Wkurza mnie...

Gość: niiika

#2502451 Napisano: 17.07.2009 12:14:54
jestem w szoku, ja na forum zawsze staram sie pomagac i od wielu osób pomoc uzyskałam , ale wszedzie sa czarne owce szkoda ze nie maja odwagi sie przyznac, a wkurza mnie ze nie ma jakiegos cud leku na wyzynajace sie zabki mój 4,5 miesieczny synek juz drugi dzien sie meczy a ja nie umiem mu pomóć:(
0 0

ziolko

#2502480 Napisano: 17.07.2009 12:21:50
samantha22 napisał(a):

wkurza mnie, że brakuje mi 15 pkt z GFK na wagę - a ankiet jak nie było tak nie ma emotka

a mnie wkurza, że straasznie zradko dostaję ankietę a jak już dostanę i zacznę wypełniać to od razu mi się kończy i mam tylko 10 punktów emotka emotka
0 0

Gość: minia

#2502485 Napisano: 17.07.2009 12:24:06
maa napisał(a):

niuniu napisał(a):

janko napisał(a):

Wkurza mnie.... nie to zbyt słabo powiedziane... ale ten wątek chyba do tego będzie ok.

Dziś zadzwonili do mnie z pewnej agencji, iż dostali ANONIMA, że moje zgłoszenie może być nieuczciwe, a paragon odkupiony!

PERFIDIA co niektórych osób nie zna granic! Niestety są to osoby z tego forum emotka

Dla osoby, która wysłała anonim:
1. A odwagi cywilnej by się podpisać to zabrakło???
2. Nie licz na rezerwową, może miałaś jakieś informacje na ten temat, ale były one szczątkowe, i moje zgłoszenie jest jak najbardziej prawidłowe! (paragonu szukałem dla kogoś innego - i nie dowiesz się dla kogo!!!)
3. Rozwala mnie Twoja chciwość i pazerność. Parę nagród to za mało??? Przecież jeszcze można dostać drugie tyle z rezerwowych. Tylko trzeba parę donosów napisać!!!

Współczuje takiego przezycia! Musisz byc nieźle wkur.....!!!! A dla tej osoby, która posłała ten anonim... nie powinno jej być na tym forum! Ciekawe ile jeszcze osobą zrobiła taki nr!
Nie chcę się wtrącać ale jak myślisz janko kto mógłby być takim zdrajcą... ? Najciemniej jest pod latarnią!
PS. To nie ja - ja nie jestem z tego typu ludzi. Mam nadzieję, że nagroda zostanie Ci przyznana a osoba, która zrobiła Ci taki numer odpowie za to.

to moze zdradzicie kto? jestem bardzo ciekawa jakie linki nasza takie ludziska

Moim zdaniem wazne ze ma sie paragon nie wazne skąd przeiez osoba która odsprzedałam pargon musiala cos kupić produkt asto. Wiec nie rozumiem

A ktoś pozazrosilam bo mu nik nie sprzedał paragonu emotka ) emotka
0 0

ziolko

#2502490 Napisano: 17.07.2009 12:25:12
minia napisał(a):

maa napisał(a):

niuniu napisał(a):

janko napisał(a):

Wkurza mnie.... nie to zbyt słabo powiedziane... ale ten wątek chyba do tego będzie ok.

Dziś zadzwonili do mnie z pewnej agencji, iż dostali ANONIMA, że moje zgłoszenie może być nieuczciwe, a paragon odkupiony!

PERFIDIA co niektórych osób nie zna granic! Niestety są to osoby z tego forum emotka

2. Nie licz na rezerwową, może miałaś jakieś informacje na ten temat, ale były one szczątkowe, i moje zgłoszenie jest jak najbardziej prawidłowe! (paragonu szukałem dla kogoś innego - i nie dowiesz się dla kogo!!!)
3. Rozwala mnie Twoja chciwość i pazerność. Parę nagród to za mało??? Przecież jeszcze można dostać drugie tyle z rezerwowych. Tylko trzeba parę donosów napisać!!!

Współczuje takiego przezycia! Musisz byc nieźle wkur.....!!!! A dla tej osoby, która posłała ten anonim... nie powinno jej być na tym forum! Ciekawe ile jeszcze osobą zrobiła taki nr!
Nie chcę się wtrącać ale jak myślisz janko kto mógłby być takim zdrajcą... ? Najciemniej jest pod latarnią!
PS. To nie ja - ja nie jestem z tego typu ludzi. Mam nadzieję, że nagroda zostanie Ci przyznana a osoba, która zrobiła Ci taki numer odpowie za to.

to moze zdradzicie kto? jestem bardzo ciekawa jakie linki nasza takie ludziska

Moim zdaniem wazne ze ma sie paragon nie wazne skąd przeiez osoba która odsprzedałam pargon musiala cos kupić produkt asto. Wiec nie rozumiem

A ktoś pozazrosilam bo mu nik nie sprzedał paragonu emotka ) emotka

to już lepiej mieć paragon nawet kupiony czy wymieniony, niz sfabrykowany w jakimś programie graficznym emotka
ale jestem przeciwna graniu bez paragonu a później kto sprzeda/odstąpi paragon?? jestem na NIE
0 0

beataa81

#2502504 Napisano: 17.07.2009 12:33:42
olus15 napisał(a):

janko napisał(a):

Ale masakra!!!
Anonimów nie powinni uwzględniać
Ludzie chyba nie mają problemów albo to jakieś zgoszkniałe , samotne osoby Ohyda

raf08 napisał(a):

Brałem udział w pewnym konkursie i też ktoś napisał skargę. Na szczęście organizator tego konkursu mieścił sie w Warszawie, pojechałem i wyjasniłem. Nagrodę otrzymałem.
Przy okazji dowiedziałem się kto przysłał donos.
To osoba z tego forum - szkoda słów.

Bardzo przykre sprawy...aż krew się burzy.Kto by pomyślał,że są jeszcze tacy ludzie..Smutno mi ,że przy tak miłej okazji i zabawie jaką powinien być każy konkurs dochodzi do takich scen.Szczerze mówiąc -ujawniają się tu najgorsze ludzkie instynkty.Naprawdę przykro czytać i współczuję Wam,że spotkało Was coś takiego.
0 0

slavek

#2502509 Napisano: 17.07.2009 12:37:31
raf08 bez nicka cię nie puścimy - pisz szybciutko
0 0

apoccalipsa

#2502511 Napisano: 17.07.2009 12:38:08
okropny ból ucha emotka

a co do anonimów to żałosne ...
0 0

Gość: raf08

#2502513 Napisano: 17.07.2009 12:38:15
beataa81 napisał(a):

olus15 napisał(a):

janko napisał(a):

Ale masakra!!!
Anonimów nie powinni uwzględniać
Ludzie chyba nie mają problemów albo to jakieś zgoszkniałe , samotne osoby Ohyda

raf08 napisał(a):

Brałem udział w pewnym konkursie i też ktoś napisał skargę. Na szczęście organizator tego konkursu mieścił sie w Warszawie, pojechałem i wyjasniłem. Nagrodę otrzymałem.
Przy okazji dowiedziałem się kto przysłał donos.
To osoba z tego forum - szkoda słów.

Bardzo przykre sprawy...aż krew się burzy.Kto by pomyślał,że są jeszcze tacy ludzie..Smutno mi ,że przy tak miłej okazji i zabawie jaką powinien być każy konkurs dochodzi do takich scen.Szczerze mówiąc -ujawniają się tu najgorsze ludzkie instynkty.Naprawdę przykro czytać i współczuję Wam,że spotkało Was coś takiego.

Dlatego teraz nie podaję linków konkursowych na forum, tylko mam paczkę kilku ludzi i sobie nawzajem klikamy. I co dziwne nikt niedaje mi ujemnych głosów i nikt nie pisze skarg ...
A w temacie - strasznie muli mnie komputer emotka
0 0

#2502517 Napisano: 17.07.2009 12:38:53
slavek napisał(a):

emotka
0 0

beataa81

#2502526 Napisano: 17.07.2009 12:41:48
raf08 napisał(a):

slavek napisał(a):

emotka

emotka co prawda to prawda emotka

wkurza mnie duchota emotka
0 0

#2502536 Napisano: 17.07.2009 12:45:16
beataa81 napisał(a):

raf08 napisał(a):

slavek napisał(a):

emotka

mam napisać nick tej osoby?? nie żartujcie !!

duchota - nie ma czym oddychać
0 0

Gość: moderator

#2502540 Napisano: 17.07.2009 12:47:05
raf08 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

raf08 napisał(a):

slavek napisał(a):

emotka

pisz bedzie przestrogą dla nas
0 0

beataa81

#2502545 Napisano: 17.07.2009 12:49:18
raf08 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

raf08 napisał(a):

slavek napisał(a):

emotka

moim zdaniem od razu powinieneś to zrobić-jak potrafiła napisać donos to niech teraz stawi czoła konsekwencjom-niestety takie jest życie emotka Czemu masz to ukrywać?W końcu sam piszesz ,że nie było podstaw do oskarżeń...
0 0

#2502555 Napisano: 17.07.2009 12:52:35
moderator napisał(a):

raf08 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

raf08 napisał(a):

slavek napisał(a):

emotka

tak? a pózniej będę najgorszą osobą i będę szykanowany.?
Nie, nie, ja wiem i uważam bo ta osoba jest mściwa.
pada grad emotka
0 0

dawidekk

#2502557 Napisano: 17.07.2009 12:53:08
jestem za napisz jego/jej nick skoro nie było podstaw do oskrażeń... poza tym będzie przestroga dla innych konkursowiczów emotka
0 0

Gość: szczelny

#2502562 Napisano: 17.07.2009 12:56:14
ten upał
0 0

apoccalipsa

#2502563 Napisano: 17.07.2009 12:56:28
beataa81 napisał(a):

raf08 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

raf08 napisał(a):

slavek napisał(a):

emotka

moim zdaniem od razu powinieneś to zrobić-jak potrafiła napisać donos to niech teraz stawi czoła konsekwencjom-niestety takie jest życie emotka Czemu masz to ukrywać?W końcu sam piszesz ,że nie było podstaw do oskarżeń...

właśnie
0 0

beataa81

#2502566 Napisano: 17.07.2009 12:57:07
raf08 napisał(a):

moderator napisał(a):

raf08 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

raf08 napisał(a):

slavek napisał(a):

emotka

tak? a pózniej będę najgorszą osobą i będę szykanowany.?
Nie, nie, ja wiem i uważam bo ta osoba jest mściwa.
pada grad emotka

nie rozumiem czego się boisz?Przecież to tylko forum...-wyłączasz komputer i już nas nie ma emotka nikt nie przyleci Ci nakłaść po głowie... emotka Szczerze-kieruje mną zwykła ciekawość a także pewne podejrzenia...ja się nie boję pisać o niesprawiedliwości bo to o to chodzi żeby nie kłaść uszu po sobie tylko walczyć o swoje...
A ta osoba powinna mieć za swoje,poza tym co byś tu nie napisał to zawsze będziesz mieć i zwolenników i przeciwników...tak to już jest emotka

wkurza mnie,że lecą same powtórki w tv emotka
0 0

Gość: moderator

#2502568 Napisano: 17.07.2009 12:57:51
raf08
a co ci ta osoba moze zrobic hmmm? Ty jestes niewinny wiec czego sie obawiasz?
0 0

dawidekk

#2502579 Napisano: 17.07.2009 01:01:30
wkurza mnie, że nie widziałem ostatniego odcinka Detektywa Monka emotka emotka No co? Są gusta i guściki, nie? emotka emotka
0 0