Wkurza mnie...

nanajka81

#6425760 Napisano: 08.11.2017 10:31:28
tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Lubisie... na 78 paragonów wysłanych do konkursu ANI JEDNEJ nagrody w trakcie konkursu i też całe 0 w losowaniu dodatkowym.... no super.....

edit: No i jeszcze ktoś mi ukradł konto na instagramie . Pełnia szczęścia dziś.... 

Też sporo paragonów wysłałam i ani 1 pary nie wygrałam, a chciałam tylko 1 emotka Nawet na dodatkowych nico emotka

ja zjadlam okolo 20tu i tez zero...
0 0

Agnes

#6425780 Napisano: 08.11.2017 11:31:07
marcinek1985 napisał(a):

jokan napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

Wkurza mnie, że w Warszawie jest tylko 1 Intermarche  emotka  i muszę dzisiaj jechać przez całą Warszawę po chipsy  emotka  aby móc coś wygrać  emotka

to nie lepiej kupic paragon? nie szkoda Ci czasu?wkurzaja mnie pewne osobniki (nie mowi o forum)...brak logiki, i takie tam....

jak się nic nie robi przez cały dzień to czasem sobie warto wyjść z mieszkania a chipsy się przydadzą bo urodziny w piątek  emotka

no to w końcu wkurza się to dalekie ITM czy cieszysz się że masz powód by wyjść z domu?
1 lola.lola 0

ace

#6426153 Napisano: 09.11.2017 10:18:53
Wkurza mnie, że jest taki wysyp konkursów akurat wtedy kiedy mam największy nawał pracy w robocie i obowiązków w życiu prywatnym...

joasiunia

#6426157 Napisano: 09.11.2017 10:24:22
Wkurzają mnie:
1. zmęczenie
2. czterdzieści nocnych pobudek do juniora każdej nocy
3. brak czasu na wszystko
4. wory pod oczami
5. niskie zarobki
6. brzydka pogoda
Dziękuję, więcej żali nie mam. I wiem, że niektórzy mają sto razy gorzej, ale czasem człowiek sobie musi ponarzekać...

edzia21

#6426161 Napisano: 09.11.2017 10:26:50
ace napisał(a):

Wkurza mnie, że jest taki wysyp konkursów akurat wtedy kiedy mam największy nawał pracy w robocie i obowiązków w życiu prywatnym...

To ja mam odwrotnie emotka
Wkurza mnie, że nie widzę fajnych konkursów na horyzoncie emotka

ace

#6426169 Napisano: 09.11.2017 10:33:17
edzia21 napisał(a):

ace napisał(a):

To ja mam odwrotnie emotka Wkurza mnie, że nie widzę fajnych konkursów na horyzoncie  emotka

No to los jest pokrętny i się mści na nas emotka Ja zwykle też jak mam większe luzy nie widzę ciekawych konkursów emotka
1 edzia21 0

malutka456

#6426187 Napisano: 09.11.2017 10:51:58
wkurza mnie, że odkąd córka zaczęła chodzić do przedszkola, to cały czas jest chora...młody łapie od Niej wszystko i mam w domu szpital emotka w pracy co druga pacjentka przeziębiona, więc jak i ja mam być zdrowa emotka emotka
0 0

nkba

#6426192 Napisano: 09.11.2017 10:59:08
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, że odkąd córka zaczęła chodzić do przedszkola, to cały czas jest chora...młody łapie od Niej wszystko i mam w domu szpital  emotka w pracy co druga pacjentka przeziębiona, więc jak i ja mam być zdrowa  emotka emotka

Biedne maleństwo emotka Nie pocieszę Cię ale będzie tak przez następne 2 - 3 lata z przerwami letnimi emotka Oby tylko na przeziębieniach się skończyło... Ja odhaczyłam nawet szpital (ostre zapalenie krtani) - nasz lekarz nie wypuścił nas do domu bo powiedział, że zapalenie jest tak ostre, że karetka może nie dążyć Malej dowieźć na czas do szpitala... aż mnie ciary przechodzą na samo przypomnienie emotka Trzymam kciuki emotka
1 brucee 0

luckymen

#6426349 Napisano: 09.11.2017 14:23:23
Sms-y o treści "błagam...", znów ktoś sprzedał dane...
0 0

ziolko

#6426471 Napisano: 09.11.2017 17:37:50
cb656 napisał(a):

Wkurzają mnie OSZUŚCI emotka Dzwonek do drzwi. Młody człowiek w cywilnym ubraniu, ze skoroszytem w dłoni i z marszu zaczyna, że "wysłaliśmy do pana pismo w sprawie opłat za energię, a ponieważ nie dostaliśmy odpowiedzi, weryfikujemy czy dotarło" I dalej w tym duchu, bełkot jakiś, gostek domaga się pokazania rachunków za prąd i gaz...  emotka Pogoniłem go na kopach, aż spieprzał w podskokach. KONKURENCYJNA firma energetyczna usiłuje podbierać klientów!  emotka
A mój blok pełen naiwnych staruszków... qźwa, chyba się przejdę od mieszkania do mieszkania za tym gnojem emotka i będę wszystkich uprzedzał, że oszust!

Druga sprawa - już na wnuczka nie działa, ale zaczyna się na kuriera. STRZEŻCIE SIĘ! emotka
http://www.expres...h-kurierow,12656576/

Cóż... Mama Hanny Lis też była oszukana - ona sama zapowiada walkę z oszustami 
https://web.faceb...type=3&theater 
0 0

Astronautka

#6426801 Napisano: 10.11.2017 13:39:17
kampania z królikami... my z mężem też przez 5 lat zachowywaliśmy się jak te króliki i co? i nic....nie chodzi o ilość, ale jakość i jeszcze ta forma przedstawienia problemu....moja ciotka ma króliki, które też się tak "pukały" bez kontroli i rodziły się potem mutanty, bo potem każdy z każdym czy o to chodzi w tej kampanii? za 3 bańki wiele rodzin mogłoby cieszyć się z rodzicielstwa dzięki invitro, albo jeszcze więcej przez inseminację...mnie się ta kampania w głowie nie mieści, szczególnie teraz kiedy jestem w ciąży po tylu latach starań, wyrzeczeń, wpakowania w to pieniędzy, nerwów i czasu....ręce opadają emotka
1 ewikewikk 0

andziulka21

#6426803 Napisano: 10.11.2017 13:43:00
astronautka napisał(a):

kampania z królikami... my z mężem też przez 5 lat zachowywaliśmy się jak te króliki i co? i nic....nie chodzi o ilość, ale jakość i jeszcze ta forma przedstawienia problemu....moja ciotka ma króliki, które też się tak "pukały" bez kontroli i rodziły się potem mutanty, bo potem każdy z każdym czy o to chodzi w tej kampanii? za 3 bańki wiele rodzin mogłoby cieszyć się z rodzicielstwa dzięki invitro, albo jeszcze więcej przez inseminację...mnie się ta kampania w głowie nie mieści, szczególnie teraz kiedy jestem w ciąży po tylu latach starań, wyrzeczeń, wpakowania w to pieniędzy, nerwów i czasu....ręce opadają  emotka

Chyba mi umknęło, co to za kampania? 
0 0

Astronautka

#6426804 Napisano: 10.11.2017 13:44:23
andziulka21 napisał(a):

astronautka napisał(a):

kampania z królikami... my z mężem też przez 5 lat zachowywaliśmy się jak te króliki i co? i nic....nie chodzi o ilość, ale jakość i jeszcze ta forma przedstawienia problemu....moja ciotka ma króliki, które też się tak "pukały" bez kontroli i rodziły się potem mutanty, bo potem każdy z każdym czy o to chodzi w tej kampanii? za 3 bańki wiele rodzin mogłoby cieszyć się z rodzicielstwa dzięki invitro, albo jeszcze więcej przez inseminację...mnie się ta kampania w głowie nie mieści, szczególnie teraz kiedy jestem w ciąży po tylu latach starań, wyrzeczeń, wpakowania w to pieniędzy, nerwów i czasu....ręce opadają  emotka

http://wiadomosci...ja-zagranice/t0ej3z1

asantesana

#6426808 Napisano: 10.11.2017 13:48:03
astronautka napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

astronautka napisał(a):

o kurde... emotka

andziulka21

#6426816 Napisano: 10.11.2017 13:57:04
asantesana napisał(a):

astronautka napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

astronautka napisał(a):

o kurde...  emotka

Chyba sobie jaja robią! Zamiast królików Niech wystąpią Ci z rządu i pokażą jak się to robi emotka
0 0

zaczytana-pola

#6426818 Napisano: 10.11.2017 13:58:01
Podejrzewam, że bardziej chodziło im o to, żeby zdrowo się prowadzić, wtedy łatwiej zajść w ciążę, niż, żeby iść na ilość emotka Czyli- invitro niepotrzebne. Wystarczy marchewka, kilka rundek wokół bloku i co ważne- zero alkoholu. W jednej kampanii przesłań tysiące emotka - przeciw invitro, przeciw alkoholowi, za zdrowym jedzeniem, za aktywnym trybem życia. Brakuje mi tylko modlitwy( serio!). Full wypas za trzy bańki emotka
A tak serio- już dawno zauważyłam, że nasz rząd ma wyborców za półgłówków emotka
1 ziolko 0

asantesana

#6426822 Napisano: 10.11.2017 14:02:28
zaczytana-pola napisał(a):

Podejrzewam, że bardziej chodziło im o to, żeby zdrowo się prowadzić, wtedy łatwiej zajść w ciążę, niż, żeby iść na ilość emotka Czyli- invitro niepotrzebne. Wystarczy marchewka, kilka rundek wokół bloku i co ważne- zero alkoholu. W jednej kampanii przesłań tysiące emotka - przeciw invitro, przeciw alkoholowi, za zdrowym jedzeniem, za aktywnym trybem życia. Brakuje mi tylko modlitwy( serio!). Full wypas za trzy bańki emotka A tak serio- już dawno zauważyłam, że nasz rząd ma wyborców za półgłówków emotka

A dla mnie cała ta dieta, ruch itd. to przykrywka, pod którą jest "masz rodzić dzieci, naród tego potrzebuje".

Claudia77

#6426845 Napisano: 10.11.2017 14:35:34
andziulka21 napisał(a):

Chyba sobie jaja robią! Zamiast królików Niech wystąpią Ci z rządu i pokażą jak się to robi

lepiej nie kuś losu, wystarczy nam ich w takiej ilości jak są, nie chciałabym ich mieć do potęgi którejś tamemotka

beata28

#6426890 Napisano: 10.11.2017 15:50:13
Pierd.... Poczta Polska,  czekam jak durna na kuferek od Smolara bo widzę ze jeżdzą, mojego nie ma. Sprawdzam  potwierdzenie - wysłany list 27.10  doszedł wczoraj 09.11 i co ja mam zrobić. Wrrrr....
0 0

zaczytana-pola

#6426892 Napisano: 10.11.2017 16:03:28
cb656 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

...Wystarczy marchewka, kilka rundek wokół bloku i co ważne - zero alkoholu. W jednej kampanii przesłań tysiące emotka - przeciw invitro, przeciw alkoholowi, za zdrowym jedzeniem, za aktywnym trybem życia. Brakuje mi tylko modlitwy...

I to jest zastanawiające, bo od zawsze było tak, że jak rządzący chcieli sobie lud ugłaskać, to go właśnie upijali, że o chłopach pańszczyźnianych wspomnę na początek emotka Lud, którego władza chce wodzić za nos, ma być otumaniony i zadowolony - a najłatwiej sprawić to alkoholem. Więc kampania jest jakaś taka niespójna...

Są lepsze metody, skuteczniejsze, np. 500+. Niektórzy tylko dlatego na nich głosowali. I zagłosują znów.