Wkurza mnie...

warcik

#6373436 Napisano: 28.06.2017 16:41:24
giulietta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

bethan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wkurza mnie ta agencja radna nie wiem jak do nich pisać,by wygrać

Po polsku najlepiej  emotka

Chyba po chińsku,bo po polsku nie wygrałam 

a na jaki numer wysyłałaś? bo w reg. były dwa...

Ja wysyłałam na 4322- czy ktoś wygrał wysyłając na ten nr?
0 0

bethan

#6373444 Napisano: 28.06.2017 16:46:19
warcik napisał(a):

Ja wysyłałam na 4322- czy ktoś wygrał wysyłając na ten nr?

Tak (Wedel ITM).
0 0

pioge7

#6373445 Napisano: 28.06.2017 16:51:37
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Cos ostatnio nasza przyjaźń z tqg w budżecie szwankuje emotka  osttańio 0/4 dzis 0/3 emotka  co jest emotka  ???? 

Moim zdaniem sporą (o ile nie - największą) wadą tych budżetów jest rozdzielanie nagród na poszczególne sklepy - możesz mieć super hasła w skali kraju, ale nie - swego kaufa... emotka

Może emotka  al wiesz... wcześniej bywało 1/4 2/4 2/3 raz to nawet 3/3 a teraz... aż nie wiem czy się tłuc do kauflanda na kolejny budżet emotka  tqg wszystko zepsuło emotka  

Ja też się od pewnego czasu zniechęciłam do tego budżetu. emotka Jakoś tak od początku mam już przekonanie, że nie warto wysyłać zgłoszeń... I fakt faktem, dawno już nie wysyłałam. Wiem, że ilość na sklep zmniejszyli (chyba dawniej były po 4 boniki, potem - po 3), a z tego, co piszesz, rozumiem, że i organizator jest inny, tak? Szkoda, konkursów fajnych jest coraz mniej, a te, co pozostały, powoli nam padają... emotka  Ale może jeszcze coś przyjdzie do Ciebie? emotka Czekaj spokojnie. emotka

Kiedyś organizator był inny( wtedy mie grałem)  teraz od kilku lat jest  tqg i dość szło i zadowlony byłem a teraz mnie budżet wkurza emotka  
1 brucee 0

edzia21

#6373450 Napisano: 28.06.2017 16:56:33
pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Cos ostatnio nasza przyjaźń z tqg w budżecie szwankuje emotka  osttańio 0/4 dzis 0/3 emotka  co jest emotka  ???? 

Moim zdaniem sporą (o ile nie - największą) wadą tych budżetów jest rozdzielanie nagród na poszczególne sklepy - możesz mieć super hasła w skali kraju, ale nie - swego kaufa... emotka

Może emotka  al wiesz... wcześniej bywało 1/4 2/4 2/3 raz to nawet 3/3 a teraz... aż nie wiem czy się tłuc do kauflanda na kolejny budżet emotka  tqg wszystko zepsuło emotka  

Ja też się od pewnego czasu zniechęciłam do tego budżetu. emotka Jakoś tak od początku mam już przekonanie, że nie warto wysyłać zgłoszeń... I fakt faktem, dawno już nie wysyłałam. Wiem, że ilość na sklep zmniejszyli (chyba dawniej były po 4 boniki, potem - po 3), a z tego, co piszesz, rozumiem, że i organizator jest inny, tak? Szkoda, konkursów fajnych jest coraz mniej, a te, co pozostały, powoli nam padają... emotka  Ale może jeszcze coś przyjdzie do Ciebie? emotka Czekaj spokojnie. emotka

Kiedyś organizator był inny( wtedy mie grałem)  teraz od kilku lat jest  tqg i dość szło i zadowlony byłem a teraz mnie budżet wkurza emotka    

Może jakiś rekin kreatywności pojawił się w Twojej okolicy i przejmuje bony w kaufie? emotka
1 brucee 0

pioge7

#6373455 Napisano: 28.06.2017 17:06:15
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Może jakiś rekin kreatywności pojawił się w Twojej okolicy i przejmuje bony w kaufie? emotka  

kto wie emotka  pewnie tak.. No nic... teraz trzeba podnieść się po porażce i jedziemy dalej z tym koksem emotka  

anialistopad

#6373465 Napisano: 28.06.2017 17:23:01
To trzeba pisac reklamacje na ten konkurs do wedla i do nich tez. No kurde 2 numery jakies sobie zrobili kur,,,,jaja sobie robia normalnie. Ja gralam na ten 4321 jak.wiele innych ludzi i tych numerow pod uwage nie brali 
0 0

edzia21

#6373466 Napisano: 28.06.2017 17:25:40
anialistopad napisał(a):

To trzeba pisac reklamacje na ten konkurs do wedla i do nich tez. No kurde 2 numery jakies sobie zrobili kur,,,,jaja sobie robia normalnie. Ja gralam na ten 4321 jak.wiele innych ludzi i tych numerow pod uwage nie brali 

brali, brali...ja wysyłałam tylko na 4321 i mam wysyp tabletów...emotka

anialistopad

#6373472 Napisano: 28.06.2017 17:34:53
A to zmienia postac rzeczy. Bo mi dziewczyny napisaly,ze tylko te na 4322 brali pod uwage,bo 1 twierdzila,ze takie info.od nich miala
0 0

edzia21

#6373476 Napisano: 28.06.2017 17:41:32
anialistopad napisał(a):

A to zmienia postac rzeczy. Bo mi dziewczyny napisaly,ze tylko te na 4322 brali pod uwage,bo 1 twierdzila,ze takie info.od nich miala 

Nie mam pojęcia skąd takie info emotka  Ja wysyłałam wszystkie wiadomosci na 4321 w Lewiatanie. Nie wiem skąd wzięło się to 4322 emotka
0 0

bethan

#6373477 Napisano: 28.06.2017 17:45:05
edzia21 napisał(a):

Nie wiem skąd wzięło się to 4322

Z Wedla w ITMemotka
0 0

warcik

#6373479 Napisano: 28.06.2017 17:47:37
edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nie mam pojęcia skąd takie info emotka  Ja wysyłałam wszystkie wiadomosci na 4321 w Lewiatanie. Nie wiem skąd wzięło się to 4322  emotka

Ja na Wedel IM wysyłałam na 4322,  tam inny numer był w regulaminie, a inny na ulotce.
0 0

sosna

#6373481 Napisano: 28.06.2017 17:48:38
pioge7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kto wie emotka  pewnie tak.. No nic... teraz trzeba podnieść się po porażce i jedziemy dalej z tym koksem vemots/tongue.gif  

Ja już od roku nie mam wygranej w budżecie...emotka
2 brucee, pioge7 0

asantesana

#6373487 Napisano: 28.06.2017 18:02:43
anialistopad napisał(a):

Brali pod uwagę ten drugi nr na 100 %.
0 0

ziolko

#6373512 Napisano: 28.06.2017 19:11:27
ikropka napisał(a):

ok, dzięki za radę. Mam nadzieję, że dziki lokator wyniesie się po dobroci.

Nie zwlekaj, bo to tylko pogarsza sprawę. 
Jak kiedyś znalazłam dokumenty w piątek wieczorem, w sobotę nie miałam czasu, zeby iść, poszłam w niedzielę... ze 2 godziny siedziałam i czekałam, bo od razu było sprawdzanie, czy w międzyczasie nikt nie wziął na nie kredytu (w domyśle ja). Jednak okazało się, że było ok.
A Ty jak będziesz czekać na "dobroć dzikiego lokatora" to możesz się nie doczekać, a opóźnienie zgłoszenia jedynie spowoduje większe komplikacje na policji.
Info o usunięciu rzeczy może dawać spółdzielnia, jak ktoś postawił swoje rzeczy na terenie wspólnej części. A jeśli ktoś włamał się do Twojej piwnicy (czyli usunął kłódkę i się "zadomowił") to inna sprawa.
Jeśli możesz to jeszcze dziś zadzwoń na policję
0 0

venix

#6373579 Napisano: 28.06.2017 21:06:03
mia napisał(a):

Że w tej edycji zapomniałam o budżecie w Kauflandzie i omijają mnie ekscytacje czekania na smsy. Ewentualna wygrana oczywiście tym bardziej. emotka

Ja zauważyłam konkurs ostatniego dnia  wieczorem. I właśnie żeby mnie nie ominęło o 19 wyruszyłam w trasę.  Dobrze że się opłaciło  emotka
Wkurza mnie, że aby mieć wolne w pracy muszę je wydrzeć  emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6373646 Napisano: 28.06.2017 23:34:00
edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nie mam pojęcia skąd takie info emotka  Ja wysyłałam wszystkie wiadomosci na 4321 w Lewiatanie. Nie wiem skąd wzięło się to 4322  emotka

przecież w reg. są dwa numery.... pkt. 2.4  emotka
1 bethan 0

andziulka21

#6373664 Napisano: 29.06.2017 00:07:33
Właśnie się zorientowałam,że zaspałam ze zgłoszeniami konkursowymi emotka
0 0

zabcia0410

#6373665 Napisano: 29.06.2017 00:22:50
wkurzają mnie wyniki Mrówki z ostatniego etapu emotka
0 0

Bimbusia

#6373894 Napisano: 29.06.2017 15:01:08
Mnie wkurza ze z naszego biura masowo zwalniają się ludzie a szefom nie daje to nic do myslenia.zostalo nam o polowe mniej osob a roboty tyle samo i haslo ze "kiedys szlo wam to szybciej...". 
0 0

Bimbusia

#6373909 Napisano: 29.06.2017 15:23:59
cb656 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

Mnie wkurza ze z naszego biura masowo zwalniają się ludzie a szefom nie daje to nic do myślenia. Zostało nam o polowe mniej osób, a roboty tyle samo i hasło ze: "kiedyś szło wam to szybciej...

emotka emotka emotka pliiiizzz... oplułem się... emotka to nie ten top!! Powinnaś się wpisać do "popraw sobie humor" albo cóś... emotka

Tak, tak...gdyby ktoś mi o tym powiedzial to tez by mnie smieszylo:-) ale jak jestem w tym całym młynie to mnie to wkurza.i co najdziwniejsze oni myślą ze nas takie gadanie motywuje i bedziemy siedziec po godzinach za free bo nawet dziekuje to dla nich za dużo. Kiedys dzwonilam do goscia w pracy i szef powiedzial zebym dala na głośnomówiący wiec dałam a gość w pierwszym zdaniu mowi "ja nie wiem jak Pani tam wytrzymuje..." - mina szefa bezcenna emotka ale nie dało mu do myslenia nawet to emotka niestety nie powstrzymalam sie od smiechu informujac Pana ze juz kilka lat wytrzymalam i dzis moze tez mi sie uda :-D
1 joan 0