Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jolcia12
jak mu jutro portfel wyczyszcze to mi się może humor poprawi
Gość: qurex
Gość: mosia29
Oj... U Mnie dokładnie to samo
Gość: czarnaporzeczka2
tylko mogłoby nie grzmieć bo ja się boje
lala82
Postów 316
Data rejestracji 19.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bierz ten portwel lepiej teraz póki leży i wstać nie może
Gość: js28
a mnie wkurza, że im mam więcej punktów na Nivea i 3D tym jestem dalej w rankingu!
A propos pogody...też mnie wkurza, bo przecieka mi uszczelka przy bagażniku i nie mam kiedy wysuszyć dywanika, a poza tym 1 lipca wyjeżdżam nad morze i ...będę siedzieć w pokoju jak tak będzie lało i lało i lało....
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czysc i powiedz ze przepil
jolcia ja znam dobry spsob na czyszczenie kieszeniu i szybka nauke skladania spodni
Gość: maggie
Gość: jolcia12
kurde tylko że Andrzej nie trzyma kasy po kieszeniach tylko w portfelu więc i tak nic nie wytrzęsę z nich
A w temacie dalej mnie wkurza!
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój też chrapie podpity...na imprezce byliśmy razem ale tylko on wrócił pod chmurką bo ja oczywiście jak mam dziecko ze sobą to ani łyczka...niech by się coś tfu tfu stało....to trzeba przytomność zachować...dobrze,że chociaż nie upił się dokumentnie bo na kacu to z kijem nie podchodź...
Nie smutaj się-jutro będzie za to cierpiał
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
konwaliowa
Postów 343
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że mam zakwasy w udach i nie umiem normalnie usiąść.. a to wynik tylko 20min intesywnych ćwiczeń fitness z płyty dvd z jakiejś gazety.
Gość: katia305
Gość: js28
Jak mnie wkurzają takie maile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość: sopran
mnie w ogóle wkurza, że przez ostatnie 3 miesiące przegapiłam tyle fajnych konkursów.. ale co tam- będą następne
Gość: renatakamola
Gość: katia305
hmmm myslisz??
ja dzisiaj zauwazylam, ze mi wrocily ustawienia sprzed chyba tygodnia...
mialam w stopce linki do konkursow, ktore usunelam kilka dni temu
ale zeby takie akcje...
Gość: swibek
była mała awaria na serwerze..
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane