Wkurza mnie...

Gość: fructisa

#2508668 Napisano: 20.07.2009 08:46:59
olus15 napisał(a):

fructisa napisał(a):

tedance napisał(a):

Wy mnie możecie nosem w d.....aż wam się dziurki zakleją emotka emotka emotka

Eee, myślałam że coś inteligentniejszego napiszesz,a nie taki prymitywny tekst, tak długo nad tym myślałaś? Chyba słonko Ci dzisiaj przygrzało w dekielek.

W temacie wkurzam się na Cinema, mogliby troszkę mniej szczegółowe pytania dawać emotka

a propos pytań
rozmawiałam z Panem z Cinema ktory układa pytania i pytał mnie czy trudne bo takie małe zainteresowanie akcją- przynajmniej w Poznaniu
Jak dla mnie pytania są ok ale ja generalnie lubię oglądać filmy i interesuję się troszkę kinem
z drugiej strony to konkurs , mają wyłonić najlepszych więc pytania nie powinny być banalne wg mnie

Acha emotka No ja również, troszkę tych filmów oglądnełam i sie tym interesuje inaczej bym na finał się nie pchała emotka Tylko wiesz czasami jest takie pytanie że oglądałam i za cholerę sobie przypomnieć nie moge dobrej odpowiedz emotka
No ale z drugiej strony masz rację, w końcu mają być najlepsi emotka I o tyle dobrze ze nagle na koniec nie powskakuje niewiadomo ile osob i Ci co sie starali cale 2 miesiace pojde w nie pamiec emotka
0 0

Gość: czarna2318

#2508672 Napisano: 20.07.2009 08:48:15
dawidekk napisał(a):

tatek22 napisał(a):

spam,oto co mi przyszło niedawno:
czy mogę prosić o klik w link tylko tyle będę bardzo wdzięczna emotka
http://www.devele...97af0da4fd9e0b19edde
nutelka1-niektórzy to maja tupet

niektórzy w ogóle nie proszą, tylko zagłosuj mi na ... Żadnego dziękuję ani nic.. tupeciarze
emotka

O rany,a czym tu się wkurzać.Jak was to wkurza to zablokujcie tą osobę albo nie klikajcie.Przecież grzecznie napisała. emotka
0 0

olabas

#2508674 Napisano: 20.07.2009 08:51:36
fructisa napisał(a):

olus15 napisał(a):

fructisa napisał(a):

tedance napisał(a):

Eee, myślałam że coś inteligentniejszego napiszesz,a nie taki prymitywny tekst, tak długo nad tym myślałaś? Chyba słonko Ci dzisiaj przygrzało w dekielek.

W temacie wkurzam się na Cinema, mogliby troszkę mniej szczegółowe pytania dawać emotka

a propos pytań
rozmawiałam z Panem z Cinema ktory układa pytania i pytał mnie czy trudne bo takie małe zainteresowanie akcją- przynajmniej w Poznaniu
Jak dla mnie pytania są ok ale ja generalnie lubię oglądać filmy i interesuję się troszkę kinem
z drugiej strony to konkurs , mają wyłonić najlepszych więc pytania nie powinny być banalne wg mnie

Acha emotka No ja również, troszkę tych filmów oglądnełam i sie tym interesuje inaczej bym na finał się nie pchała emotka Tylko wiesz czasami jest takie pytanie że oglądałam i za cholerę sobie przypomnieć nie moge dobrej odpowiedz emotka
No ale z drugiej strony masz rację, w końcu mają być najlepsi emotka I o tyle dobrze ze nagle na koniec nie powskakuje niewiadomo ile osob i Ci co sie starali cale 2 miesiace pojde w nie pamiec emotka

taaak, jak w zeszłym roku
emotka

jeśli chodzi o CC to właśnie mnie wkurza to, że można się przyłączyć do gry w dowolnym momencie i i tak dostać się do finału
0 0

dawidekk

#2508677 Napisano: 20.07.2009 08:52:24
czarna2318 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

tatek22 napisał(a):

spam,oto co mi przyszło niedawno:
czy mogę prosić o klik w link tylko tyle będę bardzo wdzięczna emotka
http://www.devele...97af0da4fd9e0b19edde
nutelka1-niektórzy to maja tupet

niektórzy w ogóle nie proszą, tylko zagłosuj mi na ... Żadnego dziękuję ani nic.. tupeciarze
emotka

O rany,a czym tu się wkurzać.Jak was to wkurza to zablokujcie tą osobę albo nie klikajcie.Przecież grzecznie napisała. emotka

Tak jak powiedziałem, mnie wkurzają Ci co nawet nie powiedzą proszę, odwdzięczę się emotka , z góry dziękuję, dzięki, ani nic podobnego. Przepraszam że wymagam odrobiny kultury emotka emotka zwykły 'spam' nawet otwieram, ale zależy czy mam dobry dzień emotka
0 0

Gość: pola731

#2508680 Napisano: 20.07.2009 08:55:11
a mnie wkurza osóbka na forum - oferuje kody a później pisze , że będzie miała
nieładnie
0 0

#2508681 Napisano: 20.07.2009 08:56:27
olabas napisał(a):

fructisa napisał(a):

olus15 napisał(a):

fructisa napisał(a):

tedance napisał(a):

a propos pytań

taaak, jak w zeszłym roku
emotka

jeśli chodzi o CC to właśnie mnie wkurza to, że można się przyłączyć do gry w dowolnym momencie i i tak dostać się do finału

Nie grałam w tamtym roku, mam nadzieje ze teraz tak nie bedzie emotka

To tak czy siak będą mieli kupe roboty i do tego te seanse, mam nadzieję że im się nie uda emotka

W temacie dalej mnie wkurza CC i musze sie zabrac za 3 etap, bo czas koszmarny emotka
0 0

Gość: chochliczka

#2508682 Napisano: 20.07.2009 08:56:27
wkurza mnie ze sie klocicie emotka
0 0

olus15

#2508721 Napisano: 20.07.2009 09:09:47
nie no ja do finału się raczej nie pcham Nie mam szans z fanatykami:)kina
wg mnie właśnie najwięksi miłośnicy kina powinni wygrać i mam nadzieję , że się tak stanie
gdyby pytania były łatwe to wygraliby mistrzowie czasówek a nie ci z gruntowną wiedzą
i tak jest fajnie
W zeszłym roku też nie grałam
życzę powodzenia Fructisa emotka
0 0

#2508731 Napisano: 20.07.2009 09:14:14
olus15 napisał(a):

wg mnie właśnie najwięksi miłośnicy kina powinni wygrać i mam nadzieję , że się tak stanie
gdyby pytania były łatwe to wygraliby mistrzowie czasówek a nie ci z gruntowną wiedzą
i tak jest fajnie

Dokładnie, w 100% masz rację emotka

Nie dziękuje emotka
0 0

mahuska

#2508866 Napisano: 20.07.2009 10:05:36
fructisa napisał(a):

olus15 napisał(a):

i tak jest fajnie

Nie dziękuje emotka

właśnie powodzenia emotka moim marzeniem jest nagroda z 5 etapu ---> czytaj wkurza mnie moja skleroza emotka
0 0

#2508882 Napisano: 20.07.2009 10:16:51
mahuska napisał(a):

fructisa napisał(a):

olus15 napisał(a):

i tak jest fajnie

Nie dziękuje emotka

właśnie powodzenia emotka moim marzeniem jest nagroda z 5 etapu ---> czytaj wkurza mnie moja skleroza emotka

Nie dziękuje emotka

Hehe, mnie jedynie co to interesuje Lady Speed Stick emotka myślę ze spokojnie załapiesz sie na nagrody z 5 etapu sporo nagród emotka
A w temacie nie moge sie zabrac aby pograc na Cinema,tylko o tym gadam emotka
0 0

ciasssteczko

#2509671 Napisano: 21.07.2009 10:27:28
wkurza mnie ludzka bezmyslnosc, to co sie dzieje u mnie w centrum pod halami KDT to przechodzi ludzkie pojecie emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2509801 Napisano: 21.07.2009 11:00:00
ciasssteczko napisał(a):

wkurza mnie ludzka bezmyslnosc, to co sie dzieje u mnie w centrum pod halami KDT to przechodzi ludzkie pojecie emotka

czyżby kabine z konkursu deante tam postawili? emotka

mnie sądzedzi wkurzają, od 9 non stop walą młotkami.
0 0

kachna1111

#2509823 Napisano: 21.07.2009 11:05:24
ciasssteczko napisał(a):

dokładnie
1,5 roczne dziecko zabrali na bitwę - powinni rodzicom proces wytoczyć emotka
0 0

Gość: nutelka1

#2510223 Napisano: 21.07.2009 01:19:37
wkurzam mnie że jakiś buc nabija mi punkty żeby usunęli mi je z konkursu juz pisałam do administratorów a oni maja to w cenzura ! emotka emotka normalnie jestem wściekła
0 0

ziolko

#2510247 Napisano: 21.07.2009 01:30:38
wkurza mnie melodyjka faceta z sąsiedniego biurka... ile można słuchać melodii z kreskówki Sąsiedzi? emotka emotka
0 0

katmich

#2510262 Napisano: 21.07.2009 01:36:22
z mnie wkurza że od wielu tygodni nic nie wygrywam i mam kryzys konkursowy! ooooo allachu czemu mi nie zsyłasz nagródek z dachuuuuuu emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2510506 Napisano: 21.07.2009 03:23:10
nutelka1 napisał(a):

wkurzam mnie że jakiś buc nabija mi punkty żeby usunęli mi je z konkursu juz pisałam do administratorów a oni maja to w cenzura ! emotka emotka normalnie jestem wściekła

jeśli to mają gdzie piszesz, to może wygrasz przez to nabijanie emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2510521 Napisano: 21.07.2009 03:28:59
A mnie wkurzyło pedigree i whiskas emotka Chciałem żarełko zamówić a już nie idzie emotka
0 0

Gość: nutelka1

#2510560 Napisano: 21.07.2009 03:56:42
rafi323raf napisał(a):

nutelka1 napisał(a):

jeśli to mają gdzie piszesz, to może wygrasz przez to nabijanie emotka

no własnie chodzi o to że mi pewnie wszystkie usuną
po kilku emailach dostałam odpowiedz

Szanowna Pani,
Konkurs jest monitorowany na bieżąco przez naszych pracowników.
Sprawdzamy i eliminujemy osoby które możemy posądzić o nieuczciwe praktyki.

W imieniu Organizatora Agencja GATE7

emotka emotka
normalnie jestem wściekła
0 0