Wkurza mnie...

lukasz6

#6425041 Napisano: 06.11.2017 16:31:18
zabcia0410 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

głupi mail od Schulz - agencja od Śniadaniowej:zakwalifikował się Pan do Wielkiego Konkursu Śniadaniowej (z numeru telefonu ........), jednak nie może Pan przejść do jego kolejnego etapu, gdyż przesłany przez Pana numer paragonu nie jest kompletny. W smsie przesłał Pan  numer 33176, a na paragonie widnieje 033176. Rozumiem, że zero na początku paragonu może być mylące, lecz niestety stanowi jego część, a według regulaminu numery muszą być kompletne.Pozdrawiam serdecznie

też tak ktoś miał?
ja nie wpisałam W przed numerem i miałam to samo,nagroda przepadła emotka

0 0

Gość: chochliczka

#6425052 Napisano: 06.11.2017 17:00:28
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś nie pójdę spać, bo będę przygotowywać materiały na jutro... a jutro wyjdę z domu o 6 rano i wrócę o 9 wieczorem, żeby w środę wstać o 5 rano i wrócić do domu o 5 popołudniu... a dziś też spałam chyba z 5 godzin. Nienawidzę takich chwil w życiu, kiedy nie ma czasu na sen  emotka

Ja dzis zamierzam wziac cos na sen i przespac z 15hA najlepiej reszte zycia,pospie i za Ciebie!

ilonaxx5

#6425247 Napisano: 07.11.2017 09:37:47
winiaryemotka
0 0

jokan

#6425253 Napisano: 07.11.2017 09:42:34
lukasz6 napisał(a):

głupi mail od Schulz - agencja od Śniadaniowej:zakwalifikował się Pan do Wielkiego Konkursu Śniadaniowej (z numeru telefonu ........), jednak nie może Pan przejść do jego kolejnego etapu, gdyż przesłany przez Pana numer paragonu nie jest kompletny. W smsie przesłał Pan  numer 33176, a na paragonie widnieje 033176. Rozumiem, że zero na początku paragonu może być mylące, lecz niestety stanowi jego część, a według regulaminu numery muszą być kompletne.

Pozdrawiam serdecznie

też tak ktoś miał?

hmm, a dlaczego nie wpisałes zera?

nie wiem czy sie wkurzac, ale martwi mnie zaczynajcąy się natłok konkursów świątecznych emotka , jak to obrobic, chociaż w znikomej części
2 nkba, ZetZ 0

mietowa

#6425259 Napisano: 07.11.2017 09:51:02
jokan napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

głupi mail od Schulz - agencja od Śniadaniowej:zakwalifikował się Pan do Wielkiego Konkursu Śniadaniowej (z numeru telefonu ........), jednak nie może Pan przejść do jego kolejnego etapu, gdyż przesłany przez Pana numer paragonu nie jest kompletny. W smsie przesłał Pan  numer 33176, a na paragonie widnieje 033176. Rozumiem, że zero na początku paragonu może być mylące, lecz niestety stanowi jego część, a według regulaminu numery muszą być kompletne.Pozdrawiam serdecznie

też tak ktoś miał?

hmm, a dlaczego nie wpisałes zera?

nie wiem czy sie wkurzac, ale martwi mnie zaczynajcąy się natłok konkursów świątecznych emotka , jak to obrobic, chociaż w znikomej części

Ja w ogóle zastanawiam się, jak ludzie to robią. Mam wrażenie, że wszyscy grają we wszystkim, a ja nie mam kiedy zrobić tych potrzebnych zakupów. Dwójka dzieci, praca, jeszcze  samochód się zepsuł. Pomysłów milion, tylko kiedy kupować/grać? Ech.

pioge7

#6425380 Napisano: 07.11.2017 12:02:07
Lubisie... 
na 78 paragonów wysłanych do konkursu ANI JEDNEJ nagrody w trakcie konkursu i też całe 0 w losowaniu dodatkowym.... 
no super.....

edit: No i jeszcze ktoś mi ukradł konto na instagramie . Pełnia szczęścia dziś.... 
0 0

cudaczek121

#6425399 Napisano: 07.11.2017 12:38:40
superloser napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

głupi mail od Schulz - agencja od Śniadaniowej:zakwalifikował się Pan do Wielkiego Konkursu Śniadaniowej (z numeru telefonu ........), jednak nie może Pan przejść do jego kolejnego etapu, gdyż przesłany przez Pana numer paragonu nie jest kompletny. W smsie przesłał Pan  numer 33176, a na paragonie widnieje 033176. Rozumiem, że zero na początku paragonu może być mylące, lecz niestety stanowi jego część, a według regulaminu numery muszą być kompletne.Pozdrawiam serdecznie też tak ktoś miał? ja nie wpisałam W przed numerem i miałam to samo,nagroda przepadła emotka

Wiesz, ZERO to czesc numeru paragonu - Ty pominiesz na poczatku a ktos na koncu...
Skoro numer sklada sie z 6 cyfr to taki sie wpisuje. Jesli jest w123456  to "w" tez sie wpisuje. 
Pomijasz jedynie "numer wydr." - bo to NIE czesc numeru, ale W juz tak.

Zero to przecież taka sama cyfra jak każda inna, zupełnie nie wiem, jak mogłeś uznać,że nie jest częścią składową Twojego numeru paragonu emotka

jokan

#6425415 Napisano: 07.11.2017 13:12:18
pioge7 napisał(a):

Lubisie... na 78 paragonów wysłanych do konkursu ANI JEDNEJ nagrody w trakcie konkursu i też całe 0 w losowaniu dodatkowym.... 
no super.....

edit: No i jeszcze ktoś mi ukradł konto na instagramie . Pełnia szczęścia dziś.... 

czyli wydales polowe wartosci nagrody...przykre to i szkoda, ze sie nie udalo....ja jednek przystaje na swoim zdaniu, ze jak sie ma wygrac to sie wygra i 1 paragonem (ja akurat na lubisia z 7 posłałam, i tylko 1 wygrana, a moze aż 1 - w tym kontekście)
1 agakaz2 0

pioge7

#6425426 Napisano: 07.11.2017 13:26:57
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Lubisie... na 78 paragonów wysłanych do konkursu ANI JEDNEJ nagrody w trakcie konkursu i też całe 0 w losowaniu dodatkowym.... no super.....

czyli wydales polowe wartosci nagrody...przykre to i szkoda, ze sie nie udalo....ja jednek przystaje na swoim zdaniu, ze jak sie ma wygrac to sie wygra i 1 paragonem (ja akurat na lubisia z 7 posłałam, i tylko 1 wygrana, a moze aż 1 - w tym kontekście)

Na szczęście to rodzinne kupowanie, a dzieci nawet je polubiły (albo musiały polubić emotka ). Ja kupiłem ok. 20 opakowań. Reszta to siostry i mama. Co nie znaczy że jestem wkurzony że zainwestowaliśmy dużo.... a nie mamy nic emotka  a kusiło... paskudne bramki.... nic z nich nie mam a gram jakbym wygrywał za kazdym razem emotka  
1 jokan 0

cudaczek121

#6425477 Napisano: 07.11.2017 15:02:15
Chciałam zarejestrować paragon Sidolux przed chwilą- wypełniłam wszystkie pola, odhaczyłam wszystkie zgody, a pomimo to wyskakuje mi komunikat: "Podane dane są nieprawidłowe"emotka O co chodzi?
0 0

nkba

#6425479 Napisano: 07.11.2017 15:03:46
cudaczek121 napisał(a):

Chciałam zarejestrować paragon Sidolux przed chwilą- wypełniłam wszystkie pola, odhaczyłam wszystkie zgody, a pomimo to wyskakuje mi komunikat: "Podane dane są nieprawidłowe" emotka O co chodzi?

usuń ciasteczka emotka
1 brucee 0

akaska

#6425486 Napisano: 07.11.2017 15:10:17
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Lubisie... na 78 paragonów wysłanych do konkursu ANI JEDNEJ nagrody w trakcie konkursu i też całe 0 w losowaniu dodatkowym.... no super.....edit: No i jeszcze ktoś mi ukradł konto na instagramie . Pełnia szczęścia dziś.... 

Na szczęście to rodzinne kupowanie, a dzieci nawet je polubiły (albo musiały polubić emotka ). Ja kupiłem ok. 20 opakowań. Reszta to siostry i mama. Co nie znaczy że jestem wkurzony że zainwestowaliśmy dużo.... a nie mamy nic emotka  a kusiło... paskudne bramki.... nic z nich nie mam a gram jakbym wygrywał za kazdym razem emotka  

A ja na pocieszenie dodam, że mam 3 dzieciaków, które akurat Lubisie lubią. Nakupilam tego sporo, rozbijałam na paragony, 6 wysłałam z zerowym zresztą skutkiem, a resztę paragonów wywaliłam dzień po zakończeniu loterii, bo mi się ubzdurało, że trwa do 30.10;) Ech, to moje zostawianie wszystkiego na ostatni moment...
1 pioge7 0

asantesana

#6425529 Napisano: 07.11.2017 16:20:39
Dzień z serii "Jak się tylko może coś nie udać, to na pewno się nie uda, a jak nie może się nie udać to i tak się nie uda..."
Niech się już skończy... emotka
0 0

andziulka21

#6425603 Napisano: 07.11.2017 19:23:25
Dzisiaj potwornie wkurzaja mnie tzw polecone "prioryrety".. emotka
Jak jutro nie dotrze to pisze reklamacje...
0 0

Gość: marcinek1985

#6425687 Napisano: 08.11.2017 01:29:59
Wkurza mnie, że w Warszawie jest tylko 1 Intermarche emotka  i muszę dzisiaj jechać przez całą Warszawę po chipsy emotka  aby móc coś wygrać emotka
0 0

tereniagno

#6425688 Napisano: 08.11.2017 01:41:30
pioge7 napisał(a):

Lubisie... na 78 paragonów wysłanych do konkursu ANI JEDNEJ nagrody w trakcie konkursu i też całe 0 w losowaniu dodatkowym.... 
no super.....

Też sporo paragonów wysłałam i ani 1 pary nie wygrałam, a chciałam tylko 1emotka Nawet na dodatkowych nico emotka
1 pioge7 0

jokan

#6425727 Napisano: 08.11.2017 09:22:29
marcinek1985 napisał(a):

Wkurza mnie, że w Warszawie jest tylko 1 Intermarche  emotka  i muszę dzisiaj jechać przez całą Warszawę po chipsy  emotka  aby móc coś wygrać  emotka

to nie lepiej kupic paragon? nie szkoda Ci czasu?
wkurzaja mnie pewne osobniki (nie mowi o forum)...brak logiki, i takie tam....
0 0

azaflora

#6425728 Napisano: 08.11.2017 09:23:10
marcinek1985 napisał(a):

Wkurza mnie, że w Warszawie jest tylko 1 Intermarche  emotka  i muszę dzisiaj jechać przez całą Warszawę po chipsy  emotka  aby móc coś wygrać  emotka

Ty się ciesz, że wreszcie przyszli do stolicy, najpierw otworzyli w Radzyminie, a przedtem najbliższy sklep na Mazowszu był w Błoniu czy Sochaczewie emotka . Powoli Muszkieterowie podbiją resztę kraju 

Gość: marcinek1985

#6425749 Napisano: 08.11.2017 10:10:25
jokan napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

to nie lepiej kupic paragon? nie szkoda Ci czasu?wkurzaja mnie pewne osobniki (nie mowi o forum)...brak logiki, i takie tam....

jak się nic nie robi przez cały dzień to czasem sobie warto wyjść z mieszkania a chipsy się przydadzą bo urodziny w piątek emotka
0 0

jokan

#6425758 Napisano: 08.11.2017 10:25:58
marcinek1985 napisał(a):

jokan napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

to nie lepiej kupic paragon? nie szkoda Ci czasu?wkurzaja mnie pewne osobniki (nie mowi o forum)...brak logiki, i takie tam....

jak się nic nie robi przez cały dzień to czasem sobie warto wyjść z mieszkania a chipsy się przydadzą bo urodziny w piątek  emotka

to zazdraszczam, ze masz tyle czasu;-)
0 0