Wkurza mnie...

Gość: melisa

#2506165 Napisano: 19.07.2009 09:26:50
Wiedziałam, że odezwą się panie, które po ciąży figury nie straciły, lub szybko ją odzyskały, ale jednak ogólna tendencja jest do zaniedbania się po porodzie. Nie mówię tutaj tylko o figurze, ale o całokształcie. Młode mamy w pogodni za wyglądem sprzed narodzin potomka często gęsto decydują się na zmiany dość niekorzystne dla ich wyglądu.

Nie piszę, że wszystkie, ale czy przed każdą wypowiedzią muszę to dodawać??? Przecież nie piszę, że avatea i koleżanki swibka są po porodzie nieatrakcyjne. Owszem są kobiety atrakcyjne po porodzie, ale przyjrzyjcie się dobrze młodym mamom w swoim otoczeniu. Wszystkim, a nie tylko tym, które dobrze wyglądają emotka
0 0

avatea

#2506176 Napisano: 19.07.2009 09:32:09
melisa napisał(a):

Wiedziałam, że odezwą się panie, które po ciąży figury nie straciły, lub szybko ją odzyskały, ale jednak ogólna tendencja jest do zaniedbania się po porodzie. Nie mówię tutaj tylko o figurze, ale o całokształcie. Młode mamy w pogodni za wyglądem sprzed narodzin potomka często gęsto decydują się na zmiany dość niekorzystne dla ich wyglądu.

Nie piszę, że wszystkie, ale czy przed każdą wypowiedzią muszę to dodawać??? Przecież nie piszę, że avatea i koleżanki swibka są po porodzie nieatrakcyjne. Owszem są kobiety atrakcyjne po porodzie, ale przyjrzyjcie się dobrze młodym mamom w swoim otoczeniu. Wszystkim, a nie tylko tym, które dobrze wyglądają emotka

generlanie masz racje... tez na poczatku nie miałam siły dbać o siebie.... wstawanie co godzinę dwie... brak pomocy,,, itd itp nie wpływa korzystnie na wygląd:( ale troszkę chęci kilka wygranych,ktore pozwolą zapomniec o opłatach za kredyt na miesiąc lub dwa i można zainwestowac w siebie na tyle, że nikt nie spluwa na twoj widok a wręcz ogląda się emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2506184 Napisano: 19.07.2009 09:39:36
melisa napisał(a):

Moja koleżanka po cesarce ma obwisły brzuch z ogromnymi rozstępami. Nie bede ukrywał, że lubiałem ten jej brzuszek emotka
0 0

avatea

#2506192 Napisano: 19.07.2009 09:45:00
mnie na szczescie rozstepy ominęły:)
0 0

#2506206 Napisano: 19.07.2009 09:49:57
krzyszu napisał(a):

Moja koleżanka po cesarce ma obwisły brzuch z ogromnymi rozstępami. Nie bede ukrywał, że lubiałem ten jej brzuszek emotka

To ironia, czy stwierdzenie faktu? Rozstępy, jak rozstępy, większość kobiet je ma, ja też, mówię o bardziej widocznych oznakach zaniedbania.

I na temat, może nie tyle mnie wkurza ile raczej dziwi. Czy dorośli ludzie nie umieją napisać swojego WŁASNEGO imienia i nazwiska z dużej litery??? Najczęściej w konkursach, lista wyników: 60-70% napisane z małej. Drugi przykład: allegro. Wypełniając przelewy mam ochotę napisać do Sprzedawców, że skoro potrafią napisać nazwę miasta, ulicy z dużej litery to chyba tym bardziej imię i nazwisko. emotka
Jeszcze rozumiem jak się komuś literówka zdarzy.
Dobrze, że jeszcze nie możemy się podpisywać tak jak na naszej-klasie (A!N#N@A K$O%W*A(L)S>KA).

Najprostsza zasada ortografii, której uczą w zerówce (przynajmniej mnie uczyli, bo obecnego, obowiązkowego programu I SP nie znam).
0 0

Gość: krzyszu

#2506256 Napisano: 19.07.2009 10:36:36
oczywiscie stwierdzenie faktu emotka
0 0

Gość: pats

#2506489 Napisano: 20.07.2009 07:45:03
wkurzają mnie admini konka http://www.dlugoscmaznaczenie.pl nie wiem czy powinno się reklamować ten konk na stronie głównej, siedzę już około roku na konkursach i większego przewału jeszcze nie widziałam.
Wystarczyło na końcu adresu dopisać sobie np +100 i dodawało 100pkt... Wystarczyło popatrzeć jak ktoś w pewnej chwili miał 20.487pkt po 2 minutach chyba zrozumiał że przesadził więc sobie odjął (wystarczyło wpisać -punkty) ale też przesadził i z 20.487 spadł na 2.456. Potem już ostrożniej kombinował emotka najgorsze jest to że admini owszem zablokowali taką możliwość na 2 godz przed zakończeniem, szkoda tylko że nie zweryfikowali wyników i wygrali Ci którzy akurat wpisali sobie punkty tuż przed blokadą...
JEDNA WIELKA PORAŻKA!! I ZERO REAKCJI PROWADZ¡CYCH emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

radosna

#2506498 Napisano: 20.07.2009 07:49:41
Wkurzają mnie niewyraźne kody z obrazków. Nie zawsze mogę je odczytać.
0 0

Gość: swibek

#2506515 Napisano: 20.07.2009 07:56:56
pats napisał(a):

wkurzają mnie admini konka http://www.dlugoscmaznaczenie.pl nie wiem czy powinno się reklamować ten konk na stronie głównej, siedzę już około roku na konkursach i większego przewału jeszcze nie widziałam.
Wystarczyło na końcu adresu dopisać sobie np +100 i dodawało 100pkt... Wystarczyło popatrzeć jak ktoś w pewnej chwili miał 20.487pkt po 2 minutach chyba zrozumiał że przesadził więc sobie odjął (wystarczyło wpisać -punkty) ale też przesadził i z 20.487 spadł na 2.456. Potem już ostrożniej kombinował emotka najgorsze jest to że admini owszem zablokowali taką możliwość na 2 godz przed zakończeniem, szkoda tylko że nie zweryfikowali wyników i wygrali Ci którzy akurat wpisali sobie punkty tuż przed blokadą...
JEDNA WIELKA PORAŻKA!! I ZERO REAKCJI PROWADZ¡CYCH emotka emotka emotka emotka emotka

emotka o kurde!! ależ triki!! do czegoż to ludzie są zdolni.. emotka porażka..
0 0

#2506566 Napisano: 20.07.2009 08:20:07
swibek napisał(a):

pats napisał(a):

emotka o kurde!! ależ triki!! do czegoż to ludzie są zdolni.. emotka porażka..

a ja skończyłam na 200...którymś miejscu no, ale przecież łatwo było komuś odjać punkty nie trzeba było dawać 1 wystarczyło wpisać -100...
przyznam się na forum może się oczyszczę emotka że wpisałam komuś kto wiedziałam że oszukuje -900 i przez kilka minut spadł ze średnia 7,0 na 1,5 by po kilku minutach wrócić na 8,5 wiadomo w jaki sposób. Ufff już wykasowałam ten konkurs, szkoda tylko że jest reklamowany na stronie głównej i będę musiała go widzieć
0 0

Gość: metoda

#2506604 Napisano: 20.07.2009 08:36:05
kto mieczem wojuje od miecza ginie..
0 0

pionas

#2506676 Napisano: 20.07.2009 09:00:24
pats napisał(a):

Napisałem do organizatorów konkursu i otrzymałem taką odpowiedź:

Problem został wczoraj bardzo wcześnie usunięty wraz z konkretnymi glosami i
wpisami emotka Oddanie głosu oznacza dodanie rekordu z oceną do bazy. Każdy głos
jest rejestrowany osobno. Dlatego bardzo szybko i łatwo, monitorując konkurs
wszystkie oddane głosy przez oszustów zostały usunięte wraz z wpisami.
Odpowiednie zmiany w kodzie również zostały dokonane.

Wszystkie próby oszustw zostały zniwelowane.

0 0

Gość: niuniu

#2506686 Napisano: 20.07.2009 09:03:38
... ROSSNET pobrał ktos kupon? Nie pokazuje się zielony prezencik - bez niego nie można pobrac kuponu emotka emotka emotka
0 0

#2506722 Napisano: 20.07.2009 09:12:09

wpisami emotka Oddanie głosu oznacza dodanie rekordu z oceną do bazy. Każdy głos

za wcześnie to to nie było he he bo ok 21.00

mijają się również z prawdą co do usunięcia wpisów bo dwa które miały w pewnej chwili średnią powyżej 12 nadal są i na dodatek jako nagrodzone...

na dodatek jedna osoba ma kilka wpisów bodajże wpisy 242-248 są tej samej osoby, nawet się nie kryła z tym tylko pisała jeden po drugim

obecnie pierwsze dwa wpisy mają 9.393
żeby uzyskać taką średnią samemu trzeba mieć SAME 10 a średnia wszystkich w konkursie musi być 8,786...wystarczy popatrzeć ile jest wyników powyżej tej średniej żeby wyciągnąć odpowiednie wnioski...
0 0

kasia19

#2506750 Napisano: 20.07.2009 09:20:51
pats napisał(a):

za wcześnie to to nie było he he bo ok 21.00

mijają się również z prawdą co do usunięcia wpisów bo dwa które miały w pewnej chwili średnią powyżej 12 nadal są i na dodatek jako nagrodzone...

na dodatek jedna osoba ma kilka wpisów bodajże wpisy 242-248 są tej samej osoby, nawet się nie kryła z tym tylko pisała jeden po drugim

obecnie pierwsze dwa wpisy mają 9.393
żeby uzyskać taką średnią samemu trzeba mieć SAME 10 a średnia wszystkich w konkursie musi być 8,786...wystarczy popatrzeć ile jest wyników powyżej tej średniej żeby wyciągnąć odpowiednie wnioski...

mnie też wkurzył ten konkurs emotka wogóle wkurzyło mnie to że temat konkursu brzmiał Krótko mówiąc jeśli masz coś długiego lub potrafisz robić coś dłużej niż inni to jesteś wśród swoich. czyli co MY możemy robić coś najdłużej a nie ludzie powklejali najdłuższe pociągi,mosty,samochody i cholera wie co jeszcze i powygrywali emotka to może wkońcu konkurs powinien nazywać się Wszystko co najdłuższe na świecie? Bez komentarza takiej kichy w konkursach to już dawno nie widziałam!
0 0

Gość: iwonciaaa

#2506774 Napisano: 20.07.2009 09:27:56
życie:(:(:(:(:(:( które nie ma sensu
0 0

jola29k

#2506792 Napisano: 20.07.2009 09:32:20
a mnie wkurza zgaga , obojetnie co zjem , emotka
0 0

agusia32

#2506824 Napisano: 20.07.2009 09:39:33
iwonciaaa napisał(a):

życie:(:(:(:(:(:( które nie ma sensu

Zawsze ma, tylko czasem człowiek o tym zapomina emotka Będzie dobrze, a przynajmniej lepiej, trzymam kciuku emotka
0 0

ziolko

#2507102 Napisano: 20.07.2009 10:35:04
wkurza mnie dodawanie linków z aukcjami w wątku allegro emotka - przecież są inne tego typu wątki a nie żeby jeszcze zaśmiecać temat od rozmów o allegro emotka emotka powinny być punkty karne za każdy link emotka emotka
0 0

#2507110 Napisano: 20.07.2009 10:36:35
wkurza mnie ten konkurs:
http://www.hbo.pl/konkurs/

dlaczego organizatorzy są tacy niesłowni???

Koniec 18 lipca, rozpoczęcie 18 lipca, a o ile źle kalendarza nie wydrukowano mamy dziś lipca 20.

Zamiast sejmowej komisji śledczej powołałabym konkursową komisję śledczą i wszelkie nieprawidłowości w konkursach karałabym grzywną emotka
0 0