Wkurza mnie...

Gość: onnn21

#2389825 Napisano: 23.05.2009 07:41:49
Co najbardziej mnie wkurza... Spam sms. Wysle jednego eska na jakis konkursik to potem nie ma bata. Codziennie po kilka sms z info o konkach.
Jakie to jest wkurzające emotka A i te głupie baby w fonach co dzwonia bez przerwy i zapraszaja na pokazy czegos tam zdrowotnego emotka

Zycze wiecznego dobrego humoru.
0 0

Gość: nowicjusz

#2391054 Napisano: 23.05.2009 09:17:48
onnn21 napisał(a):

A i te głupie baby w fonach co dzwonia bez przerwy i zapraszaja na pokazy czegos tam zdrowotnego emotka

Zycze wiecznego dobrego humoru.

A niech dzwonią i gadają jak najdłużej - ustawiłem sobie Bonus *zbieraj minuty) i mam darmowe rozmowy dzięki takim babom emotka

A mnie na razie nic nie wkurza za mocno
0 0

Gość: nowicjusz

#2391067 Napisano: 23.05.2009 09:22:48
A nie przepraszazm jest jedna taka rzecz która mnie wkurza i to bardzo - nasza ochana Poczta Polska która dostarcza przesyłki polecone priorytetowe po 14 dniach na dodatek w porwanej kopercie . A przez ta wspaniałą firmę zamiast nagrody z GFK dostałem bialą kartkę A4 - k**** przepadła 100 do komórki
0 0

smsowicz

#2391563 Napisano: 24.05.2009 11:08:56
melisa napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Już pisałem, że wkurzają mnie dopłaty za kolejny przedmiot w wysyłce z Allegro. Towar, który kosztuje 2,45zł, do drugiej sztuki należy doliczyć 7zł ekstra. I tak u większości sprzedających i teraz trzeba się naszukać gdzie najtaniej.

a nieprawda, że u większości sprzedających, bo u mnie nie emotka

ale fakt faktem jak niektórzy potrafią kombinować. emotka

¬le się wyraziłem - większość (praktycznie wszyscy), którzy oferowali dany towar (karta dźwiękowa USB). Ogólnie nie jest tak źle.
0 0

smsowicz

#2391714 Napisano: 24.05.2009 12:25:35
Wkurzają mnie formularze, bo nie mogę wprowadzić adresu gdzie jest tak:
nr domu/nr domu/nr mieszkania
Poza tym to jest aleja, nie ulica. Tak samo jak w formularzu jest miasto/ulica, a ktoś mieszka na wsi i nie ma ulicy. Ale mniejsza o to, bo tu można sobie poradzić, a w moim przypadku w numerze domu nie da się wpisać ukośnika lub wyskakuje błąd. emotka
0 0

Gość: pola731

#2391722 Napisano: 24.05.2009 12:29:51
a mnie wkurza , że nie ma w moim wielkim mieście promocyjnych opakowań Mullera...pewnie wprowadzą jak się skończy promocja emotka
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#2391755 Napisano: 24.05.2009 01:06:20
wkurza mnie sąsiad, któremu zachciało się robić remonty, jak ja muszę się uczyć emotka
wkurza mnie jeszcze to,że nie chce mi się uczyć.. emotka
0 0

Gość: swibek

#2391773 Napisano: 24.05.2009 01:24:59
smsowicz napisał(a):

Poza tym to jest aleja, nie ulica. Tak samo jak w formularzu jest miasto/ulica, a ktoś mieszka na wsi i nie ma ulicy. Ale mniejsza o to, bo tu można sobie poradzić, a w moim przypadku w numerze domu nie da się wpisać ukośnika lub wyskakuje błąd. emotka

jak masz obowiązkowy numer mieszkania a Ty nie posiadasz takowego to wpisuj zawsze 1 , a jak ktoś mieszka na wsi to wpisuje miejscowość i zamiast ulicy ponownie tą miejscowość i numer domu no i ewentualnie to mieszkanie z 1 jeśli formularz się doamaga wszystkich pól.. nieraz przerabiałam te rubryczki i też mnie trafiało jak cos wybijało!! emotka
0 0

smsowicz

#2391878 Napisano: 24.05.2009 03:05:31
nniewidzialnaa napisał(a):

wkurza mnie sąsiad, któremu zachciało się robić remonty, jak ja muszę się uczyć emotka
wkurza mnie jeszcze to,że nie chce mi się uczyć.. emotka

Najlepiej się uczyć na świeżym powietrzu na ławce w parku, zwłaszcza w taką pogodę jak dziś emotka

A mnie teraz tak tęskno za nauką...
0 0

Gość: pola731

#2392315 Napisano: 24.05.2009 08:13:38
ojojojojoj... dzięki dobrej dzuszy z forum dowiedziałam się , że powinnam się wkurzyć na samą siebie - niech mi ktoś nogę rozbuja to sobie tyłek skopię...
0 0

Gość: milenka21

#2392358 Napisano: 24.05.2009 08:33:31
wkurzają mnie ludzie, którzy specjalnie zaniżają innym głosy na stronce mojejmamie.pl
szczególnie jeden ludź..jakby tylko pierwsze miejsce wygrywalo ten bukiet emotka i jeszcze myśli, że jest anonimowy i ze nikt nie wie kto zaniza wszystkim glosy poprzez gre nie fair.... emotka
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#2392364 Napisano: 24.05.2009 08:37:28
smsowicz napisał(a):

Najlepiej się uczyć na świeżym powietrzu na ławce w parku, zwłaszcza w taką pogodę jak dziś emotka

A mnie teraz tak tęskno za nauką...

ja nie potrafię się skupić na świeżym powietrzu, ciągle coś mnie rozprasza, coś zawsze jest bardziej interesującego emotka
mi niestety za sesją nie było tęskno, sama przyszła.. mam nadzieję, że się z nią szybko uporam.

a w temacie - wkurza mnie myśl, że jutro znowu muszę wstać na rano i nic nie zdążę zrobić, jak zawsze w poniedziałki..
0 0

smsowicz

#2392434 Napisano: 24.05.2009 09:14:28
swibek napisał(a):

smsowicz napisał(a):

jak masz obowiązkowy numer mieszkania a Ty nie posiadasz takowego to wpisuj zawsze 1 , a jak ktoś mieszka na wsi to wpisuje miejscowość i zamiast ulicy ponownie tą miejscowość i numer domu no i ewentualnie to mieszkanie z 1 jeśli formularz się doamaga wszystkich pól.. nieraz przerabiałam te rubryczki i też mnie trafiało jak cos wybijało!! emotka

Chodzi o to, że numer domu to a/b, a dodatkowo jest jeszcze numer mieszkania, czyli mam a/b/c, a w te rubryczki nie wchodzą ukośniki...
0 0

Gość: swibek

#2392490 Napisano: 24.05.2009 09:35:41
smsowicz napisał(a):

swibek napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Chodzi o to, że numer domu to a/b, a dodatkowo jest jeszcze numer mieszkania, czyli mam a/b/c, a w te rubryczki nie wchodzą ukośniki...

a który to taki durny formularz?? emotka pierwsze się spotkałam z takim.. to może daj kropkę? albo pauzę?
0 0

iszhara

#2392589 Napisano: 25.05.2009 02:45:30
Sylwek emotka
0 0

ciasssteczko

#2392903 Napisano: 25.05.2009 08:13:10
wkurza mnie, ze w konkursach, gdzie nagroda jest prezent dla mamy lub dziecka ludzie nie maja najmniejszych skrupulow aby oszukiwac - mamusie i dzieciaczki na pewno bylyby dumne wiedzac, ze dziecko/rodzic to pospolity oszust emotka
wstyyyd emotka emotka
0 0

smsowicz

#2392906 Napisano: 25.05.2009 08:14:04
swibek napisał(a):

smsowicz napisał(a):

swibek napisał(a):

smsowicz napisał(a):

a który to taki durny formularz?? emotka pierwsze się spotkałam z takim.. to może daj kropkę? albo pauzę?

Kropka i spacja też nie wchodzą. A na blenda-med można wpisać, ale wyskakuje błąd. Trzeba pewnie zadzwonić do Janusza Weissa, żeby rozwiązał ten paradoks. 2/2 formularze przetestowane odrzucają taki numer. Więcej jeszcze nie testowałem. Zobaczę co dalej będzie.
0 0

Gość: miriam

#2392910 Napisano: 25.05.2009 08:16:57
Wkurza mnie emotka emotka emotka to mało powiedziane

dostałam e-maile do konka AA,które nie istnieją
dobrze,że mnie tknęło i najpierw je sprawdziłam emotka
0 0

mahuska

#2393470 Napisano: 25.05.2009 12:41:19
palmolive emotka emotka emotka
0 0

Gość: magdalenka26