Wkurza mnie...

czemuszka

#6429905 Napisano: 17.11.2017 23:59:54
asantesana napisał(a):

czemuszka napisał(a):

Wkurza mnie moje Intermarche... Ma tak kiepsko poopisywane produkty, że czasem jak biorę paragon do ręki, mam ochotę wywrócić wózek do góry kołami  emotka

Luz, nie masz wyjątkowego Intermarche, wszystkie takie są, bo opisy robią centralnie, a nie w sklepie emotka

Widzę, że muszę się jeszcze wiele nauczyć  emotka  Fajnie byłoby jeszcze wiedzieć, jak wydębić od nich wymagane pieczątki, no i przede wszystkim, czy faktycznie zawsze są wymagane? 
0 0

pablo75

#6429906 Napisano: 18.11.2017 00:01:02
asantesana napisał(a):

czemuszka napisał(a):

Wkurza mnie moje Intermarche... Ma tak kiepsko poopisywane produkty, że czasem jak biorę paragon do ręki, mam ochotę wywrócić wózek do góry kołami  emotka

Luz, nie masz wyjątkowego Intermarche, wszystkie takie są, bo opisy robią centralnie, a nie w sklepie emotka

Kiedys były lepsze teraz też sie wkurzam bo proszę o pieczatki i opisy z tylu a ludzie patrza na mnie jak na wariata.Paragony dno zupelne w tym sklepie.Najlepiej opisuje Tesco.
0 0

asantesana

#6429907 Napisano: 18.11.2017 00:10:37
czemuszka napisał(a):

asantesana napisał(a):

czemuszka napisał(a):

Widzę, że muszę się jeszcze wiele nauczyć  emotka  Fajnie byłoby jeszcze wiedzieć, jak wydębić od nich wymagane pieczątki, no i przede wszystkim, czy faktycznie zawsze są wymagane? 

Ja zwykle chodzę do czytnika 15 razy i kupuję ten wariant produktu, na którym jest marka. A jak takiego nie znajdę, to kupuje inny i po pieczątkę idę tylko w przypadku wygranej i to tylko wtedy, gdy konkurs robi nadgorliwa agencja. Ale mam sympatyczna kierowniczkę. Musisz sobie wypracować swój system emotka

tereniagno

#6429910 Napisano: 18.11.2017 00:39:42
asantesana napisał(a):

czemuszka napisał(a):

asantesana napisał(a):

czemuszka napisał(a):

Ja zwykle chodzę do czytnika 15 razy i kupuję ten wariant produktu, na którym jest marka. A jak takiego nie znajdę, to kupuje inny i po pieczątkę idę tylko w przypadku wygranej i to tylko wtedy, gdy konkurs robi nadgorliwa agencja. Ale mam sympatyczna kierowniczkę. Musisz sobie wypracować swój system emotka

Ale z drugiej strony biorąc,jeżeli organizator robi konkurs w danej sieci sklepów,na dany temat ,to powinien zorientować się,jak to działa w systemie,ponieważ produkty danej firmy są różne opisywane, a nie żeby klient latał z paragonem po pieczątkę,bo na paragonie jest wpisana inna nazwa.I z tym jest przeważnie problem.

delvitto

#6430036 Napisano: 18.11.2017 20:16:56
mam coś takiego dziwnego na poczcie o2, że wiadomości usunięte, reaktywują się same, i po kolejnym zalogowaniu znów je mam. Znowu je kasuję, a potem a kuku! loguję się po 2 godzinach, a one zmartwychwstały:( mówię tu o wiadomościach tych reklamowych, typu spam, których wszędzie pełno:( mam tak od pewnego czasu, lecz dziś walczę z nimi od ok południa, i dziś mam ok 12 sztuk takich wracających niczym bumerang. Odkryłam już, że samo ich usunięcie nic nie daje, dopiero po kilku dniach takiej zabawy, gdzieś zanikają w próżni. Tak na szybko pomaga, jeśli po usunięciu wejdę dodatkowo w kosz, i stamtąd je jeszcze raz usunę, ale zazwyczaj nie chce mi się z tym bawić, bo przez wiele lat, co mam o2, nigdy nie było takiej potrzeby, i to co usuwałam, było usunięte na amen. Zastanawia mnie co to jest, dlaczego się tak dzieje:( 
0 0

silvia8

#6430039 Napisano: 18.11.2017 20:38:19
delvitto napisał(a):

mam coś takiego dziwnego na poczcie o2, że wiadomości usunięte, reaktywują się same, i po kolejnym zalogowaniu znów je mam. Znowu je kasuję, a potem a kuku! loguję się po 2 godzinach, a one zmartwychwstały:( mówię tu o wiadomościach tych reklamowych, typu spam, których wszędzie pełno:( mam tak od pewnego czasu, lecz dziś walczę z nimi od ok południa, i dziś mam ok 12 sztuk takich wracających niczym bumerang. Odkryłam już, że samo ich usunięcie nic nie daje, dopiero po kilku dniach takiej zabawy, gdzieś zanikają w próżni. Tak na szybko pomaga, jeśli po usunięciu wejdę dodatkowo w kosz, i stamtąd je jeszcze raz usunę, ale zazwyczaj nie chce mi się z tym bawić, bo przez wiele lat, co mam o2, nigdy nie było takiej potrzeby, i to co usuwałam, było usunięte na amen. Zastanawia mnie co to jest, dlaczego się tak dzieje:( 

U mnie na tlenie jest to samo.
0 0

estrelitta

#6430041 Napisano: 18.11.2017 20:50:21
Wszystko mnie wkurza, ot to emotka
1 1mariusz 0

delvitto

#6430043 Napisano: 18.11.2017 20:54:21
cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

mam coś takiego dziwnego na poczcie o2, że wiadomości usunięte, reaktywują się same, i po kolejnym zalogowaniu znów je mam. Znowu je kasuję, a potem a kuku! loguję się po 2 godzinach, a one zmartwychwstały...

Zrób eksperyment: tym razem kasuj je z użyciem kombinacji klawiszy SHIFT oraz DELETE. I sprawdź na drugi dzień, czy wrócą.

ok, spróbuję:) dzięki:) ale że lubię dzielić włos na czworo, by coś zrozumieć, chciałabym wiedzieć, jak to się dzieje, że one wracają.
0 0

synk

#6430045 Napisano: 18.11.2017 21:12:23
delvitto napisał(a):

cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

mam coś takiego dziwnego na poczcie o2, że wiadomości usunięte, reaktywują się same, i po kolejnym zalogowaniu znów je mam. Znowu je kasuję, a potem a kuku! loguję się po 2 godzinach, a one zmartwychwstały...

Zrób eksperyment: tym razem kasuj je z użyciem kombinacji klawiszy SHIFT oraz DELETE. I sprawdź na drugi dzień, czy wrócą.

ok, spróbuję:) dzięki:) ale że lubię dzielić włos na czworo, by coś zrozumieć, chciałabym wiedzieć, jak to się dzieje, że one wracają.

mam tak samo, cyklicznie, od jakiegoś czasu . To zapewne jakiś problem z komunikacją z serwerem o2.

Mnie dodatkowo wkurza problem z mailami z allegro. Ktoś płaci, allegro odnotowuje płatność za zakończoną - a nie ma ani maila, ani wpłaty w zestawieniu wpłat. Już 90 minut opóźnienia. Klient sie wkurza bo kupił coć co mam wysłać mailem - a ja nie wyśle bo nie mam pewności że zapłacił.
0 0

tereniagno

#6430135 Napisano: 19.11.2017 18:18:17
Wkurza mnie,że nie można było włączyć e-konkursówemotka Cały dzień było niedostępne,dopiero po 17 włączyli,ani na Chrome,ani na Mozilli.Czy coś się dzieje z serwerem? U kogoś też tak było? Myślałam, że internet u mnie wyłączyli, ale w inne strony wchodziłam bez niczego,tylko na konki nie chciały otworzyć się emotka
0 0

Gość: rafal83

#6430152 Napisano: 19.11.2017 18:56:51
Po 16 strona wrocila do zycia 
0 0

jokan

#6430163 Napisano: 19.11.2017 19:29:15
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,że nie można było włączyć e-konkursów emotka Cały dzień było niedostępne,dopiero po 17 włączyli,ani na Chrome,ani na Mozilli.Czy coś się dzieje z serwerem? U kogoś też tak było? Myślałam, że internet u mnie wyłączyli, ale w inne strony wchodziłam bez niczego,tylko na konki nie chciały otworzyć się emotka

u nikogo nie dzialalo

delvitto

#6430176 Napisano: 19.11.2017 19:59:48
zbierałam opakowania i paragony po kinder bueno, nawet dziś dokupiłam batonik, i siadam wpisać ten uzbierany stosik, no i mogę się cmoknąć emotka
1 pioge7 0

pioge7

#6430177 Napisano: 19.11.2017 20:02:23
delvitto napisał(a):

zbierałam opakowania i paragony po kinder bueno, nawet dziś dokupiłam batonik, i siadam wpisać ten uzbierany stosik, no i mogę się cmoknąć  emotka

ja się jeszcze wziąłem i 31.10 kupiłem 3 opakowania Petitki Lubisie na kalosze i też się cmoknąłem emotka
1 delvitto 0

tereniagno

#6430180 Napisano: 19.11.2017 20:09:39
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie, że nie można było włączyć e-konkursów emotka Cały dzień było niedostępne, dopiero po 17 włączyli

Tak, ONI są okropni. Tak katować uzależnionych. Zgłoś od razu skargę do Trybunału  emotka że ONI stosują metody niehumanitarne - odcinają konkursomaniakom dostęp do ich tlenu emotka
(mogę się założyć, że to wina Tuska i Brukseli emotka )

Nie jestem uzależniona i nie jestem konkursomaniakiem.emotka Włączam kompa gdy czas na to pozwalaemotka Czyja wina,nie będę wskazywała,a może to Twoja,bo za dużo piszesz tutaj? hyhy emotka

tereniagno

#6430185 Napisano: 19.11.2017 20:15:15
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie jestem uzależniona i nie jestem konkursomaniakiem. emotka Włączam kompa gdy czas na to pozwala emotka Czyja wina, nie będę wskazywała, a może to Twoja, bo za dużo piszesz tutaj? hyhy emotka

Trzy kłamstwa w jednym wpisie emotka jak tak możesz? emotka

Czy Ty musisz wszędzie swoje 3 grosze dołożyć i nos wszędzie wsadzać ?emotka emotka
Wyluzuj człowieku!!!!!

tereniagno

#6430194 Napisano: 19.11.2017 20:26:28
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy Ty musisz wszędzie swoje 3 grosze dołożyć i nos wszędzie wsadzać ? emotka emotka
Wyluzuj człowieku!!!!!

emotka matko z córką...
Ja przecież jestem maksymalnie wyluzowany  emotka Naprawdę trudno tutaj znaleźć kogoś bardziej wyluzowanego ode mnie. Mam na wszystko wy... (walone emotka ) Prosiłem kiedyś pionasa o indywidualnego bana tylko na forum dla mnie, to się nie chciał zgodzić. A skoro wolno pisać (a nawet przez pionasa decyzję muszę emotka ) to się nie dziw, że jak fraszkopisarz: "wszędzie wsadzam te trzy grosze, które wciąż przy sobie noszę"
Nie piszę przecież niczego obraźliwego. Twoje reakcje są znamienne, ale nie napiszę, co znamionują, domyśl się sama emotka

Nie mam najmniejszego zamiaru z Tobą prowadzić dyskusji,bo mnie wkurzasz emotka emotka

Astronautka

#6430211 Napisano: 19.11.2017 20:55:10
wkurza mnie ten konkurs...gdzieś mi brakuje caly czas jednej dobrej odpowiedzi... https://www.e-kon...lXiaM8.....ehhhhhhhh
0 0

aurorcia

#6430222 Napisano: 19.11.2017 21:17:03
tereniagno napisał(a):

Czy Ty musisz wszędzie swoje 3 grosze dołożyć i nos wszędzie wsadzać ? emotka emotka
Wyluzuj człowieku!!!!!

Ja Ci odpowiem, MUSIemotka  jakby czegoś nie skomentował to by był chory.emotka

1mariusz

#6430271 Napisano: 19.11.2017 23:00:45
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,że nie można było włączyć e-konkursów emotka Cały dzień było niedostępne,dopiero po 17 włączyli,ani na Chrome,ani na Mozilli.Czy coś się dzieje z serwerem? U kogoś też tak było? Myślałam, że internet u mnie wyłączyli, ale w inne strony wchodziłam bez niczego,tylko na konki nie chciały otworzyć się emotka

a ja już zaczęłam się bać ,że cusik pogrzebałam i popsułam! Albo już zaczynałam podejrzewać ,że młody porył ,bo ,,n" też coś dziwnie wchodzi...NO KAMIEŃ Z SERCA!!!!! emotka
0 0