Wkurza mnie...

Gość: krzyszu

#2552103 Napisano: 05.08.2009 10:00:48
kajeczka napisał(a):

drzemek napisał(a):

PLAY... coś przyblokował na dziś numery premium w Krakowie emotka

A ja myślałam,że ten problem tylko mnie dotyczy emotka emotka

To juz wiadomo czemu tak łatwo było dziś wygrać w konkach sms emotka
0 0

Gość: fikumiku

#2552117 Napisano: 05.08.2009 10:10:41
Wkurza mnie krzyszu
emotka
0 0

kajeczka

#2552120 Napisano: 05.08.2009 10:12:53
krzyszu napisał(a):

kajeczka napisał(a):

drzemek napisał(a):

To co chciałam to wygrałam rano emotka wkurzają mnie tylko wiszące i oczekujące nadal SMSy emotka
0 0

Gość: coring

#2552141 Napisano: 05.08.2009 10:28:09
panmad napisał(a):

wkurza mnie firma organizujaca konkurs ibupromu
wreszcie odpowiedzieli ( po interwencji Firmy Ibuprom ktora im zlecila konkurs),ale zobaczcie co odpowiedziala ,to są kpiny.

Witam serdecznie,

Na wstępie chciałabym Pana zapewnić, że na wszystkie maile, które trafiają do nas na kontakt@dlaniepokonanych.pl odpowiadamy i cieszy nas kontakt z uczestnikami konkursu.
Proszę podać adres bloga (nazwę użytkownika i adres mailowy, który został podany przy zakładaniu konta), osobiście sprawdzę dlaczego Pana konto zostało zablokowane. Czy to znaczy, że nie bierze Pan przez to udziału w konkursie?

Przejdźmy zatem do Pana wątpliwości odnośnie uczciwego głosowania.
Codziennie sprawdzamy ilość głosów oraz ich natężenie na stronie www.dlaniepokonanych.pl. Jak dotąd nie zauważyliśmy złamania regulaminu przez żadnego z uczestników, bądź głosujących. Oczywiście zauważyliśmy, że użytkownicy generują masowo głosy, jednak robią to wg. ograniczeń które narzuciliśmy - maksymalnie 5 głosów na minutę z różnych maili. Ograniczenie to wynika z faktu, że w konkursie jedno IP nie identyfikuje pojedynczego użytkownika, czyli z jednego IP może głosować niezliczona ilość maili.
Rozumiem Pana obawy z tym związen, jednak konkurs powstał tak, by każdy mógł brać w nim udział i zarazem głosował. Mamy bardzo dużo uczestników z niewielkich miasteczek, którzy korzystają z kafejek internetowych. Identyfikacja po IP byłaby dla nich wielką stratą. Do momentu, w którym nie zidentyfikujemy nadużycia ze strony uczestników konkursu, nie możemy podważać tego, iż użytkownicy są w stanie zebrać tak dużą liczbę głosów.

W razie dodatkowych pytań, oczywiście służymy pomocą.

Pozdrawiamy
Zespół dla Niepokonanych

emotka emotka emotka
no takie cos i mnie wkurza, pomimo ze nie biore tam udzialu... i chyba dobrze...
0 0

Gość: nniewidzialnaa

#2552214 Napisano: 06.08.2009 01:33:39
spuchła mi górna warga w 3/4!! czuję się jakby się tam zbierało powietrze =/ nie wiem co z tym zrobić, nic mnie nie boli, nic mnie nie męczy poza rwaniem w kościach od reumatyzmu. jak tu się nie wkurzyć, człowiek się budzi i staje się jeszcze brzydszym kaczątkiem niż był ;(
0 0

Gość: panmad

#2552215 Napisano: 06.08.2009 01:34:04
coring napisał(a):

panmad napisał(a):

wkurza mnie firma organizujaca konkurs ibupromu
wreszcie odpowiedzieli ( po interwencji Firmy Ibuprom ktora im zlecila konkurs),ale zobaczcie co odpowiedziala ,to są kpiny.

Witam serdecznie,

Na wstępie chciałabym Pana zapewnić, że na wszystkie maile, które trafiają do nas na kontakt@dlaniepokonanych.pl odpowiadamy i cieszy nas kontakt z uczestnikami konkursu.
Proszę podać adres bloga (nazwę użytkownika i adres mailowy, który został podany przy zakładaniu konta), osobiście sprawdzę dlaczego Pana konto zostało zablokowane. Czy to znaczy, że nie bierze Pan przez to udziału w konkursie?

Przejdźmy zatem do Pana wątpliwości odnośnie uczciwego głosowania.
Codziennie sprawdzamy ilość głosów oraz ich natężenie na stronie www.dlaniepokonanych.pl. Jak dotąd nie zauważyliśmy złamania regulaminu przez żadnego z uczestników, bądź głosujących. Oczywiście zauważyliśmy, że użytkownicy generują masowo głosy, jednak robią to wg. ograniczeń które narzuciliśmy - maksymalnie 5 głosów na minutę z różnych maili. Ograniczenie to wynika z faktu, że w konkursie jedno IP nie identyfikuje pojedynczego użytkownika, czyli z jednego IP może głosować niezliczona ilość maili.
Rozumiem Pana obawy z tym związen, jednak konkurs powstał tak, by każdy mógł brać w nim udział i zarazem głosował. Mamy bardzo dużo uczestników z niewielkich miasteczek, którzy korzystają z kafejek internetowych. Identyfikacja po IP byłaby dla nich wielką stratą. Do momentu, w którym nie zidentyfikujemy nadużycia ze strony uczestników konkursu, nie możemy podważać tego, iż użytkownicy są w stanie zebrać tak dużą liczbę głosów.

W razie dodatkowych pytań, oczywiście służymy pomocą.

Pozdrawiamy
Zespół dla Niepokonanych

emotka emotka emotka
no takie cos i mnie wkurza, pomimo ze nie biore tam udzialu... i chyba dobrze...

to wielki przekręt,albo jakas pseudo firma bez zadnych mozliwosci podjela sie przeprowadzenia konkursu dla ibupromu...
a zapowiadalo sie tak powaznie,pewnie ibuprom niezle pieniadze za to im zaplacil,co im teraz pozostanie ? tylko wstyd,niestety - dla ibupromu.

Dla zainteresowanych mail do Ibupromu - zleceniodawcy tej farsy.

A.Michalska@usp.pl

a swoja drogą,jeszcze z czyms takim sie nie spotkalem,niewiarygodne.
0 0

pioge7

#2552256 Napisano: 06.08.2009 05:58:39
konkurs z Śywca wysyłałem dane na jedną torbę na mamę, drugą wygramną na siebie a oni mi odpisali z emi nie wyślą bo już mają te osobę w bazie i że musi się różnić przynajmniej imię, no to się różni!!!!
0 0

Gość: rafi323raf

#2552266 Napisano: 06.08.2009 06:04:20
krzyszu napisał(a):

kajeczka napisał(a):

drzemek napisał(a):

ehh a właśnie miałem się pytać czy tylko u mnie emotka
0 0

Gość: moderator

#2552889 Napisano: 06.08.2009 09:29:38
WKURZAJA MNIE KONKI NA CZAS TZ WYSLIJ O PEŁNEJ GODZINIE
kabanos - klapa
piwko - klapa
pasta do zębów - klapa
Ja juz nie wiem jak grac emotka Miałam różne zegary i ciągle zerooo
Help może ktoś pomoże ??
0 0

Gość: puchiko

#2552973 Napisano: 06.08.2009 09:45:56
a mnie wkurza że dostałam karniaka za umieszczanie informacji o konkursach spoza bazy, szkoda tylko że nie wiem jakich emotka
0 0

Gość: nawa

#2552982 Napisano: 06.08.2009 09:49:44
moderator napisał(a):

WKURZAJA MNIE KONKI NA CZAS TZ WYSLIJ O PEŁNEJ GODZINIE
kabanos - klapa
piwko - klapa
pasta do zębów - klapa
Ja juz nie wiem jak grac emotka Miałam różne zegary i ciągle zerooo
Help może ktoś pomoże ??

Co do kabanosa to ja u nich wygrałam i robiłam tak ok.1 minuty przed pełną godziną wpisałam @ i czekałam aż na zegarku na pasku START będzie pełna a jak zobaczyłam to wysyłałam.
tutaj liczy się refleks. emotka
0 0

Gość: mysza662

#2553189 Napisano: 06.08.2009 10:41:13
biore udzial w tym konkursie dlugosc ..cost tam i wchodze jestem 9....a potem nikt nie moze na mnie glosowac bo gwiazdki sie nie pokazują strona sie zwiesza...no i po polowei godziny jetsem juz 131;] zaaaaaaal
0 0

olabas

#2553399 Napisano: 06.08.2009 11:29:33
wkurza mnie gazeta.pl, która spóźnia się z wysyłką nagród...

wkurza mnie opóźnianie się wyników kilkju konkursów
0 0

Gość: dita

#2553700 Napisano: 06.08.2009 12:47:06
wkurzają mnie dzieciaki w pracy, nie chcą mnie słuchać, włażą mi na trampolinę i w ogóle. mają 3 godziny skakania za darmo i jeszcze narzekają. a rodzice jeszcze gorsi emotka
zachciało mi się pracować w wakacje, to teraz mam za swoje emotka

i okocim mnie wkurza, nie wiem czemu nic mi się nie dzieje jak klikam
emotka
0 0

ismena

#2553729 Napisano: 06.08.2009 12:55:19
po pierwsze - okocim
po drugie - okocim
po trzecie - okocim

emotka emotka
0 0

#2553737 Napisano: 06.08.2009 12:57:51
wkurza mnie poczta na interi, chcę odpowiedzieć na maila, ale ciągle gdy klikam odpowiedz się wczytuje i wczytać nie chce! juz 5 raz próbuje:/

tak samo codziennie ze 2 maile zobacze, bo później maile też się tak długo wczytują i od nowa się logować muszę
0 0

Gość: beatris23

#2553769 Napisano: 06.08.2009 01:13:52
konkurs Okocimia!!!
0 0

katmich

#2553771 Napisano: 06.08.2009 01:14:50
katmich napisał(a):

ksantypa napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

a mnie wkurzył bulvar-mieli dac zestawy olay na 3 tygodniowa kuracje a dali na 3 dniową.I tutaj apel-
ja do nich napisalam na kontakt , ze chyba pomylili sie i zamiast na kuracje 3 tygodniowa dali na 3 dniowa-może jak duzo osob napisze do nich rowniez to się zreflektują na przyszlosc

popieram, też pisałam emotka

na razie nie odpisali ale napewno pzreczytali-niech nie mysla , ze rzuca ochłap w postaci darmowych próbek i po sprawie.Mogli napisac , ze do wygrania próbki
tutaj kontakt dla pozostałych dziewcząt
redakcja@bulvar.pl

też do nich napisałam emotka

macie jakąś odpowiedź bo mnie to juz Mega wkurza
emotka
0 0

Gość: gosia88bartek

#2553777 Napisano: 06.08.2009 01:15:44
a mnie wkurza ten okropny katar:( nie daje mi żyć od rana:(
0 0

#2553784 Napisano: 06.08.2009 01:19:55
rafi323raf napisał(a):

wkurza mnie poczta na interi, chcę odpowiedzieć na maila, ale ciągle gdy klikam odpowiedz się wczytuje i wczytać nie chce! juz 5 raz próbuje:/

tak samo codziennie ze 2 maile zobacze, bo później maile też się tak długo wczytują i od nowa się logować muszę

eh w ogóle maila się nie da wysłąć, żadnego emotka
0 0