Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: raf08
to nie o to chodzi, że sie kogos boję. Czasem wchodzę na forum i niee chcę byś szykanowany.
Udowodnić w tej chwili jest już za pózno, a osoba ta napewno nie przyzna się.
Sorki, ale nie podam.
Straszna burza gradowa - szok
Gość: taleksander
Gość: moderator
a po co ci parasol słoneczko swieci
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chcesz -nie pisz-masz prawo to zachować dla siebie...ale czy świadomość,że chowając głowę w piasek i nie nagłaśniając sprawy dajesz milczące przyzwolenie na taką działalność jest dla Ciebie miła?Nie sądzę...
Poza tym dowodzi to tylko tego ,że mając niewyparzoną buzię i zastraszając innych można równie wiele zdziałać jak wzbudzając sympatię...
wkurza mnie że mi się ulubione winko skończyło
Gość: gemma
jaki film z udziałem ... lubisz najbardziej i dlaczego?
a jeśli lubię wszystkie albo nie lubię żadnego?
a tak na serio to mogliby zmienić pytania.
Gość: melisa
no ja już też tych konkursów mam dosyć. Szczerze wątpię by oni w ogóle czytali odpowiedzi, skoro w każdym dostają praktycznie to samo. Fajne nieraz tam mają nagrody, ale inwencji twórczej do konkursów nie mają żadnej.
Wracając do anonimów, nie dziwię się, że raf08 nie chce podać nicka. Też bym nie podała, bo jak udowodnić takie coś? Zaraz się rozpocznie burza, że nie ma dowodów, osoba o tym nicku zapoda moje ulubione zdanie gwiazd: podam do sądu za zniesławienie... itp. Poza tym może podać nick osoby, którą nawet lubimy i co?
Ostatnio tedzia najechała na lizzie, która faktycznie skopiowała skądś tam tekst. Mnie to akurat nie ruszyło. Dalej ją lubię, choć praktycznie nie znam, ale jestem pewna, że niejeden i nie dwóch się do niej zraziło.
Nie popieram donosicielstwa, ale nagonek też nie popieram.
Gość: raf08
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
Gość: agusagus2
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Melisko masz po części rację-ale sama pomyśl jak inaczej z tym walczyć?Nie można pozostawiać takich spraw bez echa...Każdy ma prawo do subiektywnej oceny w takich przypadkach-nie jesteśmy w stanie ocenić tego namacalnie...Jeśli chodzi o Lizzie to zupełnie inna sprawa-dziewczyna poniosła konsekwencje z godnością i przyznała się do błędu-każdy bowiem je popełnia-ode mnie dla niej za to duży plus!A ta anonimowa osoba pisząca donos bądź donosy powinna być ujawniona dla przykładu i nieważne jaką burzę to rozpęta.Pewnie i tak jest to tajemnicą Poliszynela jak wiele spraw na tym forum i wiemy o tym i Ty Melisko i ja...Dzielimy się tutaj naszymi radościami i problemami we wszystkich dziedzinach życia-nie omijajmy pewnych stref tylko dla tego,że jest nam tak wygodnie...Prawda bywa niestety bardzo bolesna i kontrowersyjna ale ukrywanie jej niczemu się nie przyczyni...
Raf08 postąpisz jak uważasz-nie namawiam Cię do niczego...ale wielu z nas bedzie patrzeć się na siebie wzajemnie z podejrzeniem...
wkurza mnie że jeszcze nie dzwonią z proszku
Gość: aneczka155
Gość: swibek
Gość: mkmadzia7
to ja poproszę wszystkie paragony
dołącze do mojej kolekcji
jeszcze z Kraka nie mam :d
hehe
oj Swibuś ... przecież wiesz, że są ludzie i ...
i ... nie wkurzamy się, a relaksujemy
w końcu weekend sloneczny się rozpoczął
tak, tak Madziu!! są ludzie i parapety!!
leee... impreza będzie ... jupi jupi
no dokładnie ... ja nie wiem co jej
zamiast tu cieszyć się z super pogody i ... rozmowy ze mną (ach ta moja skromność
pogody,a ja przeczytałam nagrody i tak się zastanawiam z jakiej znowu nagrody
Chyba coś za długo z nią gadałaś i dlatego dziś w bojowym nastroju
apoccalipsa
Postów 6460
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chce mi się odpowiadać na ciągle te same pytania...