Wkurza mnie...

Gość: alis1955

#2543026 Napisano: 03.08.2009 09:35:58
misia89p napisał(a):

tak moim zdaniem to nie jest uczciwe, skoro jest tygodniowa rozrywka to powinno się starać od poczaku, a nie w ostatni dzień,
samantha22 perfidnie nie zostało napisane, ale widać jaką miarką wy oceniacie ludzi...

no, kurcze, wiesz,że obrażasz ludzi emotka - nieładnie, oj nieładnie, tak się nie robi - po prostu nie umiesz przegrywać, jeśli bierzesz udział w konkach to naucz się tego, bo non stop będziesz się wkurzać emotka
0 0

Gość: misia89p

#2543038 Napisano: 03.08.2009 09:38:36
alis1955 napisał(a):

misia89p napisał(a):

tak moim zdaniem to nie jest uczciwe, skoro jest tygodniowa rozrywka to powinno się starać od poczaku, a nie w ostatni dzień,
samantha22 perfidnie nie zostało napisane, ale widać jaką miarką wy oceniacie ludzi...

no, kurcze, wiesz,że obrażasz ludzi emotka - nieładnie, oj nieładnie, tak się nie robi - po prostu nie umiesz przegrywać, jeśli bierzesz udział w konkach to naucz się tego, bo non stop będziesz się wkurzać emotka

wiesz co ja mam ciekawsze życie niż ciągłe granie w konkursach i naprawdę mam z czego żyć. tu nie chodzi o to, że nie umiem przegrywać, ale o uczciwość. moja Rudzia była 5, bo starałam się prosiłam o głosy itp i co nagle spadamy na niewiadomo któe miejsce, bo ktoś sprytny postanowił wziąć udział w konkursie?? no sorry, każdego by to wkurzyło.. nie obrażam ludzi wyrażam własne zdanie i tego mi nikt nie zabroni...
0 0

Gość: alis1955

#2543051 Napisano: 03.08.2009 09:41:20
misia89p napisał(a):

alis1955 napisał(a):

misia89p napisał(a):

wiesz co ja mam ciekawsze życie niż ciągłe granie w konkursach i naprawdę mam z czego żyć. tu nie chodzi o to, że nie umiem przegrywać, ale o uczciwość. moja Rudzia była 5, bo starałam się prosiłam o głosy itp i co nagle spadamy na niewiadomo któe miejsce, bo ktoś sprytny postanowił wziąć udział w konkursie?? no sorry, każdego by to wkurzyło.. nie obrażam ludzi wyrażam własne zdanie i tego mi nikt nie zabroni...

Moim skromnym zdaniem obrażasz !! - nazywasz ludzi oszustami i idiotami i to wszystkich, bo mówisz wy. Wkurzać się możesz - to Twoja prywatna sprawa, ale kulturalne zachowanie wszędzie powinno obowiązywać emotka
0 0

ismena

#2543063 Napisano: 03.08.2009 09:44:21
misia89p napisał(a):

alis1955 napisał(a):

misia89p napisał(a):

po pierwsze, to proszenie o głosy też zawiewa nieuczciwością, bo powinno się głosować na prace, które uważa się za najlepsze, a nie dlatego, że ktoś mnie o to prosi.

a po drugie, to Ty już chyba sama nie wiesz co piszesz. Wyzywasz ludzi od idiotów, a za chwilę stwierdzasz, że nikogo nie obrażasz emotka
w takim razie ciekawe dlaczego w sądach odbywa się tyle spraw o znieważenie i zapadają wyroki zasądzające? Skoro wg Ciebie, to nie obrażanie, tylko wyrażenie własnego zdania...

Wyrazić swoje zdanie, to możesz pisząc, że uważasz takie praktyki za nieuczciwe i niegodne... A pisząc o kimkolwiek, że jest idiotą obrażasz go. Idiotyzm, to choroba związana z upośledzeniem umysłowym. Warto czasem pomyśleć, a potem pisać.

Pozdrawiam emotka
0 0

annna84

#2543069 Napisano: 03.08.2009 09:46:40
misia89p napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka Może jak ochłoniesz po porażce to zastanów się nad znaczeniem słowa uczciwość. Piszesz, że przez cały tydzień zbierałaś i prosiłaś o głosy. To jest uczciwie? Uczciwie to by chyba było dodać pracę i wygrać jeśli ludzie ją wybiorą, dlatego że im się podoba, a nie, dlatego że prosiłaś znajomych o głosy albo wymieniłaś klik za klik emotka
0 0

samantha22

#2543078 Napisano: 03.08.2009 09:49:06
misia89p napisał(a):

...

Wy - czyli kto?
nie wrzucaj wszystkich do jednego worka

jak Ci to leży na wątrobie to napisz do organizatorów i skończ już temat, bo nic dobrego z tego nie wynika emotka
0 0

#2543094 Napisano: 03.08.2009 09:52:09
po pierwsze ni eprosiłam o głosy tutaj na forum. po drugie osoby głosowały tak jak chciały, a że miałam fajne zdjęcia to dawali wysokie noty i dlatego byłam wysoko w rankingu
a czy ja kogoś dokładnie nazwałam idiotą?? nie, a więc nikt raczej nie może czuć się zranionym. a ciekawe jak ktoś wygrał 70l heinekena to też była wyzywana od nie wiadomo czego i jakoś takiej afery ni e było.. dla mnie to na pewno nie jest porażka, bo wiem, że moja uczciwość zwyciężyła i to jest dla mnie najważniejsze
0 0

Gość: grancias

#2543113 Napisano: 03.08.2009 09:58:46
misia89p napisał(a):

po pierwsze ni eprosiłam o głosy tutaj na forum. po drugie osoby głosowały tak jak chciały, a że miałam fajne zdjęcia to dawali wysokie noty i dlatego byłam wysoko w rankingu
a czy ja kogoś dokładnie nazwałam idiotą?? nie, a więc nikt raczej nie może czuć się zranionym. a ciekawe jak ktoś wygrał 70l heinekena to też była wyzywana od nie wiadomo czego i jakoś takiej afery ni e było.. dla mnie to na pewno nie jest porażka, bo wiem, że moja uczciwość zwyciężyła i to jest dla mnie najważniejsze

Konkretnie może i nie napisalas o jakie osoby - nicki Ci chodzi, ale zasugerowalaś, że idiota jest każdy kto dodał zdjęcie tuż przed zakonczeniem konkursu.
0 0

#2543115 Napisano: 03.08.2009 09:59:01
kończe temat, szkoda, że nie można wyrazić własnego zdania, no cóź takie jest życie.
0 0

Gość: konqrs

#2543179 Napisano: 03.08.2009 10:24:27
A mnie wkurza ze wszytskie fajne konki mnie omijają nie wiem jakim cudem bo czytam na bieżąco konkursy z bazy, potem tylko patrze co wygraliscie i dojśc do tego nie moge w jakim to konku ehhh
0 0

Gość: sasanka24

#2543201 Napisano: 03.08.2009 10:31:14
Wkurza mnie ,że na tej stronie jak się loguję to ładują mi się 3-4 reklamy na raz emotka

Wkurza mnie ,że strona www.mojeciasto.pl nie otwiera się emotka
0 0

Gość: marla221

#2543361 Napisano: 03.08.2009 11:13:19
wkurzaja mnie komary i moj facet, nie wszyscy faceci emotka
0 0

isiulka

#2543420 Napisano: 03.08.2009 11:25:41
Oj dajcie spokoj misi89p emotka wkurzyla sie, chciala sie wygadac i ja troche ponioslo, napewno nie chciala nikogo obrazic.
Tez by mi to przeszkadzalo gdybym sie nie dostosowała emotka

Wkurza mnie brak słońca emotka
0 0

aanneettaa

#2543424 Napisano: 03.08.2009 11:27:57
wkurza mnie uzytkownik nutelka1 po setnej wiadomosci z prosbą o klik napisalam do niej zeby przestała pisac bo nie klikam w linki, w zamian dostalam odpowiedz mam nadzieję że tobie jak będziesz potrzebowac też nikt nie pomoże ! i tego ci bardzo życzę emotka
0 0

isiulka

#2543432 Napisano: 03.08.2009 11:30:33
anemie82 napisał(a):

wkurza mnie uzytkownik nutelka1 po setnej wiadomosci z prosbą o klik napisalam do niej zeby przestała pisac bo nie klikam w linki, w zamian dostalam odpowiedz mam nadzieję że tobie jak będziesz potrzebowac też nikt nie pomoże ! i tego ci bardzo życzę emotka

Nie uajwniamy wiadomosci PW emotka
Pozatym zawsze mozesz ja zablokowac i nie dostaniesz wiecej zadnego info od niej
0 0

Gość: renya

#2543433 Napisano: 03.08.2009 11:31:15
A mnie wkurza nadmiar słońca,padam emotka
Na marginesie znalazł ktoś może kontakt do koordynatora konkursu w Carrefour : Czy znasz wiek swojego serca?. Wczoraj zakończyli konek godzinę przed czasem...porażka emotka
0 0

weronika112

#2544094 Napisano: 03.08.2009 02:32:54
isiulka napisał(a):

anemie82 napisał(a):

Pozatym zawsze mozesz ja zablokowac i nie dostaniesz wiecej zadnego info od niej

Też mnie wkurzyła ta wiadomość, dostałam taką samą !:P. Gorzej jak ta osoba zablokuje ciebie, bo nie dostała głosu emotka .
A co. Przecież jak nie drzwiami, to oknem.
Poza tym, czemu ludzie rozsyłający takie wiadomości nie wejdą w wątek kliknijcie ? Dużo tu takich potrzebujących, którzy innym potrzebującym już nie pomogą.
0 0

agicho

#2544112 Napisano: 03.08.2009 02:38:22
sasanka24 napisał(a):

Wkurza mnie ,że na tej stronie jak się loguję to ładują mi się 3-4 reklamy na raz emotka

Wkurza mnie ,że strona www.mojeciasto.pl nie otwiera się emotka

Nei ma co sie wkurzać- wystarczy program do blokowania reklam emotka
0 0

Gość: snupy3

#2544129 Napisano: 03.08.2009 02:43:15
weronika112 napisał(a):

isiulka napisał(a):

anemie82 napisał(a):

Też mnie wkurzyła ta wiadomość, dostałam taką samą !:P. Gorzej jak ta osoba zablokuje ciebie, bo nie dostała głosu emotka .
Poza tym, czemu ludzie rozsyłający takie wiadomości nie wejdą w wątek kliknijcie ? Dużo tu takich potrzebujących, którzy innym potrzebującym już nie pomogą.

hmm... o co takie halo,niechcianą pocztę można skasować a czasami kliknięcie komuś zabiera mniej czasu niż pisanie do tej osoby maila z pretensjami...do mnie też nieraz nutelka pisała,kliknięcie zajęło mi 2 sekundy i nie widzę problemu ani potrzeby piętnowania kogoś z tego powodu na forum. emotka
0 0

Gość: coring

#2544143 Napisano: 03.08.2009 02:47:54
snupy3 napisał(a):

weronika112 napisał(a):

isiulka napisał(a):

anemie82 napisał(a):

hmm... o co takie halo,niechcianą pocztę można skasować a czasami kliknięcie komuś zabiera mniej czasu niż pisanie do tej osoby maila z pretensjami...do mnie też nieraz nutelka pisała,kliknięcie zajęło mi 2 sekundy i nie widzę problemu ani potrzeby piętnowania kogoś z tego powodu na forum. emotka

skasowac, zablokowac a nie swoje zale wylewac
z wlasnego doswiadczenia wiem ze sam watek kliknijcie czasami nie wystarcza
0 0