mieć na tą i na tą godzinę i nie ma zmiłuj. To jak teraz nie chce się kobicie przyjść to ciekawe jak będzie przychodziła później o ile w ogóle przyjdzie
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest środa, dalej nie wiadomo kiedy można odbierać nagrodę za drugą połówkę a ja chciałam pojechać do wawki do drugiej połówki.... wrrrr
Gość: monika124
konkurs dla zarejestrowanych etc
przecież wiadomo ,że prawie 90% konkursów wymaga rejestracji w portalu
Gość: tato999
a co magister ma do tego? myślę, że to nie od tytułu zależy tylko od człowieka
w dzisiejszych czasach magistrem może być każdy
Ano mylisz się mój drogi, niektórzy po zdobyciu tytułu uważają się za lepszych od tych maluczkich niedouczonych, bo wg nich nie każdy może być magistrem. Zresztą również uważam, że tytuł mgr nie zdobywa się ot tak sobie, bo do tego trzeba mieć albo wiedzę, albo pieniądze, albo najlepiej jedno i drugie.
Mam takich znajomych, którzy po ukończeniu szkoły wyższej i zostaniu magistrem zmieniali się o 360 stopni. Widać tytuł tak na niektórych działa...
jestem dziewczyną
nie mam magistra ale studiuję obecnie na magisterskich studiach uzupełniających a na pewno przez wykształcenie się nie zmieniłam
w moim przypadku wykształcenie zawdzięczam wiedzy bo z kasą to u mnie nie jest zbyt dobrze
są oczywiście ludzie którzy noszą głowy u góry bo mają tytuły ale nie można generalizować
ja zawsze staram się pomagać ludziom i nie zatrzymuje swojej wiedzy tylko dla siebie, mogę nią obdarować innych a przy tym sama się uczyć
boli kiedy ktoś ocenia kogoś patrząc na jego wykształcenie i kieruje się stereotypami
to działa w obydwie strony, a stereotypy to taki wyświechtany frazes jak tolerancja, myślisz, że jesteś od nich wolna, ale tak nie jest.
no tak ale można się bronić
masz rację to działa w obie strony
ja nie uważam się za niewiadomo kogo bo są przecież ludzie którzy naprawdę wolą robić coś innego niż się uczyć i wychodzi im to o wiele lepiej a mi wychodzi dobrze nauka więc to robię ale znam też osoby które nie powinny nawet matury zdać a studia kończą.. dlaczego? bo mają kase albo leca na samych poprawkach
Gość: tedance
Chyba raczej o 180 stopni.
Znam ludzi,którzy uzyskując wyższe wykształcenie zaczęli otaczać się samymi znajomymi z mgr przed nazwiskiem,a osoby po szkole zawodowej traktują jak niedouczonych,ciemnych pustaków,z którymi nie warto zamienić słowa.
Nie moja droga tede, o 360 stopni, bo wykonali pełny obrót myślowy
ja rozmawiam ze wszystkimi bez względu na wykształcenie wiek pozycję zawodową czy co tam jeszcze
każdy człowiek zasługuje na szacunek no może nie każdy ale większość