Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: aka
pocieszam się, że później będzie cieplutko i ładnie
Gość: niuniu
http://www.rossne...a_skarbu/?arId=38044
eeeeeeeee tam
ojejku przepraszam wskoczył link - niechcąco!
Gość: janko
Dziś zadzwonili do mnie z pewnej agencji, iż dostali ANONIMA, że moje zgłoszenie może być nieuczciwe, a paragon odkupiony!
PERFIDIA co niektórych osób nie zna granic! Niestety są to osoby z tego forum
Dla osoby, która wysłała anonim:
1. A odwagi cywilnej by się podpisać to zabrakło???
2. Nie licz na rezerwową, może miałaś jakieś informacje na ten temat, ale były one szczątkowe, i moje zgłoszenie jest jak najbardziej prawidłowe! (paragonu szukałem dla kogoś innego - i nie dowiesz się dla kogo!!!)
3. Rozwala mnie Twoja chciwość i pazerność. Parę nagród to za mało??? Przecież jeszcze można dostać drugie tyle z rezerwowych. Tylko trzeba parę donosów napisać!!!
Współczuje takiego przezycia! Musisz byc nieźle wkur.....!!!! A dla tej osoby, która posłała ten anonim... nie powinno jej być na tym forum! Ciekawe ile jeszcze osobą zrobiła taki nr!
Nie chcę się wtrącać ale jak myślisz janko kto mógłby być takim zdrajcą... ? Najciemniej jest pod latarnią!
PS. To nie ja - ja nie jestem z tego typu ludzi. Mam nadzieję, że nagroda zostanie Ci przyznana a osoba, która zrobiła Ci taki numer odpowie za to.
Gość: melisa
czyli wiesz kto to? że też się ludziom chce
sambolera
Postów 3748
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wspolczuje...mi nabili punktow na develey i organizator mi wyzerowal konto...ludzie zrobia wszystko by komus dokuczyc
Gość: carramba
a oni mnie porównali do tych co ewidentnie cwaniaczą (jak babka co wieczorem miała 500 punktów a rano już 17.000)...
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale masakra!!!
Anonimów nie powinni uwzględniać
Ludzie chyba nie mają problemów albo to jakieś zgoszkniałe , samotne osoby Ohyda
sambolera
Postów 3748
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mi powiedzieli ze sama moglam sobie nabic albo ktos z rodziny...brak słow
Gość: yaro2004
Rozumiem, bo ja dostałem taki strzał na tegomitrzeba. Ktoś oddał na mnie ponad 100 głosów i dostałem BANA (zapewne z tego samego IP).
Chamstwo się szerzy ostatnio.
Gość: raf08
Przy okazji dowiedziałem się kto przysłał donos.
To osoba z tego forum - szkoda słów.
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: szczelny
chyba też pogoda dała się mu we znaki, bo mi też chwile nie działało
mahuska
Postów 6330
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdziwiony?? przecież zazdrośników tu niemało
Gość: zupa
Gość: rafi323raf
no mi nak w mkonkursie budujemy dom zablokowali, bo jak powiedzieli dostali mnóstwo skarg że sobie nabijam głosy/ a zbierałem na forum, tak jak druga osoba/ , a oczywiście z jedną osobą walczyłem, i dziwnym trafem na nią nie skarżyli
i od tej pory już staram się nie brać w konkursach klikanych udziału
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mialam tak samo w konkursie na onet.pl
widac zazdrosc ludzi nie zna granic
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0