Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sambolera
Postów 3748
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
az uwierzyc nie moge
sambolera
Postów 3748
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
w jakim
Gość: wera123
no nie wiem czy chciałabym opakowanie wafli wasa z babką w moro i to z z karabinem
Gość: questsa
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
avatea
Postów 1346
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: sasanka24
To powkurzajmy się razem , będzie rażniej
Stronka Kasi nie otwiera mi się już dłuższy czas , co jest?
Gość: olcia24
Jak zasypujesz prośbami o kliki prawie całe forum
czasem 2 razy dziennie -
to trudno się dziwić że komuś nerwy puszczają ...
A w stopce jest miejsce na ważniejsze rzeczy
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też się nie otwiera
Gość: bialaiza
ja tak samo
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Dziękujemy za oddanie głosu na pracę www.inspirowanazapachem.pl?id=82 .
Pamiętaj, że możesz wspomóc swoją koleżankę oddając głos RAZ DZIENNIE!
Sama również możesz wziąć udział w konkursie!
Jeśli nie oddawałeś/aś głosu na stronie www.inspirowanazapachem.pl a Twój adres e-mail został podany przez inną osobę, kliknij na poniższego linka:
www.inspirowanazapachem.pl/removevote.php?id=45759
Pozdrawiamy
Streetcom & Halle Berry
a w ogóle nie głosowałem
ktoś zagłosował sobie z mojego @!
Gość: szczelny
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie no masakra...też bym się wkurzyła...do czego jeszcze posuną się niektórzy konkursowicze żeby zdobyć głosy?Strach pomyśleć...
Gość: tato999
a ja wysłałam raz i trafiłam
pioge7
Postów 8413
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja wysyłałem codziennie prawie co godzinę od samego początku konkursu i dopiero wczoraj trafiłem pierszego
pioge7
Postów 8413
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: aka
mnie to samo...
Gość: ksantypa
ja do nich napisalam na kontakt , ze chyba pomylili sie i zamiast na kuracje 3 tygodniowa dali na 3 dniowa-może jak duzo osob napisze do nich rowniez to się zreflektują na przyszlosc
Gość: iwonciaaa
ja do nich napisalam na kontakt , ze chyba pomylili sie i zamiast na kuracje 3 tygodniowa dali na 3 dniowa-może jak duzo osob napisze do nich rowniez to się zreflektują na przyszlosc
popieram, też pisałam
Gość: ksantypa
na razie nie odpisali ale napewno pzreczytali-niech nie mysla , ze rzuca ochłap w postaci darmowych próbek i po sprawie.Mogli napisac , ze do wygrania próbki
tutaj kontakt dla pozostałych dziewcząt
redakcja@bulvar.pl