Wkurza mnie...

Gość: js28

#2458750 Napisano: 25.06.2009 10:30:13
katia305 napisał(a):

renatakamola napisał(a):

Wkurz mnie bardzo to że już po raz kolejny ubywa mi linków ze stopki, znikają ktoś coś kombinuje, wczoraj brakowało mi 3 linkow, dzisaj dopatrzyła sie ze też brakuje 1, zminiłam hasło na e- konkach i nic nie pomogło, jeszcze 2 osoby też tak miały, jednej ktos usunął linki i wstawił swoj zeby sobie nabic głosów, to jest hamstwo czyste emotka

hmmm myslisz??
ja dzisiaj zauwazylam, ze mi wrocily ustawienia sprzed chyba tygodnia...
mialam w stopce linki do konkursow, ktore usunelam kilka dni temu emotka
ale zeby takie akcje...

ja wczoraj miałam takie akcje emotka
0 0

Gość: maryalX

#2458765 Napisano: 25.06.2009 11:40:47
ciekawe u mnie tez pojawily sie moje stare linki...
0 0

pionas

#2458779 Napisano: 26.06.2009 12:35:55
Witam,

sytuacja wygląda tak - kilka dni temu była aktualizacja oprogramowania na serwerze i wystąpiło kilka błędów: m. in. to że stopka została zmieniona i konta osób rejestrujących się po 18 czerwca br. zostały usunięte (tj. backup nie obejmował ich kont).

Poza tym chciałbym przypomnieć że codziennie kilka topów na forum jest czyszczonych stąd też ubywa wam ilość wiadomości...

Pozdrawiam
0 0

monia24

#2458787 Napisano: 26.06.2009 04:39:12
katia305 napisał(a):

wkurza mnie ze przegapilam pko (chociaz z tego co widze to chyba pracownicy pko zgarneli wszystko bo nie widzialam zeby ktos sie na forum chwalil) i winterfresh emotka

a mnie wkurza że nie przegapiłam tego konkursu emotka
0 0

samantha22

#2459890 Napisano: 26.06.2009 11:40:05
wku****ją mnie niektóre ceny przesyłek na allegro emotka
Ci ludzie chyba pogłupieli do reszty - chciałam kupić sobie karte do aparatu - cena karty super, ale przesyłka 12zł List polecony priorytetowy emotka
karta waży ok 2g - to ja nie wiem co oni sobie wliczają w koszt przesyłki? wsadzenie karty do koperty i podejście na pocztę? - paranoja emotka
0 0

Gość: nineczka17

#2459894 Napisano: 26.06.2009 11:42:35
samantha22 napisał(a):

Ci ludzie chyba pogłupieli do reszty - chciałam kupić sobie karte do aparatu - cena karty super, ale przesyłka 12zł List polecony priorytetowy emotka
karta waży ok 2g - to ja nie wiem co oni sobie wliczają w koszt przesyłki? wsadzenie karty do koperty i podejście na pocztę? - paranoja emotka

tez to zauwazylam a przeciez poszledl by list polecony priorytet z 4,10zł
emotka
0 0

maryam

#2459895 Napisano: 26.06.2009 11:42:36
samantha22 napisał(a):

prawda emotka
0 0

Gość: matejank

#2459919 Napisano: 26.06.2009 11:55:55
mama190 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

prawda emotka

Po prostu - walczą ceną karty- ładnie wygląda np. karta 4GB za np. 30 PLN, a na przesyłce odbijają sobie obniżkę ceny...
Nie żebym ich bronił, ale wybór jest, i nie trzeba u takiego zdziercy kupować...
0 0

Gość: brightwitch

#2459968 Napisano: 26.06.2009 12:15:35
Wkurza mnie żerowanie na cudzej śmierci... Żenada emotka
0 0

Gość: awi

#2459972 Napisano: 26.06.2009 12:16:58
pionas napisał(a):

Witam,

sytuacja wygląda tak - kilka dni temu była aktualizacja oprogramowania na serwerze i wystąpiło kilka błędów: m. in. to że stopka została zmieniona i konta osób rejestrujących się po 18 czerwca br. zostały usunięte (tj. backup nie obejmował ich kont).

Poza tym chciałbym przypomnieć że codziennie kilka topów na forum jest czyszczonych stąd też ubywa wam ilość wiadomości...

Pozdrawiam

Pionas, sprawa nie dotyczyła osób rejestrujących się po 18 czerwca ani znikania postów tylko znikania i zmiany linków w stopce emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2460062 Napisano: 26.06.2009 12:44:48
matejank napisał(a):

mama190 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

prawda emotka

Po prostu - walczą ceną karty- ładnie wygląda np. karta 4GB za np. 30 PLN, a na przesyłce odbijają sobie obniżkę ceny...
Nie żebym ich bronił, ale wybór jest, i nie trzeba u takiego zdziercy kupować...

No ale chyba i tak bardziej sie opłaca kupić na allegro niż w sklepie emotka Też ostatnio musiałem zakupić dwie karty i wiem samantha co czujesz emotka :D:D emotka

Awi A może w stopce mieliście wasze ale stare linki? Bo mi opis ze stopki zmienił się na taki który miełem wcześniej emotka
0 0

Gość: matejank

#2460068 Napisano: 26.06.2009 12:48:21
krzyszu napisał(a):

matejank napisał(a):

mama190 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

prawda emotka

No ale chyba i tak bardziej sie opłaca kupić na allegro niż w sklepie emotka Też ostatnio musiałem zakupić dwie karty i wiem samantha co czujesz emotka :D:D emotka

Awi A może w stopce mieliście wasze ale stare linki? Bo mi opis ze stopki zmienił się na taki który miełem wcześniej emotka

Ja zawsze staram się wyszukać lokalne oferty i podjechać odebrać osobiście... Czasami dużo korzystniej się wychodzi...
Co do kart- jak, swego czasu, porównałem ceny kart z Alledrogo (z przesyłką) z Media, czy też np. z Tesco- wyszło mi, że w niektórych przypadkach drożej jest na Alledrogo...
0 0

samantha22

#2460098 Napisano: 26.06.2009 01:01:12
mam w nosie całe Allegro i ich miliony rzeczy walczą o Twoją uwage - niech sobie walczą dalej emotka emotka
kupię sobie chyba karte w sklepie emotka
0 0

Gość: nutelka1

#2460235 Napisano: 26.06.2009 02:08:28
wkurzają mnie te reklamy na forum emotka co chce coś otworzyć to mi to guwno wyskakuje emotka emotka
0 0

Gość: ewe85lina

#2460240 Napisano: 26.06.2009 02:12:36
chce kur.. wysłać wiadomość i się nie da bo reklama tesco wychodzi emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: gemma

#2460244 Napisano: 26.06.2009 02:14:56
nutelka1 napisał(a):

wkurzają mnie te reklamy na forum emotka co chce coś otworzyć to mi to guwno wyskakuje emotka emotka

BARDZO MNIE TO WNERWIA że nie mogę wejść w połowę tematów na forum, bo sa zasłonięte reklamą, której nie widać, a która wyskakuje jak się kliknie! a w dodatku mam wrażenie, że niektóre z tych reklam nabijają komuś punkty emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: domisia06

#2460245 Napisano: 26.06.2009 02:15:06
nutelka1 napisał(a):

mnie tez nic nie moge zrobic przez te reklamy
0 0

Gość: awi

#2460261 Napisano: 26.06.2009 02:27:45
gemma napisał(a):

nutelka1 napisał(a):

BARDZO MNIE TO WNERWIA że nie mogę wejść w połowę tematów na forum, bo sa zasłonięte reklamą, której nie widać, a która wyskakuje jak się kliknie! a w dodatku mam wrażenie, że niektóre z tych reklam nabijają komuś punkty emotka emotka emotka emotka emotka

Jest to skutek nieuczciwości lub nieudolności administratorów forum
0 0

Gość: eveline22

#2460275 Napisano: 26.06.2009 02:39:36
awi napisał(a):

gemma napisał(a):

nutelka1 napisał(a):

Jest to skutek nieuczciwości lub nieudolności administratorów forum

mnie też to wkurza,u mnie jest do tego stopnia że nie mogę kliknąc w odebraną wiadomość
0 0

Gość: kingaa

#2460291 Napisano: 26.06.2009 02:47:56
Wkurzył mnie plus.... dzwonią do mnie ze wygrałam bilety na sobotę... no to czekam na bilety, ojciec swoje dostał wczoraj(o dziwo sam wygrał), moich nie ma... no i czekam, nie ma kuriera z biletami, po ponad godzinie dzwonienia do plusa, firmy, która zajmuje się tym konkiem i firmy kurierskiej oświecono mnie, że bilety jednak do mnie nie przyjdą bo ja nie wygrałam biletów tylko komórkę.... a głucha nie jestem, wyraźnie słyszałam co facet do mnie mówił odnośnie nagrody, jaką wygrałam... wiem, że nagroda lepsza i powinnam się cieszyć, a nie denerwować, ale rodzice zaplanowali sobie z sąsiadami wyjazd na mecz jutro emotka i ja im plany popsułam... moja wina bo komórkę wygrałam a nie bilety emotka emotka
0 0