Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gocha542
Postów 1724
Data rejestracji 01.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: parapet1
po raz pierwszy chyba mogę się podpisać pod tym co napisała nasza neokantystka melisa
Gość: melisa
nie używaj słów, których nie rozumiesz, i których nie rozumie 3/4 forum łącznie ze mną
Przez ciebie musiałam zajrzeć do wiki, kto to jest ten neokantysta, a tym samym o co biegało temu Kantowi, a że biegało mu o jakieś filozoficzne bzdury to przeczytałam dwa zdania i dałam sobie spokój, już wolę Freuda, przynajmniej miał jakieś normalne odchyły.
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale czy z tego powodu mam czapkę na głowę nakładać, bo się teraz okazuje, ze mgr to wstyd i obciach?
wydaje mi się że tu trzeba trochę zdrowego rozsądku i spojrzeć na charakter człowieka a na szkołę...
bo inaczej spójrzcie, co się stanie, zaraz kamienie w ręce weźmiecie i... ratuj się kto może
oczywiście że tego nie rozumiem, chciałem tylko użyć jakiegoś wyzwiska które wyglądałoby kulturalnie
Gość: sawenka
Gość: tato999
za rok jak się obronię to będę ukrywać się na forum
Gość: melisa
w końcu kim ty jesteś? najpierw byłeś kobietą
jak na razie to jest dyskusja na poziomie, wymieniamy się uwagami na temat dodatku mgr
eee tam, gorszy obciach to mieć tytuł dr przed nazwiskiem, bo możesz mieć doktorat z etymologii, a wszyscy pytają w jakim szpitalu pracujesz.
jomico
Postów 811
Data rejestracji 10.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ja najpierw straciłam 10 minut na szukanie a potem napisałam ze trzy z głupim wyjaśnieniem
pierwsze słyszę
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rzeczywiście mógłby to być większy obciach
Gość: tedance
Gość: taaga20
wkurza mnie to samo i to ze to nie tylko baranie konkursy ale baranie jury tam wybiera
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
meee toooo
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: rafi323raf
mnie też
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zatem w temacie:
wkurza mnie nalewka babuni bo nie chcą nagrodzić moich haseł
jakby mi dali nagrodę to by mnie nie wkurzali
lubiekisiel
Postów 283
Data rejestracji 08.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Taaa a oprócz tego jeszcze mnie wkurzylo, że akurat dziś rano mi zabrakło kasy na koncie i nie mogłam wysłać odpowiedzi na ten glupi konkurs!
Gość: barbara1910
luk1990
Postów 2350
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
przeciez to obojetne kiedy wyslesz w ciagu dnia..tylko ze trzeba dzis;]
a mnie nic nie wkurza ;DD
alaalex40 i luk1990