Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: niiika
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a mnie wkurza, że straasznie zradko dostaję ankietę a jak już dostanę i zacznę wypełniać to od razu mi się kończy i mam tylko 10 punktów
Gość: minia
Moim zdaniem wazne ze ma sie paragon nie wazne skąd przeiez osoba która odsprzedałam pargon musiala cos kupić produkt asto. Wiec nie rozumiem
A ktoś pozazrosilam bo mu nik nie sprzedał paragonu
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to już lepiej mieć paragon nawet kupiony czy wymieniony, niz sfabrykowany w jakimś programie graficznym
ale jestem przeciwna graniu bez paragonu a później kto sprzeda/odstąpi paragon?? jestem na NIE
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo przykre sprawy...aż krew się burzy.Kto by pomyślał,że są jeszcze tacy ludzie..Smutno mi ,że przy tak miłej okazji i zabawie jaką powinien być każy konkurs dochodzi do takich scen.Szczerze mówiąc -ujawniają się tu najgorsze ludzkie instynkty.Naprawdę przykro czytać i współczuję Wam,że spotkało Was coś takiego.
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do anonimów to żałosne ...
Gość: raf08
Dlatego teraz nie podaję linków konkursowych na forum, tylko mam paczkę kilku ludzi i sobie nawzajem klikamy. I co dziwne nikt niedaje mi ujemnych głosów i nikt nie pisze skarg ...
A w temacie - strasznie muli mnie komputer
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie duchota
mam napisać nick tej osoby?? nie żartujcie !!
duchota - nie ma czym oddychać
Gość: moderator
pisz bedzie przestrogą dla nas
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem od razu powinieneś to zrobić-jak potrafiła napisać donos to niech teraz stawi czoła konsekwencjom-niestety takie jest życie
tak? a pózniej będę najgorszą osobą i będę szykanowany.?
Nie, nie, ja wiem i uważam bo ta osoba jest mściwa.
pada grad
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
Gość: szczelny
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie rozumiem czego się boisz?Przecież to tylko forum...-wyłączasz komputer i już nas nie ma
A ta osoba powinna mieć za swoje,poza tym co byś tu nie napisał to zawsze będziesz mieć i zwolenników i przeciwników...tak to już jest
wkurza mnie,że lecą same powtórki w tv
Gość: moderator
a co ci ta osoba moze zrobic hmmm? Ty jestes niewinny wiec czego sie obawiasz?
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane