Wkurza mnie...

Gość: rafi323raf

#2380905 Napisano: 18.05.2009 12:57:55
samantha22 napisał(a):

fructisa napisał(a):

Wkurzyłam się na zakończenie serialu Prison Break, wrrrrrrrr nie tak sobie to wyobrazałam emotka emotka

dobrze, ze mi przypomniałaś - muszę oglądnąć emotka

a ja się wkurzyłam na Lost-ów i ostatni odcinek ciągnie się ten serial już V sezonów a nadal nic z niego nie wiadomo... emotka

oo ja to już nie pamiętam na którym skończyłem, i co tam w ogóle było emotka emotka

a jesli o serialach, to mnie wkurza ze gotowych jak nie bylo tak nie ma w TV emotka
0 0

ciasssteczko

#2380953 Napisano: 18.05.2009 01:14:09
litania na dobry poczatek tygodnia emotka

wkurza mnie stovit, bo odstawil badziewie a nie promocje - nagrody powinny byc nowe i cieszyc oko, a u obtluczone patelki, porysowane tostery i pani na infolinii, ktora sprawdza w systemie i mowi ze przesylka wyszla 6 maja, a ja mam pieczatki z 12 maja

wkurza mnie ludzka hipokryzja i domaganie sie sprawiedliwosci przez oszustow

wkurza mnie ze przede mna sesja, a ja chce juz lezec do gory brzuchem na plazy

i jeszcze plagiaty mnie wkurzaja i sprzedawca przypraw pod oknem, bo drze sie od szostej rano emotka

ulzylo emotka
0 0

Gość: minia

#2380957 Napisano: 18.05.2009 01:16:21
zla jestem bo znowy niec nie wygralam z rossnetu emotka ((

buuuu
0 0

Gość: magdalenka26

#2380979 Napisano: 18.05.2009 01:21:36
a mnie wqrza ze zamiast recznika z wymiany na forum (miał być piękny biały duży dla dziecka) dostałam zwykłą szarą ścierkę !!!! i do tego jeszcze zostałam obrzucona wyzwiskami przez osobę z którą sie wymieniałam... żenada!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2380981 Napisano: 18.05.2009 01:22:07
rafi323raf napisał(a):

samantha22 napisał(a):

fructisa napisał(a):

Wkurzyłam się na zakończenie serialu Prison Break, wrrrrrrrr nie tak sobie to wyobrazałam emotka emotka

a ja się wkurzyłam na Lost-ów i ostatni odcinek ciągnie się ten serial już V sezonów a nadal nic z niego nie wiadomo... emotka

oo ja to już nie pamiętam na którym skończyłem, i co tam w ogóle było emotka emotka

a jesli o serialach, to mnie wkurza ze gotowych jak nie bylo tak nie ma w TV emotka

gotowe na fox life lecą w czwartki, tylko ja jak zwykle przegapiam każdy odcinek i to mnie wkurza emotka bo to mój ulubiony serial
0 0

#2381127 Napisano: 18.05.2009 02:00:41
wqrza mnie ze ktoś kto chce wymienic się @ do AA wysyła nie swoje @ tylko osób z którymi się wymieniał już... a póżniej wpiera mi ze to sa jego na 100%

takie @ są niestety bez użyteczne po nie mozna ich wpisać raz jeszcze...

wymieniałam sie z kilkoma osobami na forum ale zawsze podaję swoje maile NIE CZYJES!!!

czy nie mam racji???

0 0

Gość: miriam

#2381161 Napisano: 18.05.2009 02:07:22
Wiem,że mówisz o mnie magdalenka26,
ale wiedz jedno,że prawda jest tylko jedna i zawsze wyjdzie na światło dzienne
ja i tak znajdę tego,co MOJE MAILE tobie przesłał,bo z 5 osób,z którymi sie dzisiaj wymieniałam jeszcze 3 osoby nie odpisały,a 2 potwierdziły,że NIE DAŁY nikomu moich mailii

a te maile,co ode mnie przed chwila dostałas na PW to są tylko moje,wiec jak chcesz możesz w łatwy sposób sprawdzić-
na przykład napisz maila na którykolwiek,a ja ci odpiszę...
0 0

#2381171 Napisano: 18.05.2009 02:09:42
miriam napisał(a):

Wiem,że mówisz o mnie magdalenka26,
ale wiedz jedno,że prawda jest tylko jedna i zawsze wyjdzie na światło dzienne
ja i tak znajdę tego,co MOJE MAILE tobie przesłał,bo z 5 osób,z którymi sie dzisiaj wymieniałam jeszcze 3 osoby nie odpisały,a 2 potwierdziły,że NIE DAŁY nikomu moich mailii

a te maile,co ode mnie przed chwila dostałas na PW to są tylko moje,wiec jak chcesz możesz w łatwy sposób sprawdzić-
na przykład napisz maila na którykolwiek,a ja ci odpiszę...

pisałam na PW....
0 0

Gość: misiulinek

#2381176 Napisano: 18.05.2009 02:10:59
mnie wkurza,że zawsze przepada mi BrzydUla emotka
0 0

Gość: helatkoX

#2381183 Napisano: 18.05.2009 02:12:54
wkurza mnie medialine, czekam na jakies cudowne ujedrniające kosmetyki, ktore chciałam komuś podarować już ponad miesiąc, a tu duuu... ni ma i nie wiadomo kiedy i czy dotrą emotka
0 0

#2381189 Napisano: 18.05.2009 02:14:49
jolcia12 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

samantha22 napisał(a):

fructisa napisał(a):

gotowe na fox life lecą w czwartki, tylko ja jak zwykle przegapiam każdy odcinek i to mnie wkurza emotka bo to mój ulubiony serial

mnie bardziej wkurza, ze foxlife nie mam emotka
0 0

Gość: miriam

#2381224 Napisano: 18.05.2009 02:24:33
Wkurza mnie,że nie wiem jeszcze kto moje maile do konka AA dał innej osobie bez mojego upoważnienia

ale się dowiem emotka
0 0

#2381455 Napisano: 18.05.2009 04:07:35
rafi323raf napisał(a):

nice napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

wkurza mnie że od 4 dni próbuje wysłać smsa na konkurs o 18, i zawsze zapominam !

Mam to samo emotka

i też przypomina Ci się 2-3 minuty po 18? emotka

i znowu dopiero teraz mi się przypomniało!
mimo przypomnienia w telefonie!
emotka
0 0

Gość: swibek

#2381500 Napisano: 18.05.2009 04:21:22
emotka w dalszym ciągu wkurza mnie poczta na wp.pl.. albo raczej w programie pocztowym bo nie chce ściągać maili!! emotka a drugie konto działa bez zarzutów!! emotka emotka emotka
0 0

ismena

#2381505 Napisano: 18.05.2009 04:22:59
swibek napisał(a):

emotka w dalszym ciągu wkurza mnie poczta na wp.pl.. albo raczej w programie pocztowym bo nie chce ściągać maili!! emotka a drugie konto działa bez zarzutów!! emotka emotka emotka

ja korzystam z thunderbirda i działa bez zarzutu emotka a Ty czego używasz?

wkurza mnie jedna osoba z tego forum, która uważa, że nie wygrywa, bo cały świat spiskuje emotka
0 0

Gość: nice

#2381510 Napisano: 18.05.2009 04:24:40
rafi323raf napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

nice napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

wkurza mnie że od 4 dni próbuje wysłać smsa na konkurs o 18, i zawsze zapominam !

Mam to samo emotka

emotka

Widzę, że mamy ten sam problem, który nas wkurza.
emotka emotka
0 0

kalisto1986

#2381520 Napisano: 18.05.2009 04:30:44
nice napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

nice napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Mam to samo emotka

emotka

Widzę, że mamy ten sam problem, który nas wkurza.
emotka emotka

hihi ja tez dzisiaj kilka sekund po sobie przypomnialam ze sms gotowy do wyslania
emotka ale magnesiki tez chcialam oby nie zaduzo emotka
0 0

#2381559 Napisano: 18.05.2009 04:48:29
ismena napisał(a):

swibek napisał(a):

wkurza mnie jedna osoba z tego forum, która uważa, że nie wygrywa, bo cały świat spiskuje emotka

to nie jest nawet istotne jaki program.. bo sprawdzałam w kilku na kilku kompach i wszędzie to samo.. jedno konto z wp.pl działa a drugie nie.. więc nie jest to wina programu pocztowego tylko wp.pl emotka wrrrr.. emotka
0 0

kalisto1986

#2381589 Napisano: 18.05.2009 04:56:07
swibek napisał(a):

ismena napisał(a):

swibek napisał(a):

to nie jest nawet istotne jaki program.. bo sprawdzałam w kilku na kilku kompach i wszędzie to samo.. jedno konto z wp.pl działa a drugie nie.. więc nie jest to wina programu pocztowego tylko wp.pl emotka wrrrr.. emotka

ja mam to na onecie szlak mnie trafia , jesli chce sciagnac @ na program musze albo wyslac bylegdzie @ albo wylaczyc i wlaczyc emotka
0 0

#2381597 Napisano: 18.05.2009 04:58:52
kalisto1986 napisał(a):

swibek napisał(a):

ismena napisał(a):

swibek napisał(a):

ja mam to na onecie szlak mnie trafia , jesli chce sciagnac @ na program musze albo wyslac bylegdzie @ albo wylaczyc i wlaczyc emotka

tu mi bardziej wygląda na konfigurację programu.. bo onet działa.. może masz ustwione ręczne ściąganie i dopiero Twój ruch powoduje że poczta działa.. spróbuj ustawić, żeby automatycznie np. co 5-10 minut sprawdzało.. u mnie na wirtualnej nigdy nie było problemów i od 3 dni stanęło wszystko na tym jednym koncie, sprawdzam przez www ale to takie uciążliwe.. ech.. emotka
0 0