Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
pewnie będzie burza...
grandprix
Postów 861
Data rejestracji 27.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bywa, czyta, gada, ma żurki, daje rauty, na loteriach siada, flirtuje, sądzi książki, do teatru chodzi, gdzie może, nie pomoże, gdzie potrafi, szkodzi...
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jasnoska
Postów 1012
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: ewelcia
jola29k
Postów 2306
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mnie to tez bardzo wkurza ze nie moge wygrac
Gość: wowczek
Gość: korni84
dokładnie też mnie to wkurza
podejrzany mi jest ten konkurs
Gość: wowczek
Gość: marielu
wkurzają mnie pewne osoby wyjątkowo za pazerność i za to że kolegują się tylko z tymi co przynoszą wymierne korzyści
wkurza mnie admin tej strony że uważa że są równi i równiejsi
wkurza mnie że bywacie dla siebie niemili...
wkurza mnie że przywykłam do tej strony i do konkursów
ale..........
dziś
moje wkurzenie przeszło apogeum
dziś się z wami żegnam
zamiast konkursowaniem
zajmę się...
czymkolwiek
powiem do widzenia chociaż wiem że macie to w zadku
edit : powinnam napisać - żegnam..
sylzab2294
Postów 4510
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wkurza mnie że się wkurzacie że nic nie wygrywacie
wkurzają mnie pewne osoby wyjątkowo za pazerność i za to że kolegują się tylko z tymi co przynoszą wymierne korzyści
wkurza mnie admin tej strony że uważa że są równi i równiejsi
wkurza mnie że bywacie dla siebie niemili...
wkurza mnie że przywykłam do tej strony i do konkursów
Święta racja......
przylaczam sie do wkurzania
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Gość: jopi
nie ma się co wkurzać ,zawsze znajdą się ludzie interesowni
A od konków czasem warto odpocząć
za parę dni zatęsknisz-do zobaczenia
Gość: anavaX
Gość: annaroza
właściwie mnie też wkurzył. Dostałam maila o wyzerowaniu maratonu ekspertów za złamanie regulaminu i nie wiem o co chodzi bo nawet specjalnie głosów nie zbierałam miałam tylko link w stopce
Gość: becia1973
mnie też strasznie
mamamichasia
Postów 155
Data rejestracji 10.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
Też miałam kiedyś papużkę i tez nie przeżyła spotkania z kotem... Tylko ją drasnął ale wystarczyło. Współczuję....
Gość: czarna2318
Gość: jkkp
Nie martw się, ja przez tyle lat nie raz i nie dwa odchodziłam z forum, ale chyba najdłużej to 3 miesiące wytrzymałam, ale potem znowu ciągnie, nie do tych złych z forum, ale do tych dobrych ludzi
A w temacie, aby mi się nie dostało, wkurza mnie brak zaległych wygranych, które do mnie nie doszły.
piszczowata
Postów 68
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zbiorze powstałych pomiędzy rokiem 1992 a 2003 esejów wydanych w tomie „Sex Wars” Stanisław Lem oprócz komentowania współczesności oraz kreślenia wizji – nie zawsze optymistycznej – przyszłości, zajmuje się też przeszłością, m in. swoim dzieciństwem we Lwowie. Osobna książka poświęcona temu tematowi to:
a. Wysoki Zamek
b. Szpital Przemienienia
c. Pamiętnik znaleziony w wannie
Zna ktoś - pomoze??