Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jolcia12
czyżby mąż się odezwał???
Gość: konqrs
Ty jesteś tym mężem?
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój mąż ma niebywałe poczucie humoru i właśnie śiedzi obok i się śmieje...
wkurza mnie dalej to co powyżej...
Gość: fructisa
Gość: tedance
ty masz poczucie humoru?? to jakaś nowość
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie burza ... maluszek mi się zaraz obudzi ...
Niech się budzi i żeby burza była całą noc i żeby się budził co 5 minut a ty razem z nim
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pogrążasz się...od mojego dziecka to się odwal..jak będziesz miała swoje to zrozumiesz czym dla dziecka jest spokojny sen.A teraz powiem Ci jedno-nie zaczepiam Cię to i Ty się ode mnie odczep.Pusta jesteś i nie mam o czym z Tobą gadać.Wszystko co teraz napiszesz-bo napewno się nie postrzymasz- mam głęboko w d... więc pisz sobie co chcesz.Mam tylko nadzieję,że inni też przejrzą na oczy.
Gość: krzyszu
Popieram
A w temacie nadal wkurzają mnie Krzyśki
avatea
Postów 1346
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Razu pewnego samochodem jechał ksiądz. Widząc idącą chodnikiem zakonnicę zapytał, czy ją podwieźć. Zakonnica się zgodziła. Gdy wsiadła do samochodu, jej habit część nogi odsłonił, a była to noga piękna i ponętna nadzwyczaj. Wzrok księdza na nodze się zatrzymał i niewiele brakowało, aby wypadek spowodował. Po odzyskaniu kontroli nad pojazdem ręka księdza opadła na nogę siostry, a ona zapytała:
- Bracie, czy pamiętasz psalm 129?
A on rękę zabrał i przepraszać począł. Jednakowoż, gdy biegi zmieniał, ponownie ręka jego na nodze jej spoczęła. A ona ponownie zapytała:
- Bracie, pamiętasz psalm 129?
A on zawstydził się i ponownie przeprosił. Zatrzymali się u bram klasztoru, a ona podążyła do środka. On zaś Pismo otworzył i przeczytał psalm 129:
- Idź dalej przed siebie i szukaj, w górze czeka cię nagroda.
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: gocha26
Gość: melisa
tedzia tak krótko cię nie było, ale miałam nadzieję, że jednak byłaś u tego weterynarza... no cóż wróciłaś z urlopu i tak mi z tego powodu przykro. Jeśli byłaś na bezludnej wyspie bez dostępu do internetu - trzeba było tam zostać.
Eee, myślałam że coś inteligentniejszego napiszesz,a nie taki prymitywny tekst, tak długo nad tym myślałaś? Chyba słonko Ci dzisiaj przygrzało w dekielek.
W temacie wkurzam się na Cinema, mogliby troszkę mniej szczegółowe pytania dawać
Gość: hesma
trojan
Postów 931
Data rejestracji 04.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a skad masz wyniki z dzisiejszego losowania?
Gość: melisa
ależ moja droga tedziu jak ja bym cię mogła nosem w d... aż po dziurki, jak tam kij masz od szczotki wsadzony? tam się już nic więcej prócz twej pseudo ironii nie zmieści.
olabas
Postów 722
Data rejestracji 29.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POLECANKI:
Kod polecający Santander - 5AUPVX - bony o wartości 100zł dla mnie i dla Ciebie po założeniu konta!
Allegro Share - polecaj produkty i zgarniaj bony Allegro - https://allegro.p...c-80ec-1d0cf21ae511#
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a propos pytań
rozmawiałam z Panem z Cinema ktory układa pytania i pytał mnie czy trudne bo takie małe zainteresowanie akcją- przynajmniej w Poznaniu
Jak dla mnie pytania są ok ale ja generalnie lubię oglądać filmy i interesuję się troszkę kinem
z drugiej strony to konkurs , mają wyłonić najlepszych więc pytania nie powinny być banalne wg mnie