Wkurza mnie...

karoxxa

#7348997 Napisano: 17.04.2026 17:53:11
Wrocilam na poczatku kwietnia z Egiptu, sądziłam, że przez tydzien nieobecności nazbiera się tyle konkursów, że nie ogarnę a tu nie dość, że nic nie bylo to nadal nie ma w co grać a jest połowa kwietnia. Same loterie😒
0 0

nanajka81

#7349294 Napisano: 20.04.2026 07:07:23
Dochodzę do wniosku że jestem jak Gargamel tylko moim hasłem jest "Jak ja nie cierpię tych bramek" 

anaesth

#7349559 Napisano: 20.04.2026 21:59:06
Wkurzam się sama na siebie, bo zamiast sprzedać voucher na rower Embassy za ułamek ceny i mieć święty spokój, to jednak skusiłam się na tę paskudę. Dopłaciłam za bagażnik i fotelik dla dziecka. Długo zastanawiałam się nad kolorem, bo serce podpowiadało taki z kategorii "odważne", a rozum - "nie chcę się wyróżniać". I niestety wybrałam sercem. Czekałam na niego ponad miesiąc. Na żywo jest paskudny, ogromny, ciężki, kompletnie nie w moim guście. Na stronie wyglądał o niebo lepiej. A na domiar złego, przyszedł sam rower - bez bagażnika i fotelika, każą czekać. Żeby dopełnić tę farsę czekam jeszcze tylko na odmowę córki względem jeżdżenia w tym foteliku emotka  A tyle było radości, jak zobaczyłam maila od Avanti z "I stopniem" w tytule emotka

slonecznik1309

#7349563 Napisano: 20.04.2026 22:42:29
anaesth napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie, bo zamiast sprzedać voucher na rower Embassy za ułamek ceny i mieć święty spokój, to jednak skusiłam się na tę paskudę. Dopłaciłam za bagażnik i fotelik dla dziecka. Długo zastanawiałam się nad kolorem, bo serce podpowiadało taki z kategorii "odważne", a rozum - "nie chcę się wyróżniać". I niestety wybrałam sercem. Czekałam na niego ponad miesiąc. Na żywo jest paskudny, ogromny, ciężki, kompletnie nie w moim guście. Na stronie wyglądał o niebo lepiej. A na domiar złego, przyszedł sam rower - bez bagażnika i fotelika, każą czekać. Żeby dopełnić tę farsę czekam jeszcze tylko na odmowę córki względem jeżdżenia w tym foteliku emotka  A tyle było radości, jak zobaczyłam maila od Avanti z "I stopniem" w tytule emotka

Mam niemiłe doświadczenie z tą firmą. Wygrałam rower elektryczny, a jak się popsuł to trzymali ponad 2 miesiące na gwarancji i oddali rower podrapany i w opłakanym stanie. Kłamią i są bardzo nierzetelni. Rower za 9 tys. A traktowali mnie jak intruza. Okropna firma!
1 anaesth 0

otter

#7349569 Napisano: 20.04.2026 23:08:00
przepadnie mi 8 paragonow lidl coca-cola bo dopiero przeczytalem, ze zgloszenia byly do godziny 12...

atyde25

#7350100 Napisano: 22.04.2026 15:41:18
Idziesz po nowe zakupy i coś zauważasz w torbie wyciągając fona by blikiem zapłacić skitranego batona Kit-kat. Powiedzieli by na rewizji baba kradnie .Dobrze ,że mnie tam wszyscy znają i niektórzy nawet tam nie pracują połowy tego czasu co ja tam zakupy robię. Pewnie mi niedługo 30 lat stuknie w tej Biedrze. Starość to męka i jeszcze nagle jakieś obrazy się przypominają nie wiem skąd.

29renata

#7350107 Napisano: 22.04.2026 16:16:52
otter napisał(a):

przepadnie mi 8 paragonow lidl coca-cola bo dopiero przeczytalem, ze zgloszenia byly do godziny 12...

mi przepadły dwa
0 0

sergrazyna

#7350108 Napisano: 22.04.2026 16:18:27
29renata napisał(a):

otter napisał(a):

mi przepadły dwa

mi 3, a jak próbowałam zgłosić koło 11:30 to strona nie działała emotka
0 0

atyde25

#7350570 Napisano: 24.04.2026 10:21:46
Upadek moralności i przyzwoitości .Jak się widzi kogo zapraszają na wywiady i to goście pozujący na poważnych ludzi nawet kandydujących na urząd prezydenta to opada wszystko. Z wyrokami ,z długami ,kogoś pobili o super bohaterowie do wywiadów .A młodzi oglądają i się uczą jak sprytem i przekrętami  się dorobić. I znowu sobie podniosłam ciśnienie z rana emotka
1 leia 0

fryz

#7350641 Napisano: 24.04.2026 14:07:31
Zwrot za pastę. JPG nie wchodzi, zanim przekonwertowałam na PDF to już wszystko na dziś rozdane. Godzina z życia zmarnowana emotka
0 0

sergrazyna

#7350778 Napisano: 24.04.2026 22:53:24
Agencje, które nie przestrzegają regulaminowych terminów emotka

atyde25

#7350832 Napisano: 25.04.2026 12:02:36
Wkurza mnie ściemnianie pato celebrytów ,że nie znają płci dziecka po zrobieniu testów NIFTY. Jak mi przykro ,że 30 lat temu nie było takich testów aż mi się chce płakać emotka  Nigdy się z tym nie pogodzę raczej.
0 0

pieg

#7350862 Napisano: 25.04.2026 15:54:45
Człowiek kupuje na konkurs 3 Snickersy, nie patrzy na paragon, dopiero w domu okazuje się, że na paragonie nabite są 2, więc nici z udziału.
0 0

samdej

#7350888 Napisano: 25.04.2026 19:26:50
Wkurw... mnie hieny, które wywęszyły kapitał do zbicia na śmierci Łukasza Litewki. 

Przykład z mojego podwórka:
Były burmistrz z okolicznego miasteczka, który chyba do dziś nie może się pogodzić, że już nim nie jest (ma profil, w którym cały czas tytułuje się jako burmistrz w latach...), najpierw umieścił ludzki post, tak jak wielu z nas i to OK, rozumiem jak najbardziej. Ale potem wpadł chyba na pomysł, że na tym może ugrać profity dla siebie i zwiększyć zasięgi profilu. Wymyślił sobie list do prezydenta o uhonorowanie Łukasza pośmiertnym odznaczeniem i nawołuje do udostępnień tego posta, ale co najbardziej ohydne - na grafice do posta jest jego wizerunek jako samorządowca a nie Łukasza.

Oczywiście skomentowałem typowi co o tym myślę, komentarz usunięty, moja osoba zablokowana.

monikar

#7350889 Napisano: 25.04.2026 19:31:49
pieg napisał(a):

Człowiek kupuje na konkurs 3 Snickersy, nie patrzy na paragon, dopiero w domu okazuje się, że na paragonie nabite są 2, więc nici z udziału.

Ja dziś kupiłam produkty Łowicz za min. 13zł w C4, dokładnie sobie wyliczyłam, że wyjdzie mi na paragonie kwota 13,50zł a gdy wydrukowało paragon okazało się, że naliczyło jakiś rabat i wyszło 12,40złemotka

pieg

#7350894 Napisano: 25.04.2026 20:02:59
monikar napisał(a):

pieg napisał(a):

Ja dziś kupiłam produkty Łowicz za min. 13zł w C4, dokładnie sobie wyliczyłam, że wyjdzie mi na paragonie kwota 13,50zł a gdy wydrukowało paragon okazało się, że naliczyło jakiś rabat i wyszło 12,40złemotka

W Dino była kiedyś loteria by kupić produkty Milka za minimum 20 zł. Była też promocja na czekoladę, jak się kupi 2 sztuki to wychodziły taniej. Wyliczyłem, że jak wezmę 3 sztuki, to 2 będą promocyjne, a trzecia nie i będzie 20 zł i coś po przecinku. A tu naliczyło rabat też na trzecią sztukę i wyszło poniżej 20 zł : )
1 monikar 0

leniuszka

#7350898 Napisano: 25.04.2026 20:12:34
pieg napisał(a):

U mnie lepiej, bo kupiłam w Dino 4 pak Warki i wygrałam. Przyszła negatywna weryfikacja, bo na paragonie 1 szt ( pani na kasie źle sczytała kod). Przy dużych zakupach nie zauważyłam. Kto inny by się ucieszył z taniego piwa ale nie konkursowiczemotka
1 ZetZ 0

Monika11

#7350899 Napisano: 25.04.2026 20:16:25
leniuszka napisał(a):

pieg napisał(a):

U mnie lepiej, bo kupiłam w Dino 4 pak Warki i wygrałam. Przyszła negatywna weryfikacja, bo na paragonie 1 szt ( pani na kasie źle sczytała kod). Przy dużych zakupach nie zauważyłam. Kto inny by się ucieszył z taniego piwa ale nie konkursowiczemotka

Ja miałam to samo , otworzyli mi prawie koło domu Dino , sklep parę dni otwarty i motają się dziewczyny, przychodzę do domu , a tam 1 szt. piwa , zamiast czterech... wkurzona na maksa , plus ,że Dino blisko  ....
0 0

tereniagno

#7350900 Napisano: 25.04.2026 20:24:44
Monika11 napisał(a):

leniuszka napisał(a):

pieg napisał(a):

Ja miałam to samo , otworzyli mi prawie koło domu Dino , sklep parę dni otwarty i motają się dziewczyny, przychodzę do domu , a tam 1 szt. piwa , zamiast czterech... wkurzona na maksa , plus ,że Dino blisko  ....

Mam na paragonie -PIWO WARKA 4x0,5L A    1x16,20 A
0 0

leniuszka

#7350903 Napisano: 25.04.2026 21:18:59
tereniagno napisał(a):

Monika11 napisał(a):

leniuszka napisał(a):

pieg napisał(a):

Mam na paragonie -PIWO WARKA 4x0,5L A    1x16,20 A

To jest ok. Ja miałam 1 szt x 4,19 zł, a przyniosłam do domu czteropakemotka
0 0