Wkurza mnie...

kinzao

#6376491 Napisano: 06.07.2017 10:00:59
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać.

U mnie hitem było wygranie ŚCIERKI Z LOGO PUR i chcieli żeby im wysłać oświadczenie czy coś tam pocztą... emotka

defed

#6376562 Napisano: 06.07.2017 12:00:09
Wkurza mnie, choć powoli zaczyna bawić, że od stycznia wysyłam polecone ze znaczkami Envelo, a na poczcie nadal nie potrafią (poza 1 osobą) zarejestrować takiego listu bez k... i ch... pod nosem emotka  Mogę zrozumieć, że ktoś może nie odnajdować się w obsłudze klienta poprzez nowoczesne technologie, że łącze jest wolne jak żółw, a komputery nadają się do muzeum... ale nienawidzę, gdy wina za to jest bezpodstawnie zwalana na mnie, przy pełnej widowni klientów nerwowo wyczekujących na swoją kolej... emotka  
0 0

cudaczek121

#6376568 Napisano: 06.07.2017 12:05:31

Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać.

Wstydziliby się normalnie urządzać tego rodzaju wątpliwej jakości "konkursy". Może agencje mają jakieś konszachty z pocztą polską, aby nabijać im kasę emotka

netka_wawa

#6376576 Napisano: 06.07.2017 12:18:03
kinzao napisał(a):

U mnie hitem było wygranie ŚCIERKI Z LOGO PUR i chcieli żeby im wysłać oświadczenie czy coś tam pocztą... emotka

Mąż też wygrał ale fartuch, oczywiście darował sobie wysyłkę. Nota bene ten konkurs to była jakaś porażka... 
1 kinzao 0

kachakacha

#6376642 Napisano: 06.07.2017 14:14:56
Kupiłam dzisiaj w Lidlu pastę Colgate emotka
0 0

cherry_coke

#6376646 Napisano: 06.07.2017 14:18:59
netka_wawa napisał(a):

kinzao napisał(a):

Mąż też wygrał ale fartuch, oczywiście darował sobie wysyłkę. Nota bene ten konkurs to była jakaś porażka... 

I do kompletu torba z Tymbarka, której Smoluchy nie chcą wydać bez wysłania paragonu pocztą  emotka  
0 0

jokan

#6376648 Napisano: 06.07.2017 14:19:57
cudaczek121 napisał(a):

Wstydziliby się normalnie urządzać tego rodzaju wątpliwej jakości "konkursy". Może agencje mają jakieś konszachty z pocztą polską, aby nabijać im kasę emotka

heh , teraz dodano do bazy konkurs, chyba ABC, gdzie m.in. sa smycze do wygrania (i to nie jakies full wypasy dla pasa czy cos), ale takie zwykle na klucze czy cos innego, szal....i to w promocyjnym, ze trzeba kupic, wyslac smsa....i pewnie pozniej jeszcze paragon odeslac (tego akurat nie sprawdzalam...) emotka

stamp2

#6376652 Napisano: 06.07.2017 14:24:30
kachakacha napisał(a):

tak to jest jak ktoś czytać nie umi emotka emotka napisane było wołami-pieronie od 10.07.emotka emotka

aurorcia

#6376653 Napisano: 06.07.2017 14:25:10
kachakacha napisał(a):

A ja wczoraj 2 dania Pudliszki emotka
0 0

lola.lola

#6376705 Napisano: 06.07.2017 16:29:40
Wkurza mnie, że zrobiłam zdjęcie na konkurs Helleny (po bardzo długiej przerwie od konkursów), przerobiłam je lekko, wysłałam i dostałam wiadomość, że nie może wziąć udziału bo jest "FOTOMONTAŻEM, NIE SAMYM ZDJĘCIEM"...  emotka  
0 0

lola.lola

#6376720 Napisano: 06.07.2017 16:55:50
cb656 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Wkurza mnie, że zrobiłam zdjęcie na konkurs Helleny (po bardzo długiej przerwie od konkursów), przerobiłam je lekko, wysłałam i dostałam wiadomość, że nie może wziąć udziału bo jest "FOTOMONTAŻEM, NIE SAMYM ZDJĘCIEM"...  emotka  

To chyba logiczne, nie? Zdjęcie przerobione, czyli takie, w którym coś zmontowano (coś innego, niż widział obiektyw) musi być tak ocenione. Brawo Organizator! Powinnaś się cieszyć, że jest uczciwy emotka i trzyma się ustaleń.

Jak czytałam na ich profilu na fb "zdjęcie może być przerobione w programie graficznym"dlatego uznałam, że nie będzie problemu.
Po dopytaniu chodziło o to, że jest na nim "biała ramka" której nie może być.
0 0

ziolko

#6376746 Napisano: 06.07.2017 17:58:15
konkursikowo napisał(a):

Może na poprawę humoru zaproszę Was wszystkich fanów konkursów do polubienia i udostępnienia fanpage a już niedługo kolejne konkursy oraz jako admin strony będę robił sam konkursy więc warto udostępniać wszystkie posty oraz stronkę bo szanse na wygrane rosną! emotka  

jako admin strony powinieneś szanować też pracę innych adminów emotka
0 0

dorcia0221-wp-pl

#6376761 Napisano: 06.07.2017 18:31:03
@[email protected] napisał(a):

Nie uruchomia mi się strona"Dodaj gazu  pasjom."

0 0

budryska

#6376776 Napisano: 06.07.2017 19:00:04
Że zapłaciłam 2,5 tys za wycieczkę... na którą nie pojechaliśmy. Itaka nie dość, że podała ubezpieczycielowi zaniżoną wartość wycieczki (1,2 tys mniej niż nas to kosztowało!), to jeszcze zgarnęła dla siebie 20%, o czym nie wiedzieliśmy wykupując ubezpieczenie (nikt nas nie poinformował ani nie wyprowadził z błędu). Wycieczka była wyjazdem grupowym z zakładu pracy męża, więc sprawa jest jeszcze dodatkowo skomplikowana. W każdym razie odszkodowanie nie pokryje całości kosztów, więc resztę pracodawca ściągnie z pensji męża - czekają nas prawie dwa miesiące bez wypłaty emotka
Z tego wynika, ze powinnam pojechać na ten urlop olewając ospę u dziecka! Przynajmniej bym wiedziała, na co wydałam pieniądze. A ja głupia się martwiłam, że to dopiero tydzień choroby minął i może jeszcze zarazić inne dzieci (pani doktor wypisując dokumenty o chorobie sama sugerowała, że moglibyśmy jechać, bo za dwa dni będzie zupełnie zdrowa). Qurna! Biednemu (głupiemu) to zawsze wiatr w oczy!
0 0

luk1990

#6376848 Napisano: 07.07.2017 00:21:38
Ehhhh to dzisiaj pora na wpis w tym wątku...;<

jak to mówią w przyrodzie nic nie ginie,zatem ostatnie wygrane musza się zrównoważyć....

dzisiaj w drodze na wesele (trasa Poznan-Łódź) rozkraczylo nam się auto,konieczna była laweta (150zl) i ściągnięcie znajomych żeby po nas przyjechali

wstepna diagnoza to rozrząd do wymiany i nie wiadomo co jeszcze...koszt szacowany to Ok 1500zl-porażka-chęć do jakiejkolwiek zabawy w weekend przeszła mi bezpowrotnie,bo ostatnio same takie niepotrzebne wydatki

Kiedy w końcu zacznie być normalnie,a nie wiatr w oczy na każdym kroku? Już mi czasem sił brakuje do tych ciągłych problemów!;((
0 0

synk

#6376921 Napisano: 07.07.2017 10:45:51
Wkurza mnie allegro. Teraz - w dobie ocen dawanych tylko sprzedającym, kupujący ma w dooopie czy zapłaci...kiedy zapłaci...
Przedtem jednak jakaś dyscyplina była, teraz wolna amerykanka.

anialistopad

#6376967 Napisano: 07.07.2017 12:33:49
Moje marzenie lodówka smeg papa ,a wkurza mnie dziś mój straszy syn co za czort mam go już dziś dość .
1 nkba 0

Gość: giuliettaX

#6376969 Napisano: 07.07.2017 12:35:55
synk napisał(a):

Wkurza mnie allegro. Teraz - w dobie ocen dawanych tylko sprzedającym, kupujący ma w dooopie czy zapłaci...kiedy zapłaci...Przedtem jednak jakaś dyscyplina była, teraz wolna amerykanka.

właśnie UOKiK przeszukuje siedzibę all.... emotka  
0 0

slonko365

#6376973 Napisano: 07.07.2017 12:46:37
synk napisał(a):

Wkurza mnie allegro. Teraz - w dobie ocen dawanych tylko sprzedającym, kupujący ma w dooopie czy zapłaci...kiedy zapłaci...Przedtem jednak jakaś dyscyplina była, teraz wolna amerykanka.

A czy nie ma jakiejś możliwości zastrzeżenia, że np. czekam na wpłatę 7 dni, a potem anulować czyjś zakup? Dawno nic nie sprzedawałam na allegro a właśnie chciałam kilka rzeczy wystawić i trochę mnie zaniepokoił Twój wpis - nie chciałabym się wpakować w jakieś wieczne czekanie aż ktoś łaskawie zapłaci...
0 0

nkba

#6376974 Napisano: 07.07.2017 12:47:00
anialistopad napisał(a):

Moje marzenie lodówka smeg papa

Przyłączam się emotka
0 0