Wkurza mnie...

Gość: surelk

#2550372 Napisano: 05.08.2009 01:34:04
sambolera napisał(a):

samantha22 napisał(a):

że nie moge wziąć udziału w konku Okocimia, bo nie mieszkam w wymienionych miastach emotka

ja bym z checia komus pomogla ale nie mialabym jak odeslac nagrody do Was-ja wyjezdzam we wtorek. piwa nie pije

ależ możesz grać! nie musisz być tam zameldowana, wystarczy że będziesz mogła w jednym z tych miast odebrać piwo, trzeba się wylegitymować przy odbiorze!

ja tak robię
0 0

Gość: muzulmanka

#2550374 Napisano: 05.08.2009 01:34:37
alusia29 napisał(a):

kolastynka napisał(a):

jkkp napisał(a):

fructisa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

katmich napisał(a):

ksantypa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

a mnie wkurzył bulvar-mieli dac zestawy olay na 3 tygodniowa kuracje a dali na 3 dniową.I tutaj apel-
ja do nich napisalam na kontakt , ze chyba pomylili sie i zamiast na kuracje 3 tygodniowa dali na 3 dniowa-może jak duzo osob napisze do nich rowniez to się zreflektują na przyszlosc

I ja wysmarowałam maila

popieram, też pisałam emotka

na razie nie odpisali ale napewno pzreczytali-niech nie mysla , ze rzuca ochłap w postaci darmowych próbek i po sprawie.Mogli napisac , ze do wygrania próbki
tutaj kontakt dla pozostałych dziewcząt
redakcja@bulvar.pl

też do nich napisałam emotka

fajnie-może będzie oddżwięk

Ja też napisałam, a co emotka

i ode mnie też poszedł mail emotka

Ja też napisałam

emotka

I ja emotka

też bym im coś napisała ale do mnie w ogóle jeszcze te próbki nie dotarły emotka
0 0

sambolera

#2550380 Napisano: 05.08.2009 01:37:24
surelk napisał(a):

sambolera napisał(a):

samantha22 napisał(a):

że nie moge wziąć udziału w konku Okocimia, bo nie mieszkam w wymienionych miastach emotka

ja bym z checia komus pomogla ale nie mialabym jak odeslac nagrody do Was-ja wyjezdzam we wtorek. piwa nie pije

ależ możesz grać! nie musisz być tam zameldowana, wystarczy że będziesz mogła w jednym z tych miast odebrać piwo, trzeba się wylegitymować przy odbiorze!

ja tak robię

ale jak wygram piwo to bede komus wciskac na sile? poza tym do wloch mi nie dowioza emotka
0 0

#2550385 Napisano: 05.08.2009 01:39:43
sambolera napisał(a):

surelk napisał(a):

sambolera napisał(a):

samantha22 napisał(a):

ja tak robię

ale jak wygram piwo to bede komus wciskac na sile? poza tym do wloch mi nie dowioza emotka

to po co piszesz że nie mieszkasz w wymienionych miastach? żadne włoskie miasto nie jest tam wymienione, a ty chcesz włoskie miasta???
0 0

sambolera

#2550392 Napisano: 05.08.2009 01:41:29
surelk napisał(a):

sambolera napisał(a):

surelk napisał(a):

sambolera napisał(a):

samantha22 napisał(a):

ja tak robię

to po co piszesz że nie mieszkasz w wymienionych miastach? żadne włoskie miasto nie jest tam wymienione, a ty chcesz włoskie miasta???

gdzie napisalam ze nie mieszkam w wymienionych miastach? nigdzie
mieszkam w bydgoszczy-chcialabym komus pomoc
0 0

#2550397 Napisano: 05.08.2009 01:45:01
sambolera napisał(a):

surelk napisał(a):

sambolera napisał(a):

surelk napisał(a):

sambolera napisał(a):

samantha22 napisał(a):

ja tak robię

bezinteresownie? emotka
ja już piwko mam, 3 zgrzeweczki, w wymienionych miastach nie mieszkam, no i nie chcę dołączyć do AA więc też mogę pomóc emotka
0 0

sambolera

#2550403 Napisano: 05.08.2009 01:46:57
surelk napisał(a):

sambolera napisał(a):

surelk napisał(a):

sambolera napisał(a):

surelk napisał(a):

sambolera napisał(a):

samantha22 napisał(a):

ja tak robię

bezinteresownie? emotka
ja już piwko mam, 3 zgrzeweczki, w wymienionych miastach nie mieszkam, no i nie chcę dołączyć do AA więc też mogę pomóc emotka

no bezinteresownie w sumie albo za kliki emotka
tylko ze zasad nie znam bo ja o piwo nie gram-wlasnie z jedna forumowiczka pisze na pw i moze mi potlumaczy. ja wyjezdzam we wtorek i troche nie bardzo czasowo to jest dla mnie ale jesli mam mozliwosc pomocy to moge pomoc-tylko jak z odbiorem emotka
0 0

sambolera

#2550407 Napisano: 05.08.2009 01:53:27
no i bede probowac niedlugo emotka
ale nie dla siebie emotka
0 0

Gość: adivinanza

#2550880 Napisano: 05.08.2009 04:10:17
wkurza mnie, że znowu się zagapiłam na okocimie emotka
0 0

Gość: potworkaa

#2550890 Napisano: 05.08.2009 04:11:09
wkurza mnie ten konkurs z piwem..i co z tego ze miezkam w miescie ktore jest na liscie..skoro gdy klikam to zadnego komunikatu nie ma a za chwile ze juz wyczerpany limit na ta godzine emotka
0 0

sambolera

#2550894 Napisano: 05.08.2009 04:11:59
sambolera napisał(a):

no i bede probowac niedlugo emotka
ale nie dla siebie emotka

gram dla kogos ale sie nie udaje
0 0

Gość: cocunia

#2550924 Napisano: 05.08.2009 04:16:42
A MNIE W...WIA TO ,ZE NIC OSTATNIO NIE WYGRAŁAM I NIE MOGE PRACY ZNALEZC emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: szczelny

#2551130 Napisano: 05.08.2009 05:02:32
... a mnie nie wkurza, ze nie mieszkam w wielkim mieście, a na piwo mnie stać jeszcze emotka , aczkolwiek miło by było gdyby w moim miasteczku tez można było odebrać, bo co zgrzewka to nie jedno, no!!!
0 0

Gość: tosiaa

#2551644 Napisano: 05.08.2009 07:12:07
a mnie wkurza ze wlasnie skonczyly mi sie wafle i nie mam co jesc emotka
0 0

Gość: robaczekk

#2551664 Napisano: 05.08.2009 07:16:44
tosiaa napisał(a):

same wafle jesz ? emotka
0 0

joka

#2551665 Napisano: 05.08.2009 07:16:50
wkurza mnie moja matka,chyba będe musiała iść na swoje emotka
0 0

Gość: tosiaa

#2551680 Napisano: 05.08.2009 07:20:59
joka napisał(a):

jak to moj wuja mowi ; mieszkanie z rodzicami jak czlowiek dorosnie, albo po slubie powinno byc prawnie zakazane emotka )
kochac mamusie; ale ... na swoje emotka
0 0

joka

#2551695 Napisano: 05.08.2009 07:25:10
tosiaa napisał(a):

joka napisał(a):

jak to moj wuja mowi ; mieszkanie z rodzicami jak czlowiek dorosnie, albo po slubie powinno byc prawnie zakazane emotka )
kochac mamusie; ale ... na swoje emotka

masz swiętą racje
0 0

Gość: wera123

#2551707 Napisano: 05.08.2009 07:29:13
robaczekk napisał(a):

tosiaa napisał(a):

same wafle jesz ? emotka

jak mowicie o waflach; widzielisie nadeslana prace do konkursu wasy; babka z karabinem emotka he ktos ma oryginalny pomysl emotka
0 0

Gość: chochliczka

#2551711 Napisano: 05.08.2009 07:30:38
wkurza mnie zycie
0 0