Wkurza mnie...

donia7

#6384306 Napisano: 30.07.2017 20:40:02
chochliczka napisał(a):

Wkurzaja mnie ludzie,ktorzy mysla tylko o sobie.A slowa- empatia nie znaja.  A moze to ja durna jestem skoro nie jestem egoistka?

mam podobnie...  ;)

Jeszcze nie miałam akcji z panią pośrednik, ale już mnie denerwuje emotka  Poza tym mam pytanie: ktoś wybiera się do Arłamowa? emotka  Ja mam blisko, byłam kilka razy w tej okolicy, ale nigdy nie nocowaliśmy, bo jednak drogo... ale teraz jest ku temu okazja i chyba jednak jak dobra żona zabiorę męża do Arłamowa emotka
0 0

edzia21

#6384307 Napisano: 30.07.2017 20:41:06
donia7 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurzaja mnie ludzie,ktorzy mysla tylko o sobie.A slowa- empatia nie znaja.  A moze to ja durna jestem skoro nie jestem egoistka?

mam podobnie...  ;)Jeszcze nie miałam akcji z panią pośrednik, ale już mnie denerwuje emotka  Poza tym mam pytanie: ktoś wybiera się do Arłamowa? emotka  Ja mam blisko, byłam kilka razy w tej okolicy, ale nigdy nie nocowaliśmy, bo jednak drogo... ale teraz jest ku temu okazja i chyba jednak jak dobra żona zabiorę męża do Arłamowa emotka

Domi, chyba mąż Ciebie emotka  emotka
0 0

donia7

#6384309 Napisano: 30.07.2017 20:55:08
edzia21 napisał(a):

donia7 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

mam podobnie...  ;)Jeszcze nie miałam akcji z panią pośrednik, ale już mnie denerwuje emotka  Poza tym mam pytanie: ktoś wybiera się do Arłamowa? emotka  Ja mam blisko, byłam kilka razy w tej okolicy, ale nigdy nie nocowaliśmy, bo jednak drogo... ale teraz jest ku temu okazja i chyba jednak jak dobra żona zabiorę męża do Arłamowa emotka

Domi, chyba mąż Ciebie emotka   emotka

przecież po ślubie się jest jednością emotka
1 edzia21 0

Domino123

#6384314 Napisano: 30.07.2017 21:15:42
Dr gerard proszą o NIP lub pesel za paczkę słodyczy... emotka  podajecie czy się kłócicie ? 
0 0

Gość: nadeim

#6384315 Napisano: 30.07.2017 21:24:10
superloser napisał(a):

Super emotka  30 puszek Coca-Cola na ręcznik + okulary  emotka  zakupione a Oni teraz Loterie robią emotka  30 losów poszlo. 

Kupione Milko, ale pomysłu na biwakowanie brak emotka  
Do tego te VOD, które tylko na 2 stare filmy a 6,2zl w kosz.
5 Kodów to tylko 31zl zmarnowane na 100zl wygrane. emotka   30% wraca do Chili.tv

jaka loteria?
0 0

-Triss-

#6384317 Napisano: 30.07.2017 21:26:22
siasiolka napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

superloser napisał(a):

joan napisał(a):

donia7 napisał(a):

Masz jakies doswiadczenia w dogadywaniu się bezpośrednio z Kauflandem na temat realizacji nagrody?

Napisalismy do kauflandu opisujac sytuacje. Kaufland odpisal, ze jesli miescimy sie w cenie vouchera to mozemy wybrac sobie co chcemy, mozemy wziac nawet dodatkowe wycieczki na wyspie i kursy surfingu, a jesli  przekroczymy kwote to musimy doplacic roznice. I tyle. Udalo sie. Ale przeprawa byla trudna bo ciagle mieszala Pani posrednik. To ona ustalila zapisy na voucherze. I podobnie jak Wy, odnieslismy wrazenie, ze wszystko rozchodzilo sie o pieniadze, ktore chciala przytulic. Piszcie do Kauflandu. Powinni pomoc.

Ja też sądzę, że to wszystko od człowieka zależy... My wygraliśmy wycieczkę do Disneylandu (w regulaminie było napisane tylko 'rodzinną' bez innych wytycznych), natomiast voucher przyszedł na dwie osoby dorosłe + 2 dzieci. Dzieci nie mamy, a chcieliśmy zabrać moją siostrę z narzeczonym i po rozmowie z Panią pośrednik oraz przedstawieniu sytuacji nie było żadnego problemu, żeby pojechały cztery dorosłe osoby. Tym bardziej, że w kwocie z vouchera się zmieściliśmy.
0 0

#6384320 Napisano: 30.07.2017 21:30:16
superloser napisał(a):

nadeim napisał(a):

superloser napisał(a):

Super emotka  30 puszek Coca-Cola na ręcznik + okulary  emotka  zakupione a Oni teraz Loterie robią emotka  30 losów poszlo. Kupione Milko, ale pomysłu na biwakowanie brak emotka  Do tego te VOD, które tylko na 2 stare filmy a 6,2zl w kosz.
5 Kodów to tylko 31zl zmarnowane na 100zl wygrane. emotka   30% wraca do Chili.tv

jaka loteria?

https://www.wakac...wolnosc.pl/#zasady 

aa, myślałem że chodzi ci o loterie z odbiorem nagród.
0 0

#6384326 Napisano: 30.07.2017 21:53:13
superloser napisał(a):

nadeim napisał(a):

superloser napisał(a):

nadeim napisał(a):

superloser napisał(a):

Super emotka  30 puszek Coca-Cola na ręcznik + okulary  emotka  zakupione a Oni teraz Loterie robią emotka  30 losów poszlo. Kupione Milko, ale pomysłu na biwakowanie brak emotka  Do tego te VOD, które tylko na 2 stare filmy a 6,2zl w kosz. 5 Kodów to tylko 31zl zmarnowane na 100zl wygrane. emotka   30% wraca do Chili.tv

jaka loteria?

https://www.wakac...wolnosc.pl/#zasady 

aa, myślałem że chodzi ci o loterie z odbiorem nagród.

No tu są nagrody 4-oponowe  emotka A tak tylko na Woah prawie 50zl poszło. 

tak wiem, ale myślałem że kupiłeś aby odebrać ręcznik i okulary, a teraz coca cola nagle zmieniła z nagrody gwarantowanej na losowanie tych nagród.
0 0

Gość: gosia16

#6384401 Napisano: 31.07.2017 09:21:18
Agencja robi loterię w określonej sieci sklepów.Na paragonie mam napisane długopisy i cenę.Ale oczywiście,według regulaminu ,muszę iść po pieczątkę do sklepu,żeby organizator wiedział ,że to ten produkt.To już jest paranoja.A w sklepie patrzą na mnie ,jakbym uciekła z psychiatryka.emotka
1 lager 0

cudaczek121

#6384500 Napisano: 31.07.2017 12:29:35
Wkurza mnie,że nasz pies pod nieobecność swojego pana czyli mojego ojca rozgryzł te takie wielkie, grube poduszki, które się kładzie na meblach ogrodowych,aby się wygodniej siedziałoemotka Setki małych gąbeczek z tych poduch rozsypało się po całym tarasie,wrr. Popłakałam się z bezsilności jak to zobaczyłam.Na szczęście tato jak mu to powiedziałam, stwierdził,żebym się nie przejmowała- przecież nikt nie umarł emotka Nakrzyczał na psa, pogroził mu palcem, a skubany zaczął uciekać- wiedział,że wyrządził szkodęemotka
1 29renata 0

babariba

#6384507 Napisano: 31.07.2017 12:41:43
Kasiu, uwierz, że psy potrafią zrobić prawdziwą demolkę, aby wyładować swoje lęki i frustracje. Poduszki to pikuś. Nasz pies pogryzł już 2 pary drzwi wyjściowych - takich solidnych, z litego drewna. Pokaleczył się, okrwawił, a dziurę wygryzł! Tak niestety reaguje czasami, kiedy jesteśmy w pracy. Jedne drzwi wymieniliśmy, a drugie już takie pogryzione zostały. 
Straty i bałagan wkurzają, to fakt, ale wszyscy psiarze ci powiedzą, że i tak człowiek najbardziej się boi, by psiak sobie czegoś nie zrobił.

Agnes

#6384510 Napisano: 31.07.2017 12:46:29
oj tam poduszki
w podstawówce miałam sznaucera
na koniec szkoły kupiliśmy z klasą bukiety dla wszystkich nauczycieli
podzieliliśmy się nimi by przechowac jedną noc w domu
jakieś było moje wkurzenie gdy rano wstałam i zobaczyłam kuchnię usłaną płatkami róż
dobrze ze wstałam wczesniej a nasz sąsiad miał kwiaciarnię i na szybko sporządził nam takie same bukiety jak wczesniej miałam

Niebieska_Laguna

#6384839 Napisano: 01.08.2017 09:45:08
Nowe konkursy:
Colgate w Tesco - 1 wartościowa nagroda + 50 zestawów past do zębów  emotka
Be Cool At School - 6 wartościowych nagród + 470 biletów i zeszytów emotka
1 madzia1-s 0

Niebieska_Laguna

#6384849 Napisano: 01.08.2017 09:57:04
cb656 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Nowe konkursy:Colgate w Tesco - 1 wartościowa nagroda + 50 zestawów past do zębów   emotka Be Cool At School - 6 wartościowych nagród + 470 biletów i zeszytów  emotka

Nie zauważyłaś tej tendencji? Już dawno konkursy ewoluowały w kierunku, który nie odpowiada konkursomaniakom. emotka Główny cel - promocja marki, a nie frajda dla grających. Nagrody są bardziej symboliczne, niż atrakcyjne dla wielu.

Zauważyłam i wciąż mnie to wkurza emotka Z utęsknieniem czekam na konkurs warty zaangażowania. Każdego dnia sprawdzam nowe konkursy z nadzieją na coś ciekawego. A spotyka mnie tylko rozczarowanie.  emotka

azaflora

#6384890 Napisano: 01.08.2017 11:07:01
cb656 napisał(a):

Pomyliłem się. Jednak nie rozumiesz. emotka Ponawiam propozycję - pisz na Berdyczów emotka Albo do Organizatora. To w końcu taki same efekt...

Pierwszy raz się na Tobie zawiodłam  emotka  Pisanie na Berdyczów było gwarancją otrzymania przesyłki: 
"Do Berdyczowa przyjeżdżali nie tylko kupcy z całej Rzeczypospolitej, jarmarki regularnie odwiedzali handlarze z najróżniejszych stron Europy. Sprzedawali głównie płótna i tkaniny, a zaopatrywali się w konie, bydło, pszenicę, miód i wosk pszczeli, a także ubrania szyte przez sławnych berdyczowskich krawców. Z tego okresu pochodzi właśnie kupieckie zawołanie … pisz do mnie na Berdyczów.Z racji fachu kupieckiego i natury podróżowania, kupcy znajdowali się w ciągłym ruchu. Jedynym miejscem, w którym prawdopodobnie można było ich odnaleźć i liczyć na odebranie listu (bywali w nim średnio co 2-3 miesiące), był właśnie Berdyczów. Stąd poste restante i ważna rola Berdyczowa w przebiegu informacji handlowej.
Współcześnie określenie to zmieniło sens. „Pisać do kogoś na Berdyczów” jest równoznaczne z żartobliwym spławieniem kogoś (daj mi spokój, odczep się, szukaj wiatru w polu, nie znam nowego adresu"
http://historykon...anie-pisz-berdyczow/
Ja dalej traktuję pisanie na Berdyczów "po staremu" emotka
0 0

jokan

#6385172 Napisano: 01.08.2017 21:41:27
nagrodzone (niektore) zdjecia z Belvityemotka
0 0

1mariusz

#6385220 Napisano: 01.08.2017 23:56:15
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że nasz pies pod nieobecność swojego pana czyli mojego ojca rozgryzł te takie wielkie, grube poduszki, które się kładzie na meblach ogrodowych,aby się wygodniej siedziało

To normalne emotka Moja Kropka w jedno popołudnie załatwiła na amen OBA fotele (najwygodniejsze w domu emotka ) emotka

Ale za to jak się pięknie wstydzi!emotka  Chyba ,że szelma patrzy coby tu poprawić???emotka
0 0

bezaczek7

#6385221 Napisano: 01.08.2017 23:58:08
Moje wieczne zapominalstwo, napozniejzostawialstwo itp itd... kilka par bic biedro lezy,  a mogly juz byc dawno zgloszone, kody z piw i serkow to samo, nie zdazylam zglosic wina z c4, a teraz patrze w reg i moja fanta 1,75 l z biedry nie bierze udzialu. No kurde.
0 0

Niebieska_Laguna

#6385228 Napisano: 02.08.2017 06:40:49
jokan napisał(a):

nagrodzone (niektore) zdjecia z Belvity emotka

Mnie przeraża to z tą lalką emotka  Jest w tym zdjęciu coś niepokojącego. Jak z jakiegoś horroru. Facet robi podwieczorek z herbatką i ciasteczkami dla lalek i z nimi rozmawia emotka  Ewentualnie ktoś pomyślał: kurde, dzieci tak dobrze sprzedają się w konkursach, ja nie mam swoich, znajomi nie pożyczą, to chociaż lalkę postawię, może nikt się nie zorientuje. 

jokan

#6385236 Napisano: 02.08.2017 07:09:11
Niebieska_Laguna napisał(a):

jokan napisał(a):

nagrodzone (niektore) zdjecia z Belvity emotka

Mnie przeraża to z tą lalką  emotka  Jest w tym zdjęciu coś niepokojącego. Jak z jakiegoś horroru. Facet robi podwieczorek z herbatką i ciasteczkami dla lalek i z nimi rozmawia  emotka  Ewentualnie ktoś pomyślał: kurde, dzieci tak dobrze sprzedają się w konkursach, ja nie mam swoich, znajomi nie pożyczą, to chociaż lalkę postawię, może nikt się nie zorientuje. 

juz nie chcialam pisac o tej lalace, wiadomo - wszyscy, ktorzy zagladali w wyniki widza o co choodzi;-)

albo takie, ze sa wylozone ciastka, na nich polozone czerwone porzeczki i to wszystko emotka
0 0