Wkurza mnie...

agniehaha89

#6377684 Napisano: 10.07.2017 12:21:40
wkurzają mnie źle opisane paragony . Loteria Star a ja mam na paragonie - popcorn mikrofala ;/ jaka mikrofala? ;/
2 brucee, jokan 0

Claudia77

#6377699 Napisano: 10.07.2017 12:44:28
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że znów muszę się tu wpisać, ale dowiedziałam się, że zbiórka prowadzona na rzecz Antosia Rudzkiego (dziecka chorego na raka) była oszustwem, a taki chłopczyk nie istnieje emotka Ktoś po prostu chciał wyłudzić pół miliona złotych. Nawet jakiś piłkarz dał 100 tysięcy. Ja też się na to nabrałam emotka Teraz ucierpią osoby, które naprawdę potrzebują takiej pomocy...

ja też wpłaciłam na to dziecko pieniążki, nóż się w kieszeni normalnie otwiera, ale cóż uważam, że karma wraca...
0 0

madzia1-s

#6377768 Napisano: 10.07.2017 14:55:40

Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać.

Kolejny hit nagrodowy :
kompletu łyżeczek do lodów o wartości 4,80 zł emotka

Konkurs: http://www.carref..._radosc_wygrywania 

1mariusz

#6377790 Napisano: 10.07.2017 15:14:34
jokan napisał(a):

dorothy napisał(a):

superloser napisał(a):

Ten konkurs trwa do dziś https://www.e-kon...ia.html#.WWKeB1FpzIV a już zakończone przyjmowanie zgłoszeń. Na marne się napracowałam...

Nadal 9ty ... była godzina w Regulaminie? 

już 8 lipca ktoś na forum pisał, że też napracował się a niestety nie mógł wysłać zgłoszenia i szuka regulaminu do tego konkursu

ja wyslalam zgloszenie w piątek, ciekawi mnie jak tam beda wybierac zwyciezcow....a w temacie: wkurzaja mnie wszelkie pseudo-konkursy i konkursy butikow na FB (od groma tego, ja nie biore udzialu, ale czesto to konkursy dla sciemy, a potem znajomi pisza, ze nie dostali nagrody)

Potwierdzam-na FB to ściema ,że głowa boli! Przed Wielkanocą niby wygrałam buty w SHECLOTHES.pl do dziś ich nie zobaczyłam .Moje komenty były usuwane na bieżąco a potem całkiem mnie zablokowali.Na priv też jakoś nikt się nie fatyguje odpowiedzieć,no cóż chodzi im tylko o lajki!!
1 jokan 0

jokan

#6377794 Napisano: 10.07.2017 15:24:36
bruce napisał(a):

Niedawno postawiono przy sklepie kolorową budkę z lodami: do wyboru do koloru, pełny asortyment! - aż pstrzy się dookoła na jej ściankach od zachęcających nazw oraz rodzajów deserów lodowych, przyciągających głównie dzieciaki. Zamawiam np. "Smerfowy chrupek". Gość nakłada z mozołem, potem mi mówi, że lód za długi, więc zrobi mi krótszy, potem mi mówi, że maszyna i tak nie daje rady, potem proponuje mi jakiś całkiem inny rodzaj, bo tamtego zrobić mi jednak nie zdoła, a na koniec podaje zwyczajną małą gałkę, do tego - oblaną "smerfową" polewą w kolorze ...soczystej zieleni.  emotka  To ja się pytam, po co ta krzycząca reklama na budzie!? emotka

reklama jak reklama, ale ciekawe jaki syf w srodku w tych lodach....
1 brucee 0

jokan

#6377795 Napisano: 10.07.2017 15:27:01
madzia1-s napisał(a):

Ech, te nowe konkursy. Kup produkty za 10 zł, odeślij dane listem za 6 zł, żeby wygrać sztućce za 15 złotych emotka To ja już wolę bez grania kupić sobie te sztućce, taniej wyjdzie i mam pewność, że je dostanę, bo zawsze można nie wygrać.

Kolejny hit nagrodowy :kompletu łyżeczek do lodów o wartości 4,80 zł  emotka

Konkurs: http://www.carref..._radosc_wygrywania 

moze i radosc wygrywania jest he he, ale ile trzeba dołożyć....takie łyżeczki można sobie kupić samemu nie wydając na te lody i mieć 100% pewność, że będą Twoje - gdzie tu logika? Tylko, że każdy gra z myśla o Iphonie albo rowerze a nie łyżeczkach emotka
0 0

Gość: barcza

#6377823 Napisano: 10.07.2017 16:19:45
jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Kolejny hit nagrodowy :kompletu łyżeczek do lodów o wartości 4,80 zł  emotka Konkurs: http://www.carref..._radosc_wygrywania 

moze i radosc wygrywania jest he he, ale ile trzeba dołożyć....takie łyżeczki można sobie kupić samemu nie wydając na te lody i mieć 100% pewność, że będą Twoje - gdzie tu logika? Tylko, że każdy gra z myśla o Iphonie albo rowerze a nie łyżeczkach emotka

masz się cieszyć ,ze wygrałaś tą łyżeczkę kupić może każdy a wygrać nie,  a to że dołożysz do tego konkursu to już detal - magia wygrywania przyciąga i na to liczą organizatorzy.
1 brucee 0

magie1982

#6378012 Napisano: 11.07.2017 11:11:46
Wróżbita Maciej, ktory codziennie z nową energią wysyła po 3 sms, a ja z drzeniem serca otwieram z nadzieją wygranej....

jokan

#6378015 Napisano: 11.07.2017 11:33:26
magie1982 napisał(a):

Wróżbita Maciej, ktory codziennie z nową energią wysyła po 3 sms, a ja z drzeniem serca otwieram z nadzieją wygranej....

pozdrów go środkowym palcem i zablokuj emotka , ktos niezle przehandlowal kontakty emotka
0 0

magie1982

#6378035 Napisano: 11.07.2017 12:15:33
jokan napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pozdrów go środkowym palcem i zablokuj emotka , ktos niezle przehandlowal kontakty emotka

Chętnie, ale nie wiem jak.
0 0

ziolko

#6378051 Napisano: 11.07.2017 12:58:25
magie1982 napisał(a):

jokan napisał(a):

magie1982 napisał(a):

poszukaj w necie numeru, z jakiego dostajesz smsy... powinien być jakiś regulamin, a w nim info, jak zablokować te smsy
0 0

magie1982

#6378067 Napisano: 11.07.2017 13:21:17
ziolko napisał(a):

magie1982 napisał(a):

jokan napisał(a):

magie1982 napisał(a):

poszukaj w necie numeru, z jakiego dostajesz smsy... powinien być jakiś regulamin, a w nim info, jak zablokować te smsy

Problem w tym, że dostaję ciągle z różnych.
0 0

dwaburekoty

#6378068 Napisano: 11.07.2017 13:21:51
W sobotę mam ślub kościelny i wesele w Pl (mąż obcokrajowiec i jesteśmy po ślubie cywilnym). Wkurza mnie wszystko: odmówiła nam 1/3 gości (a to problem z wizą, a to pieniędzy nie mają, a to nie chcą przychodzić sami), wódki i piwa nam jeszcze nie dowieźli, nie zdążyłam umówić się na makijaż próbny, zgubiłam gdzieś dodatki do sukienki, telefon fotografa milczy, a pogoda obiecuje 19 stopni i deszcz w środku lata.....
Dobrze, że wesele w 50% finansowane jest z konkursów, a te pozostałe 50% to i tak po taniości nie ujmując jakości (nie będąc skromną: mój talent negocjacyjny (dzisiaj wynegocjowałam cenę 500 szt. balonów emotka ) i poznańskie liczenie groszy).

ziolko

#6378078 Napisano: 11.07.2017 14:13:00
magie1982 napisał(a):

Problem w tym, że dostaję ciągle z różnych.

ale to o niczym nie świadczy, bo czasami jeden serwis ma kilka numerów przypisanych
1 magie1982 0

defed

#6378082 Napisano: 11.07.2017 14:43:21
dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie wszystko: (...)

Na pocieszenie podzielę się jedną z moich przygód weselnych: Lincoln w drodze po mnie, z przyszłym mężem na pokładzie, zapalił się! Auto kaput, kierowca też spalony-ze wstydu.  Do kościoła pojechaliśmy Daewoo Nexia, a ja się nawet nie zorientowałam, bo zanim po mnie podjechała, przewiesili ozdóbki, więc pojazd wyglądał jak auto państwa młodych emotka Jakoś nie miało to dla mnie większego znaczenia, bo nie przywiązuje wagi do szczegółów. Poza tym do kieszeni wróciła kasa za wynajem auta. I żyli długo i szczęśliwie.

dwaburekoty

#6378084 Napisano: 11.07.2017 14:47:08
defed napisał(a):

dwaburekoty napisał(a): Wkurza mnie wszystko: (...)Na pocieszenie podzielę się jedną z moich przygód weselnych: Lincoln w drodze po mnie, z przyszłym mężem na pokładzie, zapalił się! Auto kaput, kierowca też spalony-ze wstydu.  Do kościoła pojechaliśmy Daewoo Nexia, a ja się nawet nie zorientowałam, bo zanim po mnie podjechała, przewiesili ozdóbki, więc pojazd wyglądał jak auto państwa młodych  Jakoś nie miało to dla mnie większego znaczenia, bo nie przywiązuje wagi do szczegółów. Poza tym do kieszeni wróciła kasa za wynajem auta. I żyli długo i szczęśliwie.

Właśnie w  duszy mam takie cichą nadzieję, że jeśli przygotowania do ślubu i wesela idą tragicznie, to może w gruncie rzeczy to być najlepsza impreza na jakiej byłam (czego sobie cichutko życzę emotka  ), a te historie będę wspominać za lat -dziesiąt. 

defed

#6378086 Napisano: 11.07.2017 14:49:32
dwaburekoty napisał(a):

Właśnie w  duszy mam takie ciche przeświadczenie, że jeśli przygotowania do ślubu i wesela idą tragicznie, to może w gruncie rzeczy to być najlepsza impreza na jakiej byłam (czego sobie cichutko życzę  ), a te historie będę wspominać za lat -dziesiąt. 

Też idę w sobotę na wesele, choć tym razem nie moje  emotka  Baw się dobrze na własnej imprezie!!! emotka  Zdrówka!

vesper2

#6378095 Napisano: 11.07.2017 15:36:53
Pomóźcie, co zrobić, jak nie uznali mi reklamacji w konkursie, emotka jest sens się odwoływać ???
0 0

vesper2

#6378102 Napisano: 11.07.2017 15:56:44
cb656 napisał(a):

vesper2 napisał(a):

Pomóźcie, co zrobić, jak nie uznali mi reklamacji w konkursie, emotka jest sens się odwoływać ???

A co reklamowałeś?

Brałem udział w konkursie Tyskie najlepsze na Grilla, przez formularz nie mogłem dodać drugiego paragonu, od razu mailem ich o tym poinformowałem, ale i tak mi nie uznali tego. Potem złożyłam pisemną reklamację dołączając 2 prawidłowego paragony, a dzisiaj przyszło negatywne rozpoznanie reklamacji. I co teraz zrobić ?
0 0

zezowaty_kot

#6378120 Napisano: 11.07.2017 16:48:00
dwaburekoty napisał(a):

W sobotę mam ślub kościelny i wesele w Pl (mąż obcokrajowiec i jesteśmy po ślubie cywilnym). Wkurza mnie wszystko: odmówiła nam 1/3 gości (a to problem z wizą, a to pieniędzy nie mają, a to nie chcą przychodzić sami), wódki i piwa nam jeszcze nie dowieźli, nie zdążyłam umówić się na makijaż próbny, zgubiłam gdzieś dodatki do sukienki, telefon fotografa milczy, a pogoda obiecuje 19 stopni i deszcz w środku lata.....Dobrze, że wesele w 50% finansowane jest z konkursów, a te pozostałe 50% to i tak po taniości nie ujmując jakości (nie będąc skromną: mój talent negocjacyjny (dzisiaj wynegocjowałam cenę 500 szt. balonów  emotka ) i poznańskie liczenie groszy).

1. Po co Ci makijaż próbny, sama wiesz w czym Ci najlepiej, poproś o konkrety emotka
2. O ile alkoholu nie wiozą z księżyca to na bank dostaniesz go przed weekendem emotka
3. Nie szukaj dodatków, jak o nich zapomnisz same wpadną w oko emotka
4. Zdecydowanie 19 stopni jest przyjemniejsze na weselu (alkohol, spora aktywność, ciepłe dania) niż upał. Przy zachmurzeniu będziesz miała ładniejsze zdjęcia niż w bystrym słońcu.